|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
16.9.2009 22:04:52   
sonček33
farfala, pa ti tok fajn...dobiš za kafe

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
16.9.2009 22:07:54   
rubica
no da vam še jaz povem, kaj sem dons vidla, je mami pelala svojga otroka v trgovino in ji kup liziko, pa ji jo da ko prideta vn iz trg. uglavnem tamala vzame liziko in jo začne razvijat, pa ji prav mt kaj se reče? pa tamala nč, pa mt še 1x tamala nč, pol ji pa mt vzame liziko in ji reče, no če se pa nč ne reče ti nehvaležna pras..... pa tut lizike ne dobiš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in jo vrže v koš, jaz sem bla tok frapirana, da do glasu nism mogla pridt,a si ve to predstavlateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lastn otrok pa star kake 2-3 leta.

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
16.9.2009 22:12:50   
khurde
jaz pa mislim, čeprav je bil q za ullo, user posted image da ti fizioterapevti vsakega otroka obravnavajo individualno in pač dajo za delati vaje, ki so zanj primerne, kar pa ne pomeni, da bi bila taka vaja koristna tudi za drugega otroka, lahko bi celo škodila. in men se zdi neodgovorno, da nekdo dela vaje, k jih je pokazala prijateljica od prijateljice. ker ene vaje so lahko primerne za enega otroka in za vzpodbujanje določenih gibanj, iste vaje pa lahko pri drugem, ki jih ne rabi, spodbudijo tud kaj "napačnega"... to je tko kot jemanje zdravil, k jih je dobil en sosed za eno bolezen, k je podobna tvojo... v končni fazi lah nardiš več skode kot koristi... vsaj jaz tko gledam na to.

no, pol smo pa večinoma tam tam glede kašic user posted image sem danes malo po policah v trgovini gledala, ker so me zanimale kombinacije, pa sem tut na te naletela... drugač pa ulla, verjetno se lah približno kosam s tvojim kompliciranjem glede hrane... user posted image user posted image user posted image jaz sem prav grozna, vse preberem, sestavine, rok uporabe, ma ni da ni... pa če je več E-jev kot drugih zadev sploh ne kupim... pa to je šele začetek mojega "kompliciranja" user posted image sam men to v bistvu ni kompliciranje, sam drugi tko mislijo user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
16.9.2009 22:13:03   
Jancci
prvo kar je, nej gre v razvojno. tu sploh ni debate. kar se pa brisače tiče -OMG!!!sej verjamem da so ji tko pokazali, sam tud med fizioterapevti maš očitno milo rečeno butlje jst enostavno niti ene same pozitivne stvari ne vidim v tem, mislim kako korist bi nej otrok mel od tega

Ja sej sem ji jest podobno povedala. Brisača naj bi bila pa zato, ker je ona kao tok pridna da se sama ne bo aktivirala in pol naj bi jo ta brisača spodbudila, al kaj.. sej ne vem no.. men je bilo malo čudno vse skupi. So ji pa vsi ti njeni "svetovalci" ki jih ima miljon rekli, da je moja meta itak čist prehitra in da to, da njena niti kravc ne paše čist normalno. Pa sem ji rekla, da poznam tudi druge, tudi mlajše, k iso še bolj naspidirani od moje, pa da je to čist normalno za to obdobje in tako starost pa mi ni vrjela. Tud pediatrinji se ni zdelo nič narobe. Pa sva imeli pregled na isti dan. A naj ji malo zateži al kaj.. nočem ji preveč pametovat.. sej veš kako je to.. ampak se mi zdi da ni glih najboljš tole. Že takrat je s tisti plastično-gumjasti stolček kupila, pa sem jo nekak prepričala da ni fajn, zadnjič m ije eno sliko poslala ko mala visi v nek iskokici med vrati, pa sem ji tut rekla naj jo čim manj daje tja notri.... pomoje bi ji rabla tebe mal na obisk poslat... user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
16.9.2009 22:18:22   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: rubica

no da vam še jaz povem, kaj sem dons vidla, je mami pelala svojga otroka v trgovino in ji kup liziko, pa ji jo da ko prideta vn iz trg. uglavnem tamala vzame liziko in jo začne razvijat, pa ji prav mt kaj se reče? pa tamala nč, pa mt še 1x tamala nč, pol ji pa mt vzame liziko in ji reče, no če se pa nč ne reče ti nehvaležna pras..... pa tut lizike ne dobiš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in jo vrže v koš, jaz sem bla tok frapirana, da do glasu nism mogla pridt,a si ve to predstavlateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lastn otrok pa star kake 2-3 leta.

