|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
17.9.2009 20:15:07   
Anonimen
čeruser posted image

sm bla pr zobarju, ni kej, un zob mora vnuser posted image sem rekla da ne dons, da naslednjič, da sem čustveno navezana nanjuser posted image se je pa smejal...bo pa kr kruta, sedmica, joj k je tolk velik zob, upam da mi nau pol frisa odtrgaluser posted image

tak, sem povedla kar mi na duši leži, zdej grem pa živino porihtatuser posted image

aja, pa neo je začel kobacat dons, prov tko, po kolenih, sicer je še bolj neroden in počasen, ko je treba pospeške, zdrsne na trebuh in gasauser posted image sam ko ma pa cajt, pa lepo kobaca in se na vse usta reži, slina pa kr vlivauser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1626
17.9.2009 20:19:18   
Jancci
Neo bravo user posted image user posted image Ulla če imaš kje kakšen fajn članek o gibalnem razvoju se priporočam. Sm enga našla pa je čist mim! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
17.9.2009 20:29:23   
Anonimen
jancci sm mela ful, sam k je moj nazadnje računalnik sesipal, mi je pozabil hranit in je šlo vseuser posted image tko da neki malga mam, v wordu bolj kt ene povzetke, k sem si neki tud iz forumov shranjevala, pa nebi zdej to vse sem lepla, dej mi mejl, pa ti pošljem, pa preberi če se ti bo kaj zdelo primerno.

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1628
17.9.2009 20:34:42   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

kje pa so naše nove članice: x*y*z paaaa....hm...pozabila, za yelci vem, sam je še ena sigurn, neki na R (rubica?)?? kje ste??

aja meta se spet neki na vse 3 al pa vse 4 hoče postavt user posted image user posted image user posted image
user posted image

Sem tu, ma bolj pasivna, na tekočem pa sem z branjem

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
17.9.2009 20:40:28   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

kje pa so naše nove članice: x*y*z paaaa....hm...pozabila, za yelci vem, sam je še ena sigurn, neki na R (rubica?)?? kje ste??

aja meta se spet neki na vse 3 al pa vse 4 hoče postavt user posted image user posted image user posted image
user posted image

Sem tu, ma bolj pasivna, na tekočem pa sem z branjem

sam da si na tekočem, pol je pa vse super user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
17.9.2009 20:54:58   
farfala
ulla nabavi si ene močne tablete proti bolečini pa bo, nič bat

rubica, če že veš katere copatke bi, pa povej

jancci to si našla?

http://www.ringaraja.net/koledar_otroskega_razvoja/8-mesecev.html

ali pa to npr.

http://www.babybook.si/razvoj-otroka/mejniki-otrokovega-razvoja/

al pa bolj medicinsko:

http://www.dlogs.org/datoteke/janja_drobez_gibalni_razvoj_otroka_in_razvojna_motnja_koordinacije.doc

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
17.9.2009 21:01:50   
kiara24
čer,

mi že spimo in sedaj upam, da ponovno prespimo celo noč.

Danes se vrne moj dragi, upam da kmalu.

Ulla- bravo za kobacanje. Naša hoče skoz stat, pa ful se ustraši ko pade nazaj.

Dajte mi svetovat, kaj narest k noče pit mleka od kar je bolna popije največ 100ml mleka na obrok, je mi pa sadje in zelenjavo brez problema, no ok tolk ne kt prej. Sam čudn da celo noč brez jest zjutraj pa sam 120 ml mleka prej pa vedno 210 ali pa 180ml. Me ima kaj za skrbet k pravijo da naj bi otrok popil 500 do 600, ml mleka dnevno. Kako je pri vas to?

Pa še to kako je z obutvijo, če se postavlja na nogice... ali je potrebno že kak boljši podplatek pri copatih, kdaj čevljčke?

JOj moj bo ful pozen je ravno klical.

Grem kar spat.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
17.9.2009 21:05:37   
Anonimen
uf, tega zadnjega se splača prebrat, od 15. strani dalje je o razvoju.

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1633
17.9.2009 21:14:46   
*m*o*j*c*a*
dober večer!

sem vas prišla pogledat..zdej bolj redno sodelujem..sem se poboljšala..user posted image user posted image user posted image
mala že spi..čeprav mi zdele 2 dni ni hotla zaspat..user posted image dons je že boljš..bomo vidli, kakšna bo kej noč..grem še mal knjigo Otroci-čustveni in vedenjski razvoj brat..mi jo je kolegica priporočala..sem ji jo hotla za roj.dan kupit, ker si jo full želi, pa je razprodana..user posted image
no fajn čvekajte še naprej..user posted image pa lahko noč..(čimmanj zbujanj)user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
17.9.2009 21:18:34   
abc123
Še jaz se malo javljam. Tale debata okoli gibalno-motoričnega razvoja je prav zanimiva. Mi še vedno ne kobacamo. Na trebuhu noče biti in glasno protestira nato pa to preide v mučen jok in takrat jo pač dvignem. Na trebuhu se odriva nazaj, se opira na stegnjene rokice to pa je tudi vse. Če jo posedem spodvije nogice in se naprej opre na rokice in se malo skuša postaviti na vse štiri, vendar riti skoraj ne dvigne. Mtorike in ravnotežje ima dobro razvito, rokice so močne, pa vendar noče niti poskušat. Svetujte kaj naj naredim?

Kosilo:
na olivnem olju popražena čebulica in puran, dodala krompir in zalila z vodo. Seseklala por in ga dodala. Purana sem narezala na majhne koščke krompir pretlačila in na koncu dodala še zdenka sir.

