|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
29.9.2009 9:51:43   
Aja1
Pri nas je spet pestro. Tokrat je zakuhala tamala. user posted image  Ponoči sva ji namerila preko 39 vročine. Da ne govorim, da nismo nič spali. Danes je mož ostal z njo doma in gresta k zdravniku, ker si jaz trenutno bolj težko privoščim bolniško (sem ravnokar nazaj iz svoje zaradi pljučnice). Bomo videli, kaj bo zdravnica rekla. Me je pa strah, da še jaz dobim kaj od nje.... user posted image

Malilump - čimprej se pozdravi. user posted image

MucaMaca - kako pa ti?

ja, ja...škorpijončki znajo biti tudi pravi cukri, ni kaj. user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
29.9.2009 9:57:58   
urška76
A katera ve, kaj se dogaja z nogavico? Se že neki časa ni javila klele pri novembrkah.

Pa kaj smo se zamimi zamerile? Se nas tud neki izogiba.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
29.9.2009 10:02:08   
Aja1
Za Nogavico ne vem, Zamima je pa zeloooo aktivna na FB. Tukaj pa ne vem, zakaj ne user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
29.9.2009 11:53:45   
Nogavica
Nogavico malo panika grabi, ker so se danes na CTG že neki rahli popadki baje kazali. user posted image  Pa trebuh mi že dva dni ful otrdeva.
Ampak jaz še ne bi šla zdaj rodit, še nisem psihično pripravljena (kot da bom 20. oktobra) pa nismo še nabavili vseh stvari.
Pa hvala za skrb. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
29.9.2009 11:57:18   
urška76
Nogavica dihaj. Brez panike. Kar še ni kupljeno ti lahko tud dragi kupi, če te bo glih tale vaš pob presenetil.
Pa če so se popadki samo kazali in jih nisi čutila, potem še ni panike. Drugač pa , a ni že počasi čas, da spoznaš podnajemnika. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
29.9.2009 13:19:44   
krfjolca
Jaz se tudi opravičujem za neažurnost na RRuser posted image . Komaj najdem čas, da na skret skočim user posted image .
Se mi pa že malo meša od vsega hudega, mali škorpijon mi bo popil vse živce. Tale vrtec ga je konkretno iz tira vrgel, res ne vem več, kaj bi, temule ni videt konca. Za nameček je začel še lulati v hlače. Prej pol leta ni bilo niti ene nesreče, zdaj pa vsak dan privlečem iz vrtca kak paketek. Danes so me pa še celo klicale, da je že 3 komplete zmočil in mu nimajo več kaj obleč user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
29.9.2009 13:37:39   
urška76

joj krfjolca tale tvoj Anžetko je pa res en ekstremni škorpijonček. Verjetno občuti pomanjkanje tvoj bližine in na ta način išče tvojo pozornost. Pa ne, da se bi mu ti premalo posvečala, samo ti si doma z Saro on mora pa v vrtec. Pa tam mu je verjetno čisto fino, samo ni s teboj. Sej veš kaj hočem povedat. A polula se samo v vrtcu' Mogoče se pa preveč zaigra n pozabi povedat' Naj ga vzgojiteljici večkrat povprašata. Če pa se zgodi nesreča tudi doma med spanjem je pa večji problem.
Prov pametnega nasveta ti e znam dati, samo zdrži. In rada ga imej in mu to tudi velikokrat pokaži. Pač rabi malo časa, da v tej svoji brihtni glavici tudi čustva zloži v prave predalčke.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
29.9.2009 13:42:25   
krfjolca
Urška, prejšnji teden je bilo to samo v vrtcu, čez vikend pa mu je tudi doma večkrat ušlo user posted image . Pa ne med spanjem, temveč čez dan, kljub temu da ga večkrat opozorim. Vem, da je to posledica tega, da je v vrtcu, sam ne vem, kaj naj še naredim, da bi mu bilo lažje. Posvečam se mu zelo veliko, gremo vsepovsod, tudi si tako organiziram, da sem sama z njim, da ni še Sare z nama, da se zaveda, da ima mojo 100% pozornost. Ampak očitno mu je to premalo, no. Prav hudo mi je, res, ko ga celotna zadeva tako travmira, pa tako bi rada videla, da bi se navadil vrtca in bi šel rad tja. Ker je zanj to 100% boljša izbira kot domače varstvo. Tudi če bi ostal doma z mano, kaj pa mu lahko nudim, če me Sara zahteva vsako minuto ob sebi. user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
29.9.2009 13:50:53   
urška76
če je lulanje samo čez dan, potem ti s tem kljubuje. Ker vidi, da se sekiraš in izkorišča tvojo pozornost. Probaj tole njegovo lulanje čisto zignorirat. No ne čisto. Ko se polulasamo rečeš o spet si polulan. Sleči se, pa se greva umit, potem pa veš kje imaš gatke pa čiste obleči. (sej vem lažje rečt, ko pa potem to čisto hladno naredit samo probaj mogoče bo palilo).Za trmo vem, da imaš čisto pravilen pristop. Vztrajaj še naprej.Samo je pa res tvoj Anže zelo inteligenten otrok (vidim če primerjam Špelin napredek ali pa tvojega falotka) in ti imajo včasih velike čustvene probleme. nekako ne znajo umestit čustev v prave okvire.
Sej vem, da te nisem prav potolažila. Naši bi lahko natvezila, da pejem dojenčka v vrtec za dojenčke, vaš Anžese mi pa zdi prepameten za to.
Probaj biti mirna mama in vztrajaj.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
29.9.2009 22:18:27   
Nogavica
Samo, da se pohvalim, da je v novi Mami 5 naših fotk. user posted image
Pa da sem si pripravila torbo za v porodnišnico (sicer je napol prazna, ampak dobro). user posted image

