|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
4.9.2009 6:58:47   
jolly123
O mbd super, čestitke user posted image  user posted image To pa je olajšanje a ne?

Evo mi se počasi prištimujemo gremo ga peljat v un zverinjak hehe. Danes bo komplet skupina in naj bi pojedli kosilo, potem jih pridemo iskat. Ampak danes me znajo klicat da pridem prej po njega, ker je bluzil 4 ure ponoči...ni šans spat. Mislim sem sita telih zobov ej, naj mu že zrastejo vsi da mam mir.
Zdej je tako siten že, da ne vem če bo sploh zdržal do zajtrka kaj šele do kosila user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
4.9.2009 8:11:56   
mbd0411
Jutro!

No,zdaj imam še črno na belem...vrtec je.
Sem vesela in kar malo žalostna obenem,ker je tako majhen...vsaj eno leto bi lahko imel...
Joj,čaka me gora papirjev,da jih uredim.Ko bi lahko vse naenkrat pa ne gre...user posted image
Jolly,moj je tudi neki tečka zadnje čase.Seveda ima samo 4 zobe.Kdaj bodo zrasli..?
Ponoči se je zbudil in se drl,pa metal po postelji.Vse s tako jezo in histerijo,da je bil vijolčen v glavo.Pa to mi počne,ko mu kaj ne pustim ali mu ne rata..npr.eno stvar doseči...Ojoj user posted image user posted image Kaj me čaka.Trma na kubikuser posted image al kaj?
Ko kaj ušpiči ga kregam in povem NEEE,ali kaj podobnega pa naredi tako mulo kot za lupčka,potem pa se nasmeji.Mislim no...user posted image
Znajo nas obračat ni kaj.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
4.9.2009 9:02:13   
irma78
Dobro jutro punce!

Jaz sem sedaj sama v veliki, prazni hiši, ker sem ob 8-ih peljala Nikija v vrtec.

Včeraj je bil tam prvič in to samo pol ure, ampak brez mene (sem se odpeljala na barje na eno jasico in ptičke poslušala). Baje ni cel čas niti pisknil in ko sem prišla ponj se je lepo igral zunaj na tlakovcih z lopatkami in grabljico. Ko sem ga pa dvignila, da greva domov, je začel pa tako user posted image user posted image user posted image , da smo se odločili, da ga danes pripeljem ob 8-ih na zajtrk in da bo tam še prespal opoldanski spanec, tako da naj bi danes prišla ponj okrog dveh, če ne bo prej alarm.

Me kar malo stiska pri srcu, ko sem takole sama brez njega, da bi mi prav prijalo, če bi me kmalu poklicali. Dobro, da je danes petek, da bomo čez vikend spet cele dneve skupaj. Nisem si mislila, da bom tole tako težko prenesla, sploh ker sem ga kdaj pri tašči ali pa pri mojih starih starših čisto enostavno pustila.

Pa tale njihova prehrana me malo skrbi. Danes naj bi imel za zajtrk sendvič. Me prav zanima, koiliko bo pojedel, ker on se kar davi, če so koščki preveliki in če ni dovolj spasirano.

Drugače pa MBD, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vrtec.

Jolly, upam, da te ne pokličejo prekmalu, da se boš lahko vsaj malo spočila in kakšno kavico v miru spila, pa kakšen trač prebrala.

Tejčika, kako je bilo v službi, si se vse zmenila?

Sončnica, jaz sicer starejšega otroka nimam, bi mu pa posledice ugriza mazala ali z bepantenom ali pa z bivacinom, če bi se kaj zagnojilo.

Nič, sedaj grem pa malo študijsko literaturo brat, čeprav mi misli vseskozi k mojemu sončku uhajajo.

Lepo se imejte.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
4.9.2009 9:16:56   
jolly123
Sendvič za zajtrk?? Za tok majhne? Pri nas so še same kašice in razni linoti itd. 

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
4.9.2009 9:43:43   
Lovely
Dobro jutro, mamice!

Evo, me2 sva nazaj z morčka, nas je vreme pregnalo. Včeraj je bilo namreč poslabšanje in bo sicer spet sonce ampak prenizke temperature za v campu bivat. Je bilo zanimivo, jaz in prijateljica, vsaka s svojim lumpom. No, sicer je njen 3,5 leta star in je več ali manj tudi meni pomagala. Fajn je bilo.