o, groza user posted image user posted image user posted image me kr srh spreleti ob takih zadevah, res... itak da mala nič ne zine, ker je verjetno navajena, da karkol reče, je narobe, če ne drugače ton ni pravilen in je raje tiho... mislim, grozn, kaj eni delajo svojim otrokom user posted image

jaz sem pa prejšnji teden vidla eno mamo (babico verjetno), k je na obvoznici s štirimi pasovi vnučko peljala čez cesto po sredini križišča pri RDEČI luči za pešce oz. ZELENI za avtomobile... pa tam grejo ponavad tut 90 na uro user posted image jo je mela pa v tistem avtočku, k držiš za ročaj, avtomobilov pa polno... k da ne bi mogla 3 minute na semaforju počakat, res, jaz sem bila totalno šokirana (pa ostali ljudje tud)

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
16.9.2009 22:18:26   
yelci
Hej,utrujena,zalostna in JEZNA!No vceri sm bla na Metelkovi in so rekli,da gre verjetn za efektni napad,ok,sm se pomirila nism vec razmisljala,ker se mi je zdel,da se ne bo vec zgodl.Pa se je,dans dopoldan,moja mami ga je ogovarjala,on pa v jok in spet v krcuser posted image .Punce to je tko grozn za vidt.Ga pomirim,on zaspi in se zbudi z 38,5 vrocine,sm ga samo popokala in direkt na pediatrijo.Vmes sem se ustavila v lekarni,kupila svecke in sm mu jo ze kr v lekarni dala not,celo pot je spal,jamral,prov bogi je bil.Tam na P cakam najprej eno uro,ga pogledajo in pravi dr.,da ga mora se nadzorna pregledat,ok,cakam 3 ure,pride nadzorna,mi razlozi,da se to lahko zgodi veckrat na dan,ali pa nekajkrat na leto.Pa se pol se zmer ne morjo odloct kaj bi naredl in pravi nadzorna,da bo se nekoga vprasala,cez pol ure pride sestra in pravi,da mu bojo vzel kri in sem cakala se 2 uri na izvide.Po dolgem cakanju mi sestra prinese kuverto in pravi,da ima virozo,da je majcken dehidriran,naj grem do njegove P po napotnico za nevrologa.HALO??????Nc mi niso povedal kako naj ravnam,ko se bo to zgodilo,a je nevarn,na kaj naj bom pozorna...po 6 urah sedenja,dobim kuverto in to je to,AJOJuser posted image
Sam sploh ne vem,kaj se dogaja s Kristjanom,dop ni hotu nc jest,je prvic ob stirih na joski jedu,pa zdele predn je sou spat.
Aja,vrocina mu je kr hitr padla,HB
Drgac sm pa baje jst tud te napade mela,pa vrocinske krce tud,baje je to dednouser posted image
zdej grem pa spat,ln

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
16.9.2009 22:18:46   
Anonimen
Že takrat je s tisti plastično-gumjasti stolček kupila, pa sem jo nekak prepričala da ni fajn, zadnjič m ije eno sliko poslala ko mala visi v nek iskokici med vrati,

o ljubiboh, pa to je groza, pa tile skokci, ma to je še huj k hojcauser posted image sem te lih hotla vprašat, kje je kej mela otroka vse...pediatrinji nej kr fejst azteži za napotnico in ne, to niti slučajno ni normalno, da tak otrok sam leži pri teh mesecih, pa da niti kravic ne paseuser posted image nočem strašit, sam če res ni nič od je, je lohk tud kej drugega narobe, v možganih un del, k skrbi za motroiko itd., ma to niso heci, jst res ne razumem, ma to naše zdravstvo, polovica zdravnikov&co. je za pred zid pa postrelituser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1557
16.9.2009 22:23:39   
Jancci
Kar se pa tiče kašic.. enkart sem za foro vzela nek os krompirjem in bučko... grauuuuž. Res zanič. Ne vem kdo bi hotu to jest. Meta je sicer malo probala ampak kej preveč navdušena pa ni bila.

