|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
17.9.2009 11:47:55   
Anuš
V MŠ bom začela hodit 5.10. zjutraj ob 9.00 in sicer v porodnišnico. To mi je OK, ker je tamala v vrtcu in mi ne bo treba rihtat varstva. Mogoče tudi ne bo takšne gužve. A gre še kakšna? 

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
17.9.2009 13:08:13   
blondy_81
Anuš a pa bo tvoj lahko s tabo dopoldan hodil? Ne vem kako je s potrdilom, če partner 2x ne more priti na predavanje. Moj 2x ne bo mogel priti, ker mu nočejo dati še 2 dodatnih dni službe v dopoldanskem času in upam, da ne bo ravno na zadnjih dveh predavanjih največ pomembnih stvari, ki jih mora partner vedeti.

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
17.9.2009 14:40:24   
araz
Punce najlepša vam hvala za razne predloge kako se znebiti oz. omiliti zgago. Očitno je bil problem, ker sem jedla filano papriko.
Pa tudi po agrumih in kiviju me daje zgaga. Se bom mogla očitno odpovedati tem jedem.

Orhideya75 na MŠ sem bila v Domžalah. Kje si pa ti bila?

Vidim, da ste se kar precej razpisale glede gripe. Jest se definitivno ne bom šla cepit ne za navadno in ne za to tanovo.
Danes sem šla v lekarno kupit razkužilo za roke in ga bom imela skoz v avtu, da se bom lahko vsakih razkužila ko pridem iz kakšne trgovine. Glih preveč komplicirati pa itak nimam namena. Me pa čudi da tega razkužila nimajo nikjer po zdravstvenih domovih, kjer je res veliko bolnih ljudi.

Se moram mal pohvalit, da sem danes kupila posteljnino za zibko. In to kar od Aljaža belo rumeno z žirafo. Tko je luškana (sem zibko že kar oblekla, ker me je firbec matral kako izgleda). Sem bila pa kar mal razočarana nad Odejo iz ŠL. Zelo so drage pa še nobena mi ni bila všeč.

Katere stekleničke in dude pa boste ve kupile? Jest sem vzela kar od Tommee Tippee (zdej imajo v BC akcijo). Sicer nisem vedela ali bi od Aventa ali te. Bom videla, če ji bo ustrezalo.

Joj, zdej moram it pa kuhat. Moj bo prišel domov in bo sam čuden gledal, ker sem cel dan fraj pa še skuhano ni.
Pa tko se mi čudno danes v glavi vrti, da sem mislila, da bom že v trgovini kar skup zlezla.
Mal sumim na pomanjkanje železa, Moram obvezno rečt na naslednejm pregledu, da mi vzame kri. Do sedaj mi je samo enkrat.

Nič lepo se imejte.

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
17.9.2009 14:47:24   
orhideja75
araz jaz sem bila tudi v domžalah. a ni blo fajn, ko je bilo hitro konec.

jaz sem kupila pa dude od nuk-a. sem bila že prej z njimi zadovoljna in sem se še sedaj odločila za to znamko. ne vem, sem od večih slišala, da imajo user posted image , ki imajo aventove dude (sploh na flaškah) kar nekej krčke. baje, da tista luknjica za zrak ni vredu.

jaz imam tudi razkužilo. enega imam doma in, ko pridem domov imam itak vedno navado se roke umit, zdej si pa še razkužujem. pa še moje fante sem zdej navadila na to. eno razkužilo imam pa v službi.

posteljnino sem pa jaz v katja&alen kupila. mi je bila ena res všeč, pa še cenovno ugodna, glede na druge posteljnine.

Lp

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
17.9.2009 15:05:05   
ShopGirl
Anuš jst grem tut 5.10. v porodnišnico, ampak popoldne, da gre loh še moj fant zraven. Tvojemu najbrž ni treba k še vse od zadnjič obvlada user posted image

araz full dobr za posteljnino user posted image  sem jst tut gledala to posteljnino z žirafo in mi je bla všeč. Vse so lepe po svoje... Težko bi se odločla za samo eno user posted image  Moja mala bo itak prve tri mesece v košku, zato je še ne rabim kupovat.

