|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
24.9.2009 16:18:42   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ojla drage moje čvekice!

Se vam končno spet malce javljam....
Ne, nisem pozabila na vas, ampak nekaj časa sem bila brez računalnika, v službi pa ni časa, tako, da sem vas kar malce na sreanski tir postavila, ampak sem se še vseeno velikokrat spomnila na vas user posted image

Uglavnem pri nas nič kaj posebej novega. Jaz sem še vedno na usposabljanju, moj možek je še vedno doma, Manca hodi v vrtec, ....

Edino včeraj smo bili z Manco na kontroli zaradi njne "lulike" pa stvar še vedno ni bila ravno najboljša, ako da je zdravnica kar malce na grobo poiskusila, če bo šlo nrazen, da ne bi bilo potrebno še k otroškemu ginekologu jo vozit in je šla stvar narazen, ampak jo pa sedaj ful boli in peča kadar lula, tako da bomo imeli ene 3-4 dni kar pecej joka pri hiši, kadar bo moja žabica lulala user posted image , me kar srce boli ko jo gledam kako jo boli in peče kadar lula user posted image

NČ, zdej pa šibam nazaj delat, da me ne bojo za ušesa user posted image

Pridne bodite, pa se še kaj tipkamo

Papa
  bogica mala, kaj pa je narobe, verjetno si že pisala pa jaz nisem brala ???.user posted image user posted image

Imela je skupaj zlepljene male in velike sramne ustnice (baje da se to v sedanjem času dogaja zelo pogosto zaradi plenic za enkratno uporabo user posted image ). POtem sva imeli terapijo 4mesece z neko hormonsko kremici in ker stvar še vedno ni bila popolnoma vredu ji je včeraj vse skupaj malce "narazen" potegnila user posted image  in sedaj čakamo da se stvar zaceli oziroma poceli čim bolje in upamo, da ne bo porebno antibiotikov

NE! ej, zdaj pa sem se konkretno zjokala, pa kaj je to mogoče? user posted image  še nisem slišala za kaj takšnega...pa je morala to tak na silo nardituser posted image user posted image ..user posted image user posted image

O joj, a tud pr punčkah je to. Kr jst moram pr Vidku kožico vsake tolk nazaj povlečt, da se ne zaceli. Kr eni so mel potem probleme. Upam, da bo kmalu bolje.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
24.9.2009 17:12:30   
Anonimen
Punce hvala za vse pikepoke in lepe želje, je pomagal, sva že domauser posted image , so Gaji antibiotiki hitr prijel tko, da zdej že nagajauser posted image . More jih pa zdej jemat še 10 dni, na 8 ur, so pa v obliki tablet, ki jih morm stopit. Dejte mi povedat kako ste vi to dajale? Mal mi je smotan k jo bom mogla budit ob desetih zvečer pa ob šestih zjutraj pa ne vem kako naj zdej to izvedem

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 1527
24.9.2009 21:13:58   
špelin@
Čer user posted image

Najprej vsekakor tole: NINA7, SUPER, DA STA Z GAJO DOMA, JUHUHUUUUUUUUUUU user posted image user posted image user posted image

Poskusi ji dati AB napol v spanju - a si dobila zraven brizgo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
24.9.2009 21:15:59   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Dan!

Pr nas vse ok. Jst sm še zmeri mal nahodna, pa v šihtu sm bla bl švoh, pol sm vzela pa 2 lekadola in sm kr ok. Bomo vidl ju3. Vid je pa ok.

user posted image user posted image user posted image zate. Mene tudi muči nahod ali prehlad ali kaj jaz vem... Zabasan nos in boleče žrelo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1529
24.9.2009 21:16:01   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

1 ? kakšne posvetovalnice imate zdaj? Mi nismo nič naročeni. A morajo bit kaj cepljeni?

Ob dopolnjenih 18. mesecih. Sledi (po shemi) 2. OMR cepljenje.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
24.9.2009 21:17:14   
špelin@

Ojla drage moje čvekice!

Ne, nisem pozabila na vas, ampak nekaj časa sem bila brez računalnika, v službi pa ni časa, tako, da sem vas kar malce na sreanski tir postavila, ampak sem se še vseeno velikokrat spomnila na vas user posted image

Uglavnem pri nas nič kaj posebej novega. Jaz sem še vedno na usposabljanju, moj možek je še vedno doma, Manca hodi v vrtec, ....

