irma78
|
Dobro jutro punce! Jaz sem sedaj sama v veliki, prazni hiši, ker sem ob 8-ih peljala Nikija v vrtec. Včeraj je bil tam prvič in to samo pol ure, ampak brez mene (sem se odpeljala na barje na eno jasico in ptičke poslušala). Baje ni cel čas niti pisknil in ko sem prišla ponj se je lepo igral zunaj na tlakovcih z lopatkami in grabljico. Ko sem ga pa dvignila, da greva domov, je začel pa tako , da smo se odločili, da ga danes pripeljem ob 8-ih na zajtrk in da bo tam še prespal opoldanski spanec, tako da naj bi danes prišla ponj okrog dveh, če ne bo prej alarm. Me kar malo stiska pri srcu, ko sem takole sama brez njega, da bi mi prav prijalo, če bi me kmalu poklicali. Dobro, da je danes petek, da bomo čez vikend spet cele dneve skupaj. Nisem si mislila, da bom tole tako težko prenesla, sploh ker sem ga kdaj pri tašči ali pa pri mojih starih starših čisto enostavno pustila. Pa tale njihova prehrana me malo skrbi. Danes naj bi imel za zajtrk sendvič. Me prav zanima, koiliko bo pojedel, ker on se kar davi, če so koščki preveliki in če ni dovolj spasirano. Drugače pa MBD, za vrtec. Jolly, upam, da te ne pokličejo prekmalu, da se boš lahko vsaj malo spočila in kakšno kavico v miru spila, pa kakšen trač prebrala. Tejčika, kako je bilo v službi, si se vse zmenila? Sončnica, jaz sicer starejšega otroka nimam, bi mu pa posledice ugriza mazala ali z bepantenom ali pa z bivacinom, če bi se kaj zagnojilo. Nič, sedaj grem pa malo študijsko literaturo brat, čeprav mi misli vseskozi k mojemu sončku uhajajo. Lepo se imejte.