Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 23.9.2009 21:20:27
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Uspelo mi je zlikati ,samo kaj ko se pere že tretji stroj Včeraj mi je kolegica dala spet polno cunj za Tilna in to sama kvalitetna in zelo lepo ohranjena.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 23.9.2009 21:20:29
|
|
|
|
Anonimen
|
itak da more bit en zravn. ja kva so pa delale babe drugač sm vredu, mal že naveličana, čakam da bo hitr november grem gajo probat odložit k težko pišm z eno roko pa vse me že boli, bo pomoje spet jok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 23.9.2009 21:20:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 morgen Evo mene nazaj od G...vse ok, menza je res čudna, razmak na 7 tednov, tak da si še ovulacije ne morem zračunat, pa dobr, bo že a ne? suzy si že naredla test? Nejc je danes sam šel k vratom in v igralnico, sicer je prej vse oamrice odprl in zaprl v garderobi Nejc. A si imela že kdaj pred porodom težave z razmaki med M? NE . Vedno sem imela na 30 dni, razen ko sem imela KT je bilo tako kot ciklus... je rekla da možno ker sem imela 2 hormonski inekciji za zaščito .. Aha, potem je čisto možno zaradi tega.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 23.9.2009 21:22:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce Nejc mi je tele patike prerastu tak hiter da jih še ponosit ni mogu..številka je 21..pa jih prodam Luštni so, samo Gregor ima že št. 23 na tesno...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 23.9.2009 21:23:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro Ja tak nasmešek pa pomeni le eno; spali smo super. Spala je od 22.00 do 05.30 V KOSU!!! Pol je spila mlekeca in je pri nama še spala do 08.30 Sem pa videla danes zjutraj, da ji spodnja (zadnja) dvojka rine ven. Pa pri petkah ima po celem dlesni bele ali to pomeni, da se pripravljajo ali kak No, da vam odgovorim, pri zobarju sem bla glih 5 minut, mi je mogo le še en košček zoba, ki je ostal not ven dat, nič hujšega. Sem pa spet naročena naslednji teden. Zdaj bom hodila tako dolgo, da mi vse poštima, pa še zobni kamen bi si rada sčistila. za vse skupaj, spanje in zobarja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 23.9.2009 21:23:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia pa že 2 uri hrgoli, vmes je imela napad joka (sanje), ampak nisem niti folgala do gor prit in je že nazaj spala. Bomo videli, kako bo spala ponoči, če ji je dvojka prebila, se nadejam isto naspane noči. Optimist Hja, optimizem velja Mogoče pa bo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 23.9.2009 21:27:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Hvala za pikepoke. Pljučnica hb ni tko da bova šle verjetn v petek če bo vse po sreči domov. Ma eno bakterijo ki povzroča vročino zato ji tud ni padla velik po svečkah, dobiva zdej antibiotike. Je pa res boga, brez energije, sam spala bi, sploh včeri, še jokat ni mogla. No dons je bla pa že mal bl jokasta, je zdej zaspala. Še dobr da sm si laptopa s sabo vzela k drgač bi umrla od dolgčasa, TV full slabo lovi spat pa itak ne morm, upam, da bom vsaj mal lahko na temu kavču čudnemu. No sej jutr bo pa moj prespal tuki, da se jest mal spočijem Ojej, kaj to berem Joj, nina7, upam, da ne boš preveč izmozgana Super, da bo jutri z Gajo prespal ati Pazita nase, punci (in fant - ? - v trebuščku) Naj si Gaja hitro opomore
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 23.9.2009 21:27:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 itak da more bit en zravn. ja kva so pa delale babe drugač sm vredu, mal že naveličana, čakam da bo hitr november grem gajo probat odložit k težko pišm z eno roko pa vse me že boli, bo pomoje spet jok Eh, imel je ful visoko vročino(adenoviroza+ bakterijska pljučnica). Ko sem šla domov, sem opozorila sestro, da se mu temperatura dviga oz., da naj merka na njega, ker se mi zdi sumljiv. Rekla mi je, da to ni moja stvar in da bodo že oni poskrbeli, da bo prav. Ko sem zjutraj prišla je bil mali totalno prehlajen. Mi je pa oče otrok, ki je bil zraven povedal, da je prišel na kontrolo okoli polnoči in, da je bil mali samo v plenički, ter zgornja okna vsa odprat in to decembra!!!!!Seveda so pozabile na njega in je temperatura narasla na 41,2 in so jo mogle na hitro zbijat Sem šla do Dr Mačka in naredila štalo!Ampak moj mišek jo je pa res slabo odnesel.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 23.9.2009 21:28:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 itak da more bit en zravn. ja kva so pa delale babe drugač sm vredu, mal že naveličana, čakam da bo hitr november grem gajo probat odložit k težko pišm z eno roko pa vse me že boli, bo pomoje spet jok Boga reva A sta sami v sobi?