Jaz si bom kupila  vse od Aventa - po vsej verjetnosti. Ravno zaradi te luknjice za zrak. Nuk pa tudi hvalijo, ja, medtem ko za Tommee Tippee mi je pa kolegica rekla da ji ni bla OK, baje mali ni mogel piti prek nje kar lep čas. Zdej ko je večji je pa fajn. Mislm da je veliko odvisno od otročka kako mu kakšen cucelj paše, sigurno so vse tri znamke super. Bomo vidle kako bo v praksi user posted image

araz, a ti krvi ne kontrolirajo na vsakem pregledu? Meni vsakič v materinsko vpiše izvid urina in vrednost železa v krvi.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
17.9.2009 15:46:39   
araz
Shopgirl do sedaj sem imela pregled krvi in urina samo prvič. Urin mi je sicer še vmes enkrat pregledala, ker sem ji jamrala, da me ful boli ko grem na vodo. PA je bila takra vodo ok. Za kri ji bom pa prav sedaj rekla, ker mi je mal čudno. Ponavadi naj bi se preverilo pri vsakem pregledu. Je pa res, da sem se do sedaj počutila čisto ok. NIč utrujena, energije dovolj in je verjetno na podlagi tega sklepala, da je kri ok.  Me pa res prav zanima kaj po pokazalo. Upam, da zdržim še 10 dni, drugače bom šla pa kar prej, če se mi bo še vrtelo v glavi.

Orhideja75 ja res je blo fajn. Midva sva pa še zamudila ene 10minut. Sicer mi je pa bilo včeraj čist brez veze, ker ni nič takega povedala, kar že ne bi vedela. Bo pa sedaj bolj zanimivo. Sem bila pa kar presenečena nad veliko št. udeležencev.
No, za ponedeljek se pa kar pripravi na dihanje user posted image .

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
17.9.2009 18:53:41   
Anuš
blondy: moj je že hodu, zdaj bo šel pa samo 1x popoldne na predavanje za očke v porodnišnico, da osvežiuser posted image .

Danes je moja osebna zdravnica napisala priporočilo za komisijo in pravi, da taka ne morem delatuser posted image . In, da mi bojo mogl podaljšat. Tkole me vsake tolk časa spomnejo, da sem nepoboljšljiv optimist. Zdravniki zmajujejo z glavami, men se pa zdi, da ni nič hudgauser posted image . Držte pesti vseeno, da naslednji teden dobim odobreno, drugače bo treba v freekin` friday v službouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
17.9.2009 19:11:53   
pipika 13
IZVIRNO SPOROČILO: ShopGirl

pipika13: no saj sama najbolj veš, nočem da izpade kot da te prepričujem da rabiš voziček user posted image  Samo a si pomislila tut na kakšne kratke sprehode izven vasi? Se zapelješ z avtom, voziček vn iz prtljažnika in vozičkaš kakšno uro. Dojenček je lepo na ravnem, na stabilni podlagi, stvari maš v tisti torbi, pripeto na voziček. Vmes greš lahko še po opravkih - v trgovino, na banko, pošto, na kakšno kratko kavico s prijateljico - ma kamorkoli.

Drugač so pa kengurujčki super, ja. Jst bi si ga tut kupila...Sm gledala BabyBjornove, krasni so, ampak full dragi. Morm pogledat kje se kaj cenejšega dobi user posted image

Hja ne vem, ravno danes je v šoli za starše patronažna rekla, da naj gre zimski dojenček ven šele 3 ali 4 tedne po rojstvu in to za 10 minut sprva in potem za več, nikakor pa ne če je več kot -4 stopinje. Tako, da jaz po snegu ne mislim vlačit vozička v avto, pa po pločnikih po mestu, pa po trgovinah, se izogibat ralici, ledu in avtomobilom. Za tiste prve tedne bo za tistih 10 minut do pol ure dost naročje okoli naše vasi, če pa se gre kam drugam pa je za to lupinica. Tudi v trgovino jo vzamem in nataknem na voz iz trgovine. Sem to videla, ko ženske to delajo tudi v poletnem času. Vem, da lahko preživim brez vozička do marca, ker imam rok šele okrog Božiča. Jaz v prvem mesecu novorojenčka ne mislim izpostavljat dolgim sprehodom po snegu in mrazu, pa po kafičih, ker nočem, da se okuži z gripo. Če bom šla v trgovino ali h komu na obisk je dovolj lupinica. V hiši jasno da ne bova zaprta, vem pa, da mi prve mesece v zimsem času voziček ni potreben. Imam preveč drugih pomembnejših stvari za plačat. (adaptacija spalnice, otroška soba, električarji, centralna napeljava s termostatom, kurilno olje in kup drugih drobnarij - voziček lahko počaka do marca. user posted image

