|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
17.9.2009 14:49:32   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Lovro spi že dve uri in pol. Meni pa počasi postaja dolgčas.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne morš da vrjamš user posted image user posted image user posted image

evo danes bo imela meta za kosilo: govej meso, polento, malo ajde in rdečo peso.
Polente sm nardila malo več, ker ji bom pol za malco dala polento pa mlek user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
17.9.2009 14:51:08   
sonček33
ploha sam res težko verjamemuser posted image

u rdeča pesa -čist pozabila -kako? samo kuhana?

jaz moram probat dat še brokoli, jajčevce, peso ...grah

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
17.9.2009 14:53:36   
Ploha
ja samo kuhana user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
17.9.2009 14:54:30   
Jancci
Sonček lahko prideš k meni mal pospravit, cunje zložit, kej skuhat... al pa kr tko mal! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
17.9.2009 14:54:54   
sonček33
Lovro bo jedel kolerabo, koren,čvetačo in kvinojo.

Danes bolj tredo kaka, oziroma se je napenjal, pa je sam en micen bobek ven prišel - sej vem, hrana je kriva - sam to, kar rad je vse na nek način zapira - riž, korenje, banana, jabolko ... user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
17.9.2009 14:55:34   
Jancci
Meta je jedla pire krompir, bučko in nadzemno kolerabo. Zaspala je kar za mizo v stolčku.. vrjetno bo imela še krompir v ustih ko se bo zbudila user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 17.9.2009 14:56:11 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
17.9.2009 14:55:53   
sonček33
Jancci pridem na kufe, ker tega bi pa zdele z veseljem, sam ne bi ga sama pila. Moj je šel direkt iz šihta po gobe, ker zdej noro rastejo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
17.9.2009 14:56:39   
sonček33
Jancci aha pol je teb tut dolgčas

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
17.9.2009 15:08:20   
Jancci
ancci aha pol je teb tut dolgčas

Ma se z uno bejbo po skypu dopisujeva... nekek noče slišat kaj ji govorim... sem ji rekla, da če že ne gre po strokovno pomoč, naj jo čim manj daje v tiste skokice in brisače in stolčke.. naj jo ima na tleh in jo tam animira z raznimi predmeti, jo kotali, kaže igrače nad glavico, da bi se malo stegnila... ker ko jo posede punca sedi tako v dveh gubah.. čist kriva hrbtenica.. pride za celo glavo nižje od mete, pa sta isto velike. user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
17.9.2009 15:14:43   
kiara24
ojla bejbe,

no mi smo malo boljši....če ne štejem sebe. k sm čist fuč smrkjam, grlo... groza. No Klari je še vedno smrkava ne tolk samo skoz lafa fizio. in pa aspirator sedaj se ga je že navadila. Prvi dan je bil obup, se je drla ko jeskar če sem ji hotla dat fizi. ali pa spucat nos.Men je bilo to otlk grozen. Itak se mi je pa cufalo ker je bila sedaj naša prvič bola v 8 mesecih.
Danes je že ful aktivna je puzala za menoj ko nora in v stajici se je sama spravila na noge. Povso d je sedaj skoz jo moram merkat ker se skoz postavlja na noge pa hoče na kavč pa na stol pa na omare, pa na mizo....

Upam, da ste copatke sedaj zbrale.

Jaz tut ne morem vrjet no, kakšne besede ene mamice ven mečejo in kaj delajo s svojimi otroki. jJaz se vpr. zakaj imajo take ženske sploh otroke ?!

Nič nisem zasledila, vemp a da je že na sparševala kako je s čajem - filtri ali jih že lahko?

Yelci- jaz upam, da se poštimate kamlu. Vem kako je hudo ko ne veš kaj se dogaja s tvojim otorkom in kako mu pomagati. Ti vročinski krči os pa ful gadni. Nekateri dok. so obupni.Držim pesti.user posted image Ulla ima čisto prav kar je napisala. Otroci ot res začno izkoriščat in potem si jim lahko samo suženj!

Rubica- Naša spi že skoz v svoji posteljici, če je kaj jo prestvaim k sebi samo to je redkost. No sedaj ko je bila bolana je bila pri meni, danes ponoči pa sem jo dala že kar v njejo posteljico. Spi pa še v najini spalnici in tako bo sigurno do 1 leta pol bomo pa videli. Ker je njena soba samo na grobo pripravljena  in se ne da še da bi bila notri. Trenutno mi je lubše tudi tako da je blizu.

Zvezdica- super, da je v svoji sobi. Pa bravo za postavljanje na nogeuser posted image

Barba- kiviuser posted image žee...

Jaz naši kuham in dajem sveže sadje. kašice kupljenen dobila ne vem če 5krat mislim, da ne pa sem dobila cel pok frutka pa ga še ni pojedla. SADNE KAŠICE SO KAR KUL ZELENJAVNE SO PAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
17.9.2009 15:19:07   
Anonimen
jancci joj, men je kr groza, no...pa itak - sploh je nebi smela posedat, to je tko kt bi od fižola pričakoval, da bo brez prekle v luft rastuuser posted image če nima hrbtnih mišic nič utrjenih, sej jih nima od česa met, ma katastrofa, otroka bo uničla, hrbtenico bo mela uničeno, pa še kej zravn, to je vse povezano in pomembnouser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1611
17.9.2009 15:46:28   
khurde
jancci, če bi bila na tvojem mestu verjetno ne bi več prepričevala te kolegice. ker če sama nima interesa, da bi se pozanimala o tem, pa če so ji tvoji nasveti odveč, jaz ne bi več "težila", pa čeprav v dobro otroka. ker itak bo nardila po svoje. tko k jaz ne maram, da se kdo vmešava v mojo vzgojo, tko tut jaz rečem enkrat, mogoče dvakrat kaj, pa če vidim, da me pač ignorirajo oz. sem odveč, neham. če jo še vedno poseda itd., naj pa jo, če misli, da s tem ne dela škode, pa če ji ti daješ nasvete, za katere misli, da so nepotrebni, boš dosegla največ to, da je ne bo posedala pred tabo.

