Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 17.9.2009 20:15:07
|
|
|
|
Anonimen
|
čer sm bla pr zobarju, ni kej, un zob mora vn sem rekla da ne dons, da naslednjič, da sem čustveno navezana nanj se je pa smejal...bo pa kr kruta, sedmica, joj k je tolk velik zob, upam da mi nau pol frisa odtrgal tak, sem povedla kar mi na duši leži, zdej grem pa živino porihtat aja, pa neo je začel kobacat dons, prov tko, po kolenih, sicer je še bolj neroden in počasen, ko je treba pospeške, zdrsne na trebuh in gasa sam ko ma pa cajt, pa lepo kobaca in se na vse usta reži, slina pa kr vliva
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 17.9.2009 20:19:18
|
|
|
|
Jancci
|
Neo bravo Ulla če imaš kje kakšen fajn članek o gibalnem razvoju se priporočam. Sm enga našla pa je čist mim!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 17.9.2009 20:29:23
|
|
|
|
Anonimen
|
jancci sm mela ful, sam k je moj nazadnje računalnik sesipal, mi je pozabil hranit in je šlo vse tko da neki malga mam, v wordu bolj kt ene povzetke, k sem si neki tud iz forumov shranjevala, pa nebi zdej to vse sem lepla, dej mi mejl, pa ti pošljem, pa preberi če se ti bo kaj zdelo primerno.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 17.9.2009 20:34:42
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha kje pa so naše nove članice: x*y*z paaaa....hm...pozabila, za yelci vem, sam je še ena sigurn, neki na R (rubica?)?? kje ste?? aja meta se spet neki na vse 3 al pa vse 4 hoče postavt Sem tu, ma bolj pasivna, na tekočem pa sem z branjem
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 17.9.2009 20:40:28
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z* IZVIRNO SPOROČILO: Ploha kje pa so naše nove članice: x*y*z paaaa....hm...pozabila, za yelci vem, sam je še ena sigurn, neki na R (rubica?)?? kje ste?? aja meta se spet neki na vse 3 al pa vse 4 hoče postavt Sem tu, ma bolj pasivna, na tekočem pa sem z branjem sam da si na tekočem, pol je pa vse super
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 17.9.2009 21:01:50
|
|
|
|
kiara24
|
čer, mi že spimo in sedaj upam, da ponovno prespimo celo noč. Danes se vrne moj dragi, upam da kmalu. Ulla- bravo za kobacanje. Naša hoče skoz stat, pa ful se ustraši ko pade nazaj. Dajte mi svetovat, kaj narest k noče pit mleka od kar je bolna popije največ 100ml mleka na obrok, je mi pa sadje in zelenjavo brez problema, no ok tolk ne kt prej. Sam čudn da celo noč brez jest zjutraj pa sam 120 ml mleka prej pa vedno 210 ali pa 180ml. Me ima kaj za skrbet k pravijo da naj bi otrok popil 500 do 600, ml mleka dnevno. Kako je pri vas to? Pa še to kako je z obutvijo, če se postavlja na nogice... ali je potrebno že kak boljši podplatek pri copatih, kdaj čevljčke? JOj moj bo ful pozen je ravno klical. Grem kar spat.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 17.9.2009 21:05:37
|
|
|
|
Anonimen
|
uf, tega zadnjega se splača prebrat, od 15. strani dalje je o razvoju.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 17.9.2009 21:14:46
|
|
|
|
*m*o*j*c*a*
|
dober večer! sem vas prišla pogledat..zdej bolj redno sodelujem..sem se poboljšala.. mala že spi..čeprav mi zdele 2 dni ni hotla zaspat.. dons je že boljš..bomo vidli, kakšna bo kej noč..grem še mal knjigo Otroci-čustveni in vedenjski razvoj brat..mi jo je kolegica priporočala..sem ji jo hotla za roj.dan kupit, ker si jo full želi, pa je razprodana.. no fajn čvekajte še naprej.. pa lahko noč..(čimmanj zbujanj)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 17.9.2009 21:18:34
|
|
|
|
abc123
|
Še jaz se malo javljam. Tale debata okoli gibalno-motoričnega razvoja je prav zanimiva. Mi še vedno ne kobacamo. Na trebuhu noče biti in glasno protestira nato pa to preide v mučen jok in takrat jo pač dvignem. Na trebuhu se odriva nazaj, se opira na stegnjene rokice to pa je tudi vse. Če jo posedem spodvije nogice in se naprej opre na rokice in se malo skuša postaviti na vse štiri, vendar riti skoraj ne dvigne. Mtorike in ravnotežje ima dobro razvito, rokice so močne, pa vendar noče niti poskušat. Svetujte kaj naj naredim? Kosilo: na olivnem olju popražena čebulica in puran, dodala krompir in zalila z vodo. Seseklala por in ga dodala. Purana sem narezala na majhne koščke krompir pretlačila in na koncu dodala še zdenka sir. Spanje: spi v svoji sobi. Na začetku pri nama v spalnici ampak vedno v svoji postelji. Oblačenje ponoči: dolg bodi, žabice in pokrita s kovtrčkom Če sem pa še kej pozabla, pa vprašte.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 17.9.2009 21:30:30
|
|
|
|
barba
|
