Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 8:24:00
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro suzy85, kakšen luštkan kofetek Za zraven pa tole
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 8:27:00
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce Nejc mi je tele patike prerastu tak hiter da jih še ponosit ni mogu..številka je 21..pa jih prodam Luštni so, samo Gregor ima že št. 23 na tesno... tudi naša eva nosi 23, ker so ji 22 tesne oz. odvisno od modela točno! jana, poskusi pri junijkah in julijkah!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 8:30:35
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro suzy85, kakšen luštkan kofetek Za zraven pa tole o madonca! zdej sem pa še bolj lačna!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 8:41:36
|
|
|
|
kasso
|
dobro jutro o kak sendvič .... njami špelin@, katero barvo si si dala gor ...odtenek? Moja frizerka pravi, da je Subrina ok, samo nisem še probala. a na mojega poštarja si mislila za Gajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 8:51:07
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso dobro jutro o kak sendvič .... njami špelin@, katero barvo si si dala gor ...odtenek? Moja frizerka pravi, da je Subrina ok, samo nisem še probala. a na mojega poštarja si mislila za Gajo jaz uporabljam Subrino in mi je do sedaj super barva.Uporabljam pa odtenek 80/8 ali pa 20/2 in sta mi obe super,ker ne pridem rumena ali pa kakšne druge čudne barve
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 8:59:21
|
|
|
|
tilči
|
Pa dobro jutro! Jana..mi smo na 22,23 št. nogice Nina... za Gajo,pa da gresta čimprej domov Estrella...katastrofa od dohtarjev .jaz sem zelo vesela,da lahko sobivamo z otrokom v bolnici,ker drugače so revčki zapuščeni.Tako pa če je kakšna sprememba,hitro pokličeš sestro.Vem,ko je takrat Tilnu naraščala temperatura,pa mu nobena svečka ni pomagala,sem jih poklicala,daso mu dale infuzijo,da je prišel k sebi. Ko sem pa bila z Nejcem samo 1 dan notri in sem ga pustila čez noč tam,je imel pa čisto rdečo ritko,ker ga niso previjale Špelin@.. za novo barvo.Ja,včasih je treba probati kaj drugega Spali smo super,otroka sta v vrtcu,jaz moram pa kruh speči,da bo kaj za vikend za jesti.Tašča je pa pustila v garaži pri avtu odprta vrata in ji je celo noč svetila lučka.Zjutraj sta šla s prijateljem na sprehod,ko me kliče,naj pogledam,če sploh še vžge.Mislim,ta babnca ima glavo tudi samo še za frizuro pa za težit.Briga jo,ko pa ne bi vžgal,bi pa paniko naredila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 9:14:52
|
|
|
|
jana81
|
morgen tako mi smo danes spali od 20.10- 7.30 (ko se ga mogla zbudit za vrtec), no včeri ga je dala spat moja mami ob 20h (sem samo zraven sedela in se učila ), pa je mali zaspal v 10 minutah..hvala bogu.. v vrtcu je bilo tud super, je šel sam v igralnico, jst pa sem se še pogovorila z vzgojiteljico ker mi je včeraj pomočnica rekla da Nejc noče nič piti iz lončka, niti iz flaše, kar vem da ne drži, iz flaše pije kr naprej, res da iz pametnega lončka noče, iz navadne skodelice pa tudi pije, če mu le daš samo en špuk noter, ne polne šalce, in da si lahko sam drži..sej ji lepo povedla in je rekla hvala ker ste me opozorila..bomo videli.. Drugače pa se včeraj nisem javila, ker sem 3 ure likala..vse zlikano, le dva stroja se še sušita
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 9:16:27
|
|
|
|
jana81
|
aja drugače ima Nejc tud že 22 številko, te patike sem mu kupila ko je imel 20 številko noge, pol je blo pa tako toplo zunaj, da jih ni mogel ponosit, zdej so mu pa premajhni..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 9:16:54
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 morgen tako mi smo danes spali od 20.10- 7.30 (ko se ga mogla zbudit za vrtec), no včeri ga je dala spat moja mami ob 20h (sem samo zraven sedela in se učila ), pa je mali zaspal v 10 minutah..hvala bogu.. v vrtcu je bilo tud super, je šel sam v igralnico, jst pa sem se še pogovorila z vzgojiteljico ker mi je včeraj pomočnica rekla da Nejc noče nič piti iz lončka, niti iz flaše, kar vem da ne drži, iz flaše pije kr naprej, res da iz pametnega lončka noče, iz navadne skodelice pa tudi pije, če mu le daš samo en špuk noter, ne polne šalce, in da si lahko sam drži..sej ji lepo povedla in je rekla hvala ker ste me opozorila..bomo videli.. Drugače pa se včeraj nisem javila, ker sem 3 ure likala..vse zlikano, le dva stroja se še sušita Kako mi je to znano Pa za Nejca.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 9:18:56
