Zvezdica
|
Najprej yelci, za kristjana. Tole zdravstvo je pa sej veš piz.darija. Jancci, povej prjatlci da od prjatlčine hčere vaje verjetno niso prav primernje za njenega otroka. Jao ta folk. Kašice, mi imamo radi sadne in jih kupujemo. Te razne s krompirjem in ne vem kaj s slano hrano... men pač ni logičn da krompir dobesedno zdrži pripravljen 12 mesecev. Fuj in fej. Enkrat ko je bil liam majhen sva probala eno, tamal je skor kozlal, jast pa tud ko sem jo probala. Copatki, jast sem dobila copatke včeraj in so mu full prevelki. pa ima nogico 11cm. Vzela sem pa -12. Zdaj rabim pa manjše, niia, ko boš naročala dej še zame ene. Ulla kaj naj rečem, super si da si vzameš cajt. Res imaš znanja veliko in komu ko potrebuje pomoč je to res veliko vredno. pri nas lije kot iz škafa, tko fajn zgleda. Drgač smo pa danes šopingirali, liamu sem šla cunje kupit, sva full dobro bundo nabavla, pa v okaidiju imajo spet une fajn debele trenerke. K on ne nosi žab, še manj pa long gatke, nič. Te trenerke so pa take fajn, pa full luštne za pogledat. No, pa jopce, pa hlače, pa majcem, kokrkoli če greš veliko kupovat je okaidi drag, sam cotke majo pa res hude. Pa partiku sem kupila tako žametno jakno podloženo s flisom, je tok kjut, pa žabice .... V glavenm šlo velik dnarja, pa še full moram kupit za zimo. Kveščn, a jih boste po zimi imele v pajackih ali v bundah. Jast kokr se spomnim se pri nas prvič pajac ni dobro obnesel, pa sva potem imela bundico. Aja, da povem, da se moj cuker spet postavlja na noge, včeraj je ubrisal na ritko, no danes pa pogum narastu 5x. No zdaj se postavi ob mizo in se z eno roko naslanja in drži z drugo pa okol motovili. Jast pa vsa trda sam čakam kdaj bo na tleh:( Zdaj pa spi, jast pa molim, da se ne zbudi, tko k se vsak večer. Kako pa je s srečanjem naslednji petek, se dobimo al ne?