Imam pa vedno v torbi kašno sadno kašico frutka. Te so pa tud meni osebno zelooo dobre in če sva kje tako, da nimam druge hrane (do zdaj je bilo mogoče to 5x) je pa z velikim veseljem pojedla. Zadnjič, ko smo bili na primorskem, sem spet govorila z unim tipom, ko sem že 1x pravila, ki dela v fruktalu. Je rekel, da je tako stroga zakonodaja za otroško hrano, da si niti ne upajo kaj mutit. On je rekle tako.. če imaš domače sadje, da veš, da ni špricano daj otroku to. Če pa moraš it v trgovino in kupit tiste "lepe" sadeže, pa daj rajši frutek. Je veliko bolj kvalitetna hrana. Tako je rekel. Ne me tepst. Samo povem. user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
16.9.2009 22:24:08   
sonček33
yelci ja groza no...ubogi fantek...ma jaz bi šla k svoji P in jo ji povedala pa rekla za anpotnico za kakšne preizkave...Fak tile dohtarji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
16.9.2009 22:24:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: yelci

Hej,utrujena,zalostna in JEZNA!No vceri sm bla na Metelkovi in so rekli,da gre verjetn za efektni napad,ok,sm se pomirila nism vec razmisljala,ker se mi je zdel,da se ne bo vec zgodl.Pa se je,dans dopoldan,moja mami ga je ogovarjala,on pa v jok in spet v krcuser posted image .Punce to je tko grozn za vidt.Ga pomirim,on zaspi in se zbudi z 38,5 vrocine,sm ga samo popokala in direkt na pediatrijo.Vmes sem se ustavila v lekarni,kupila svecke in sm mu jo ze kr v lekarni dala not,celo pot je spal,jamral,prov bogi je bil.Tam na P cakam najprej eno uro,ga pogledajo in pravi dr.,da ga mora se nadzorna pregledat,ok,cakam 3 ure,pride nadzorna,mi razlozi,da se to lahko zgodi veckrat na dan,ali pa nekajkrat na leto.Pa se pol se zmer ne morjo odloct kaj bi naredl in pravi nadzorna,da bo se nekoga vprasala,cez pol ure pride sestra in pravi,da mu bojo vzel kri in sem cakala se 2 uri na izvide.Po dolgem cakanju mi sestra prinese kuverto in pravi,da ima virozo,da je majcken dehidriran,naj grem do njegove P po napotnico za nevrologa.HALO??????Nc mi niso povedal kako naj ravnam,ko se bo to zgodilo,a je nevarn,na kaj naj bom pozorna...po 6 urah sedenja,dobim kuverto in to je to,AJOJuser posted image
Sam sploh ne vem,kaj se dogaja s Kristjanom,dop ni hotu nc jest,je prvic ob stirih na joski jedu,pa zdele predn je sou spat.
Aja,vrocina mu je kr hitr padla,HB
Drgac sm pa baje jst tud te napade mela,pa vrocinske krce tud,baje je to dednouser posted image
zdej grem pa spat,ln

ojejuser posted image
lej, pomir se. če so afektni napadi, mu nebo nič hudega.zgleda pa grozno, to pa ja. ampak če je vse ostalo izključeno, oz. bo, ko še nevrologa obiščete in če je res potrjeno, da gre samo za afektne napade, pol te nima kej skrbet. morš bit flegma, ko pride do tega sam pazit, da se ne poškoduje, da si sam kej ne naredi, pihneš mu v usta, da presekaš dih in da zadiha. pol pa normalno naprej, ne preveč pozornosti posvečat, k otroc začnejo izkoriščat, kr za vsak drek ti bo pol tkole delal. pa tud pazit ne, da se mi neb kej zgodilo pa da bo spet napad. normalno delat z njim, kot da ni nič, ko pride do napada, pa mirno in pol normalno dalje. nimaš kej, to je edina varianta, da boste normalčno živel in da bo čimprej minilo. pa babicam razloži, oz. pač če ga ma kdo v varstvu in resno zabičat da morjo delat tko, nič po svoje, pa bogi itd. k s tem se mu pa sam medvedja usluga dela.