Mi2 sva se odločila za varuško. Moj je poskusil med tednom zjutraj in popoldne ob urah, ko bi Inyo peljala v vrtec pač po tisti poti it v in iz službe in je bilo čisto predolgo. Ji ne bova tega delala. Pa bolezni in to. Za socializacijo bova mi2 poskrbela, itak imava tak živahen lifestyle in veliko prijateljev z otroci, da me ne skrbi. Pri varuški bo imela prijateljico (morda 2) in thats it. Uvajanje začneva 15.9.
Bravo vsem lumpijem za uspešne prve dni v vrtcih user posted image  Irma, ful me je stisnilo k si pisala kako si šla na barje čakat. Po moje bo meni tudi zelo zelo težko.

Tudi mi imamp samo 4 zobke in je Calgel na veliko v igri. Ampak kaj čmo, takle mamo...

Zdaj aja, jaz pa malo na netu visim. Danes bova doma, da se spet malo navadi na to okolje. Se mi zdi, da je kar malo podivjala na morčku, čist se ji je dogajalo. Je bilo pa ful smešno k je bilo zelo veliko mamic tam in smo si za foro malo menjavale otročke. Inye sploh ni motilo tako da upam, da to pomeni malo težav pri uvajanju v varstvo... We shall see.

Ajde, lep dan.

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
4.9.2009 9:54:15   
irma78
Še zmeraj na netu visim. Razlog: iščem darili za RD za eno tridesetletnico in eno štiridesetletnico. Ima katera kakšen zanimiv in ne preveč drag predlog?

Drugače pa vsake toliko gledam na uro in sem ravnokar ugotovila, da bosta kmalu minili 2 uri odkar je moj miško v vrtcu.

Ja sendvič za zajtrk? Meni to tudi ni najboljša ideja ampak trenutno nimam izbire, me pa prav zanima kakšni so jedilniki v ljubljanskih vrtcih. Bom še tole malo pobrskala.

Lovely, jaz mislim, da sta se prav odločila glede varstva. Jaz bi tudi kakšno tako variianto, samo vse varuške, ki sem jih najdla ali pa šla pogledat so bile ali predrage ali po moji oceni nesposobne ali so imele preveč otrok ali neprimeren prostor, tako da sva se zaenkrat za to odločila. Tukaj otroci res preživijo večino časa na vrtu (imajo peskovnik, gugalnice, hiško,... in velik vrt za tekanje in plazenje), kar sem včeraj sama opazila, pa tudi od večih ljudi sem slišala podobno. Pa vzgojiteljici sta baje res super, tako da to trenutno odtehta ceno in slabo lokacijo. Ko pa bo naš župan kaj ponudil, bova pa naprej premišljevala.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
4.9.2009 10:18:11   
jolly123
No mene so klicali iz vrtca da naj pridem po jokca ker ga ne morejo umirit. Je pokazal svoje čare ja user posted image  user posted image Baje tudi  jest ni hotel nič, samo to jih moram vprašat če so mu dale žlico v roko, ker če je nima in če ne sme packat po hrani pol ne bo jedel. Pojedel je pa celo banano, seveda ko jo je pa sam jedel user posted image
Ko sem ga dala v avto je v roku 20 sekund zaspal in sem ga zdaj samo prestavila v posteljo. Ja nič upajmo da bo drug teden bolje.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
4.9.2009 10:54:36   
sončnica24
Jaz pa se zdaj odpravljam po mojega, se skupaj najema in grema domov, tu kjer sem jaz so danes vsi tako pridni da me je kar malo strah kaj je moj danes ustvarjaluser posted image .

Tako da prvi teden je za nami sedaj pa vikend v ponedeljek pa po vsej verjetnosti jok in stok ker bo dva dni samo mojuser posted image .

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
4.9.2009 13:10:44   
Lovely
Irma, kje ga pa imaš? Sori če sem kaj izpustila...

Lovely

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
4.9.2009 13:23:50   
mbd0411
No,sendvič je pa tudi meni bolj tako...pa saj še ja nimajo vseh zobkov..user posted image Kako pa to jedo?Celo??user posted image Bi bilo treba vprašat kak sendvič je sploh to,morda je pa prilagojen zanje.
No,bomo sami kmalu poskusili kako in kaj.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
4.9.2009 13:28:33   
mbd0411
Lovely,super sta se odločila za privat varstvo.Bo bolj zdrava ker ne bo teh kapljičnih okužb in še česa.Ponavadi si tudi dude menjujejo pa še kaj.
Mene je samo tega groza,ker vem kako smo vedno iskali oblačila,pa igrače...Kaka stvar je zginila in je ni bilo več.Sem se tako zdresirala,da še zdaj vse podpisujem tavečjemu.user posted image VSE!! HB tako pazi na svoje stvari,da sem zelo vesela.
Kaj čemo,tudi to bomo preživeli.
Uh se je pri nas stemnilo.,grem hitro še maline obrat..za malico..

