Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 16.9.2009 21:06:51
|
|
|
|
farfala
|
ja potem pa prespi no pa jutri povej
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 16.9.2009 21:09:20
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala ja potem pa prespi no pa jutri povej ma ne zdej pa takoj naroč pa pika. a je prou??
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 16.9.2009 21:18:13
|
|
|
|
crtka
|
sem kupila eno kašico ala rižolino, pa naštimam prej in mu dam probat, 3žličke je pojedu, potem pa ratal čist flekast okol ust. pa že zadnjič ko sm mu skutko probala dat isto. zgleda, da mlečnih stvari še en cajt ne bomo jedli. user posted image Petra tako je moj ratal, ko sem mu dala kašico z AP mlekom, je prvič glih ene pol žličke pojedu, ko sm mu dala drugič pa je malo več pojedu je pa ratal po celemu telesu flekast pa v obraz mi je zatekel. pa provej mu še kej mlečnega dat, ma glih tolko da mal poliže, pa boš vidla kaj bo. Ma kaj sam dojiš al mu tudi kej dodajaš'
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 16.9.2009 21:19:56
|
|
|
|
sonček33
|
crtka WB joj te reakcije...mene je kar strah
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 16.9.2009 21:25:50
|
|
|
|
Anonimen
|
o crtka pa kje si ti. a to je petra pisala se vid kok šlampasto berem....ma te kašice so kr neki, ma najbolš je da sam nardiš...pol so kao od 4.m naprej, pa z jagodami, pa s čokolado
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 16.9.2009 21:27:33
|
|
|
|
sonček33
|
evo ulo to sem pa glih dons v milerju gledala - kaše kr vse so od 4. al 6. meseca pa z vsem mogočim ...med, jagode ...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 16.9.2009 21:29:34
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: farfala ja potem pa prespi no pa jutri povej ma ne zdej pa takoj naroč pa pika. a je prou?? oki doki, male številke prihajajo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 16.9.2009 21:32:09
|
|
|
|
khurde
|
crtka, zdravo mal većkrat se oglasi moji sem dala dons jabolko, je take frise delala, da res ni, pa ene parkrat jo je kr stresel, k je v usta nesla morm jutr posnet to komedijo je pojedla MOGOČE eno petino čajne žličke, večino s tem, da je brodila in zajemala z roko, pa nosila v usta. in pol k je pojedla, se je še čez 15 minut kdaj pa kdaj zapačila. kok so to smešni sem še pozabila, kaj ste napisale (razen copatk). včas mam občutek, da sem prav izmučena
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 16.9.2009 21:33:29
|
|
|
|
Anonimen
|
včas mam občutek, da sem prav izmučena še dobr da maš sam občutek jaz SEM
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 16.9.2009 21:35:08
|
|
|
|
khurde
|
kašice.... nočem bit nič nesramna, pa nobene užalit al karkol, samo men se zdi pa ko vidim kašico meso+zelenjava al pa jogurt+sadje, gor pa piše, da je rok uporabe vsaj še eno leto... za sadje kapiram, sam za te mesne in jogurt kombinacije me pa kr strese...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 16.9.2009 21:36:37
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 včas mam občutek, da sem prav izmučena še dobr da maš sam občutek jaz SEM tko se tolažim kej preveč naprej pa nočem o tem razmišljat... sam ti maš še vsaj enkrat daljši staž
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 16.9.2009 21:37:09
|
|
|
|
Anonimen
|
khurde deliva občutke men se prov gravže dat otroku kaj takega je pa res, da jst sem ekstra skomplicirana, kar se teh pripravljemih, predelanih zadev tiče in če je men to ogaba, pač tud mojmu otroku ni treba jest
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 16.9.2009 21:38:04
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde kašice.... nočem bit nič nesramna, pa nobene užalit al karkol, samo men se zdi pa ko vidim kašico meso+zelenjava al pa jogurt+sadje, gor pa piše, da je rok uporabe vsaj še eno leto... za sadje kapiram, sam za te mesne in jogurt kombinacije me pa kr strese... meni se tud ne zdijo v redu in če že kupim, kupim sadne
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 16.9.2009 21:39:31
|
|
|
|
sonček33
|
khurde in ulla se strinjam... tudi etle za zmešat z vodo - zakaj bi kupla tisto z banano, če mam glih en tolk dela, če ji frišno banano pretlačim.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 16.9.2009 21:42:17
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 khurde deliva občutke men se prov gravže dat otroku kaj takega je pa res, da jst sem ekstra skomplicirana, kar se teh pripravljemih, predelanih zadev tiče in če je men to ogaba, pač tud mojmu otroku ni treba jest še ena taka jst ji tudi vse sproti delam in rihtam, pa še bio je
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 16.9.2009 21:43:17
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, tud v teh žitnih recimo, je ful cukra tud notri itd. kaj pa vem...jst nisem za to, sem bolj za varianto, da se vedno kupujejo osnovna živila in se pol iz teh dela karkol že....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 16.9.2009 21:45:13
|
|
|
|
rubica
|
čer joj a sm prepozna jst bi tut 1 copatke, plizzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 16.9.2009 21:51:04
|
|
|
|
crtka
|
Sej berem vas kr se da redno, sam pisat se mi glih ne da .