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: kasso dobro jutro o kak sendvič .... njami špelin@, katero barvo si si dala gor ...odtenek? Moja frizerka pravi, da je Subrina ok, samo nisem še probala. a na mojega poštarja si mislila za Gajo jaz uporabljam Subrino in mi je do sedaj super barva.Uporabljam pa odtenek 80/8 ali pa 20/2 in sta mi obe super,ker ne pridem rumena ali pa kakšne druge čudne barve o hvala, potem je res preizkušeno ok. Ravno ta dva odtenka mi je priporočala frizerka Ali je je dovolj za 2x? Saj ti imaš tudi kratke lase, a ne?!
< Sporočilo je popravil kasso -- 24.9.2009 9:19:49 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 9:21:21
|
|
|
|
tilči
|
Ali za vaše malčke že uporabljate vzglavnike? Moram zase enega kupit,ker me vrat boli za znoret,pa imam namen še za Tilna kupit in sicer od Dormea,ki je nastavljiv po višini. Nejc je bil do 3. leta brez,potem pa si je začel levčka tlačit pod glavo in je bil čas,da dobi vzglavnik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 9:21:35
|
|
|
|
kasso
|
jana, Varja pa zadnje čase hoče pit samo iz kozarca , ji dam večkrat po malo notri in zdaj že tako obvlada, da se ne polije več
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 9:22:38
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: kasso dobro jutro o kak sendvič .... njami špelin@, katero barvo si si dala gor ...odtenek? Moja frizerka pravi, da je Subrina ok, samo nisem še probala. a na mojega poštarja si mislila za Gajo jaz uporabljam Subrino in mi je do sedaj super barva.Uporabljam pa odtenek 80/8 ali pa 20/2 in sta mi obe super,ker ne pridem rumena ali pa kakšne druge čudne barve o hvala, potem je res preizkušeno ok. Ravno ta dva odtenka mi je priporočala frizerka Ali je je dovolj za 2x? Saj ti imaš tudi kratke lase, a ne?! Ja,imam kratke lase,a imam barvo za 1x,ker imam ful goste
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 9:24:22
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso jana, Varja pa zadnje čase hoče pit samo iz kozarca , ji dam večkrat po malo notri in zdaj že tako obvlada, da se ne polije več super ..Nejc pa kr s to flašo okol hodi, sej pije iz kozarca, samo iz unga pametnega lončka z nastavkom noče..pa so me včeraj čist zamorile vzgojiteljice..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 9:24:46
|
|
|
|
kasso
|
tilči, ja Varja ima en tanek, samo potem ponoči spi tako, da nima glavce gor, ampak jo ima pro nogah
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 9:24:47
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali za vaše malčke že uporabljate vzglavnike? Moram zase enega kupit,ker me vrat boli za znoret,pa imam namen še za Tilna kupit in sicer od Dormea,ki je nastavljiv po višini. Nejc je bil do 3. leta brez,potem pa si je začel levčka tlačit pod glavo in je bil čas,da dobi vzglavnik Nejc ima že od 6 meseca vzglavnik, sicer tistega tankega,ki je bil v kompletu z kovtrčkom in tisto mehko obrobo za v posteljo..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 9:25:21
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso tilči, ja Varja ima en tanek, samo potem ponoči spi tako, da nima glavce gor, ampak jo ima pro nogah isto Nejc , kako so smešni ej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 9:33:05
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso tilči, ja Varja ima en tanek, samo potem ponoči spi tako, da nima glavce gor, ampak jo ima pro nogah isto Nejc , kako so smešni ej Tudi naš Nejc je bil tak.Kadar sem prišla k njemu sobo,da bi mu dala zdravila,je drugače ležal.Sem mu tudi že k nogam dajala Tilen pa drugače kar pri miru spi Sem tako prezračila ta zgornji štuk,da me sedaj zebe .Še dobro,da pečica lavfa,da se malo pogreje. Ali ima katera varčni električni radiator? Nejc ima pozimi priklopljenega,ker je zelo hladno v njegovi sobi,samo navaden požre veliko elektrike,zato imava namen kupiti varčnega,pa me zanima,če ima katera izkušnje s tem?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 10:38:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali ima katera varčni električni radiator? Nejc ima pozimi priklopljenega,ker je zelo hladno v njegovi sobi,samo navaden požre veliko elektrike,zato imava namen kupiti varčnega,pa me zanima,če ima katera izkušnje s tem? Osebno sicer s tem nimam izkušenj, so pa kolegi imeli v stanovanju samo varčne radiatorje in je njihovo ogrevanje (na elektriko) za isto kvadraturo in toploto stalo manj kot naše (na plin, ki se je takrat ravno svinjsko podražil ).
