Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 10:53:59
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali ima katera varčni električni radiator? Nejc ima pozimi priklopljenega,ker je zelo hladno v njegovi sobi,samo navaden požre veliko elektrike,zato imava namen kupiti varčnega,pa me zanima,če ima katera izkušnje s tem? Osebno sicer s tem nimam izkušenj, so pa kolegi imeli v stanovanju samo varčne radiatorje in je njihovo ogrevanje (na elektriko) za isto kvadraturo in toploto stalo manj kot naše (na plin, ki se je takrat ravno svinjsko podražil ). Hvala za info
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 10:54:45
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: kasso dobro jutro o kak sendvič .... njami špelin@, katero barvo si si dala gor ...odtenek? Moja frizerka pravi, da je Subrina ok, samo nisem še probala. a na mojega poštarja si mislila za Gajo jaz uporabljam Subrino in mi je do sedaj super barva.Uporabljam pa odtenek 80/8 ali pa 20/2 in sta mi obe super,ker ne pridem rumena ali pa kakšne druge čudne barve Bom pogledala te barve, hvala za idejo - kakšne pa imaš naravne lase, tilči? svetlo rjave
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 10:56:52
|
|
|
|
tilči
|
mi je cuker padel,pa tiramisu še ni ohlajen,sedaj pa hodim kot mačka okoli vrele kaše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 11:03:35
|
|
|
|
nia5
|
Jutro Spali smo super, danes je celo potegnila do pol desetih , kar se že doooolgo ni zgodilo. Je pa res, da je včeraj spala popoldan 2,5 uri, do pol štirih in je posledično šla ob enajstih spat. Je pa neka smrkava gratala, pa kiha veliko, upam da ne bo zbolela. Vreme pa je fantastično!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 11:11:55
|
|
|
|
nia5
|
Suzy85 in Špelin@ hvala za kavico in sendvič Estrella ti dohtarji so včasih za postrelat Jana81 priden Nejček, da ta tako lepo spančka Tilči najprej smo imeli pojšter, ampak ji bolj paše brez, ne kaže nobene potrebe po njem, tako da ji ga zaenkrat ne bomo dajali. Rabim pa jaz en novi, dober pojšter in to nuuuuujno! Špelin@ pa za uspelo barvo Tilči mmmmm titamisu 1qdaC 3EWSAY< še pozdravčki od Nie, je po vsej sili hotela nekaj napisat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 11:47:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči mi je cuker padel,pa tiramisu še ni ohlajen,sedaj pa hodim kot mačka okoli vrele kaše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 11:48:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro Spali smo super, danes je celo potegnila do pol desetih , kar se že doooolgo ni zgodilo. Je pa res, da je včeraj spala popoldan 2,5 uri, do pol štirih in je posledično šla ob enajstih spat. Je pa neka smrkava gratala, pa kiha veliko, upam da ne bo zbolela. Vreme pa je fantastično!!! Way to go, Nia Pri nas smo tudi vsi nekaj prehlajeni, že en teden po malem kihamo in smrkamo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 11:50:55
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali za vaše malčke že uporabljate vzglavnike? Moram zase enega kupit,ker me vrat boli za znoret,pa imam namen še za Tilna kupit in sicer od Dormea,ki je nastavljiv po višini. Nejc je bil do 3. leta brez,potem pa si je začel levčka tlačit pod glavo in je bil čas,da dobi vzglavnik v kinderpetu še nima vzglavnika, ker ima cel jogi malo dvignjen. če pa spi pri nama ali v prenosni posteljici, pa ga uporablja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 11:52:01
|
|
|
|
suzy85
|
jana, nia za super spanje nia, špelin@ vama pa kup , da ne zbolite!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 11:56:38
|
|
|
|
suzy85
|
če katero zanima, ste lepo vabljene!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 12:01:18
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 če katero zanima, ste lepo vabljene! Zanimivo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 12:15:21
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, nč, bo treba spat. Ravnokar se nekaj drajsam po FB in ugotavljam, da nikakor ne skapiram, kako to sploh deluje Kaj naj gor delam?? Kva so to zaene zadeve? Bi potrebovala inštrukcije, se kdo javi? Mirno nočko, punce Ma jaz sem malo šnofala, lahko komentiraš, kaj kdo napiše, lahko ti kaj napišeš čisto zgoraj, lahko daš kake slike gor ali bilo kaj drugega, če hočeš pogledat kaj o določeni osebi (prijatelju) klikneš na njegov profil, če hočeš napisat sporočilo, ki ga vidi le določena oseba, klikneš na pošlji sporočilo.... A si že prijavljena?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 12:16:33
|
|
|
|
nia5
|
