gogabojan
|
Jutro. HB Rok nima driske tiste trdovratne, tako da upamo, da bo kmalu bolje. Afnica - pije vse, hippov čaj komarček, včasih je pil tudi sadni čaj od hippa, (sok je pil kakih 14 dni, takrat ko smo bili na morju pa še to ne vedno ampak voda čaj sok), tako da kolikor so sladkani ti čaji so, jaz mu nič ne sladkam. Pije pa večino čaja, čez dan popije tudi tri oz. po količini liter vode sigurno. Sokove mu ne dajem. Niti izjemoma ne, razen takrat kot sem že zgoraj opisovala da na morju. Ne pije vsak dan štiri litre tekočine, ampak od dva do štiri litre. Čeprav se je zdaj zmanjšalo in nismo šli čez 4 l, (se vidi da je vročina popustila), toda vseeno spijemo preveč. Zato pa imam en zvezek z razpredelnico, kjer moram vpisovati kaj in koliko in kdaj spije. Sva hodila tudi h P na preglede. Pa lačen ni, niti ne je pretirano veliko, spije pa ufffufffufffff. Po kosilu naprimer več noče jesti, toda spije pa komot flaško vode. Pa sem pomislila, da ni mogoče lačen. Pa ni, ker se joka, ker noče več hrane v usta. No zdaj smo uvedli ukrep, da pije iz manjše flaške doma. Tiste k ma 150 ml. Tisto spije in več ne dobi do naslednjič, ko protestira, da je žejen. Evo primer. Zjutraj je okoli 6h jedel. Do sedaj, mi je že spil 660 ml vode. Zdaj v tem trenutku pa žlampa čaj. In tako bomo prišli na 990 ml. To bi moralo zadostovati za tekočino ki jo on potrebuje na njegovo težo in velikost. Toda mi bomo šli čez to mejo. Ne vem če se spomnite, tam nekje na začetku pri treh ali štirih mesecih, sem napisala, da mi otrok nenormalno pije. S p nismo takrat prepisovali temu velik problem, ker količinsko ni bilo tako veliko. Sedaj pa je ratal prevelik problem glede tega. Vem pa da je zdrav, ker je pravi dobrovoljček in vedno nasmejan. Mu nič ne fali. Razen te pomanjkljivosti. Itak pa bomo kmalu zvedeli kaj in kako, in kam na preiskave. Trudim se po najboljših močeh, da bi moj otrok čim manj spil. . Tebi MBD se bo to čudno zdelo. Sam tako kot se ve borite, da bi več spil, se jaz, da bi manj spil. Mislim, hotela sem vam samo to razložiti. Aja, naš Rok pa zna zaigrati užaljenost do pakistana in nazaj. . To so takooooooooooo kriva usta navzdol, in tak užaljen pogled, da je za umret smešno. . Pa kregava se tudi na veliko, če mama ne pusti, da je vse po njegovo. Najbolj smešno pa se mu zdi, da ko se dvigne, se spusti, stoji na mestu, in se nato zasmeje, in se vrže na rit. To mu je sedaj zabava na veliko. Punce uživajte še v zadnjih dnevih porodniške, tiste k boste kmalu začele. LP
|