Lahko noč

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
30.9.2009 11:32:05   
urška76
Dan!
A navte nč več čvekale kle gor? Sem mislila, kok boste včeri popoldne napisale, pa ste me čisto razočarale. user posted image
Bom morala očitno spet jaz z našimi gradbenimi problemi polnit tele strani. user posted image No trenutno mi dol visi za gradbenike, se moram za izpit v ponedeljek pripravljat. Otroc so baje pridni popoldne (jih v bistvu nič ne vidim). Moj mož je skoraj samohranilec. user posted image Danes pelje Miha pediatrinji, da mu brado pregleda. Špela je pa že prijavila, da bo njej pa nos user posted image pregledala zdravnica. user posted image
Za vikend gremo pa na Ptuj. Gremo mal naše stare kosti pregret v toplice user posted image . Nas častita moja dva. Bo fino, ker si bova lahko z Ž. vzela kako urico zase (upam). user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
30.9.2009 15:47:00   
Aja1
Dan. user posted image

Jaz v službi, tastar pa doma z Nejo na negi. Je k sreči kar ok, samo ena viroza. Upam, da bo do vikenda že ok, ker gremo k Nejini sestrični na rojstni dan (trampolini,....). user posted image

Nogavica - naj že navijamo?

Majas - kako ap ti? NS že mimo? Slabosti prenehale?

Kje ste pa ostale, ki se nič kaj ne javljate????

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
30.9.2009 16:28:33   
tjasa1
Pozdravljene!
Se ze dolgo nisem oglasila, se pozna, da nisem vec na bolniski user posted image , ampak berem pa vse. Vidim, da se kar dogaja.
Ja vikend z mojim dragim je zelo uspel. Peljal me je na najbolj nedostopen del Slovenije, tako da ovinkov ni manjkalo, si pa potem nagrajen z vsemi lepotami. Mela sva malo sportnih aktivnosti, kjer mi je bilo najbolj vsec raftanje po Soči, seveda sva naletela na dobro skupino. Si lahko mislite, da sem se kopala v 9 stopinjahuser posted image . Adrenalin naredi vse.
Ni pozabil na mojo rajno zlahto, ki mi je veliko pomenila in na dobro kapljico, kjer je uporabil veze in poznanstva, da sva pila res best of the best.user posted image .
No ce kera rabi idejo za luksuzni vikend, dobro hrano in crkljanje, ji lahko po zs izdam skrivne koticke.
Nogavica brez panike, ce bo prej bo pac prej, vse se zrihta ce je treba. Se veselim vasega narscaja...
urška76hvala za cestitke.
malilumptudi tebi hvala za cestitke in lepe zelje, zal sva se vrnila kar v duetu
mucamaca mene tudi zanima kaj vec o tvojem pregledu, ker pri nas ze kar dolgo traja cakanje novega clana. Tudi za Tjaso je trejalo, ampak ne tako dolgo. Ce si za, se lahko o tem pogovarjava tudi na ZS.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
30.9.2009 19:11:09   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Nogavica - naj že navijamo?