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 10:39:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali za vaše malčke že uporabljate vzglavnike? Ne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 10:39:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso jana, Varja pa zadnje čase hoče pit samo iz kozarca , ji dam večkrat po malo notri in zdaj že tako obvlada, da se ne polije več Tudi Gregor se zadnje čase trudi s tem Je ful hecen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 10:39:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 morgen tako mi smo danes spali od 20.10- 7.30 (ko se ga mogla zbudit za vrtec), no včeri ga je dala spat moja mami ob 20h (sem samo zraven sedela in se učila ), pa je mali zaspal v 10 minutah..hvala bogu.. v vrtcu je bilo tud super, je šel sam v igralnico, jst pa sem se še pogovorila z vzgojiteljico ker mi je včeraj pomočnica rekla da Nejc noče nič piti iz lončka, niti iz flaše, kar vem da ne drži, iz flaše pije kr naprej, res da iz pametnega lončka noče, iz navadne skodelice pa tudi pije, če mu le daš samo en špuk noter, ne polne šalce, in da si lahko sam drži..sej ji lepo povedla in je rekla hvala ker ste me opozorila..bomo videli.. Drugače pa se včeraj nisem javila, ker sem 3 ure likala..vse zlikano, le dva stroja se še sušita
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 10:41:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso dobro jutro o kak sendvič .... njami špelin@, katero barvo si si dala gor ...odtenek? Moja frizerka pravi, da je Subrina ok, samo nisem še probala. a na mojega poštarja si mislila za Gajo Vzela sem Schwarzkopf Palette Deluxe (uffffff, kakšno ime ) št. 100, ki posvetli od4-6 odtenkov. Prej sem jemala iste firme, samo prav linijo "Blonde", ki posvetli 6-8 odtenkov. I'm sorry, tvoj poštar mi res ne gre iz glave, majke mu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 10:42:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Spali smo super,otroka sta v vrtcu,jaz moram pa kruh speči,da bo kaj za vikend za jesti.Tašča je pa pustila v garaži pri avtu odprta vrata in ji je celo noč svetila lučka.Zjutraj sta šla s prijateljem na sprehod,ko me kliče,naj pogledam,če sploh še vžge.Mislim,ta babnca ima glavo tudi samo še za frizuro pa za težit.Briga jo,ko pa ne bi vžgal,bi pa paniko naredila Pridna si Tvoja tašča je kot en velik otrok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 10:43:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: kasso dobro jutro o kak sendvič .... njami špelin@, katero barvo si si dala gor ...odtenek? Moja frizerka pravi, da je Subrina ok, samo nisem še probala. a na mojega poštarja si mislila za Gajo jaz uporabljam Subrino in mi je do sedaj super barva.Uporabljam pa odtenek 80/8 ali pa 20/2 in sta mi obe super,ker ne pridem rumena ali pa kakšne druge čudne barve Bom pogledala te barve, hvala za idejo - kakšne pa imaš naravne lase, tilči?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?