|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
18.9.2009 8:22:21   
Aja1
Jutro.

Mi nismo še nič dobil od psihologa. Verjetno bomo še, če je taka praksa. Pa super Julija, da si se lepo odrezala. Ema, ti se pa pe večkrat javi.

Tjaša - tvoja barva lepo do črte? Uau. Uf, naša samo malo počečka (čez cel list) in to je to. Ne vztraja.

Atanja - upam, da vam uspe umaknit dudo brez hudega joka. Ampak ni mi pa jasno...če je že pol leta ni imel, kaj so pol vzgojiteljice težile, da naj jo spet ima. user posted image

Naša je zdaj v vrtcu in gre danes po kosilu domov. Bova šli skupaj počivat. Je tako veselo povedala vzgojiteljici, da so se ji kar učki svetili.user posted image

Še glede trme. Naša najbolj trmari pri oblačenju.user posted image  Kupila sem ji dvoje lušne hlače (ene kavbojke in ene žametke) in jih tud od daleč noče videt. Še probat noče, da sploh vidim, če so ji prav. Ona bi samo hlače ala trenirka. user posted image  Pa še to najbolj roza in vijolične. Komaj jo prepričam, da obleče modre. Zgleda, da bo mogla v šoping z mano, da bo sama izbrala.

(odgovor članu tjasa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
18.9.2009 10:24:30   
urška76
Dan!
Mi tud še nismo nič dobili za psihologa. Pa tud že po malem čakam. Miha je malo pred tretjim r.d. dobil.
Danes sem bila že pridno na zavodu. Smo mel še zadnjič eno predavanje za lažjo zaposlitev. Sej je v večini kar nekaj, ampak ti pa dajo tudi nekaj koristnih napotkov. Pa eno prošnjo sem tja nesla, da sva jo s svetovalko skupi pregledale. Sem ugotovila, da kar ok prošnje pišem. user posted image
V torek imam nov razgovor, čeprav sem že delno dogovorjena za eno službo (oziroma za delovni preizkus ko delaš skoraj zaston preko zavoda).
Aja! pri nas pomaga, če najprej ponudim eno majčko, oz si jo sama izbere, potem pa z velikim navdušenjem rečem, kok bi pa te hlače pasale zraven te majčke. Boš prava lepotička. user posted image Mal jih je treba na kak trik vržt. naša sicer ni čist na roza utrgana, samo ima pa najraje tudi ona trenirke. So najbolj udobne.
Atanja uspešno odvajanje od dude želim. Pri kolegici je pomagala ena knjigica. Ne vem točnega naslova. Ena vila je, ki jemlje dude. V knjižnici bodo ziher vedeli.
Danes zvečer mava pa z dragim frej večer. Greva na Crvena jabuka.
Muca maca kdaj in kje je pa ZZ top' A ti greš. Pa dej še kdaj kaj več povej. te mal pogrešamo. Za vsakič se javiš sam tok, da malo zdražiš. A ma Rr smajlija, ki žuga s prstom? user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
18.9.2009 14:07:22   
krfjolca
atanja, tudi pri nas je še vedno duda v igri user posted image . Smo jo že pred rojstvom Sare dali stran, pa je že čisto pozabil nanjo, samo potem, ko je pa videl, da jo ima Sara, jo je pa hotel nazaj. Oz. si jo je "izposojal". In zdaj je kot en narkoman, samo da jo vidi kje, se mu kar zasvetijo oči in plane po njej in potem tisti blaženi pogled olajšanja, ko ima dudo v ustih ... user posted image Ne vem, kaj naj, res. V vrtcu je zdaj nima, se je pač sprijaznil s tem, da je ni, doma imamo pa večne boje - pa pomojem da jih bomo imeli, dokler bo imela dudo Sara. Mi je pa zadnjič moj ati rekel, naj se neham sekirat, da sem imela jaz tudi flaško skoraj do šole. Pa on tudi menda - si je že sam znal naštimat kakav v flašo, pa ni danes z njim nič narobe (z mano pa tudi ne, no user posted image ).