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 16.9.2009 21:51:26
|
|
|
|
sonček33
|
ja ploha ti sem maš sploh fajn, k maš ful stvari doma...men gre zdej že anživce, ker počasi na vrtu ne bo več kaj veliko..mal sme dala v skrinjo..sam sadje ..pozimi...to bo hudič vse kupljeno papripeljano iz bogsigavedikje ... matr, če nau farfala še men naročila ene copatke
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 16.9.2009 21:53:40
|
|
|
|
klavdiy4
|
IZVIRNO SPOROČILO: *m*o*j*c*a* IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ja mojca lahko teb imet otroke, če maš pa varuško že rezervirano ja ko bi to blo, bi jih mela še ene par.. sej ne..eh, moja sestrica se sam mal ven meče tule (ups, upam da ne pride brat) ..mal heca mora bit..ima svojo pupo, tk veliko kot je moja Medea..sam ker bo mal ven iz vsega tega že padla, bo lahk hodla k men varvat.. ji bom dovolila.. Tvoja sestrica se nč ven ne meče...pa ja te zasleduje....ker drugače ji nič ne poveš.... ja itak da bom hodla varvat..kar pripravi se, ko izpit naredim bova z Leilo skoz pri vam...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 16.9.2009 21:54:39
|
|
|
|
Jancci
|
aja meta ma stopalo 11 cm Moja tudi, pa sem ji vzela od 0-6, pa so ji za en prst preveliki!!! Tako da Ploha bojo kar v redu tamali. sem danes ugotovila, da zna Samo že po stopnicah plezat Moja tudi. Sem imela kavč raztegnjen in je neki časa gledala, pol pa hop gor čez prvo štengico in še potem čez drugo. Je do zdele telovadila, zdaj sem jo pa kar v postelco nesla in je nekam zelo tiho. Da ni po kakšni pomoti sama od sebe zaspala?? ...... ma sej ne morm vrjet... .. in kakšen položaj je to zavzela.. ko uni muslimani kadar molijo Danes sem se neki hvalila kok je Meta previdna in tralalla.. je danes 3 buške pokasirala ko je vstajala ob mizi in stolu. Je čist naspidirana. Ulla Q zate: danes sem bila pri kolegici, k ije rodila isti dan kot jest. Njena gospodična je sicer zelooo mirno dete.. kakor jo daš tako pa je. Je pa fora, da ona niti kravc ne pase kaj šele da bi se na rokice upirala. Po nekaj minutah začne čist težit če jo da na trebuh. Če jo pa posede pa ona sedi lahko tudi eno uro brez opore in se nikamor ne zvrne. Sama pa sej pravim nič. No in v glavnem ji je prijateljica od prijateljice... , ki je hodila na fth rekla, naj mali ovije taveliko brisačo pod pazduho s konci brisače v njenih rokah (če si lahko predstavljaš) kot eni mali lutki in potem jo lahko tako postavlja na nogice. Mi je pokazala in sem ji rekla da to ziher ne more bit dobro.. mala dobesedno visi na brisači ko ena lutka. A si ti to že kdaj slišala oz. vidla?? Ji je ta fth rekla da to je faj nza take "pridno-lene" otroke???
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 16.9.2009 21:54:40
|
|
|
|
crtka
|
Prnas pa je katastrofa sez spanjem, spi sam če je priklopljen drgagače pa nč. dns sm ga dala ob 8.30 spat pa sm bla že 4krat gor.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 16.9.2009 21:58:08
|
|
|
|
farfala
|
yelci kako je? rubica konec tedna me spomni, pa sonček ti tud , potem pa zaprem štacuno
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 16.9.2009 22:00:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja tudi, pa sem ji vzela od 0-6, pa so ji za en prst preveliki!!! a vidte!!!!! Ulla Q zate: prvo kar je, nej gre v razvojno. tu sploh ni debate. kar se pa brisače tiče -OMG!!!sej verjamem da so ji tko pokazali, sam tud med fizioterapevti maš očitno milo rečeno butlje jst enostavno niti ene same pozitivne stvari ne vidim v tem, mislim kako korist bi nej otrok mel od tega
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 16.9.2009 22:03:32
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala yelci kako je? rubica konec tedna me spomni, pa sonček ti tud , potem pa zaprem štacuno o full hvala!!!!!!!! kdaj naj te spomnm a v petk bo ok?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?