Da si ne bi drznile! user posted image
Naslednji teden še moram zdržat, ker D. dobi plačo in nabavimo še ostalo, kar manjka, potem pa lahko grem. Ampak je pa ta vikend baje polna luna. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tjasa1

Nogavica brez panike, ce bo prej bo pac prej, vse se zrihta ce je treba. Se veselim vasega narscaja...

Ma ja, saj vem, da bo D. vse porihtal, če me slučajno prehiti, ampak jaz bi še vseeno malo počakala. user posted image

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 30.9.2009 19:13:02 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
30.9.2009 20:21:19   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Muca maca Ni treba bit sramežljiva. Objubim, da te ne bom osvajala user posted image , Ž. pa ne bo osvajal tvojega.user posted image Na kavo pa vseeno lahko gremo. Če bosta na železniški sta itak skr pri nas. No pa do 16. je še neki časa, te še lahko prepričam. user posted image Drgače pa dobr opravita v MB. Jest še vdno držim pesti. Kako pa kaj šivi? Ste bili na pikinem festivalu? Pa v ZOO? Vreme je bilo super.

user posted image user posted image Zdaj si me pa ful nasmejala. user posted image
Drugače pa, z rito je kar ok. V ponedeljek grem dat šive ven. user posted image
Nič, grem gledat Kmetijo. user posted image

Tjasa1, ti mi kar pošlji ZS, pa se pomeniva.user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1390
1.10.2009 8:30:23   
viv_
Jutro punce...

Jaz se tudi opravičujem za nejavljanje... Ampak sem imela "leteče" tedne... Zdej bom pa bolj pridna, bom malo več doma, ker ni več dopusta, ni več cekinčkov... user posted image user posted image user posted image

Nogavica, že navijamo, že navijamo... user posted image

Krfjolca... joj, se mi prav smiliš, ker si predstavljam, kako ti tole vse skupaj mori... Naša Zarka je trenutno kar pridna, Mirnica tudi... Trkam trkam... ker to je stvar minut... da ne bom že jutri jamrala, kakšni sta...

Sem pa spet samohranilka... aaaaaaaaaaaa... user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
1.10.2009 10:26:47   
Aja1
Dan.

Kmetijo jaz tudi gledam. To so ti pravi kmetje. user posted image

Sicer pa smo šli včeraj takoj po moji službi k dežurnemu zdravniku z Nejo, ker je začela jokat, da jo ušesek boli. user posted image  V lekarni sem prej kupila kapljice za uho in ji jih dala. Mi je pa rekla, da če je vnetje, da kapljice ne bodo pomagala (oz. bodo samo proti bolečinam). Ker potem nisva vedela kaj bi, smo se kar spokali v Nm k dežurnemu. Tam pa polna čakalnica ciganov. user posted image  Ker nismo imeli dočočene ure (pri dežurnemu uro???), smo čakali in čakali. Moj je šel 2x vprašat, kdaj bomo na vrsti in da pridemo raje nazaj, kot pa da čakamo med tistimi virusi. Ampak nesramna sestra se je skoz nekaj zadirala in nič konkretnega povedala. Po dveh in pol urah (je bila ura že 20) Neja "oživi" in je ni ušesek več bolel (verjetno so prijele kapljice), zato smo šli kar domov, ker tam bi se še načakali. Ponoči je sicer nekaj stokala in se premetavala (me čist zbrcala, ker bi rada splezala name in spala na meni). Danes gremo pa k njeni zdravnici še 1x pokazat ušesa. V torek je bilo menda čist mini vnetje in ni dala antibiotika. Uf...sem se razpisala. Upam le, da nismo v ZD česa pobrali. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
1.10.2009 21:32:14   
urška76
Čer!
Sem že zjutri neki napisala, pa me je ven vrglo, pa se mi ni dal še enkrat. Zdele bom pa čist kratka, ker sem čist avt. Tole sedenje pred rač na tečaju je utrujajoče. Sicer vaje za izpit naredim prej ko v uri, upam, da mi bo šlo tud v pon na izpitu dobr.
Jutri ima pa moj dragi dopust,pa ne mormo it že dopoldne na Ptuj. user posted image So me mal zaj... s tem tečajem popoldne.
Nč, grem pod tuš pa spat.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
2.10.2009 20:11:20   
Aja1
Punce, a katera gleda Kmetijo "slavnih"? meni je smešno. Ma so res pravi kmeje...sploh tista La Toya al kaj je že. user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
2.10.2009 22:35:14   
Anonimen
Jaz jih gledam, ampak mi pravzaprav niso preveč zanimivi. user posted image Najbrž bo s tedni itak vedno bolj napeto. So pa pravi lojzeki. user posted image

A je prebrala katera mogoče vse 4 Twilight knjige? Najbrž sploh ne veste o čem govorim. No jaz sem jih in so mi ble všeč. Pa film tudi, komaj čakam na drugega, pa tretjega in četrtega. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1395
3.10.2009 13:22:03   
viv_
Dan punce...

