|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
7.9.2009 12:13:38   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

evo sem lih Tajkota iz vrtca pobrala, ful je bil priden ne moreš verjet. Za zajtrk je pojedel cel krožniček čokolina in pol kosa kruha, potem celo jabolko, pa za kosilo cel krožniček juhe in pol krožnička rižote. In še clo spal je pol ure user posted image user posted image Je rekla, da je ratal tečkast ga je vzela v naročje je zaspal in pol ga je kar pustila spat user posted image

No zdaj pa dost mojih monologov. user posted image

ej a pa to ko jejo v vrtcu...a Tajko prav z žličko je ali z roko? Si sploh ne predstavljam kako to gre. user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
7.9.2009 12:22:35   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

user posted image ne vem kaj naj drugega rečem kot HALOOOO!? Mora pa tvoj oči res bit v iber farški, da zarad tega user posted image zganja. Upam, da se čimprej potolaži.

Jap u iber farški, z župnikom hodi na dopust če ti to kej pove, pa skupaj praznujeta rojstne dneve, novo leto itd. Gre vsak dan k maši, včasih tud dvakrat, zmeša se ti.

No ko sem zabrusila, da naj bo doma in se joka, je pol mat začela jokat kako lahko kaj takega izjavim, foter je bil pa tako jezen da je nehal jokat in je prišel in me začel nadirati v smislu ali midva z mamo ali pa te knjige. Sem rekla, da jaz nikoli nisem odločala med njim in še čem, ker to sploh nima nobene veze, če pa on hoče zarad tega "prekinit" stike bo pa on na slabšem, meni se iskreno ne da s čem takim neumnim ubadat res ne.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
7.9.2009 12:24:58   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

evo sem lih Tajkota iz vrtca pobrala, ful je bil priden ne moreš verjet. Za zajtrk je pojedel cel krožniček čokolina in pol kosa kruha, potem celo jabolko, pa za kosilo cel krožniček juhe in pol krožnička rižote. In še clo spal je pol ure user posted image user posted image Je rekla, da je ratal tečkast ga je vzela v naročje je zaspal in pol ga je kar pustila spat user posted image

ej a pa to ko jejo v vrtcu...a Tajko prav z žličko je ali z roko? Si sploh ne predstavljam kako to gre. user posted image

Futrajo jih user posted image Ne res, eni so itak že tok starejši, da sami jejo, drugi pač začenjajo sami jest, take ki pa še ne jejo sami, pa futrajo, na začetku vsak ki ima čas, pridejo tud kuharice pomagat, da res vsi lepo popapajo. Naš itak hoče imet žlico v roki in že začenja neki pacat, brez tega noče jest, tko da upam da bo čez kak mesec, dva, tri že sam jedu user posted image

< Sporočilo je popravil jolly123 -- 7.9.2009 12:25:59 >

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
7.9.2009 13:02:50   
coccinella

IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

Futrajo jih user posted image Ne res, eni so itak že tok starejši, da sami jejo, drugi pač začenjajo sami jest, take ki pa še ne jejo sami, pa futrajo, na začetku vsak ki ima čas, pridejo tud kuharice pomagat, da res vsi lepo popapajo. Naš itak hoče imet žlico v roki in že začenja neki pacat, brez tega noče jest, tko da upam da bo čez kak mesec, dva, tri že sam jedu user posted image

aja fino.Itak nimam pojma kadaj naj bi kao začeli sami jest, no verjetno je od vsakega posameznika odvisno.

< Sporočilo je popravil coccinella -- 7.9.2009 13:07:12 >

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
7.9.2009 16:36:54   
Lovely
Jolly, ojej, tvoj fotr je pa danes v temo brcnil. Ne pozabi pa, da ti verjetno želi najboljše in pač v jegovi glavi so stvari verjetno malo drugače popredalčkane kot v tvoji... Ne mu zamerit, reč mu, da ni tvoja knjiga pa bo mir. Ne boš ga spremenila, da bi te razumel.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 3030
7.9.2009 17:25:52   
jolly123
Lovely to sem mu že rekla, da ni moja kao pa je začel pol s takimi kako sploh lahko kaj takega vzamem v hišo in bla, bla...brezveze v glavnem. Njemu se ne da nič dopovedat nažalost. 