Tine ima 1 zob!! Mimi daj na seznam 7M2t.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 17.9.2009 21:39:08
|
|
|
|
khurde
|
bravo neo, bravo tine abc123, sej če ne kobaca, ni panike, ima še čas. naj bo čimveč na tleh, da se giba okol pa trenira, k bo dovolj močna, bo pa že. jaz moje tut posedala nisem, dokler se ni čist sama usedla, ker mam mnenje, da če starši probajo kej "naučit" zdravega in normalno razvijajočega se otroka, lah prej spodbudijo negativne kot pozitivne zadeve in s tem tut zavirajo pravilen razvoj al pa sprožijo nepravilnega. evo, moja pa tko kobaca, da je razvila še 6. prestavo, pri kateri jo večkrat iz ovinka odnese... zanč si je tko mal prebila ustnico na (takrat) edinem zobu ko ni nič kej zanimivega, kobaca normalno, k pa pospešuje, se pa z desno nogo odriva naprej, z levo pa kobaca zgleda k en vojni veteran ulla? grem po sladoled. bi discovery gledala, pa spet neki ponavljajo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 17.9.2009 21:45:10
|
|
|
|
Anonimen
|
khurde ma prov petra88 kdo je hatem said nevemkajše mi je poslal vabilo za prijateljstvo na fb, je pa prjavu moj zihr je u alkaidi ne vem zaka bi on rad biu moj prjatu, sej nism glih prijetna in prijazna oseba
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 17.9.2009 21:47:52
|
|
|
|
Anonimen
|
tine
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 17.9.2009 21:50:11
|
|
|
|
khurde
|
ulla, men tut eni čudaki pošiljajo vabila, sploh ne vem, kje lih mene najdejo pa ponavad eni azijci, teb pa alkajda ej, a pol kdaj začnejo tko "kobacat" da se z obema nogama oz. z obemi stopali odrivajo? al je to sam oblika hitrega kobacanja? ker to ras k en ranjenc zgleda
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 17.9.2009 21:55:09
|
|
|
|
Anonimen
|
ej, a pol kdaj začnejo tko "kobacat" da se z obema nogama oz. z obemi stopali odrivajo? al je to sam oblika hitrega kobacanja? ker to ras k en ranjenc zgleda kako to misliš, a da se premika prov tko, da s stopalom na tla stopi, pa na roke, pa rit v luft in gre?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 17.9.2009 21:57:12
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: barba Tine ima 1 zob!! Mimi daj na seznam 7M2t. tine bravo!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 17.9.2009 21:57:35
|
|
|
|
Zvezdica
|
neo bravo za kobacanje.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 17.9.2009 21:59:30
|
|
|
|
khurde
|
to lih ne, čeprav vem, da od kolegice mali tko okol šopa, ma pa nekje 10 mescev, ne vem pa, če je to kej narobe oz. če je to "normalna" stopnja v razvoju? moja ne gre tko, ampak takrat, k se ji mudi, se s stopalom desne noge odriva, z levo pa kobaca in v bistvu izgleda k en ranjenec drugač, če se ji ne mudi, pa normalno kobaca ali pa pač kobaca hitreje, k to odrivanje je pa najvišja prestava. pa ne vem, a je to ok a ni? bom magari posnela, k ne vem, kako dobr opisat
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 17.9.2009 22:00:08
|
|
|
|
Anonimen
|
khurde a tkole ula je šla tko, k jo je v kolena pikalo po asfaltu...tašča se je pa kr križala, kaj delamo z otrokom, boga reva, k je noben noče na roke vzet
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 17.9.2009 22:01:17
|
|
|
|
Anonimen
|
aha, ne če drgač normalno kobaca, po moje ni nič narobe če bi pa skoz to počela, bi pa blo za pokazat...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 17.9.2009 22:06:18
|
|
|
|
khurde
|
haha, kva je dobra ta njena zadeva je neki vmes med tem ulinim premikanjem in kobacanjem. kot da bi z eno nogo delala eno, z drugo pa drugo. to je v zadnjih 2 tednih razvila. ponavad, k mačka vidi al pa k hoče nekam pridet preden se vrata zapro. pa itak takrat k se ustraši koga in leti k meni. sem ful pozorna na to, tko da vem, da ni skos, je pa pogosto, ampak samo, ko se ji mudi. k dejansko gre ful hitreje tko, je v bistvu odrivanje naprej z eno nogo, z drugo pa drsi po tleh in lovi ravnotežje.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 17.9.2009 22:09:03
|
|
|
|
Anonimen
|
no, pač spremljaj kam se bo razvijalo, sam pomoje nima kaj bit, seveda dokler večino časa normalno kobaca.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 17.9.2009 22:20:11
|
|
|
|
khurde
|
ja, bom gledala, hvala
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 17.9.2009 22:24:55
|
|
|
|
Anonimen
|
pa da še ulo pohvalim, dons je bla cel dan brez pleničke, pa ni blo nobene nezgodice - k se polula, ona pol vpije mami nezgodica, nezgodica in stoji tam, neo pa navadno taca tam po uscaniji
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?