sej bo, boš vidla. o dohterjih pa spet - sam brez beseduser posted image

(odgovor članu yelci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1560
16.9.2009 22:25:53   
sonček33
ulla vsaka čast ti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
16.9.2009 22:26:44   
Anonimen
zakajuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1562
16.9.2009 22:27:43   
sonček33
ma zato, k znaš napisat tko, da človk razume pa da ga po vsem sranju in jezi tole pomiri

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
16.9.2009 22:29:38   
yelci
Ulla,full ti hvalauser posted image ,dobre nasvete dajes.Ja upam,da bom lohk flegma,ko se to zgodi,drgac pa verjamem,da se vsega navadis

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
16.9.2009 22:31:02   
khurde
yelci user posted image

sam toook časa čakat z enim malim revčkom... user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
16.9.2009 22:31:30   
Jancci
sem te lih hotla vprašat, kje je kej mela otroka vse..

Mi je govorila kok je ona pridna v stolčku in to... čist kriza. Šele potem k osem ji jest rekla naj bo čimveč na tleh jo je dala parkrat malo na tla, ampak ne za dolgo.. sej sem danes vidla.. mala res kuj začne protesirat in ona jo takoj dvigne. Ja groza no!! Ji bom mal zatežila. HVALA (sm rabla potrditev)

Yelci držijm pesti, da se vam tole neha. user posted image Naše zdravstvo je pa res v K!!!

Pa tut ne morem vrjet no, kakšne ene mamice ven mečejo in kaj delajo s svojimi otroki. Katastrofa!!!!

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
16.9.2009 22:31:42   
Anonimen
yelci morš bit. k drgač bš sam slabo nardila. sej boš vidla, k bo kak peti napad za vami, boš cajtnge zravn bralauser posted image  user posted image

(odgovor članu yelci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1567
16.9.2009 22:33:44   
rubica
yelci user posted image user posted image držte se tko k je ulla rekla!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
16.9.2009 22:33:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ma zato, k znaš napisat tko, da človk razume pa da ga po vsem sranju in jezi tole pomiri

ej sonček, ma smo mel tolk raznih pi.zdarij z našo pupo, ma kaj ti drugega preostane, sam se morš o vsem pozanimat, se informirat, si ustvarit mnenje itd. žal.

jancci ma ja, ti ji kr zatež. lohk rečeš da sm jst reklauser posted image da nauš ti grda izpadla, jst sem pa tko že navajenauser posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1569
16.9.2009 22:35:26   
Jancci
Ullatisitakfajn!!! user posted image user posted image
Pa drži se za stol, da te ne bo gor odneslo! user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
16.9.2009 22:36:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Ullatisitakfajn!!! user posted image user posted image
Pa drži se za stol, da te ne bo gor odneslo! user posted image

ma sej skoz z glavo butam, k mam mansardouser posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1571
16.9.2009 22:37:40   
Jancci
ZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Ullatisitakfajn!!!
Pa drži se za stol, da te ne bo gor odneslo!

ma sej skoz z glavo butam, k mam mansardo

user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
16.9.2009 22:38:02   
khurde
o, buče user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
16.9.2009 22:53:38   
Ploha
yelci: brez besed sem user posted image user posted image user posted image pa ullo bogej user posted image

ulla: tud pri tebi brez besed user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
16.9.2009 23:08:28   
rubica
ja men se ti kozarčki z mesom, pa čokoladouser posted image user posted image pa jogurtom gravžajo, sej verjetno sadni niso neki bolšuser posted image sam tega jaz kupm ko gremo kam ven, če grem pa k kakšnim prjatlom al pa žlahti pa vzamem kak sadež s sabo in ga tam prpravm.

kako spijo vaši user posted image z vami v postelji, v svoji postelji v vaši spalnici al že v svoji sobci?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?