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
7.9.2009 18:18:52   
Lovely
Jolly, jah, ponavadi je tko, sam se potem čez par dni samo od sebe umiri, sploh ko imamo zdaj lumpije user posted image

Jaz sem dala dans Inyi tko kao v krožnik po koščkih kruhek z maslom in kao povsod piše, da otrok začne v usta devat. Ene 3 koščke je pojedla drugo je bilo pa za igrat se pa na tla metat... Tko da ne vem, a naj to naredim za reden obrok? Pol nič ne bo pojedla user posted image  Če ji dam pa tko vmes pa ni lačna in sploh ne bo jedla user posted image  Kako pa ve delate?

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
7.9.2009 20:19:46   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Danes pa gremo v Lj- mesto. Jaz nisem bila že od decembra, Neli pa če verjamete še nikoliuser posted image (1x v Tivoliju). Na kofe, pa kakšno tortico.
lovely- kje ti parkiraš med tednom? Bova zdaj jeseni poskusile z Neli večkrat iti. Včasih, ko je imel moj sobote še proste, sva pozimi šla na tržnico, potem pa na grad na vreočo čokolado. Še kak mesec in pol, potem bomo pa spet prakticirali. Komaj čakam.

mi smo pogosto v tivoliju in med tednom parkira zdaj user posted image kar pri bazenih. Je prve pol ure zastonj, potem pa 1 EUR na 2 uri al neki takega...v glavnem če je tam celo dopoldan do kosila še nikoli ni dal več kot 1.5 EUR? Ne morem verjet, da je res tako poceni. Za vikend je pa itak zastonj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3033
7.9.2009 20:21:55   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Jaz sem dala dans Inyi tko kao v krožnik po koščkih kruhek z maslom in kao povsod piše, da otrok začne v usta devat. Ene 3 koščke je pojedla drugo je bilo pa za igrat se pa na tla metat... Tko da ne vem, a naj to naredim za reden obrok? Pol nič ne bo pojedla user posted image  Če ji dam pa tko vmes pa ni lačna in sploh ne bo jedla user posted image  Kako pa ve delate?

Mah naš tud sam ne je, mogoče mu kka košček zaide v usta ostalo p ameče po tleh, tko da mu neki koščkov dam pred njega, da jih mečka in dela z njimi kaj hoče zraven ga pa pitam, mu v usta dajem. Pol ma pa itak filing da obvlada situacijo, pa še naje se.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
7.9.2009 20:24:21   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

irma, Tilen ima zdaj 79 cm in 11.800 g user posted image  Super, da je Niki zdraj zdrav, v četrtek pa v akcijo! Pa čim manj solzic!

oooo valla, pravi korenjak! user posted image
in super za uspešne prve vrtčevske dni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
7.9.2009 20:25:20   
Lucka1

Mi smo tudi iz vrtca s tem da našemu ni šlo ravno tko dobro kot Tilnu, je eden izmed mlajših, samo eden je še mlajši od njega, pa še en 11-mesečnik, ostali so vsi starejši, eden ima skoraj dve leti user posted image Ful se ni vklopil, je šel takoj stran od vseh otrok in se ful držal zase, skoz je bil v enem kotu kjer ni bil nobenga, če je kakšen prišel se je takoj umaknil, če ga je kdo prijel je takoj v tak jok...da cela groza.  Pa je bilo samo pol skupine tam, kaj bo ko pridejo še ostali user posted image user posted image
Bomo videli kaj bo jutri, gremo na zajtrk.

Veš kaj, vsak malo po svoje, ni tako? Mi čakamo na našega user posted image - čez 1 teden gre prvič, bomo videli. tebi pa želim, da bo tajko čimprej užival! user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
7.9.2009 20:26:22   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Hojla, mi smo tudi preživeli prvi dan v vrtcu. Sva ga z mamo zjutraj skupaj peljali ker sem jaz potem mogla it delat. Pa še je mama moja malo tam ostala pa je potem odišla in je ćez dve uri po njega prišla je bil baje pridn, pojedo cel zajtrk. Jutri pa ga jaz sama peljem pa ga gre mama ok. 10ih iskat.
rugače vse po starem pa jaz sem z današnim dnem uradno zaposlenauser posted image user posted image user posted image user posted image

nom, še eno super uvajanje user posted image user posted image user posted image ni kaj.