5. 1. ob 23.30 nas je končno s razveselil naš sonček David, mamino in atkovo veselje.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
17.9.2009 19:16:49   
Anuš
pipika: samo ideja, če ste na tesnem z denarjem. Na bolha.com, otroška oprema, najdeš ful ohranjenih do 1 leto rabljenih vozičkov. Jst nimam problemov, se opere, pa je. Dobiš pa vsaj za pol ceneje kot novega. Samo ideja, saj mogoče že veš, pa vseeno...Pa še EKO je boljuser posted image

(odgovor članu pipika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
17.9.2009 19:22:16   
pipika 13
IZVIRNO SPOROČILO: Anuš

pipika: samo ideja, če ste na tesnem z denarjem. Na bolha.com, otroška oprema, najdeš ful ohranjenih do 1 leto rabljenih vozičkov. Jst nimam problemov, se opere, pa je. Dobiš pa vsaj za pol ceneje kot novega. Samo ideja, saj mogoče že veš, pa vseeno...Pa še EKO je boljuser posted image

Vem, da mi hočete dobro, vendar ni take krize spet z denarjem, samo zdi se mi, da mi ni potrebno vse kupiti takoj na vrat na nos. Meni se zdi, da lahko voziček zaradi mraza in snega in njegove premajhne uporabnosti in gibljivosti in lokacije prebivališča pač počaka do marca. Pri nas se denar sistematično troši, vsak mesec za nekaj in to preudarno. Poleg tega pa so mi moji pevci iz zbora omenili, da bodo ob rojstvu kupili voziček za darilo. Jaz pa vem točno kakšnega hočem in nebenega drugega. Je pa ta drag.

5. 1. ob 23.30 nas je končno s razveselil naš sonček David, mamino in atkovo veselje.

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
17.9.2009 19:42:26   
*Mojca*
Joj joj sploh vas ne folgam.

Najprej vsem hvala za mnenja glede tašče user posted image user posted image user posted image ma ne vem, zdi se mi pretirano. Ker če se ji 2x ne javi kliče mene in takoj dobi črne scenarije kaj je narobe, mi pa recimo spimo user posted image Ampak pustimo to.

Hvala tudi vsem za pikepoke za Lukca. Jajček je res malo višje, ampak ne tolk visoko da bi se kuhal. Za enkrat torej samo spremljamo in bomo videli kako bo.

Sem danes malo slabe volje. Naj vam povem kaj se je zgodilo. Zjutraj me kličejo iz vrtca da je Luka jokav in slabe volje, da ima vročino 37,1 in da se grabi za ušesko. Ok, uredu, ga grem iskat in peljem do pediatrinje, ki ugotovi da ima vneto ušesko in da rabi antibiotik. Vse lepo in prav. Mi reče da bomo odprle bolniško, ker mora bit vsaj 1 teden doma. Tud uredu. Potem pa dobi preblisk da je moj doma (študent) in da mi zato bolniške ne sme pisat. Ker lahko on skrbi za njega. Ji pojamram, da ima drug teden en res velik izpit in res ne more Lukca met doma in da bi bila jaz doma, pa reče da se ne da. Če je en starš doma ti bolniška za otroka ne pripada. Kaj pa če bi imel vaje na faksu po 8ur, kot jih je imel ko ni bil absolvent? Jih pač ne briga. Potem reče da bi se mogoče dalo poblefirat če ne bi bila poročena, kao da ne živi z nama, ampak ne. Ker sem cela 2 tedna poročena se ne da nič. Torej bom pač skurla dopust in šla malo kasneje na porodniško...ampak se mi zdi pa res bedasto no...user posted image user posted image
Dobra plat vsega je ta, da je tamau živahen in teče okoli in nima nič vročine, tako da mu niti antibiotika nisem dala. Upam, da bomo konc naslednjega tedna že v vrtcu.
F*** the system...user posted image