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 23.9.2009 21:29:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 itak da more bit en zravn. ja kva so pa delale babe drugač sm vredu, mal že naveličana, čakam da bo hitr november grem gajo probat odložit k težko pišm z eno roko pa vse me že boli, bo pomoje spet jok Eh, imel je ful visoko vročino(adenoviroza+ bakterijska pljučnica). Ko sem šla domov, sem opozorila sestro, da se mu temperatura dviga oz., da naj merka na njega, ker se mi zdi sumljiv. Rekla mi je, da to ni moja stvar in da bodo že oni poskrbeli, da bo prav. Ko sem zjutraj prišla je bil mali totalno prehlajen. Mi je pa oče otrok, ki je bil zraven povedal, da je prišel na kontrolo okoli polnoči in, da je bil mali samo v plenički, ter zgornja okna vsa odprat in to decembra!!!!!Seveda so pozabile na njega in je temperatura narasla na 41,2 in so jo mogle na hitro zbijat Sem šla do Dr Mačka in naredila štalo!Ampak moj mišek jo je pa res slabo odnesel. FAAAAAAK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 23.9.2009 21:30:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce Nejc mi je tele patike prerastu tak hiter da jih še ponosit ni mogu..številka je 21..pa jih prodam Luštni so, samo Gregor ima že št. 23 na tesno... Ojej Ti pa imaš otroke z ogromini nogami oz. podplati . Naša ima šele 21
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 23.9.2009 21:33:23
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz sem že od včeraj sama doma in to do petka. Gospoda je v Švici , ju3 pa gredo v Austrio . Se mi bo mogel čez vikend odkupit in to duplo Špelin@: za barvo. Včasih moramo malo poexperimintirat, da ugotovimo dobre strani drugih izdelkov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 23.9.2009 21:35:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce Nejc mi je tele patike prerastu tak hiter da jih še ponosit ni mogu..številka je 21..pa jih prodam Luštni so, samo Gregor ima že št. 23 na tesno... Ojej Ti pa imaš otroke z ogromini nogami oz. podplati . Naša ima šele 21 Raje ti ne povem, katero št. nosi P. S. je obstala na 36. Že skoraj eno leto ji stopalo ni omembe vredno zraslo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 23.9.2009 21:37:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem že od včeraj sama doma in to do petka. Gospoda je v Švici , ju3 pa gredo v Austrio . Se mi bo mogel čez vikend odkupit in to duplo Madonca, za tole bo potil krvavi pot Hec, da ne boš huda Špelin@: za barvo. Včasih moramo malo poexperimintirat, da ugotovimo dobre strani drugih izdelkov Je res, samo ne vprašaj, s kakšnim strahom sem se po končani "preobrazbi" v špegu pogledala Sem imela ves čas v mislih poštarja od kasso
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 23.9.2009 21:40:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 itak da more bit en zravn. ja kva so pa delale babe drugač sm vredu, mal že naveličana, čakam da bo hitr november grem gajo probat odložit k težko pišm z eno roko pa vse me že boli, bo pomoje spet jok Boga reva A sta sami v sobi? ja sami sva, še dobr pa full dobr da ti je barva lepo prijela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 23.9.2009 21:41:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 itak da more bit en zravn. ja kva so pa delale babe drugač sm vredu, mal že naveličana, čakam da bo hitr november grem gajo probat odložit k težko pišm z eno roko pa vse me že boli, bo pomoje spet jok Eh, imel je ful visoko vročino(adenoviroza+ bakterijska pljučnica). Ko sem šla domov, sem opozorila sestro, da se mu temperatura dviga oz., da naj merka na njega, ker se mi zdi sumljiv. Rekla mi je, da to ni moja stvar in da bodo že oni poskrbeli, da bo prav. Ko sem zjutraj prišla je bil mali totalno prehlajen. Mi je pa oče otrok, ki je bil zraven povedal, da je prišel na kontrolo okoli polnoči in, da je bil mali samo v plenički, ter zgornja okna vsa odprat in to decembra!!!!!Seveda so pozabile na njega in je temperatura narasla na 41,2 in so jo mogle na hitro zbijat Sem šla do Dr Mačka in naredila štalo!Ampak moj mišek jo je pa res slabo odnesel. o fak, pa sej ne morm verjet
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 23.9.2009 21:42:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 itak da more bit en zravn. ja kva so pa delale babe drugač sm vredu, mal že naveličana, čakam da bo hitr november grem gajo probat odložit k težko pišm z eno roko pa vse me že boli, bo pomoje spet jok Boga reva A sta sami v sobi? ja sami sva, še dobr pa full dobr da ti je barva lepo prijela Uf, še dobro, da imata vsaj svoj mir. Mi je res ful težko, ker vem, da je zate še težje, ker si Drži se Srčno upam, da bo Gaja ponoči kaj spala, da si boš malo oddahnila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 23.9.2009 21:45:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Estrella Mr.M se ti naj pa kr fajn oddolži, ti se pejt pa nekam razvajat. Ej a ti še hujšaš, kolk maš zdej? Itak ne rabš več sam nikol se ne ve kva se teb mota po glav Matr me neki zeza laptop