Edino včeraj smo bili z Manco na kontroli zaradi njne "lulike" pa stvar še vedno ni bila ravno najboljša, ako da je zdravnica kar malce na grobo poiskusila, če bo šlo nrazen, da ne bi bilo potrebno še k otroškemu ginekologu jo vozit in je šla stvar narazen, ampak jo pa sedaj ful boli in peča kadar lula, tako da bomo imeli ene 3-4 dni kar pecej joka pri hiši, kadar bo moja žabica lulala user posted image , me kar srce boli ko jo gledam kako jo boli in peče kadar lula user posted image

Papa

user posted image user posted image user posted image Boga Manca, me kar stisne, ko pomislim... user posted image Samo ne vem, koliko je zveze s plenica za 1x uporabo - to stanje je namreč običajno že od rojstva tako, ponavadi na srečo hormonska krema pomaga.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
24.9.2009 21:17:45   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Eh, nč, bo treba spat. Ravnokar se nekaj drajsam po FB in ugotavljam, da nikakor ne skapiram, kako to sploh deluje user posted image Kaj naj gor delam?? Kva so to zaene zadeve? user posted image
Bi potrebovala inštrukcije, se kdo javi?

Mirno nočko, punce user posted image

Ma jaz sem malo šnofala, lahko komentiraš, kaj kdo napiše, lahko ti kaj napišeš čisto zgoraj, lahko daš kake slike gor ali bilo kaj drugega, če hočeš pogledat kaj o določeni osebi (prijatelju) klikneš na njegov profil, če hočeš napisat sporočilo, ki ga vidi le določena oseba, klikneš na pošlji sporočilo.... A si že prijavljena?

Meni enostavno ne potegne, sploh ne vem, kaj naj klikam... user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
24.9.2009 21:18:52   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Ojla drage moje čvekice!

Papa
  bogica mala, kaj pa je narobe, verjetno si že pisala pa jaz nisem brala ???.user posted image user posted image

Imela je skupaj zlepljene male in velike sramne ustnice (baje da se to v sedanjem času dogaja zelo pogosto zaradi plenic za enkratno uporabo user posted image ). POtem sva imeli terapijo 4mesece z neko hormonsko kremici in ker stvar še vedno ni bila popolnoma vredu ji je včeraj vse skupaj malce "narazen" potegnila user posted image  in sedaj čakamo da se stvar zaceli oziroma poceli čim bolje in upamo, da ne bo porebno antibiotikov

NE! ej, zdaj pa sem se konkretno zjokala, pa kaj je to mogoče? user posted image  še nisem slišala za kaj takšnega...pa je morala to tak na silo nardituser posted image user posted image ..user posted image user posted image

O joj, a tud pr punčkah je to. Kr jst moram pr Vidku kožico vsake tolk nazaj povlečt, da se ne zaceli. Kr eni so mel potem probleme. Upam, da bo kmalu bolje.

Ma Gregi ima kar na tesno tole kožico, z atijem vsak večer v banji vlečeta hudiča gor, ampak ne gre kaj dosti user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1533
24.9.2009 21:19:38   
Anonimen

Čer user posted image

Najprej vsekakor tole: NINA7, SUPER, DA STA Z GAJO DOMA, JUHUHUUUUUUUUUUU user posted image user posted image user posted image

ja res, zakon je domauser posted image

ne k sm dobla tablete, pol jih morm pa raztopit . Sej brizgo mam sam ne vem kaj naj zravn dam, vodo al mlek, pomoje bolš to kokr po flašiuser posted image  Mal me skrbi da če ji dam flašo da jo bo pol hotla spet met ponoč

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1534
24.9.2009 21:21:47   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Čer user posted image

ne k sm dobla tablete, pol jih morm pa raztopit . Sej brizgo mam sam ne vem kaj naj zravn dam, vodo al mlek, pomoje bolš to kokr po flašiuser posted image  Mal me skrbi da če ji dam flašo da jo bo pol hotla spet met ponoč

