Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: yelci Hej,utrujena,zalostna in JEZNA!No vceri sm bla na Metelkovi in so rekli,da gre verjetn za efektni napad,ok,sm se pomirila nism vec razmisljala,ker se mi je zdel,da se ne bo vec zgodl.Pa se je,dans dopoldan,moja mami ga je ogovarjala,on pa v jok in spet v krc .Punce to je tko grozn za vidt.Ga pomirim,on zaspi in se zbudi z 38,5 vrocine,sm ga samo popokala in direkt na pediatrijo.Vmes sem se ustavila v lekarni,kupila svecke in sm mu jo ze kr v lekarni dala not,celo pot je spal,jamral,prov bogi je bil.Tam na P cakam najprej eno uro,ga pogledajo in pravi dr.,da ga mora se nadzorna pregledat,ok,cakam 3 ure,pride nadzorna,mi razlozi,da se to lahko zgodi veckrat na dan,ali pa nekajkrat na leto.Pa se pol se zmer ne morjo odloct kaj bi naredl in pravi nadzorna,da bo se nekoga vprasala,cez pol ure pride sestra in pravi,da mu bojo vzel kri in sem cakala se 2 uri na izvide.Po dolgem cakanju mi sestra prinese kuverto in pravi,da ima virozo,da je majcken dehidriran,naj grem do njegove P po napotnico za nevrologa.HALO??????Nc mi niso povedal kako naj ravnam,ko se bo to zgodilo,a je nevarn,na kaj naj bom pozorna...po 6 urah sedenja,dobim kuverto in to je to,AJOJ Sam sploh ne vem,kaj se dogaja s Kristjanom,dop ni hotu nc jest,je prvic ob stirih na joski jedu,pa zdele predn je sou spat. Aja,vrocina mu je kr hitr padla,HB Drgac sm pa baje jst tud te napade mela,pa vrocinske krce tud,baje je to dedno zdej grem pa spat,ln ojej lej, pomir se. če so afektni napadi, mu nebo nič hudega.zgleda pa grozno, to pa ja. ampak če je vse ostalo izključeno, oz. bo, ko še nevrologa obiščete in če je res potrjeno, da gre samo za afektne napade, pol te nima kej skrbet. morš bit flegma, ko pride do tega sam pazit, da se ne poškoduje, da si sam kej ne naredi, pihneš mu v usta, da presekaš dih in da zadiha. pol pa normalno naprej, ne preveč pozornosti posvečat, k otroc začnejo izkoriščat, kr za vsak drek ti bo pol tkole delal. pa tud pazit ne, da se mi neb kej zgodilo pa da bo spet napad. normalno delat z njim, kot da ni nič, ko pride do napada, pa mirno in pol normalno dalje. nimaš kej, to je edina varianta, da boste normalčno živel in da bo čimprej minilo. pa babicam razloži, oz. pač če ga ma kdo v varstvu in resno zabičat da morjo delat tko, nič po svoje, pa bogi itd. k s tem se mu pa sam medvedja usluga dela. sej bo, boš vidla. o dohterjih pa spet - sam brez besed
|