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 23.9.2009 21:47:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 itak da more bit en zravn. ja kva so pa delale babe drugač sm vredu, mal že naveličana, čakam da bo hitr november grem gajo probat odložit k težko pišm z eno roko pa vse me že boli, bo pomoje spet jok Boga reva A sta sami v sobi? ja sami sva, še dobr pa full dobr da ti je barva lepo prijela Uf, še dobro, da imata vsaj svoj mir. Mi je res ful težko, ker vem, da je zate še težje, ker si Drži se Srčno upam, da bo Gaja ponoči kaj spala, da si boš malo oddahnila. na infekcijski je baje tko, da ne smejo bit skupi, še dobr ma ja, je kr zaj.eban s tem trebuhom, sam sej bo, more bit Spala pa ne vem kolk bom kej, se bo pomoje Gaja kr dost zbujala. SE bom jutr naspala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 23.9.2009 22:03:59
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 itak da more bit en zravn. ja kva so pa delale babe drugač sm vredu, mal že naveličana, čakam da bo hitr november grem gajo probat odložit k težko pišm z eno roko pa vse me že boli, bo pomoje spet jok Boga reva A sta sami v sobi? ja sami sva, še dobr pa full dobr da ti je barva lepo prijela Uf, še dobro, da imata vsaj svoj mir. Mi je res ful težko, ker vem, da je zate še težje, ker si Drži se Srčno upam, da bo Gaja ponoči kaj spala, da si boš malo oddahnila. na infekcijski je baje tko, da ne smejo bit skupi, še dobr ma ja, je kr zaj.eban s tem trebuhom, sam sej bo, more bit Spala pa ne vem kolk bom kej, se bo pomoje Gaja kr dost zbujala. SE bom jutr naspala Ma itak, zaradi možnih prenosov bakterij, virusov,... Le glej, da bo jutri tvoj držal besedo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 23.9.2009 22:28:43
|
|
|
|
špelin@
|
Eh, nč, bo treba spat. Ravnokar se nekaj drajsam po FB in ugotavljam, da nikakor ne skapiram, kako to sploh deluje Kaj naj gor delam?? Kva so to zaene zadeve? Bi potrebovala inštrukcije, se kdo javi? Mirno nočko, punce
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 7:53:29
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce Nejc mi je tele patike prerastu tak hiter da jih še ponosit ni mogu..številka je 21..pa jih prodam Luštni so, samo Gregor ima že št. 23 na tesno... tudi naša eva nosi 23, ker so ji 22 tesne oz. odvisno od modela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 7:55:44
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 itak da more bit en zravn. ja kva so pa delale babe drugač sm vredu, mal že naveličana, čakam da bo hitr november grem gajo probat odložit k težko pišm z eno roko pa vse me že boli, bo pomoje spet jok Eh, imel je ful visoko vročino(adenoviroza+ bakterijska pljučnica). Ko sem šla domov, sem opozorila sestro, da se mu temperatura dviga oz., da naj merka na njega, ker se mi zdi sumljiv. Rekla mi je, da to ni moja stvar in da bodo že oni poskrbeli, da bo prav. Ko sem zjutraj prišla je bil mali totalno prehlajen. Mi je pa oče otrok, ki je bil zraven povedal, da je prišel na kontrolo okoli polnoči in, da je bil mali samo v plenički, ter zgornja okna vsa odprat in to decembra!!!!!Seveda so pozabile na njega in je temperatura narasla na 41,2 in so jo mogle na hitro zbijat Sem šla do Dr Mačka in naredila štalo!Ampak moj mišek jo je pa res slabo odnesel. haaloo! kaj delajo! jim pa kaj rečeš, si pa kar tečen in jim pamet soliš... včasih bi jo blo treba še popoprat, ne sam solit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 7:57:07
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Hvala za pikepoke. Pljučnica hb ni tko da bova šle verjetn v petek če bo vse po sreči domov. Ma eno bakterijo ki povzroča vročino zato ji tud ni padla velik po svečkah, dobiva zdej antibiotike. Je pa res boga, brez energije, sam spala bi, sploh včeri, še jokat ni mogla. No dons je bla pa že mal bl jokasta, je zdej zaspala. Še dobr da sm si laptopa s sabo vzela k drgač bi umrla od dolgčasa, TV full slabo lovi spat pa itak ne morm, upam, da bom vsaj mal lahko na temu kavču čudnemu. No sej jutr bo pa moj prespal tuki, da se jest mal spočijem upam, da se je gajino stanje popravlo in da bosta res jutri že doma! danes si pa le odpočij!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 7:57:58
|
|
|
|
suzy85
|
pa dobro jutro!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?