Tolk za enkrat. Sem se izkašljala. Upam, da mi ne zamerite...user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu pipika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
17.9.2009 20:00:18   
Zibka
Mojca,
ja poučna zgodba o tem kako naši državni sistemi konkretno podpirajo poročenost/koruzništvo in mlade družine... ...v primerjavi z govoričenjem o vsem tem.

Upam, da bo Lukec hitro zdrav ali še bolje, da sploh ne bo zbolel in jo bo odnesel brez antibiotikov   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
18.9.2009 7:15:21   
Ninča77
Jutro punce,

No evo, spet ena bolj neprespana kot prespana noč je za mano. Uf tale wc, pa križ, pa kolki, ahh saj bo, vse vzamem v zakup za zdravega detetauser posted image .

Zdejle pa grem malo delat, pa vas popoldne preberem kako aktivne pač bosteuser posted image ..

Lep dan vsem, pa je vikend napočil in  bo marsikatera, ki še dela, lahko uživalauser posted image

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
18.9.2009 7:25:19   
natasa28
Araz, glede zgage: sem sama imela isto kalvarijo preden sem ugotovila kaj jo povzroča PARADIŽNIK  kot si sama ugotovila ga filana paprika vsebuje ogromno-mezga. Jaz se ga sedaj če je le mogoče izogibam in moram potrkat je mir, če pa ga le jem v katerikoli obliki, surovi, kuhani mezga, kečap... pa je zvečer že kalvarija , me žge obupno. Mogoče tebi povzroča še kaj drugega zgago, opazuj kaj ješ pa potem se temu izogibaj, ali pa rupurut. Jaz osebno zaenkrat raje pazim , še nisem vzela rupuruta.

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
18.9.2009 7:41:21   
natasa28
Zdaj pa še to, ravno me je klicala sestra, da moram ponovit test za glukozo, tokrat 100g, ve katera kako pa ta poteka?, Verjetno moraš isto spit neko tekočino pol pa ti večkrat vzamejo kri, kolikokrat? Kakšen pa je potem postopek če imaš še vedno povišano?

< Sporočilo je popravil natasa28 -- 18.9.2009 7:42:47 >

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
18.9.2009 8:05:30   
tintara
Pozdravljene!
Anuš: mi imamo 60 kvadratov, no, malo manj, 59. To sta dve sobi, ena je otroška, kjer sta zdaj oba notri. V eni spiva midva, dnevne pa ni. Oz televizor je v kuhinji, tako da se ga da gledat iz kuhinjskih stolov, če je glih sila, sicer ga pa raje ne gledam. To mi je čist kul, čeprav kdaj bi se pa tudi pasal zleknit na kak kavč, ampak je šel ven ob prihodu ta drugega otroka.
Na začetku bo spal pri nama, ker mi je lažje sredi noči se sam dvignit in ga nato odložit nazaj v košek, posteljico... Ko bodo noči boljše (kdaj to bo, bomo videli), ga bomo pa otroško dali. Čeprav močno, močno upam, da se do takrat že spokamo ven v kakšno večje stanovanje. Pri nas je problem, ker smo zgornje, 4, nadstropje, vse skupaj je obrnjeno na zahod in poleti se zbudimo pri 27 stopinjah v stanovanju, nato gre pa samo še gor. KAr v bistvu pomeni, da pograd odpade, ker pod stropom pa pomoje umreš. No, edino če bi imeli poletno in zimsko rezidenco. Pograd za pozimi, za poleti pa spanje na tleh user posted image
V bistvu se naj bi selili že novembra letos, samo je kriza precej zagodla, tako da zelooo dvomim, da bo sploh kaj iz tistega, kaj šele da bi bili točni. Ma, kakor bo, pač bo. Zdaj morava čakati, da gospodje v zamudo pridejo in nato lahko urejava dalje - ker pa to precej sovpada s porodom, pa mislim, da se nam bo nekje do pomladi kar fučkalo.
Araz in Orhideja: a vidve sta iz Domžal? Ste imeli v ponedeljek prvič MŠ,. ane. Sem bila ravno na pregledu, ko je ena od sester šla tja. No, jaz sem iz KAmnika. sam sem bila včasih Domžalčanka, pa imam še vse zdravnike tam.
Pipika: če si prepričana, da ne rabiš vozička, potem ga pač ne. Ti najbolje poznaš razmere v domačem kraju (glede snega), ker jaz ga tu v dolini sploh ne pričakujem ne vem kolk veliko. Tiste dva dni, ko bo morda padel, bom pa tudi jaz brez voza. PA saj, če imaš kengurujčka, in je otrok navajen, je prav fajn, ker si res mobilen - greš lahko kamorkol - sam naši ga nikakor niso hotli sprejet. Verjetno bi mogla večkrat probat, posebaj na začetku?
Vseh vrst nasvetov (tudi glede odhoda na zrak) je pa ful, sam jaz jih probavam kar velik ven vozit. Saj čez dan (greš po najbolj toplem delu dneva) ni velikokrat pod nulo (vsaj pri nas). Ma jaz ne zdržim, pol se pa še otroci nalezejo tega duha in rinejo ven, ter ti kasneje čevlje nosijo, ajde pejmo že.