IN SEVEDA ČESTITKE ZA ZAPOSLITEV user posted image danes je to kar dosežek, ni res?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
7.9.2009 20:28:05   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Nene ni se bojan zredu ampak rok.

Mel je pri 9ih mescih 7.5 kg pri 10ih mescih pa 12.450 in višina je 80.4 cm. In to je bilo pred enim mescem. Zdaj so kile doma pršle na skoraj 13kg, pri cm pa je čez 84 cm.

Ne vem če sem napisala, toda zgleda je Rok podedoval bolezen ščitnice od mene. Tako da bomo šli tudi na obsevanje ščitnice in na endokrinološko ambulanto. Bomo videli kako in kaj. Ker res nenormalno raste.

držim pesti, da čimprej razrešijo, kaj je narobe, če je sploh kaj, in kaj je treba naredit, da bo bolje user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
7.9.2009 20:32:27   
Lucka1

Mi2 sva se odločila za varuško. Moj je poskusil med tednom zjutraj in popoldne ob urah, ko bi Inyo peljala v vrtec pač po tisti poti it v in iz službe in je bilo čisto predolgo. Ji ne bova tega delala. Pa bolezni in to. Za socializacijo bova mi2 poskrbela, itak imava tak živahen lifestyle in veliko prijateljev z otroci, da me ne skrbi. Pri varuški bo imela prijateljico (morda 2) in thats it. Uvajanje začneva 15.9.

Tudi mi imamp samo 4 zobke in je Calgel na veliko v igri. Ampak kaj čmo, takle mamo...

no, enako - naš user posted image tudi začne uvajanje 15.9. user posted image ....in enako s Calgelom...res je revež zadnje teden dni z zobčki. pa še vseeno so samo štirje. NITKAT jih pa definitivno še nekaj časa ne bomo rabili, ko so toooolk narazen user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
7.9.2009 20:36:07   
Lucka1
Mleka spije naš user posted image 240 ml zjutraj, ostalo pa je v jogurtu in skuti (popoldanska malica) in večerni kašici z mlekom. Sem poskusila zvečer gris/gres in polento in proseno kašo....vse BLJAK user posted image ne vem kako bo v vrtcu, ko imajo predvsem to za zajtrk...

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
7.9.2009 20:39:27   
Lucka1

Mah naš tud sam ne je, mogoče mu kka košček zaide v usta ostalo p ameče po tleh, tko da mu neki koščkov dam pred njega, da jih mečka in dela z njimi kaj hoče zraven ga pa pitam, mu v usta dajem. Pol ma pa itak filing da obvlada situacijo, pa še naje se.

pri nas koščki na žalost sploh še niso aktualni....kruh mu ne gre in ne gre. Ampak po drugi strani je pa na morju zagrabil kar celo jabolko in naktarino in ju veselo napadel in čisto res jedel!!!! Sem morala samo 1 griz naredit, potem je pa grizljal, da je vse curljalo in kapljalo - prav smešen je bil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
7.9.2009 20:43:24   
Lucka1
Sicer pa smo z morja - bilo je super krasno - vreme fajn toplo, ne preveč, ne premalo, morje toplo, tako da se je user posted image kopal in ful uzival. V plitvini je sedel in šprical ter kričal od navdušenja, pa pol plaže kamenčkov si je hotel zatlačit v usta in prežvečit user posted image , ampak mu k sreči ni ratalo pogoltnit niti enega, čeprav smo jih par ven vlekli. V globino pa sva ga nesla na rokah in potem dvigala in spuščala v vodo in "vozila sem in tja po gladini"...v glavnem všeč mu je bilo...vse je bilo krasno do zadnjega dne.... - v petek, dan pred vrnitvijo, si je zjutraj nase potegnil nek
teeeeežek železni stol in je mel grozno udrtino in modrico na čelu...koža ostala cela, ampak spodaj pa nisem bila šur, kako je z lobanjo...sem ga samo pograbila in odnesla na urgenco v Rovinju - kjer so rekli enako - ne vemo kaj je spodaj - z rešilcem sva šla v Pulo (ker v rovinju ni kirurgov in Rtg-ja), mož pa z avtom za nami. K sreči je vse ok, lobanja cela, modrica in buška pa počasi plahnijo....ampak je bilo pa napeto, dokler nismo odčitali tistih rentgenskih posnetkov!!!