Raztopi v vodi, daj v brizgo in poskusi mali vtakniti to med ustnice, mogoče bi uspelo, da bi se rahlo predramila in počasi pogoltnila. A dudko ima? Jaz Gregiju take zadeve kar po majcenih požirčkih med spanjem vlivam v usta, vmes pa mu vtikam dudko, da cuclja in se ne zbudi - če "rata" user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
24.9.2009 21:22:48   
Anonimen
vsem bolančkom pa za vse ki jih rabite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1536
24.9.2009 21:26:46   
Anonimen

Čer user posted image

Raztopi v vodi, daj v brizgo in poskusi mali vtakniti to med ustnice, mogoče bi uspelo, da bi se rahlo predramila in počasi pogoltnila. A dudko ima? Jaz Gregiju take zadeve kar po majcenih požirčkih med spanjem vlivam v usta, vmes pa mu vtikam dudko, da cuclja in se ne zbudi - če "rata" user posted image

bom probala s tem najprej, pa če ne bo ok pa s flašo. Ne, dude nima

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1537
24.9.2009 21:29:32   
Anonimen
se podpišem pod vse Špelinine posteuser posted image , da ne komentriram še jest vse posebej, sm lenauser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1538
24.9.2009 21:30:52   
špelin@

Čer user posted image

Ma poskusi s flašo. Bolje tako, kot da jo preveč prebudiš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
24.9.2009 21:34:06   
Anonimen
Ma bom probala najprej kr s šprico pol bomo pa vidl kako bo naprej.

A mogoče veš kako je v vrtcu z AB, a to sam poveš al more P kej napisat?

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1540
24.9.2009 21:39:28   
špelin@

Tega pa ne vem user posted image Se spomnim, da so lani vzgojiteljice eni punčki iz skupine moje male pike dajale AB, se mi zdi, da kar po maminih navodilih in napotku na flaški (napisano na nalepki iz lekarne).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
24.9.2009 21:47:44   
Anonimen

Tega pa ne vem user posted image Se spomnim, da so lani vzgojiteljice eni punčki iz skupine moje male pike dajale AB, se mi zdi, da kar po maminih navodilih in napotku na flaški (napisano na nalepki iz lekarne).

no sej bom kr uprašala, da ne bojo pol kej kompliciral

grem zdej poskusit srečo pa spat pol, zdej se je moja ura za spanje prestavla na desetouser posted image

lepo nočko

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1542
24.9.2009 21:48:35   
špelin@

no sej bom kr uprašala, da ne bojo pol kej kompliciral

grem zdej poskusit srečo pa spat pol, zdej se je moja ura za spanje prestavla na desetouser posted image

lepo nočko

Stiskam pestke za Gajo, da bo čimbolje spala user posted image user posted image user posted image Ti se pa tudi naspi!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
24.9.2009 22:08:48   
špelin@
Grem tudi jaz v horizontalo.

Mirno nočko vsem user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
25.9.2009 8:11:20   
špelin@
Dobro jutro user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1545
25.9.2009 8:19:09   
špelin@
Sem zelo dobre volje, ker mali v vrtcu danes ni čisto nič jokal user posted image Po njega grem malo kasneje kot običajno, me prav zanima, če bo kaj zakinkal tam user posted image Včeraj mi je sulc mali zaspal šele malo pred peto popoldne - ko smo se peljali v pasjo šolo. Prej pa niti sekunde ne user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
25.9.2009 8:33:27   
kasso

Čer user posted image

Ma poskusi s flašo. Bolje tako, kot da jo preveč prebudiš user posted image

user posted image user posted image , da sta z Gajo doma. Jaz bi za ponoči uporabljala brizgo. Jo vedno za kak sirup, ker otrok spi in med spanjem malo pocuza in spi naprej.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
25.9.2009 8:34:39   
jana81

Ma Gregi ima kar na tesno tole kožico, z atijem vsak večer v banji vlečeta hudiča gor, ampak ne gre kaj dosti user posted image user posted image

tudi Nejcu ne..[sm=smiley19.gif]

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
25.9.2009 8:34:50   
jana81

Čer user posted image

Najprej vsekakor tole: NINA7, SUPER, DA STA Z GAJO DOMA, JUHUHUUUUUUUUUUU [image]

podpišem !!user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
25.9.2009 8:37:27   
jana81

, jst sem mogla podpisat da jim naj dajejo ene kapljice..ponekod komplicirajo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?