Uf, če sma pomislim, prva porodniška je ful free. Greš res ven, kadar hočeš, si zunaj lahko toliko, kolikor pusti dojenček... Pri drugi je že drugače. Se moraš ozirat tudi na ta večjega, kdaj ga it pobrat v vrtec... In zdaj?user posted image En v šoli, ena v vrtcu, popoldanske aktivnosti.... Madonca, to bo še fajn kombinirat. AMpak vsaj ne bom nonstop premišljevala samo o tem iz katere dojituser posted image

Nič, zdaj pa delat. T

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
18.9.2009 8:08:45   
tintara
Nataša, mislim da gre za triurni test. NA tešče, izmerijo vrednost sladkorja, potem nekaj spiješ, samo da je več tistega. Nato pa jemljejo po eni, dveh in treh urah in vidijo kako pada.
Če slučajno imaš sladkorno, potem je odvisno koliko: če je mejna, potem uravnavaš samo s hrano, pa najbrž večkrat daš kri. Pri hujših, ti pa dajo tudi inzulin. Pa kak pregled v porodnišnici ti ne odpade, se mi zdi.

No, tolk mal vem, ampak ni iz lastnih izukušenj, tko da ni glih preverjeno. Morda bo kakšna vedela več...

Držim pesti, da bodo izvidi tega testa v redu

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
18.9.2009 8:58:44   
araz
Tintara, jest sem iz Mengša. V bistvu nisem vedla ali bi šla v Kamnik ali v Domžale na MŠ. Pa sem se nekak odločila za Domžale. Smo imeli pa v sredo prvič.

Jest se tudi nikakor ne morem naspati. Ene dva do trikrat na noč se zbudim. Zjutraj, ko pa je treba vstat bi pa še ležala.
Še dobro, da je vikend pred nami.

Zdej grem pa na eno kavico potem pa delat oz. imam še nekaj stvari, ki jih moram naprej predat.

lp

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
18.9.2009 9:22:05   
anaj22
dobro jutro

Luka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da boš kmalu zdrva in da se jajček kmlu spusti

Mojca mislim da se boš mogla navaditi da vas bo tašča skoz klicala, mam  občutek da jo čist prevč skrbi da bi se vam kej zgodili

punce srečno na izpitih user posted image user posted image user posted image

kengurujček - jaz vam osebno bol priporačm štorkljo oz. pestunjo, je ful bol upoabna, dal časa jo lahko uporabljš, lažja je za uporabo, dojenček ima bolši položja v pestunji ... Pri kngurujčku nogice in rokice po možnosti binglajo stran, pa ker bodo naši otročički zimski, jih je potrebno bol obleči in bol ga je ful težko dati v kengurujčka.  V pestunji je pa otročiček kot bi bil v naročju nič ga ne vežejo pasovi, potem oblečeš bundo od dragega, ki je večja in je mali čit na toplem. Mi smo testirali oboje in je pestunja ful bolš, tko da jaz osebno je bl priporočam kot kengurujčka.

