irma78
|
Dan, danes je četrti dan, ko je moj mali škratek v vrtcu (Lovely, mislilm da si me ti spraševala - Nik je trenutno v zasebnem vrtcu na Škofljici). Prav uživa, je baje zelo priden, tudi spi po kosilu kakšno uro, uro in pol, je pa itak vse. Tudi pri previjanju nimajo z njim nobenih težav - doma si pa vseskozi lulčka hoče odtrgat, pa rito dviguje in z nogicami brca, tako da ga je prava umetnost previt. Se očitno tam res dobro počuti. V petek, ponedeljek in torek so me poklicali, ko se je po kosilu zbudil (okrog enih), danes sem se pa zmenila, da ga pridem iskat ob treh, če ne bo panike. Je pa prav super, ker imajo trenutno le 6 otrok (en fantek je šel v bolnico, ena punčka bo nekaj časa doma zaradi finančnih težav, ena punčka je na dopustu, dva pa prideta v skupino šele drugo leto) in se mu res posvetijo. Se mi zdi, da gre Nik kar težko domov in tako maha vzgojiteljicama, ko se posloviva. V glavnem zaenkrat sem zelo zadovoljna z izbiro vrtca. Janja, moje sožalje ob SS, za zlomljeno rebro pa ti želim, da se čim prej zaceli. Mislim nate! Lučka, me veseli, da ste uživali na morčku, tale Valova nesreča pa upam, da vam ni preveč zagrenila dopusta. Pa super, da je vse OK in da nima kakšnega zloma ali česa podobnega. Naš Niki tudi vseskozi rine v težave - pleza v vrtnice, daje kamne v usta, psa za gobček vleče,... tako da tudi čakam na prvo večjo buško (kolena ima namreč že malo modra). Jolly, vidiš kako zna biti tvoj Tajko priden v vrtcu in nimajo nobenih težav z njim. Upam samo, da bo njegova bolezen čim prej minila, da se ne bo odvadil hodit v vrtec. Pa držim pesti, da s tvojimi kmalu uredite zadeve, čeprav jaz tudi ne bi popuščala. Jaz mislim, da je vse prav do ene mere, takšnega zganjat zaradi ene knjige, se mi pa tudi ne zdi prav. A sedaj bi morala pa v svojem stanovanju vse skrivat pred njim??? Lovely, Niki nese sam v usta samo piškot ali pa žemljo. Košče kruha mu niti đe nisem poskusila dat, sploh sedaj ko doma bolj malo je. Bom pa kmalu poskusila, čeprav po mojem bo vse na tla letelo. Pikica, jaz sem kupila Nikiju ene čeveljce v Alpini že spomladi (so stali 17 EUR) in jih nosi še sedaj, pa Cicibanove copatke za v vrtec (15 EUR), pa ene Geox supergice za drugo leto (so bile za 50% znižane tako da sva dala 30 EUR). Ko bo pa začel kaj več hodit ali pa ko bo tiste Alpinine prerasel bomo šli pa v nabavo po kakšne druge čevljce. Pa za zimo bo verjetno treba kaj bolj toplega kupit. Tejčika, upam, da se Alina kmalu pozdravi. Fajn se imejte punce in uživajte v zadnjih dneh porodniške. Jaz bi morala danes začet delat, pa sem se zmenila za dopust do 1.10. Sem prav vesela, da sem se tako zmenila.