go_ta
|
dober večer, sem na raportu pred spanjem Očka zabava malega, mami pa na računalniku. Dons je bil kr v redu dan, sploh ker sva šla lahko ven z Nikotom Je bil pa tudi dan za polivanje , ne vem, kaj ga matra. Včasih je bolje, včasih slabše. Tko da bo spet veliko za prati ... uf, jst sovražim likanje, omejim na minimalca, kar se le da aprilčica, sem slišala dost zgodb o ljubosumju. Moj bratranec ne sme pustiti dveletnega sinka samega s trimesečno hčerko, da ji ne bi kaj naredil. Kak dan je bolje, včasih slabše, ampak kot si rekla, malčki se morajo navaditi na novo situacijo. Vrjamem pa, da gre ogromno energije, moraš starejšemu otroku tud posvečaat se. Uf, jst sm že zdj brez energije, ko imam enega, kaj bi blo z dvema. aja, tisto, da Julija vleče dudo, ko zmešana ... pri nas isto - kot bi bogega reveža stradali Miška, kok je mala luštnaaaaaa pa mičkena. sams, sj pri nas je tud zmer po mrfiju - ko mali včasih celo zaspi čez dan in jst hočem tud počivat, ni šans, zmerj je nekj. Sj se bom naspala čez kako leto Čez dan pa je tko, da v bajti nič ne spi, tko da ga je treba skoz zabavat. Gospod spi samo v vozičku hega, velkom tu d klub of zmatranih kavico si pa tud jst privoščim včasih zjutraj, ko mi zapaše. Zdaj ko je malo manj časa, ne uživam toliko v njej kot prej drnula, upam, da bo z Neco kmalu bolje! kerala, s kilogrami je pa tako, da sem ob prihodu domov imela 13 kg manj, zdaj mam kakih 4 kg še plusa. Pa nonstop sm lačna, komaj pojem, že spet brskam po hladilniku, to je hujše kot v nosečnosti. Bomo že potem poskrbeli za kilogramčke, ko otročki mal zrastejo, zdaj morajo oni dobro papcat, da bojo veliki pa močni! Dojenje pa res ne topi kil, tko kot pravijo Želim vam čim daljšoooooo noč!!