krfjolca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Se bliža kakšna luna? Naša tamala je bila danes katastrofalna proti večeru. Ona ne bi šla domov, ne bi jedla večerje (bi čokolado), se ne bi umila, ne bi šla spat,.... Nič, kar je treba. Se je drla, kot 100 , ker sem vztrajala. Iz jeze je vrgla zanalašč na tla lonček od jogurta (itak, da je bilo vse pošpricano). Potem mi je bilo pa dovolj in sem jo skoraj odvlekla v kopalnico, umila obraz, roke, zobe (je bilo ravno fajn, ker je imela usta skoz odprta), potem pod tuš, umila še glavo (čeprav ni bilo najbolj nujno), jo obrislala, posušila lase, oblekla pižamo in jo pustila v kopalnici. Je prišla za mano kot kakšen cucek in se začela stiskat. Potem je pa končno izustila besedo oprosti. Zdaj pa končno spi. Uffff škorpijon. Takole izgleda pri nas večina dnevov, odkar je v vrtcu. Se nama res malo maščuje mulo, očitno. Prav išče nekaj, da se bo lahko vrgel na tla in tulil, samo da mi je kontra od tistega, kar jaz rečem. Tisto prigodo z rukzakom sem že povedala, ne? No, včeraj mi je naredil še bolj absurdno sceno - ko sem prišla ponj v vrtec, sem med preobuvanjem zagledala, da ima v nosnici muco. Mu jo z robčkom očistim, pa je očitno padla na tla. In potem se je mulo začel dret, da sem izgubila njegovo muco in da to on hoče domov nest!!! In pol sva iz ljubega miru pač iskala tisto muco po tleh, nazadnje sem pobrala pač eno smetko in jo dala v torbo, češ da sem našla muco. Pa je bilo pol OK vsaj do avta (pol si je itak izmislil novo foro). Ej, prav bedaste ima. Danes sem šla skozi vhodna vrata skozi stanovanje na teraso, vrata pa zaprla (Anže je ostal zunaj), pa je začel tulit, da sem grozna, ker sem mu zaprla vrata in naj mu pridem odpret, da bo šel k meni. Mu nisem mogla dopovedat, naj pride po zunanjih stopnicah na teraso - ne, on je hotel čez stanovanje. In je vztrajal 20 minut!!! Nazadnje je prišel na teraso, sem že mislila, da se je ohladil, mulc pa skozi stanovanje na hodnik, odprl vhodna vrata, šel nazaj čez teraso ven in potem skozi vhodna vrata k meni na teraso. Upam, da ste me kaj razumele. Skratka, zmešalo se mi bo od te trme.