|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
24.9.2009 8:24:00   
špelin@
Dobro jutro user posted image

suzy85, kakšen luštkan kofetek user posted image

Za zraven pa tole user posted image

user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
24.9.2009 8:27:00   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

punce Nejc mi je tele patike prerastu tak hiter da jih še ponosit ni mogu..številka je 21..pa jih prodam
user posted image

Luštni so, samo Gregor ima že št. 23 na tesno... user posted image

tudi naša eva nosi 23, ker so ji 22 tesne oz. odvisno od modela

točno! jana, poskusi pri junijkah in julijkah!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
24.9.2009 8:30:35   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

suzy85, kakšen luštkan kofetek user posted image

Za zraven pa tole user posted image

user posted image

o madonca! zdej sem pa še bolj lačna! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
24.9.2009 8:41:36   
kasso
dobro jutro

o kak sendvič .... njami

špelin@
, katero barvo si si dala gor ...odtenek? Moja frizerka pravi, da je Subrina ok, samo nisem še probala.
a na mojega poštarja si mislila user posted image

za Gajo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
24.9.2009 8:51:07   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

dobro jutro

o kak sendvič .... njami

špelin@
, katero barvo si si dala gor ...odtenek? Moja frizerka pravi, da je Subrina ok, samo nisem še probala.

jaz uporabljam Subrino in mi je do sedaj super barva.Uporabljam pa odtenek 80/8 ali pa 20/2 in sta mi obe super,ker ne pridem rumena ali pa kakšne druge čudne barve

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
24.9.2009 8:59:21   
tilči
Pa dobro jutro!

Jana..mi smo na 22,23 št. nogice
Nina...user posted image user posted image user posted image  za Gajo,pa da gresta čimprej domov
Estrella...katastrofa od dohtarjevuser posted image .jaz sem zelo vesela,da lahko sobivamo z otrokom v bolnici,ker drugače so revčki zapuščeni.Tako pa če je kakšna sprememba,hitro pokličeš sestro.Vem,ko je takrat Tilnu naraščala temperatura,pa mu nobena svečka ni pomagala,sem jih poklicala,daso mu dale infuzijo,da je prišel k sebi.
Ko sem pa bila z Nejcem samo 1 dan notri in sem ga pustila čez noč tam,je imel pa čisto rdečo ritko,ker ga niso previjaleuser posted image
Špelin@..user posted image user posted image za novo barvo.Ja,včasih je treba probati kaj drugega

Spali smo super,otroka sta v vrtcu,jaz moram pa kruh speči,da bo kaj za vikend za jesti.Tašča je pa pustila v garaži pri avtu odprta vrata in ji je celo noč svetila lučka.Zjutraj sta šla s prijateljem na sprehod,ko me user posted image  kliče,naj pogledam,če sploh še vžge.Mislim,ta babnca ima glavo tudi samo še za frizuro pa za težit.Briga jo,ko pa ne bi vžgal,bi pa paniko naredilauser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
24.9.2009 9:14:52   
jana81
morgen

tako mi smo danes spali od 20.10- 7.30 (ko se ga mogla zbudit za vrtec), no včeri ga je dala spat moja mami ob 20h (sem samo zraven sedela in se učilauser posted image ), pa je mali zaspal v 10 minutah..hvala bogu..

v vrtcu je bilo tud super, je šel sam v igralnico, jst pa sem se še pogovorila z vzgojiteljico ker mi je včeraj pomočnica rekla da Nejc noče nič piti iz lončka, niti iz flaše, kar vem da ne drži, iz flaše pije kr naprej, res da iz pametnega lončka noče, iz navadne skodelice pa tudi pije, če mu le daš samo en špuk noter, ne polne šalce, in da si lahko sam drži..sej ji lepo povedla in je rekla hvala ker ste me opozorila..bomo videli..

Drugače pa se včeraj nisem javila, ker sem 3 ure likala..vse zlikano, le dva stroja se še sušita user posted image user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
24.9.2009 9:16:27   
jana81
aja drugače ima Nejc tud že 22 številko, te patike sem mu kupila ko je imel 20 številko noge, pol je blo pa tako toplo zunaj, da jih ni mogel ponosit, zdej so mu pa premajhni..

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
24.9.2009 9:16:54   
tilči

morgen

tako mi smo danes spali od 20.10- 7.30 (ko se ga mogla zbudit za vrtec), no včeri ga je dala spat moja mami ob 20h (sem samo zraven sedela in se učilauser posted image ), pa je mali zaspal v 10 minutah..hvala bogu..

v vrtcu je bilo tud super, je šel sam v igralnico, jst pa sem se še pogovorila z vzgojiteljico ker mi je včeraj pomočnica rekla da Nejc noče nič piti iz lončka, niti iz flaše, kar vem da ne drži, iz flaše pije kr naprej, res da iz pametnega lončka noče, iz navadne skodelice pa tudi pije, če mu le daš samo en špuk noter, ne polne šalce, in da si lahko sam drži..sej ji lepo povedla in je rekla hvala ker ste me opozorila..bomo videli..

Drugače pa se včeraj nisem javila, ker sem 3 ure likala..vse zlikano, le dva stroja se še sušita user posted image user posted image

Kako mi je to znanouser posted image
Pa user posted image user posted image  za Nejca.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
24.9.2009 9:18:56   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

dobro jutro

o kak sendvič .... njami

špelin@

jaz uporabljam Subrino in mi je do sedaj super barva.Uporabljam pa odtenek 80/8 ali pa 20/2 in sta mi obe super,ker ne pridem rumena ali pa kakšne druge čudne barve

o hvala, potem je res preizkušeno ok. Ravno ta dva odtenka mi je priporočala frizerka user posted image

Ali je je dovolj za 2x?
Saj ti imaš tudi kratke lase, a ne?!