Spanje:
spi v svoji sobi. Na začetku pri nama v spalnici ampak vedno v svoji postelji.

Oblačenje ponoči:
dolg bodi, žabice in pokrita s kovtrčkom

Če sem pa še kej pozabla, pa vprašte.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
17.9.2009 21:30:30   
barba
Tine ima 1 zob!! Mimi daj na seznam 7M2t.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
17.9.2009 21:39:08   
khurde
bravo neo, bravo tine user posted image

abc123, sej če ne kobaca, ni panike, ima še čas. naj bo čimveč na tleh, da se giba okol pa trenira, k bo dovolj močna, bo pa že. jaz moje tut posedala nisem, dokler se ni čist sama usedla, ker mam mnenje, da če starši probajo kej "naučit" zdravega in normalno razvijajočega se otroka, lah prej spodbudijo negativne kot pozitivne zadeve in s tem tut zavirajo pravilen razvoj al pa sprožijo nepravilnega.

evo, moja pa tko kobaca, da je razvila še 6. prestavo, pri kateri jo večkrat iz ovinka odnese... zanč si je tko mal prebila ustnico na (takrat) edinem zobu user posted image ko ni nič kej zanimivega, kobaca normalno, k pa pospešuje, se pa z desno nogo odriva naprej, z levo pa kobaca user posted image zgleda k en vojni veteran user posted image ulla?

grem po sladoled. bi discovery gledala, pa spet neki ponavljajo user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
17.9.2009 21:45:10   
Anonimen
khurde ma provuser posted image

petra88 kdo je hatem said nevemkajšeuser posted image user posted image user posted image   mi je poslal vabilo za prijateljstvo na fb, je pa prjavu moj zihr je u alkaidi user posted image user posted image user posted image
ne vem zaka bi on rad biu moj prjatu, sej nism glih prijetna in prijazna osebauser posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1638
17.9.2009 21:47:52   
Anonimen
tine user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1639
17.9.2009 21:50:11   
khurde
ulla, men tut eni čudaki pošiljajo vabila, sploh ne vem, kje lih mene najdejo user posted image pa ponavad eni azijci, teb pa alkajda user posted image

ej, a pol kdaj začnejo tko "kobacat" da se z obema nogama oz. z obemi stopali odrivajo? al je to sam oblika hitrega kobacanja? ker to ras k en ranjenc zgleda

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
17.9.2009 21:55:09   
Anonimen
ej, a pol kdaj začnejo tko "kobacat" da se z obema nogama oz. z obemi stopali odrivajo? al je to sam oblika hitrega kobacanja? ker to ras k en ranjenc zgleda

kako to misliš, a da se premika prov tko, da s stopalom na tla stopi, pa na roke, pa rit v luft in gre?

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1641
17.9.2009 21:57:12   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: barba

Tine ima 1 zob!! Mimi daj na seznam 7M2t.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tine bravo!

i belive i can fly....

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
17.9.2009 21:57:35   
Zvezdica
neo bravo za kobacanje.  user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
17.9.2009 21:59:30   
khurde
to lih ne, čeprav vem, da od kolegice mali tko okol šopa, ma pa nekje 10 mescev, ne vem pa, če je to kej narobe user posted image oz. če je to "normalna" stopnja v razvoju?

moja ne gre tko, ampak takrat, k se ji mudi, se s stopalom desne noge odriva, z levo pa kobaca in v bistvu izgleda k en ranjenec user posted image drugač, če se ji ne mudi, pa normalno kobaca ali pa pač kobaca hitreje, k to odrivanje je pa najvišja prestava. pa ne vem, a je to ok a ni? bom magari posnela, k ne vem, kako dobr opisat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
17.9.2009 22:00:08   
Anonimen
khurde a tkole user posted image

user posted image

ula je šla tko, k jo je v kolena pikalo po asfaltu...tašča se je pa kr križala, kaj delamo z otrokom, boga reva, k je noben noče na roke vzetuser posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1645
17.9.2009 22:01:17   
Anonimen
aha, ne če drgač normalno kobaca, po moje ni nič narobeuser posted image če bi pa skoz to počela, bi pa blo za pokazat...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1646
17.9.2009 22:06:18   
khurde
haha, kva je dobra user posted image

ta njena zadeva je neki vmes med tem ulinim premikanjem in kobacanjem. kot da bi z eno nogo delala eno, z drugo pa drugo. to je v zadnjih 2 tednih razvila. ponavad, k mačka vidi al pa k hoče nekam pridet preden se vrata zapro. pa itak takrat k se ustraši koga in leti k meni. sem ful pozorna na to, tko da vem, da ni skos, je pa pogosto, ampak samo, ko se ji mudi. k dejansko gre ful hitreje tko, je v bistvu odrivanje naprej z eno nogo, z drugo pa drsi po tleh in lovi ravnotežje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
17.9.2009 22:09:03   
Anonimen
no, pač spremljaj kam se bo razvijalo, sam pomoje nima kaj bit, seveda dokler večino časa normalno kobaca.

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1648
17.9.2009 22:20:11   
khurde
ja, bom gledala, hvala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
17.9.2009 22:24:55   
Anonimen
pa da še ulo pohvalim, dons je bla cel dan brez pleničke, pa ni blo nobene nezgodiceuser posted image user posted image - k se polula, ona pol vpije mami nezgodica, nezgodica in stoji tam, neo pa navadno taca tam po uscanijiuser posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?