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
18.9.2009 17:34:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: urška76
Muca maca kdaj in kje je pa ZZ top' A ti greš. Pa dej še kdaj kaj več povej. te mal pogrešamo. Za vsakič se javiš sam tok, da malo zdražiš. A ma Rr smajlija, ki žuga s prstom? user posted image

Ja, grem ja. user posted image 16.oktobra v Tivoliju.
Povedat pa nimam nič pametnega, zato sem rajši kar bolj tiho.
user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1329
18.9.2009 22:54:56   
Nogavica
Živa je pa zdaj zbolela. user posted image  Jo imava od včeraj doma. Sicer je bila smrkava že prejšnji teden in tu in tam malo pokašljevala, zdaj pa je začela ful kašljat in smrkat. Danes zvečer je imela tudi malo povišano temperaturo. Upam, da se čez vikend porihta, da ne bo predolgo odsotna v vrtcu - ne bi je rada še enkrat uvajala.
Včeraj smo imeli prvi roditeljski sestanek in je bilo kar zanimivo.

Joj, to še moram povedat - sva se končno lotila pospravljanja cunj iz tamale otroške posteljice (ki je zdaj skoraj dve leti služila kot odlagalna površina, ker Živa itak z nama spi), da pripravimo prostor za Tilna. In jaz lepo pospravim cunje, operem posteljnino in pripravim posteljico, nakar se smrklja odloči, da bo pa zdaj spala v njej in zdaj že drugo noč spi v njej. user posted image  Njena soba s taveliko posteljo pa sameva. Je rekla, da bo ona spala v posteljici, Tilen pa naj spi z nama. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
18.9.2009 22:57:41   
Nogavica
MucaMaca, res se javi večkrat. Kot da me vedno kaj pametnega povemo. user posted image
Na koncert pa ne grem - bi pa šla spet na Rammstein na Dunaj, če ne bi bili novembra, ko bomo že imeli malo bebo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
19.9.2009 9:39:19   
Aja1
Nogavica- Živa je pa faca. user posted image  In kaj boste zdaj naredili? Pri nas je pa ravno obratno. Jaz bi raje vidla, da bi bila Neja v svoji postelji, tamal(a) pa pri nama. Pa Neja niti pod razno ne "dovoli". Ona bo pri nama, tamal(a) pa tam nekje stran od nas. user posted image  Ah, se bo že poštimalo. Po moje bomo kar vsi 4je v taveliki postelji na koncu. user posted image

Pa dobro jutro vsem. Tamala se vozi z avtom po stanovanju in razvaža pakete (kot Nodi), jaz pijem belo kavo in namakam piškote (uf...se redimo). Mož pa pride danes po treh dneh domov. Ga že pogrešava, čeprav je včasih siten 100 na uro. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
19.9.2009 10:18:57   
Nogavica
Aja1, ne vem, kaj bomo. Koneckoncev mi je skoraj vseeno. Če hoče tam spat, naj spi, bo pač mali z nama, čeprav bi mi bolj odgovarjalo, da bi bil v svoji posteljici vsaj od začetka, dokler še ne začne manipulirat z nama. Sva pa tudi že psihično pripravljena, da bomo vsi štirje skupaj.
Imaš pa dober zajtrk. Jaz sem to nosečnost velikokrat zajtrkovala piškote v mleko. No, saj zdaj si mi itak lušte naredila in ne vem, če ne bom šla malo pomalicat. user posted image

Živa pa trenutno na veliko razmetava. Pospravljava njeno sobo in prestavljava njene cunje iz previjalne v omaro, da bo zdaj v previjalni komodi prostor za cunjice od malega. D. je moral za dve urci v službo, Živi je pa dolgčas, ko pospravljam in se je odločila, da mi bo naredila še malo dela za potem, ko končam s cunjami. user posted image  Zdaj razmetava žoge iz vreče - saj se spomnite, ko je imela manijo na žoge, torej je jasno, da me zdaj čaka polna soba žog. Sva se z D. že odločila, da bova en kup igrač (vključno z večino žog) odnesla kar v vrtec. Pri Živi se je namreč letos odprl en nov oddelek (ravno ta, v katerem je Živa) in so tako rekli, da so zaenkrat slabo založeni in bodo veseli (skoraj) vsega.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
20.9.2009 16:24:17   
Aja1
Nogavica - Živa kaže kaj zanimanja za dojenčka? Kako jo pripravljata? Naša edino reče, da ona igrač ne bo posodila, da dojenček ne bo pri mamici in podobno. No, upam, da se počasi tole njeno mišljenje spremeni...