< Sporočilo je popravil kasso -- 24.9.2009 9:19:49 >

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
24.9.2009 9:21:21   
tilči
Ali za vaše malčke že uporabljate vzglavnike?
Moram zase enega kupit,ker me vrat boli za znoret,pa imam namen še za Tilna kupit in sicer od Dormea,ki je nastavljiv po višini.
Nejc je bil do 3. leta brez,potem pa si je začel levčka tlačit pod glavo in je bil čas,da dobi vzglavnikuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
24.9.2009 9:21:35   
kasso
jana, Varja pa zadnje čase hoče pit samo iz kozarca user posted image , ji dam večkrat po malo notri in zdaj že tako obvlada, da se ne polije več user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
24.9.2009 9:22:38   
tilči

dobro jutro

o kak sendvič .... njami

špelin@

o hvala, potem je res preizkušeno ok. Ravno ta dva odtenka mi je priporočala frizerka user posted image

Ali je je dovolj za 2x?
Saj ti imaš tudi kratke lase, a ne?!

Ja,imam kratke lase,a imam barvo za 1x,ker imam ful goste

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
24.9.2009 9:24:22   
jana81

jana, Varja pa zadnje čase hoče pit samo iz kozarca user posted image , ji dam večkrat po malo notri in zdaj že tako obvlada, da se ne polije več user posted image

superuser posted image ..Nejc pa kr s to flašo okol hodi, sej pije iz kozarca, samo iz unga pametnega lončka z nastavkom noče..pa so me včeraj čist zamorile vzgojiteljice..

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
24.9.2009 9:24:46   
kasso
tilči, ja Varja ima en tanek, samo potem ponoči spi tako, da nima glavce gor, ampak jo ima pro nogah user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
24.9.2009 9:24:47   
jana81

Moram zase enega kupit,ker me vrat boli za znoret,pa imam namen še za Tilna kupit in sicer od Dormea,ki je nastavljiv po višini.
Nejc je bil do 3. leta brez,potem pa si je začel levčka tlačit pod glavo in je bil čas,da dobi vzglavnikuser posted image

Nejc ima že od 6 meseca vzglavnik, sicer tistega tankega,ki je bil v kompletu z kovtrčkom in tisto mehko obrobo za v posteljo..

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
24.9.2009 9:25:21   
jana81

tilči, ja Varja ima en tanek, samo potem ponoči spi tako, da nima glavce gor, ampak jo ima pro nogah user posted image

isto Nejc , kako so smešni ej

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
24.9.2009 9:33:05   
tilči

isto Nejc , kako so smešni ej

user posted image user posted image user posted image
Tudi naš Nejc je bil tak.Kadar sem prišla k njemu sobo,da bi mu dala zdravila,je drugače ležal.Sem mu tudi že k nogam dajalauser posted image
Tilen pa drugače kar pri miru spi

Sem tako prezračila ta zgornji štuk,da me sedaj zebeuser posted image .Še dobro,da pečica lavfa,da se malo pogreje.
Ali ima katera varčni električni radiator?
Nejc ima pozimi priklopljenega,ker je zelo hladno v njegovi sobi,samo navaden požre veliko elektrike,zato imava namen kupiti varčnega,pa me zanima,če ima katera izkušnje s tem?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
24.9.2009 10:38:46   
špelin@
Ali ima katera varčni električni radiator?
Nejc ima pozimi priklopljenega,ker je zelo hladno v njegovi sobi,samo navaden požre veliko elektrike,zato imava namen kupiti varčnega,pa me zanima,če ima katera izkušnje s tem?

Osebno sicer s tem nimam izkušenj, so pa kolegi imeli v stanovanju samo varčne  radiatorje in je njihovo ogrevanje (na elektriko) za isto kvadraturo in toploto stalo manj kot naše (na plin, ki se je  takrat ravno svinjsko podražil user posted image ).

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
24.9.2009 10:39:04   
špelin@

Ne.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
24.9.2009 10:39:39   
špelin@

Tudi Gregor se zadnje čase trudi s tem user posted image Je ful hecen user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
24.9.2009 10:39:48   
špelin@

morgen

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
24.9.2009 10:41:31   
špelin@

dobro jutro

o kak sendvič .... njami

špelin@

Vzela sem Schwarzkopf Palette Deluxe (uffffff, kakšno ime user posted image ) št. 100, ki posvetli od4-6 odtenkov. Prej sem jemala iste firme, samo prav linijo "Blonde", ki posvetli 6-8 odtenkov.

I'm sorry, tvoj poštar mi res ne gre iz glave, majke mu user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
24.9.2009 10:42:34   
špelin@
Spali smo super,otroka sta v vrtcu,jaz moram pa kruh speči,da bo kaj za vikend za jesti.Tašča je pa pustila v garaži pri avtu odprta vrata in ji je celo noč svetila lučka.Zjutraj sta šla s prijateljem na sprehod,ko me user posted image  kliče,naj pogledam,če sploh še vžge.Mislim,ta babnca ima glavo tudi samo še za frizuro pa za težit.Briga jo,ko pa ne bi vžgal,bi pa paniko naredilauser posted image

Pridna si user posted image
Tvoja tašča je kot en velik otrok user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
24.9.2009 10:43:03   
špelin@

dobro jutro

o kak sendvič .... njami

špelin@

Bom pogledala te barve, hvala za idejo - kakšne pa imaš naravne lase, tilči?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?