špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla drage moje čvekice! Se vam končno spet malce javljam.... Ne, nisem pozabila na vas, ampak nekaj časa sem bila brez računalnika, v službi pa ni časa, tako, da sem vas kar malce na sreanski tir postavila, ampak sem se še vseeno velikokrat spomnila na vas Uglavnem pri nas nič kaj posebej novega. Jaz sem še vedno na usposabljanju, moj možek je še vedno doma, Manca hodi v vrtec, .... Edino včeraj smo bili z Manco na kontroli zaradi njne "lulike" pa stvar še vedno ni bila ravno najboljša, ako da je zdravnica kar malce na grobo poiskusila, če bo šlo nrazen, da ne bi bilo potrebno še k otroškemu ginekologu jo vozit in je šla stvar narazen, ampak jo pa sedaj ful boli in peča kadar lula, tako da bomo imeli ene 3-4 dni kar pecej joka pri hiši, kadar bo moja žabica lulala , me kar srce boli ko jo gledam kako jo boli in peče kadar lula NČ, zdej pa šibam nazaj delat, da me ne bojo za ušesa Pridne bodite, pa se še kaj tipkamo Papa bogica mala, kaj pa je narobe, verjetno si že pisala pa jaz nisem brala ???. Imela je skupaj zlepljene male in velike sramne ustnice (baje da se to v sedanjem času dogaja zelo pogosto zaradi plenic za enkratno uporabo ). POtem sva imeli terapijo 4mesece z neko hormonsko kremici in ker stvar še vedno ni bila popolnoma vredu ji je včeraj vse skupaj malce "narazen" potegnila in sedaj čakamo da se stvar zaceli oziroma poceli čim bolje in upamo, da ne bo porebno antibiotikov NE! ej, zdaj pa sem se konkretno zjokala, pa kaj je to mogoče? še nisem slišala za kaj takšnega...pa je morala to tak na silo nardit .. O joj, a tud pr punčkah je to. Kr jst moram pr Vidku kožico vsake tolk nazaj povlečt, da se ne zaceli. Kr eni so mel potem probleme. Upam, da bo kmalu bolje. Ma Gregi ima kar na tesno tole kožico, z atijem vsak večer v banji vlečeta hudiča gor, ampak ne gre kaj dosti ja, meni se zdi boljše, da že prej to naredijo fantku kot pa ko je star 5 let. Je kar hudo in boli. Ja, imaš prav
|