Za jutri bi pa rabila vaše pesti. Imam ob 16ih morfologijo. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
21.9.2009 7:53:26   
malilump
Jutro...da se vam malo javim...cel vikend je bil garaški, smo hodnik rihtal in zdaj samo še malenkosti zrihtamo...jaz se pa zdajle vsa panična odpravljam v bolnišnico na operacijo...po porodu ni še noben šaril po meni in me je res groza...user posted image upam, da bo vse ok in da bojo tudi izvidi ok...držte pesti prosim...

Aja1 user posted image

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
21.9.2009 8:16:22   
Luni
Aja1 in malilump za obe user posted image user posted image user posted image , držte se, me pa mislimo na vaju user posted image

(odgovor članu malilump)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
21.9.2009 9:33:03   
viv_
Jutro...

pestke za vse, ki jih rabite...

Mi2 sva bila za vikend sama v Bosni, brez mulk... Tamalidve sta bili pri moji mami obe in sta ga srali na veliko ... Naslednjič gresta ločeno, ena nekam, druga nekam... user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
21.9.2009 9:57:03   
urška76
Malilump drži se. vse bo ok.
Aja1 držimo pesti. Sporoči kako je šlo.
Viv a maš dva mala user posted image -ka doma? user posted image Sva že dve user posted image . Čeprav mojadva sta bila celo pridna v petek in soboto. Sta imela obljubljeno kopanje v Snoviku, pa sta se potrudila. user posted image
Drugače sva se imela pa v petek super na koncertu. Sam lani so zamujal na veliko, letos sva si pa čas vzela so pa točno začeli user posted image . Pa Zvezdana Mlakar je bla tud na koncertu. Je bla čist bliz mene. user posted image Pa full ma mlajšega tipa. Sta pa zgledala full zaljubljena. Skor tok k midva. user posted image
Včeraj smo šli pa gobice nabirat. Pa smo videli žabice, pa Šojo, pa polžke smo gledal. ja no neki gobic smo tud nabral. Glih prazne košare nismo imeli. user posted image
Danes pa kupujeva nov pralni stroj. Nama je čez vikend čisto odpovedal. Že včeraj sem nesla en velik kovček cot prat v Domžale. Pa da ne govorim o tem, da so nama gradbinci spet pritisk zvišal. Vedno, ampak res vedno, se zmenimo nekaj, nareedijo pa nekaj tretjega. Grrr...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
21.9.2009 10:13:30   
Nogavica
Najprej pestke za vaju, Aja1 in malilump user posted image  user posted image  user posted image

Aja1, Živa je zaenkrat zelo pozitivna glede prihoda bratca. V bistvu že ves čas. Bomo videli, kako bo potem, ko se nam bo v resnici pridružil, ker Živa v teoriji velikokrat čisto drugače nastopa kot potem v praksi. Zdaj mi vedno pogosteje reče, da naj že Tilen pride ven, pa vedno je trebuh pocartala, pa določila je že, katero njeno igračko, ki jo bo imel v vozičku ...
Sicer se pa moram zdaj počasi že pripravit, oktoberke so že začele rojevat, jaz pa imam še toliko za postoriti in nabaviti. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
21.9.2009 17:32:20   
malilump
Hvala punce...očitno ste tako dobro držale pesti, da me sploh niso operiral danes....je samo pregledal in določil termin, ki bo čez dva dni, ampak ko sem prišla domov sem na veliko zakuhala (čez 38 vročine, vneto grlo...) ko ima hudič mlade jih ima veliko...upam, da še moja fanta ne zbolita...Val ni bil bolan že celo večnost (ja, fejst trkam ob les)...zdaj pa mislim, da tudi sredin termin ne bo veljal, ker če se ne motim ne operirajo ljudi z vročino, že samo zato ker je oslabljen imunski sistem...user posted image tole se zna še vlečt...

Lepo se imejte, uživajte še v teh prelepih dneh....

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
21.9.2009 20:52:28   
Aja1
Dober večer.
Za nami je morfologija. Vse naj bi bilo ok. user posted image  Za spol je samo namignila, ampak ker ni 100% bo naslednjič še 1x preverila. Mi je pa delala UZ kar 40minut. Me je bilo kar strah, ko je nekaj dolgo časa iskala (ne vem kaj). No, na koncu je rekla, da je vse ok. Sem šla pa mere gledat iz prve nosečnosti in so skoraj iste. Torej lahko pričakujemo dete težko cca 3,5 kg (če bo seveda rojeno pravi čas in če bo vse ok).

