NATAŠA35
|
jutro vsem skupaj... se opravičujem, ker vam nisem takoj včeraj odpisala, ampak sem toliko čakala pri G, da mi je celo pritisk padel za 20 enot...za pop...dobro da sem imela knjigo s sabo, da mi je hitro minilo... ne najde vzroka za krvavitev oz. te izcedke, čeprav je videla, da imam še vedno svetlo rjavega...me je dala takoj na UZ in s pikico, je vse v redu, zdaj sva zrasli in sva stari nekako 10t , je rekla, da je zelo živahna, kar je tudi v redu...dala mi je, da jemljem dabroston ali kako se že kliče, in to 5 dni po dve tabletki, potem pa par dni po eno, in buskopan za krče, tudi dve tableti, in ko mi zmanjka moram po nove...zgleda tako kot ljubka se mi krči maternica in zato me daje...moram počivat, ne smem nič delat, je strogo prepovedano - ne vem kako bo moj to preživel , in dala me je za dva tedna na bolniško, ampak ne morem iti zarad službe , nima kdo delat namesto mene, problem je še, če grem za kak dan na dopust ... ne delam nič strašnega, ampak imam sedeče delo za računalnikom in ni ne vem koliko dela, ker si eno opravilo raztegnem za cel šiht aja pa NS imam 16.10., se mi zdi malo pozno, glede na to, da je moja ZM 14.07. ....moja G je rekla, upam, da ne bo prepozno evo toliko