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
4.9.2009 13:51:25   
sončnica24
Hojla, smo bili danes v vrtcu pridni, jokal je samo takrat ko en fantek mu res očitno pomaga.

Mene pa še nekaj zanima, kdaj vozite svoje user posted image v vrtec, midva sva zdaj nekje ok pol osmih tam, da jaz ob osmih začnem, ker sem se pač tako zmenla drugače bi mogla začet ob 7ih, je vsako jutro prvi tam?

Glede sendvičev, pri nas tudi dobijo tu pa tam sendvič in sicer čisto normalni kruh in dve rezini klobase, kako bodo jedli nimam pojma. Ampak zgleda da jedo, danes so jedli kislo semtano pa marmelado in je jedo, so mu po koščkih kruh davale in je papcal. Za pit so imeli belo kavo to pa baje niso pili, so svoje čaje iz flašk piliuser posted image .

O kakšnih čokolinotih pa ni ne duha ne sluhauser posted image

Sem se prej spomnila lanskega leta, smo tak čaz že odšetevale ha, zdaj pa naši pikeci hodijo že v vrtec. Kako hitro čas minevauser posted image

Lep vikend vam želim pa upam da se jutri res vreme malce popravi.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
4.9.2009 19:13:10   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Mene pa še nekaj zanima, kdaj vozite svoje user posted image v vrtec, midva sva zdaj nekje ok pol osmih tam, da jaz ob osmih začnem, ker sem se pač tako zmenla drugače bi mogla začet ob 7ih, je vsako jutro prvi tam?

Glede sendvičev, pri nas tudi dobijo tu pa tam sendvič in sicer čisto normalni kruh in dve rezini klobase, kako bodo jedli nimam pojma. Ampak zgleda da jedo, danes so jedli kislo semtano pa marmelado in je jedo, so mu po koščkih kruh davale in je papcal. Za pit so imeli belo kavo to pa baje niso pili, so svoje čaje iz flašk piliuser posted image .

O kakšnih čokolinotih pa ni ne duha ne sluhauser posted image

Zaenkrat ko se uvaja ga vozimo pred zajtrkom torej 15 do 8, potem ko pa zaštartam s službo bo pa že ob pol sedmih tam. Nažalost ne gre drugače, oba z možem začneva že ob sedmih delat, sicer pa itak vstane že ob 6-tih tko da ga ne bomo lih zbujali.

Jedilniki samo kakšne jedilnike pa mate to za jasli, klobase, bela kava itd??? To še jaz ne bi jedla user posted image Pri nas tisti stari eno leto do dve dobijo izključno kaše različnih okusov, enkrat čokolešnik, drugič mlečni riž itd itd. Zraven na pladnju imajo pa vedno še tisto kar jejo ta večji, kruh, sirčki, marmeladke in če kateri hoče dobi še to.
Malica je sadje ali jogurt, kosilo je vse možno prilagojeno za take male...spasirano itd.

Mi mamo pa nov zobek. Zjutraj je bil še brez, zdaj ko sem ga spat dajala sem pa vidla, da je že ven pokukal. Tko da upam na bolj mirno noč danes. user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
5.9.2009 14:41:43   
Tejčika29
Oj,

včeraj smo alino prvič oddali pri babici okrog 7.30 ure, bila je pridna, jedla je ok, so šli na sprehod do vrtca in naokoli... Okrog kosila sem prišla počekirat kako bo pojedla kar je babica naredila, vse ok, spat ji pa ni ratalo jo dat. Je dudo ven metala in se drla mama mama, pol sem jo pa jaz dala in je v 1 minuti zaspala, pol pa sem šla. To je to, ati jo je pa pobral ko je iz službe šel. V glavnem vse ok, še 2x, 3x pa bo.

V službi sem se zmenila da pridem 28.9., torej en teden dopusta bom pokoristila in začnem. Vse ok, ful lepo sprejeta, od vseh pozdravljena, malo se mse načvekala, spila kavico in bye bye za 3 tedne user posted image .