jem solato, mala spi, ta drug zob ji je zrasel, tko da neki pa sva nardili dons.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
17.9.2009 15:59:04   
Anonimen
khurde maš prov, ja, sej tud jst ne težim folku, čeprov mogoč drgač zgledauser posted image user posted image user posted image
k on moje kolegice pupa, 2m starejša od neota isto - sam leži, se ne obrača, ne plazi, nič od nje...pa pravi ona da je lenušček, sam ni pupa tud minute tal doživela, skoz je bla al v ležalniku, al stolčku, vozu al pa na rokah...pol pa k se navdušuje, kaj vse neo zna, zmeri poudarim da ga mam skoz na tleh, pa  to in ono, sam nekak ji ne potegne....direkt in brez milosti zatežim sam takim, k me poznajo, pa k vem kak bojo to vzeluser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1613
17.9.2009 16:17:37   
krtekxx
Jancci, sam tale tvoja kolegica je pa tudi model. P pa itak. Nej mal pogledata obe v Denverjev test. Pa naj jo že zamenja, če ji take klati. Saj ne rečem, da kake faze v motoričnem razvoju otrok ne izpusti, ampak ne pasenja ovčic. Edini pripomoček, ki bi ga jaz dovolila uporabljat, je blazina.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
17.9.2009 17:07:21   
Jancci
Ma sej vem da je kriza. Men je hudo zaradi male, k ni nič kriva. Upam samo, da je ne bo tok križ bolu k mene včasih (k sem bila tok fletna v hojci user posted image )!!

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
17.9.2009 17:07:55   
Zvezdica
Liamu sem kupila nek baterijski meč in ko bi ve vedle kako mi je žal. Vsakič ko se ga dotakne ta reč  zatuli ko da se dva res sabljata.

Jast sem včasih res smotana.user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
17.9.2009 17:31:15   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Liamu sem kupila nek baterijski meč in ko bi ve vedle kako mi je žal. Vsakič ko se ga dotakne ta reč  zatuli ko da se dva res sabljata.

Jast sem včasih res smotana.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image joj zvezdica tole sa pa čist mim usekala, če loh pokomentiram user posted image user posted image user posted image user posted image ampak sej se boš navadla user posted image user posted image (hec)

jancci: ja nimaš kej, pusti stvari, če ne zastopi oz. če noče zastopt pa nič...ti maš lahko vsaj mirno vest, da si jezik stegnila takrat ko je blo treba, jo opozorila, pa seveda nimaš slabe vesti, ker svojo meto pedenaš tako kot je prou in to je najbolj pomembno. Lepo da si jo opozorila! user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
17.9.2009 17:33:37   
sonček33
sam, kako je to žalostno... Jaz bi bila tolk vesela, če bi bilo nekaj narobe, pa bi mi kdo povedal, pomagal, me usmeril...

Zvezdica ... a patrik pol nima šans, ko bo mal večji, da dobi eno tako fajn piskajočo sabljouser posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
17.9.2009 17:34:30   
Ploha
kje pa so naše nove članice: x*y*z paaaa....hm...pozabila, za yelci vem, sam je še ena sigurn, neki na R (rubica?)?? kje ste??

aja meta se spet neki na vse 3 al pa vse 4 hoče postavt user posted image user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 17.9.2009 17:36:02 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
17.9.2009 17:36:46   
farfala
jancci men se mala ful smili, kaj pa če bi ji svetovala, da malo pogoogla na to temo

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
17.9.2009 17:38:29   
farfala
Samo pa nekaj štrajka s spanjem, popoldan je spal celih 10 min, jao ko bo še danes sitenuser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
17.9.2009 17:44:38   
sonček33
farfala bo šel že ob sedmih spat

moj je pa jurčke prinesel ... user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
17.9.2009 17:45:32   
yelci

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

kje pa so naše nove članice: x*y*z paaaa....hm...pozabila, za yelci vem, sam je še ena sigurn, neki na R (rubica?)?? kje ste??

STRAJKAMOuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
17.9.2009 17:46:10   
Ploha
aja še to: prihajata 2 zobka, zdej bo pa lahko šnicle jedla user posted image user posted image user posted image

joj ne vem, zakaj so ji šolski zapiski tako zanimivi za razčefratuser posted image user posted image pa ji dam druge liste popisane pa ni kuluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
17.9.2009 20:14:17   
sonček33
Lovro se uspava pri atiju.
Danes je bil spet veselko ..včasih se mu tako nasmejim. Zdaj mu je največje veselje, da se potavlja na noge ob kavču ... in nadvse smešno mu je, ko ga ventila in pol se poč na tla ...bolj ali manj uspešno...

Jaz sem zdajle očistila gobice, malo sem jih pustil aza jutri za večerjo, ostale pa v skrinjo.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?