|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
8.9.2009 14:10:10   
Tejčika29
Janja - user posted image  me smo s teboj!

Alina se mi je nahladila, HB je noč še kar ok minila, zvečer sem ji okrog 23. ure še enkrat špricnila fiziološko in je potem lahko spala do jutra, prej pa jok in stok in obračanje. Tudi zdajle se mi je že 2x zbudila, kar se že zelo dolgo ni zgodilo, pa ne zaradi niska, ta je čist, pač zdajle sem jo našla sedečo v postelji in zdaj spet spi, vsaj do treh bi morala.

Hoče pa nonstop vstajat ob kauču, škatli za igrače, pomivalcu in potem malo sem in malo tja, korak naredi tu in tam, sicer pa stoji dokler nogice ne začnejo trest, pol jo pa posedim, ker sama nima pojma kako to narest user posted image .

Pa danes je bila sitna v shoppingu za ponoret, jo moram dat v varstvo da si res nekaj stvari kupim, ker z njo je zdaj to nemogoče. Ona bi bila najraje v družbi otrok na tleh, pa seveda to ne gre vsak dan kar tako, pa dopovej otroku če lahko.

Alina se s kruhom igra, malo je, malo ga dol meče, če je lačna ga bo kar nekaj pojedla, sicer nič. V glavnem jo jaz pitam, zunaj pa dobi kakšen keks, kruh in kaj podobnega, sadja itak noče jest zdaj, razen Hippekov.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
8.9.2009 21:06:51   
mbd0411
Živjo!
Sem vas prebrala za nazaj.Kar naenkrat je bilo veliko za brat.
Janja,tebe sem že pogrešala.Samo,da je mimo in bo vse ok.
Jolly,saj bo.Otročki se pač morajo navadit na novo življenje..saj veš..
Pri nas vse po starem.Le večkrat zalotim Nika,da stoji brez da se drži.Korakov pa razen v bazenu še ni delal.Sam seveda.Če ga držim,potem lepo gre.V kuhinji mi že vse omere odpre.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
8.9.2009 23:09:36   
PikicaStonoga
Sem vse prebrala za nazaj! :)
Ful mam gužvo trenutno in bo ziher tako še do konca septembra, potem bom pa spet več z vami!!!
Dost mam za poštimat v službi, ker sem malo izven forme, kar se tiče priprav in ostalih zadev, ki se tičejo dokumentacije ...na jetra mi gre, da smo učitleji že napol uradniki :( Pri nas je tud moj ati, ki nam pred hiško polaga travne plošče, jutri bo pa pazil na svojo vnukinjo, ker mora moćek nujno v službo ...tko da morom zjutraj še vso hrano pripravit!
Za magisterij imam tko mal časa ...nič dejansko ...pa tud za pospravljat mam še kr dost, ker še ni vse zdelano in se prah kr seli ...v četrtek začnemo s parketom v mansardi, potem pa samo še vrata in HB konec do nadaljnega :) Dost mam!

Lučka!
Groza! HB se je vse OK izteklo. Razumem, kako težko ti je blo pri srčku, dokler niste vedeli, da bo vse OK!!!
Janja objemček zate!!! Reblo se bo pocelilo, potem boš pa videla, da boš spet zanosila!!!
jolly ...ja super no Taju lahko samo zaploskam!!! kr najbolj priden je!!!
lovely ...naša nese sama koščke v usta in gre bolj malo mimo ...samo po pravici povedano, imam trenutno tak tempo, da se mi ne da jo čakat in jo kr jaz nahranim in je hitro mimo ;) sej bom ...tud žličke ji še nisem dajala v roko ...bomo vse to začeli naslednji teden, sam da med vikendom še ene stvari poštimam in bom potem imela več časa :)
jolly ...sej fotr se bo unesu, je pa res, da ga ne boš spremenila ...kaj češ taki so fanatiki ...mam kakšnega v familiji ;)
lovely ...super za varstvo, boš vidla, da sta se prav odločila, jaz bi se enako, ravno zato, da ne bi pikice vozila v avtu sem in tja ...
sončnica čestitke za zaposlitev!
mlekec ...zjutraj in zvečer po cca. 180ml še vedno samo mlekec za prvi in zadnji obrok.
Tako: upam, da nisem katere izpustila! Je le taka pozna ura, da mi možgani večl ne delajo dobro, sploh ker se je Tijana zbudila ob petih in nismo več spali!!! :(
Jutri pa spet vstajanje okoli šesith zjutraj ...tako da nimam dost časa ...

eno vprašanje: kje ste kupile svojim pikecom prve čeveljčke? Vem, da je bilo že govora o tem, samo takrat me še ni zanimalo, zdej morm pa nekaj kupit! Kakšne so kej cene, se razlikujejo, glede na to, kje kupiš???