Danes gremo na piknik, pa jutri tudi, zjutraj pa na Celjsko kočo, če ne bo dežja, uh pa to vreme. Še dobro da sem nakupila nekaj jesenskih stvari, iz kratkih hlač bodo šli v bunde user posted image

Lep vikend, bye.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
6.9.2009 15:56:56   
jolly123
Ojla bejbe kje pa ste user posted image user posted image

Mi mamo KATASTROFALNO NOČ ZA SABO. Spat sem šla šele ob 4-tih zjutraj ob 6-tih smo bli že auf user posted image user posted image user posted image Mislim ker bedak se je spomnil, da se otroci rodijo brez zob, če bi se rodili že z zobmi bi blo pol težav manj.
Zbujal se mi je na 10-15 minut, spal je pa na mojih rokah, drugače sploh spal ne bi...komaj zaspi ga reveža začne bolet in se začne dret. Ni pomagal ne daleron, ne svečka, ne tona calgela user posted image user posted image
Poleg tega mi je začel smrkat, mu teče iz nosa k pri norcih, da mu moram ven sesat, upam da je zaradi zobkov, ali je možno? Joj če mi zdej zboli, ko mamo ravno uvajanje v vrtec, pa služba drug teden, ne vem kaj bom no. user posted image

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
6.9.2009 15:58:13   
jolly123
Aja mi pa KAO hodimo nardi par korakov pol pa čofne. V glavnem od hladilnika do pomivalca pride sam user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
6.9.2009 20:28:04   
mbd0411
Jolly,tvoj bo pa res pokazal za nekaj let naprej..user posted image zobki,zobki..Pri nas pa luna nagaja in ko je polna potem sitnarimo.Zdaj dve noči je sitnaril,pa se drl kot grešna duša.Prav togoto je pokazal,ker ni bilo po njegovem...Ne vem no..naš zaspi samo s flašo mleka.Nobena duda ga ne uspava,nič...ko dam flašo z mlekom pa takoj mrkne..user posted image kje čaj ali sok,voda..MLEKO. Ne vem kako bo to v vrtcu.Mleka mu sigurno ne bodo dajali.
Jolly,smrkanje je pa sigurno posledica vremena.Kar čisti mu pa špricaj v nos..

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
7.9.2009 8:11:43   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Jutro!

No,zdaj imam še črno na belem...vrtec je.
Sem vesela in kar malo žalostna obenem,ker je tako majhen...vsaj eno leto bi lahko imel...
Joj,čaka me gora papirjev,da jih uredim.Ko bi lahko vse naenkrat pa ne gre...user posted image
Jolly,moj je tudi neki tečka zadnje čase.Seveda ima samo 4 zobe.Kdaj bodo zrasli..?
Ponoči se je zbudil in se drl,pa metal po postelji.Vse s tako jezo in histerijo,da je bil vijolčen v glavo.Pa to mi počne,ko mu kaj ne pustim ali mu ne rata..npr.eno stvar doseči...Ojoj user posted image user posted image Kaj me čaka.Trma na kubikuser posted image al kaj?
Ko kaj ušpiči ga kregam in povem NEEE,ali kaj podobnega pa naredi tako mulo kot za lupčka,potem pa se nasmeji.Mislim no...user posted image
Znajo nas obračat ni kaj.

najprej čestitke za vrtecuser posted image

če Neli rečem NEEEE, naredi užaljeno šobo in v jokuser posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
7.9.2009 8:37:47   
jolly123
Če našmu rečem ne se pa začne na ves glas režat, si verjetno že zdaj misli ja, ja ko te j*** user posted image  user posted image user posted image

Sem ga oddala v vrtec in čakam kdaj me bodo poklicali, res upam da bo zdržal do kosila.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
7.9.2009 8:40:00   
afnica mala
Dobro jutro

vidim, da se vam in vašim user posted image ful dogaja.

vrtec in prehladi- v našem (kamor Neli še ne bo šlauser posted image ) so že bolani.

zobki- ima tretjega zunaj, 4 jo matra. HB ponoči ne joka, čez dan pa vidim, da jo zelo moti, rokico skoz po ustih valja, dlesen je vsa napihnjena. Calgela noče in noče. 1x do 2x dnevno ji dam homeopatsko zdravilo.

si ne predtavljam- sendvič na zajtrk, kaj bi Neli jedla? Jaz ji še vedno skoraj vse spasiram- drugače se ji zaleti, noče jesti....

spanje- spi samo še 1x dnevno po 1,5h. Popoldanski spanec je skenslala, no ta teden je 1x spala še popoldan. Spat gre okoli 8h in potem do 8h. Ob pol sedmih zjutraj ji dam še malo mleka.

mleko- kolk mleka vam še spijejo na dan? Neli samo 150ml, ostalo pa v mlečnih izdelkih.

dvigovanje- Se sploh še ne dviguje. Z rokicami se prime ob rob in se poskuša dvignit in joka, da jo dvigneš, nog sploh ne pokapira, čeprav potem stoji oprta na eno roko.