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
18.9.2009 9:57:23   
zalbi
Hej!

Tako jaz sem včeraj opravila pregled pri G, dobila injekcijo... brrr... Ampak je blo pa fajn, ker mi je kr UZ naredila. Je malo pogledala, ker mi je vmes spreminjala rok, pa je rekla, da mi je v tadnjem času fulll szrastel trebuh, ampak je vse ok, tut s kg je super. Je pa povedala da ima naš korenjak 1160g. Tako - naslednji pregled imam 14. 10. Lepo pa je blo videt spet user posted image .

DRgač pa danes grem v Međimurje za čez vikend, uhhh, upam, da mi bo ratal počivat - ker trenutno si samo tega želim... pa da bo vreme ok, da ne bomo skoz not čepel.

mojca - user posted image za Luka, da bo čim prej ok. Nad našim sistemom pa se lahko samo še zjočeš - res... mene vsakič znova razočarajao, ko ti kr neke pogoje postavljajo, pa itak vedno ničesar ne podprejo... Vsakič si rečem, zdej si dajejo neke zasluge, kolk mladih ima družino, ker oni tako fino skrbijo za malde družine - groza ja - če bi se zarad njih odločali za otroke, jih noben ne bi imel...

araz - mene recimo peče zdej zaga po surovih hruškah, po čem drugem pa ni panike - še zaenkrat...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
18.9.2009 10:29:53   
*nivea
živjo punce
kak je zdaj fajn priti na forum, ker veš da boš mela kaj za prebrati user posted image

tintara, ti si naročala prek recinkoja tisto posteljico Božena od lip poljčane? če ja, mi poveš kakšna je? ker zdaj bi še to rada kupila, da mam potem mir do decembra..kaouser posted image

terida, ja prav maš, joški so se nam kao zmanjšali.. se vsaj na prvi pogled tak zdi. te pa jaz tudi skužim, da mam buši vedno večjiuser posted image user posted image

aja, pa vidi se da sem že v tretjem trimesečju, ker me zdaj spet tišči ponoči na wc, 2-3x obvezno moram iti.. sam sreča, da te takoj nazaj zaspim

ja, nič , grem dalje delat

aja, punce uspešno na izpitih user posted image user posted image user posted image
če sem pa kaj pozabila, se opravičujem
božajte bušijeuser posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
18.9.2009 10:31:16   
*nivea
zalbi ti pa uživaj za vikenduser posted image user posted image user posted image

jaz bom doma tudiuser posted image Je bil prejšnji vikend preveč naporen, pa bom tega kar doma preživela in se spočila. upam vsaj...user posted image

uživajte

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
18.9.2009 11:13:29   
tintara
Nivea, na žalost nisem prava, pa tudi ne vem katera je bila. Se sicer spomnim pisanja o tem, sam to je pa tudi vse. Mi gremo danes gledat kar za ta veliko posteljo, ker madam neče več spati v ta majhni, hoče tako kot ima brat.

Shopgirl; a si ti meni poslala ZS glede telefonske? Še nisem nič dobila?

Zdaj grem pa na............ malico. Mljask, sam do trgovine bo še treba. Upam, da ne bo dež vmes. Še prej pa sveeda na wc.

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
18.9.2009 11:26:08   
*nivea
Tintara, oprosti, sem te potem zamenjala s Tulpiko. vem, da je ena na T pisala o temuser posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
18.9.2009 11:40:02   
orhideja75
tintara
ja jaz sem iz okolice domžal. imam tudi vse zdravnike v domžalah, zato sem šla tudi v mš v domžale.
lahko bi se kdaj skupaj z araz dobile na kakšnem klepetu. če sta seveda za. pa še skupaj bomo decembrke in bomo imele vedno kakšno temo za debatiranje o naših user posted image

danes sem doma in sem že zlikala en stroj perila. zdej se pa pripravljam, da bi spekla eno pecivo. potem pa še kosilo dokončam.

lepo se imejte vse decembrke :-))

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.