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
9.9.2009 8:18:03   
jolly123
Jutro. Mi smo pa zboleli. No sej ne vem možno da je zaradi zobkov, včeraj ponoči je mel spet motnje v spanju je celo noč spal skupaj z mano da smo sploh kaj spali, pa nonstop duda ven pa duda not, pa celo jo zgrizt, pa potem stran vržt, pa z zobmi škrtat user posted image
Zjutraj je mel pa 38 vročine tko da danes sva doma, ni vrtca. Jao..no user posted image Sej še začeli nismo dober pa že tkole.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
9.9.2009 11:04:11   
mbd0411
Bogi no.
Naš je tudi zadnjič škrtal z zobmi,pa neki nočin tečkal uin je prišel zobek...pa se bo tole še nadaljevalo...jojo,joj,tile zobki.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
9.9.2009 11:32:43   
irma78
Dan,

danes je četrti dan, ko je moj mali škratek v vrtcu (Lovely, mislilm da si me ti spraševala - Nik je trenutno v zasebnem vrtcu na Škofljici). Prav uživa, je baje zelo priden, tudi spi po kosilu kakšno uro, uro in pol, je pa itak vse. Tudi pri previjanju nimajo z njim nobenih težav - doma si pa vseskozi lulčka hoče odtrgat, pa rito dviguje in z nogicami brca, tako da ga je prava umetnost previt. Se očitno tam res dobro počuti. V petek, ponedeljek in torek so me poklicali, ko se je po kosilu zbudil (okrog enih), danes sem se pa zmenila, da ga pridem iskat ob treh, če ne bo panike. Je pa prav super, ker imajo trenutno le 6 otrok (en fantek je šel v bolnico, ena punčka bo nekaj časa doma zaradi finančnih težav, ena punčka je na dopustu, dva pa prideta v skupino šele drugo leto) in se mu res posvetijo. Se mi zdi, da gre Nik kar težko domov in tako maha vzgojiteljicama, ko se posloviva. V glavnem zaenkrat sem zelo zadovoljna z izbiro vrtca.

Janja, moje sožalje ob SS, za zlomljeno rebro pa ti želim, da se čim prej zaceli. user posted image user posted image user posted image  Mislim nate!

Lučka, me veseli, da ste uživali na morčku, tale Valova nesreča pa upam, da vam ni preveč zagrenila dopusta. Pa super, da je vse OK in da nima kakšnega zloma ali česa podobnega. Naš Niki tudi vseskozi rine v težave - pleza v vrtnice, daje kamne v usta, psa za gobček vleče,... tako da tudi čakam na prvo večjo buško (kolena ima namreč že malo modra).

Jolly, vidiš kako zna biti tvoj Tajko priden v vrtcu in nimajo nobenih težav z njim. Upam samo, da bo njegova bolezen čim prej minila, da se ne bo odvadil hodit v vrtec. Pa držim pesti, da s tvojimi kmalu uredite zadeve, čeprav jaz tudi ne bi popuščala. Jaz mislim, da je vse prav do ene mere, takšnega user posted image  zganjat zaradi ene knjige, se mi pa tudi ne zdi prav. A sedaj bi morala pa v svojem stanovanju vse skrivat pred njim???

Lovely, Niki nese sam v usta samo piškot ali pa žemljo. Košče kruha mu niti đe nisem poskusila dat, sploh sedaj ko doma bolj malo je. Bom pa kmalu poskusila, čeprav po mojem bo vse na tla letelo.

Pikica, jaz sem kupila Nikiju ene čeveljce v Alpini že spomladi (so stali 17 EUR) in jih nosi še sedaj, pa Cicibanove copatke za v vrtec (15 EUR), pa ene Geox supergice za drugo leto (so bile za 50% znižane tako da sva dala 30 EUR). Ko bo pa začel kaj več hodit ali pa ko bo tiste Alpinine prerasel bomo šli pa v nabavo po kakšne druge čevljce. Pa za zimo bo verjetno treba kaj bolj toplega kupit.