Estrella mi imamo posvetovalnico 12.11 Nina7 kako je Gaja? In kako si ti?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 12:19:08
|
|
|
|
kasso
|
1 ? kakšne posvetovalnice imate zdaj? Mi nismo nič naročeni. A morajo bit kaj cepljeni?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 12:20:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ojla drage moje čvekice! Se vam končno spet malce javljam.... Ne, nisem pozabila na vas, ampak nekaj časa sem bila brez računalnika, v službi pa ni časa, tako, da sem vas kar malce na sreanski tir postavila, ampak sem se še vseeno velikokrat spomnila na vas Uglavnem pri nas nič kaj posebej novega. Jaz sem še vedno na usposabljanju, moj možek je še vedno doma, Manca hodi v vrtec, .... Edino včeraj smo bili z Manco na kontroli zaradi njne "lulike" pa stvar še vedno ni bila ravno najboljša, ako da je zdravnica kar malce na grobo poiskusila, če bo šlo nrazen, da ne bi bilo potrebno še k otroškemu ginekologu jo vozit in je šla stvar narazen, ampak jo pa sedaj ful boli in peča kadar lula, tako da bomo imeli ene 3-4 dni kar pecej joka pri hiši, kadar bo moja žabica lulala , me kar srce boli ko jo gledam kako jo boli in peče kadar lula NČ, zdej pa šibam nazaj delat, da me ne bojo za ušesa Pridne bodite, pa se še kaj tipkamo Papa
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 13:48:07
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso jana, Varja pa zadnje čase hoče pit samo iz kozarca , ji dam večkrat po malo notri in zdaj že tako obvlada, da se ne polije več Tudi Gregor se zadnje čase trudi s tem Je ful hecen Moja Taja pa je prav za pohvslit, odkar pije iz kozarčka sama se sploh ne poliva, je osvojila občutek tako, več je noter boljše ji gre pije pa že lepa dva meseca sama, pa je kot velika, ej je kr naenkrat tole nastalo, ...gre čas hitro res, kaj že vse znajo
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 13:48:17
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso 1 ? kakšne posvetovalnice imate zdaj? Mi nismo nič naročeni. A morajo bit kaj cepljeni? jaz sem Tajo morala naročit za posvetovalnico pri letu in pol, pa cepljeni so tudi.pokliči.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 13:48:18
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso 1 ? kakšne posvetovalnice imate zdaj? Mi nismo nič naročeni. A morajo bit kaj cepljeni? pri 18 mesecih je spet posvetovalnica.. mi tud še nimamo datuma, baje dobimo vabilo domov
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 13:48:25
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali za vaše malčke že uporabljate vzglavnike? Moram zase enega kupit,ker me vrat boli za znoret,pa imam namen še za Tilna kupit in sicer od Dormea,ki je nastavljiv po višini. Nejc je bil do 3. leta brez,potem pa si je začel levčka tlačit pod glavo in je bil čas,da dobi vzglavnik Nejc ima že od 6 meseca vzglavnik, sicer tistega tankega,ki je bil v kompletu z kovtrčkom in tisto mehko obrobo za v posteljo.. Naša Tudi tega nekje od 8 mesecev...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 13:48:33
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Midve sva pristali na infekcijski, Gaji vročina sploh ni padala, je mela skoz čez 39 , pa sam spala je, sva šle dons k P, zdej sva pa v Lj. Ne vejo še točn kaj je, ena bakterija baje, pa tud pljučnica ni izključena. No upam, da ni to, ker pol greva verjetn že jutr domov al pa v petek, zdej pa dobiva antibiotike v žilo. Mi je full revca, boga joj bogica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 13:48:50
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla drage moje čvekice! Se vam končno spet malce javljam.... Ne, nisem pozabila na vas, ampak nekaj časa sem bila brez računalnika, v službi pa ni časa, tako, da sem vas kar malce na sreanski tir postavila, ampak sem se še vseeno velikokrat spomnila na vas Uglavnem pri nas nič kaj posebej novega. Jaz sem še vedno na usposabljanju, moj možek je še vedno doma, Manca hodi v vrtec, .... Edino včeraj smo bili z Manco na kontroli zaradi njne "lulike" pa stvar še vedno ni bila ravno najboljša, ako da je zdravnica kar malce na grobo poiskusila, če bo šlo nrazen, da ne bi bilo potrebno še k otroškemu ginekologu jo vozit in je šla stvar narazen, ampak jo pa sedaj ful boli in peča kadar lula, tako da bomo imeli ene 3-4 dni kar pecej joka pri hiši, kadar bo moja žabica lulala , me kar srce boli ko jo gledam kako jo boli in peče kadar lula NČ, zdej pa šibam nazaj delat, da me ne bojo za ušesa Pridne bodite, pa se še kaj tipkamo Papa bogica mala, kaj pa je narobe, verjetno si že pisala pa jaz nisem brala ???.