Konec dober vse dobro user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
8.9.2009 8:18:51   
afnica mala

samo da se je izteklo tako kot se jeuser posted image Moj nečak si je prebil glavo pri cca 10m (se je udaril v rob okrogle klubske mize-iz kavča). Takrat je že začel hodit. Potem pa je moral tolk časa mirovat, da je moral čez kak mesec vse na novo se učit. No, mizo pa so pospravili za 2 leti user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
8.9.2009 8:25:26   
afnica mala
Dobro jutro

lovely- jaz ji dan koščke kruha, da jih nosi v usta, ampak ponavadi so na tleh. Tud jaz si ji ne upam dat za samostojen obrok, ampak takrat, ko imava mi2 kosilo, ona sedi zraven in takrat ji vedno dam kaj za jesti (najino kosilo ali pa kruh), da je vključena v dogajanje. Bo pa treba počasi začeti in ji žlico v roko dat. Ampak ugotavljam, da je mala trma in me kar malo skrbi, ko bo hotela žlico pri vsakem obroku.

hrana- sem ji včeraj dala banano v koščku- bljek- je treba zmiksat.

Neposredna povezava do sporočila: 3044
8.9.2009 8:40:23   
jolly123
Lučka joj samo da se je dobro izteklo, verjamem pa da ti je zastalo srce.

Afnica kaj pa je narobe če ma pri vsakem obroku žlico, vsaj pri tistem ki se je z žlico. Naš jo ma, pa tako več poje in mu je zanimivo, da lahko še sam zraven malo paca. Mah ne vem jaz mu kar pustim, vem da je moj foter skor živčni zlom fasal ko sem bila na obisku in je videl kako ga hranim, ampak se bo vsaj prej naučil sam jest.

No naš škrat je šel v vrtec je rekla vzgojiteljica, da bi danes že tam spal, ker je eden izmed bolj pridnih ( sej ne morem verjet, MOJ Taj eden izmed bolj pridnih user posted image ), če bo pa panika, me pa pokliče. Upam, da bo šlo, ker danes je spet dost siten, ker zdej že ta drug zob raste in sploh ne ve kaj bi sam s sabo.

Neposredna povezava do sporočila: 3045
8.9.2009 10:02:16   
janja 27
ojla

po dolgem času sem spet z vami

se mi te zadnja dva tedna dogajajo same slab stvariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tafrišna je da sem si včeri zlomira rebrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boli k sam user posted image user posted image user posted image imam pa tablete proti bolečinam in to je to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tavečji problem je ta k kao ne smem 3 tedne nič težkega dvigat ....in kako naj jaz to sedaj povem metkiuser posted image user posted image user posted image user posted image ja no...svetla točka je edino ta da je uvanje v vrtec kr lepo prestala..solzice so itak bile bolj z mamine strani.... do včeraj smo jih še futrali danes so sami, ne morem dočakat ure 14 k grem po njo....manca mi je tud komaj včeri šla v vrtrec k je bla prejšnji teden bolna ( virus ) no z njo ni nobenih težav tko da danes tud spi v vrtcu.....greva potem ob 14 h po obe....dobro da je tud moj doma...drugače ne vem kako bom spelala tole vse skupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

prejšnjo sredo sem šla potem po izvide od abrazije in sem izvedela da je bila v meni še posteljicauser posted image user posted image user posted image tko da sem bila noseča in imela spontani splavuser posted image user posted image user posted image user posted image , verjetno že junija k je šel en kos od mene ven sam jaz nisem niti pomislila na nosečnost in seveda nisem delala testa ker sem mislila da sem dobila m po končanem dojenju in se pač čistim k tolk časa nisem imela menstruacuije....pa še test k mi ga je g naredil pred abrazijo je bil negativen, nobenemu pol nič jasno kaj je z mano...tko da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no to je bil moj že 4 ssuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem rabla neki časa da sem se psihično se mal pobrala....no sedaj pa sem še zlom rebra fasalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tko ker sem doma in ne smem nič delat.....bom verjetno na računlaniku mal viselauser posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
8.9.2009 10:22:10   
Lovely
Janja, user posted image user posted image user posted image  Upam, da se bo ta smola zdaj končala in da boš kmalu normalno zadihala. Ti smola ej.