Imam pa podaljšano bolniško zaradi pljučnice najmanj do srede. Bomo še malo lenarili.

Malilump - hitro se pozdravi. Kakšna operacija te pa čaka?

Viv - verjamem, da ste se imeli fajn.user posted image user posted image

Urška - si dobila kakšen avtogram? user posted image

(odgovor članu malilump)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
21.9.2009 22:16:22   
Nogavica
Aja1, kaj nam boš povedala, kaj je namignila za spol? user posted image
Pa podpis bi zdaj res že lahko menjala. user posted image

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 21.9.2009 22:17:34 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
22.9.2009 8:53:05   
viv_
Jutro punce!

Od psihologa ni pošte... Mirna mislim, da je dobila enkrat marca, je bila že stara 3 leta. Za Zarjo me mal skrbi kako bo, ker če ji v rit pade, da ne bo nič povedala, ne bo povedala...

Se me je pa včerej tako razveselila, lubica moja mala... celo popoldne se je crklala pri meni, pa še ponoči je pripokala k meni v posteljo user posted image . Kadar ima take trenutke kar pozabim, kakšen user posted image  zna bit...

Torki so mi fajn, ker so "prosti" dnevi... v ponedeljkih in četrtkih ima M. plavanje, ob sredah pa glasbeno... Tako da torki so res ZAKON!!! user posted image  

Popoldne moramo mal v shopping, mamo izropane omare in hladilnik...

Urška - user posted image  za delavce. Lepo vreme, krovcev pa od nikoder user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
22.9.2009 20:11:11   
Aja1
Dober večer.

Nogavica - bi povedala za spol, pa ne bom, ker je tukaj preveč vohunov. Sva se odločila, da to rundo (še) ne  izdava. Ne vem, če bom zdržala do konca user posted image . Ti bom na zs napisala. user posted image
Podpis bom pa res spremenila, čeprav mi je kar všeč. user posted image  Februarja najbrž ne bom mogla napisat, da spimo. user posted image

Viv - ste uživali prost torek? Naša nima še nobene aktivnosti. Že lani bi jo vpisala na gibane urice, pa so bile ravno ob sredah ob 16ih, ko sem jaz še v službi.... Upam, da letos ne bodo na sredo.

Sicer pa imam jutri zadnji dan bolniške in komaj čakam četrtek, da grem spet mal medl judi. Čeprav dela me pa čaka juhuhu veliko....user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
23.9.2009 7:28:53   
Luni
Aja1, jaz bi pa potihem ugibala user posted image  A mi odgovoriš na nekaj vprašanj user posted image ? Ti paše sladko ali kislo? Si se kaj spremenila v obraz? A ti noge kaj zatekajo? uau, naprej pa ne bom, bi bilo že preveč intimno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
23.9.2009 8:34:16   
Aja1
No, luni - ugibaj.

paše sladko in kislo user posted image
ne zatekam (še), nisem se spremenila. Torej?

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
23.9.2009 10:28:20   
viv_
Jutro!

Aja1 - fantek bo... Ker tukile je mal moderno met parčke... sam jest mam 2 punčari... ampak OK, izjeme morjo bit user posted image  Pa ne upam še v tretje probat...

Jaz pa za vikend šibam z babami na Škotsko user posted image  To gremo une, k smo se spoznale na RR v prvi nosečnosti. 6 nas je ostalo skupej in gremo vsako leto na en izlet... Letos bo tradicionalni tretji user posted image  Gremo od sobote do torka v Edinburgh, očetje bodo pa doma otroke pazili user posted image  Komi čakam!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
23.9.2009 13:54:59   
krfjolca
Viv, tole pa ni slaba ideja, zakaj si ne bi še tukaj kaj podobnega omislile? user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
23.9.2009 14:22:29   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Viv, tole pa ni slaba ideja, zakaj si ne bi še tukaj kaj podobnega omislile? user posted image

He he... Prvi izlet je bil Dublin, drugi je bil Toscana... fajn, a ne?

Mamo knjigo 100 Places Every Woman Should Visit, al neki v tem stilu... user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
23.9.2009 14:24:44   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR

IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

He he... Prvi izlet je bil Dublin, drugi je bil Toscana... fajn, a ne?

Mamo knjigo 100 Places Every Woman Should Visit, al neki v tem stilu... user posted image

Tole pa res ni slabo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......