Jaz pa danes mal na obroke pospravljam po bajti... Kuhinja se že sija, hodnik tudi... kopalnica čaka... do konca dneva se bom prebila.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
4.10.2009 10:12:10   
krfjolca
Jaz sem tudi imela ta teden malo obširnejšo čistko po stanovanju. Sem pomila okna, omare, kuhinjo, sam še ni fertik, bo še kar treba malo pobrkljat. Kmetije pa ne gledam, mi je butasto do amena user posted image .

Drugače smo OK, edino Anže mi ga še skoz nekaj svira, glede tega lulanja user posted image . Non stop je moker, sploh ne pove, da ga lulat, pa še to mu uide na vsakih 10 minut. user posted image Zdaj pa sicer nisem več tako prepričana, da je vse skupaj psihično pogojeno. Mislim, da se mu kuha neko vnetje - namreč sem opazila, da ima urin fejst čuden vonj, pa tudi nekajkrat je zajamral, da ga boli lulček. Danes sem pa opazila, da se mu je nekakšen gnojček pocedil ven, je ostal na hlačkah, pa fuuuuul smrdi. Sva bila v petek pri zdravniku, pa je rekla, da je res nekoliko rdeč luli in mu je dala antibiotično mazilo. Pa tudi urin sva dala pregledati, samo bodo šele v ponedeljek izvidi. Je pa možno, da se mu je vnelo kot posledica kake bakterijske okužbe. Pravzaprav kar malo upam, da bo res kaj takega, ker bi to pomenilo, da lahko pozdravimo, in da ni psihičnega izvora user posted image .

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
4.10.2009 21:15:42   
Aja1
Dober večer.

Krfjolca - upam, da zadevo z lulanjem čimprej rešite (najdete vzrok). Srečno.

Nogavica - odštevaš? Še malo, še malo....

Viv, pridna. Lahko prideš še k meni kaj spucat. user posted image  No, sej boš hitr fertik, ker imamo bolj malo stanovanje.
Ko smo že pri stanovanju. Me jezi 100 na uro, ker sosed nad nami ne vzdržuje svojega stanovanja in je nam začelo nekaj kapljati v kopalnici. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Groza. Upam, da zadevo reši, ker sicer se lahko tudi pri nas pojavi katastrofa. user posted image  Zdaj pa imam počasi dost tega bloka. user posted image  Parcele nikjer nobene pametne (za pametno ceno). Ta teden bova verjetno šla gledat eno novo stanovanje (večje) in upam, da nama bo všeč (tudi cenovno), ker tole tukaj ne pelje nikamor. user posted image  Sva mislila, da bova hitreje našla kakšno parcelo, pa slabo kaže z novimi občinskimi prostorskimi akti. user posted image  Ministrstvo za kmetijstvo daje sama negativna mnenja.... ja, pa naj se vse zaraste, da bodo srečni. user posted image  Uf....res sem jezna. Grem kar spat.

Nočko vsem.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
5.10.2009 6:49:59   
urška76
Dobro jutro!
Krfjolca upam, da hitro odpravite vzrok lulanja, kakršen koli že je. Če res lula na 10min pol res ni psihičnega vzroka. Upam.
Aja1 Sej bo. Sam to da vama zamaka iz zgornjega nadstropja pa morrte rešit predno tole prodata. Bo naš bolš vedu sam mislim, da se moraš kar na upravnika bloka obrnit. Pa ponoret seveda, če se ne bo dal lepo pogovarjat. Se kar na nosečniške hormone zgovor. user posted image
Zdej se grem pa še eno malenkost za izpit pripravit, potem pa otroke zbudit.
Držte pesti ob devetih.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
5.10.2009 8:22:48   
Luni
Mucamaca, če misliš os Mayerjeve, sem jaz prebrala Somrak in Mlado luno. Komaj čakam na čas, da vzamem v roke naslednji dve (me ne potegne toliko film, pa si ga bom z veseljem ogledala, ko pride čas)..... V knjižnjici jih sploh ne morem dobit, tako so zasedene user posted image
Nogavica, držim pesti zate... in zate urška76. Itak!

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......