Lep dan vsem skupaj

Neposredna povezava do sporočila: 3020
7.9.2009 9:06:50   
Tejčika29
Mleka spije 140 ml zjutraj in 70ml zvečer, ostalo mlečne kaše, skutice...

Alina se vstane ob nizkih predmetih npr. ob pomivalcu in poitem stoji kot pribita, še vsedit se ne zna potem, kar stoji in ji potem pomagam, kobaca pa zelo zelo hitro. Čez vikend je samo snemala otroke, ki so malo večji in seveda hotela delati isto, res veliko posnemajo, ni kaj.

Jolly - svečke iz noska so sigurno od zobkov, ni prehlad!

Mene pa daje, slabo spim, se sekiram, tudi pri babicah ni vedno najlepše, včeraj je imela neke fore - tašča mislim, da včasih kar ne vem kako bo to. Pa kar naprej teka zdaj k zdravniku, pa v Lj., pa na vikend, pol bo tega konc, ker jaz ne mislim met za vsako dopusta, niti približno ne. Mogoče pa zdaj vse ureja, da bo pol fraj za Alino, upam. Moj me miri, da saj bo, vse bo ok in potem tako nekako gre naprej, času čas, bomo videli. Afnica - tebi še velja ko boš še doma.

Neposredna povezava do sporočila: 3021
7.9.2009 9:33:03   
jolly123
Tejčika jaz ga ravno iz tega razloga nisem dala k tašči čuvat, ona mora nonstop nekam hodit, pa skoz so ene kavice, pa obiski...mi ne potegne, otrok včasih rabi malo miru in ne nostop neko akcijo.
Naša mat je pa preveč posesivna, ko ma njega sicer ful dobro skrbi zanga, ampak jo pa nič več drugega ne zanima in ga sploh ne da iz rok. Tko da smo se odločili za zlato sredino - vrtec. user posted image Ko bo pa kaka nuja bo pa že šel k babicam.

Afnica samega mleka ne pije več. Zjutraj je čokolino, cirka 200 ml, pa potem zvečer kakšen gres itd ene 270 ml.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
7.9.2009 10:24:18   
jolly123
Pa to ni res kako se moji starši otročje obnašajo. Sem trenutno prav jezna, ampak ker vem da je to njihov namen, se moram naučit ignorirati.
Za darilo sem dobila knjigo kako vedeževati iz ciganskih kart, ki sem jo imela na mizi. Včeraj ko sta bila na obisku jo je foter videl in zdej je cel halo, mojedva sta namreč versko blazna.
Sem klicala, če gresta z mano po Tajkota v vrtec, ker sta izrazila željo, da bi rada šla, če bo kdaj treba nujno skočit ponj. In mi mami reče, da se foter že cel dan joka ( ZARADI KNJIGE JEBE*TI), ker bom šla v pekel in da nima veselja it. Sem se čist razpenila in rekla naj kar joka doma, če se misli tko obnašat.
PA A JE TO NORMALNO NO??

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
7.9.2009 11:58:41   
jolly123
evo sem lih Tajkota iz vrtca pobrala, ful je bil priden ne moreš verjet. Za zajtrk je pojedel cel krožniček čokolina in pol kosa kruha, potem celo jabolko, pa za kosilo cel krožniček juhe in pol krožnička rižote. In še clo spal je pol ure user posted image user posted image Je rekla, da je ratal tečkast ga je vzela v naročje je zaspal in pol ga je kar pustila spat user posted image

No zdaj pa dost mojih monologov. user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
7.9.2009 12:01:20   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Pa to ni res kako se moji starši otročje obnašajo. Sem trenutno prav jezna, ampak ker vem da je to njihov namen, se moram naučit ignorirati.
Za darilo sem dobila knjigo kako vedeževati iz ciganskih kart, ki sem jo imela na mizi. Včeraj ko sta bila na obisku jo je foter videl in zdej je cel halo, mojedva sta namreč versko blazna.
Sem klicala, če gresta z mano po Tajkota v vrtec, ker sta izrazila željo, da bi rada šla, če bo kdaj treba nujno skočit ponj. In mi mami reče, da se foter že cel dan joka ( ZARADI KNJIGE JEBE*TI), ker bom šla v pekel in da nima veselja it. Sem se čist razpenila in rekla naj kar joka doma, če se misli tko obnašat.
PA A JE TO NORMALNO NO??

user posted image ne vem kaj naj drugega rečem kot HALOOOO!? Mora pa tvoj oči res bit v iber farški, da zarad tega user posted image zganja. Upam, da se čimprej potolaži.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?