Lovely

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
8.9.2009 11:54:36   
afnica mala

Lučka joj samo da se je dobro izteklo, verjamem pa da ti je zastalo srce.

Afnica kaj pa je narobe če ma pri vsakem obroku žlico, vsaj pri tistem ki se je z žlico. Naš jo ma, pa tako več poje in mu je zanimivo, da lahko še sam zraven malo paca. Mah ne vem jaz mu kar pustim, vem da je moj foter skor živčni zlom fasal ko sem bila na obisku in je videl kako ga hranim, ampak se bo vsaj prej naučil sam jest.

No naš škrat je šel v vrtec je rekla vzgojiteljica, da bi danes že tam spal, ker je eden izmed bolj pridnih ( sej ne morem verjet, MOJ Taj eden izmed bolj pridnih user posted image ), če bo pa panika, me pa pokliče. Upam, da bo šlo, ker danes je spet dost siten, ker zdej že ta drug zob raste in sploh ne ve kaj bi sam s sabo.

jolly- saj ne mislim, da je to slabo, sam se ne morem pripravit, da bom imela ofrajhane steneuser posted image , pa mal me skrbi kolk bo pol pojedla ( da ne bo odprla ust)- mislim, da me je punca v teh preteklih mesecih tolk prestrašila s to hrano, da bom do 15 leta skrbela kolk jeuser posted image . Vem pa, da edino tako se otrok nauči samostojnega hranjenja.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
8.9.2009 11:56:44   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

ojla

po dolgem času sem spet z vami

se mi te zadnja dva tedna dogajajo same slab stvariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tafrišna je da sem si včeri zlomira rebrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boli k sam user posted image user posted image user posted image imam pa tablete proti bolečinam in to je to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tavečji problem je ta k kao ne smem 3 tedne nič težkega dvigat ....in kako naj jaz to sedaj povem metkiuser posted image user posted image user posted image user posted image ja no...svetla točka je edino ta da je uvanje v vrtec kr lepo prestala..solzice so itak bile bolj z mamine strani.... do včeraj smo jih še futrali danes so sami, ne morem dočakat ure 14 k grem po njo....manca mi je tud komaj včeri šla v vrtrec k je bla prejšnji teden bolna ( virus ) no z njo ni nobenih težav tko da danes tud spi v vrtcu.....greva potem ob 14 h po obe....dobro da je tud moj doma...drugače ne vem kako bom spelala tole vse skupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

prejšnjo sredo sem šla potem po izvide od abrazije in sem izvedela da je bila v meni še posteljicauser posted image user posted image user posted image tko da sem bila noseča in imela spontani splavuser posted image user posted image user posted image user posted image , verjetno že junija k je šel en kos od mene ven sam jaz nisem niti pomislila na nosečnost in seveda nisem delala testa ker sem mislila da sem dobila m po končanem dojenju in se pač čistim k tolk časa nisem imela menstruacuije....pa še test k mi ga je g naredil pred abrazijo je bil negativen, nobenemu pol nič jasno kaj je z mano...tko da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no to je bil moj že 4 ssuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem rabla neki časa da sem se psihično se mal pobrala....no sedaj pa sem še zlom rebra fasalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tko ker sem doma in ne smem nič delat.....bom verjetno na računlaniku mal viselauser posted image

bogica. user posted image zate. Želim, da se čimprej pozdraviš in da se ti spet začnejo dogajat lepe stvari

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
8.9.2009 12:35:53   
jolly123
afnica pa sej ko ji daš žlico v roke še ne pomeni da bo sama jedla itak jo ti zraven hraniš tko da bo na začetku še vedno jedla user posted image

Janja o madona boga reva. Maš pa res smolo, ma sem se lih včeraj spomnila nate kje si, če maš zdaj generalno doma, ko sta obe v vrtcu. Ti pa tkole user posted image Čimprej se pocajtaj user posted image

Mene so klicali iz vrtca da naj pridem po Taja da noče spat user posted image user posted image Zjutraj so ga dale spat ko je bil ves zaspan in takoj zaspi na rokah, pol po kosilu ko se moraš malo potrudit pa niso vedle kako ga dat spat pa so me klicale da naj ga pridem iskat kao da ni zaspan, zaspal je pa po petih sekundah v avtu. user posted image
Bomo vidli kaj bo jutri, bojo morale drugo pot ubrat ker ne bo druge.

Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?