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 14:02:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla drage moje čvekice! Se vam končno spet malce javljam.... Ne, nisem pozabila na vas, ampak nekaj časa sem bila brez računalnika, v službi pa ni časa, tako, da sem vas kar malce na sreanski tir postavila, ampak sem se še vseeno velikokrat spomnila na vas Uglavnem pri nas nič kaj posebej novega. Jaz sem še vedno na usposabljanju, moj možek je še vedno doma, Manca hodi v vrtec, .... Edino včeraj smo bili z Manco na kontroli zaradi njne "lulike" pa stvar še vedno ni bila ravno najboljša, ako da je zdravnica kar malce na grobo poiskusila, če bo šlo nrazen, da ne bi bilo potrebno še k otroškemu ginekologu jo vozit in je šla stvar narazen, ampak jo pa sedaj ful boli in peča kadar lula, tako da bomo imeli ene 3-4 dni kar pecej joka pri hiši, kadar bo moja žabica lulala , me kar srce boli ko jo gledam kako jo boli in peče kadar lula NČ, zdej pa šibam nazaj delat, da me ne bojo za ušesa Pridne bodite, pa se še kaj tipkamo Papa bogica mala, kaj pa je narobe, verjetno si že pisala pa jaz nisem brala ???. Imela je skupaj zlepljene male in velike sramne ustnice (baje da se to v sedanjem času dogaja zelo pogosto zaradi plenic za enkratno uporabo ). POtem sva imeli terapijo 4mesece z neko hormonsko kremici in ker stvar še vedno ni bila popolnoma vredu ji je včeraj vse skupaj malce "narazen" potegnila in sedaj čakamo da se stvar zaceli oziroma poceli čim bolje in upamo, da ne bo porebno antibiotikov
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 14:07:42
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla drage moje čvekice! Se vam končno spet malce javljam.... Ne, nisem pozabila na vas, ampak nekaj časa sem bila brez računalnika, v službi pa ni časa, tako, da sem vas kar malce na sreanski tir postavila, ampak sem se še vseeno velikokrat spomnila na vas Uglavnem pri nas nič kaj posebej novega. Jaz sem še vedno na usposabljanju, moj možek je še vedno doma, Manca hodi v vrtec, .... Edino včeraj smo bili z Manco na kontroli zaradi njne "lulike" pa stvar še vedno ni bila ravno najboljša, ako da je zdravnica kar malce na grobo poiskusila, če bo šlo nrazen, da ne bi bilo potrebno še k otroškemu ginekologu jo vozit in je šla stvar narazen, ampak jo pa sedaj ful boli in peča kadar lula, tako da bomo imeli ene 3-4 dni kar pecej joka pri hiši, kadar bo moja žabica lulala , me kar srce boli ko jo gledam kako jo boli in peče kadar lula NČ, zdej pa šibam nazaj delat, da me ne bojo za ušesa Pridne bodite, pa se še kaj tipkamo Papa bogica mala, kaj pa je narobe, verjetno si že pisala pa jaz nisem brala ???. Imela je skupaj zlepljene male in velike sramne ustnice (baje da se to v sedanjem času dogaja zelo pogosto zaradi plenic za enkratno uporabo ). POtem sva imeli terapijo 4mesece z neko hormonsko kremici in ker stvar še vedno ni bila popolnoma vredu ji je včeraj vse skupaj malce "narazen" potegnila in sedaj čakamo da se stvar zaceli oziroma poceli čim bolje in upamo, da ne bo porebno antibiotikov NE! ej, zdaj pa sem se konkretno zjokala, pa kaj je to mogoče? še nisem slišala za kaj takšnega...pa je morala to tak na silo nardit ..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 14:15:19
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla drage moje čvekice! Se vam končno spet malce javljam.... Ne, nisem pozabila na vas, ampak nekaj časa sem bila brez računalnika, v službi pa ni časa, tako, da sem vas kar malce na sreanski tir postavila, ampak sem se še vseeno velikokrat spomnila na vas Uglavnem pri nas nič kaj posebej novega. Jaz sem še vedno na usposabljanju, moj možek je še vedno doma, Manca hodi v vrtec, .... Edino včeraj smo bili z Manco na kontroli zaradi njne "lulike" pa stvar še vedno ni bila ravno najboljša, ako da je zdravnica kar malce na grobo poiskusila, če bo šlo nrazen, da ne bi bilo potrebno še k otroškemu ginekologu jo vozit in je šla stvar narazen, ampak jo pa sedaj ful boli in peča kadar lula, tako da bomo imeli ene 3-4 dni kar pecej joka pri hiši, kadar bo moja žabica lulala , me kar srce boli ko jo gledam kako jo boli in peče kadar lula NČ, zdej pa šibam nazaj delat, da me ne bojo za ušesa Pridne bodite, pa se še kaj tipkamo Papa o boga mala manca , da bi se hitro zacelilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 24.9.2009 16:18:40
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Dan! Pr nas vse ok. Jst sm še zmeri mal nahodna, pa v šihtu sm bla bl švoh, pol sm vzela pa 2 lekadola in sm kr ok. Bomo vidl ju3. Vid je pa ok.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?