Tejčika, upam, da se Alina kmalu pozdravi.

Fajn se imejte punce in uživajte v zadnjih dneh porodniške. Jaz bi morala danes začet delat, pa sem se zmenila za dopust do 1.10. Sem prav vesela, da sem se tako zmenila.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
9.9.2009 13:55:19   
Tejčika29
Jolly - saj bo Tajko hitro bolje boš videla, verjetno bo zobek kriv.

Alina je z nahodom danes boljša, upam da bo hitro čisto v redu.

Sva pa šli dat kri in se je ponovno izboljšalo, železo je 112. Dobili sva sicer spet Legofer, P je predlagala, da v kolikor ne dojim več, naj nadaljujem raje z Aptamilom (mi imamo Hipp) zaradi železa. Tako tudi delam. Je pa tako jokala, da se je cela tresla, jokat je začela še preden je dobila pikico revica, potem pa se je še cela tresla, da sem jo komaj pomirila. Sva potem hitro šli h kolegici kjer se je igrala s prijateljico da je malo pozabila muke ježeve user posted image .

Jutri imamo pa razvojno in bomo videli kako napreduje naša miška, upam, da danes ni dobila sindroma bele halje, bo šel še moj zraven, atiju zelo zaupa.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
9.9.2009 22:21:20   
PikicaStonoga
En hitr pozdrav!

Naša je dans šla spat šele ob desetih!!! Joj kaka groza, da nimam večera zase, sem navajena, da ob osmih najkasneje že spi! :)
Cel dan do pol štirih sta jo pazla ne boste verjeli ata in dedi (moj in možev ati), ker noben drug ni imel časa! :) So se menda kr dobr ujeli! :)
Sem ful utruejna, samo še morm počakat, da se mi juhica skuha ...sem prejle pospravljala hladilnik in sem hitro dala kuhat zelenjavno juhico, da sem porabla ene stvari! No evo pa bom mela že za jest jutri, ko pridem iz službe!
Možeka ni doma - je šel v LJ iskat strica, pa bodo tm še tekmo pogledali (ker midva še vedno nimava TVja oz. antene in nimava programov), pol pa pridejo moški domov ...in sicer moj možek pa moj ati (ki mi pred bajto počaga travne plošče) pa stric (ki mi jutri začne polagat parket v mansardi) ...tko da mam full house bi rekla Janja :P vse kavče zasedene :P jutri zjutraj se pa še mami pridruži in tud ostane do petka :)
Tko da ja, skuham in grem spat še komej gledam ...pa komej čakam, da jutri pridem domov, da mal za službo delam, ker bo mami lahko mal Tijano mirkala ...sem v zaostanku!

Lep večer še naprej in se beremo!

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3058
10.9.2009 7:36:06   
afnica mala
Dobro jutro

user posted image še za vas, jaz jo že pijem.

jolly- upam, da bo Tajko kmalu ok.

čeveljčki- tudi mene zanima katere čeveljčke ste kupovale. Saj Neli še ne hodi, stoji pa, pa bi jo kdaj tudi zunj postavila na noge- ji je ful všeč. A je treba zdaj kupit ene za cca 2 meseca, pol pa še ene zimske, ane?

lovely- veš, da so prodane že vse 4 enote v Ihanu. Me je ful presenetilo. Ti, ko zdaj gledaš hiše, je bla tisto ugodna cena, al kako? aje blo 150 tisoč, ane?

Mi2 pa danes dobiva obiske, tako, da bova doma, popoldan pa pride nečak, se bo igral z Neli, jaz pa pospravljala. user posted image

otroški bazar- boste peljale kaj otroke na bazar?

Neposredna povezava do sporočila: 3059
10.9.2009 7:49:34   
jolly123
Mi smo katastrofalno. Danes smo šli spat komaj ob pol dveh zjutraj ob 6-tih smo bli že auf. Do polnoči eno samo dretje, sploh ni nehal, pol sva pa obupala in sva ga dala v dnevno med igrače da se je malo zamotil, pol je pa HB vsaj malo zaspal. Kričal je pa tko kot bi ga nekdo tepel, ga mora nekaj res fejst bolet.
Gremo k pediatru danes, upam da kaj pametnega zvem, vsaj to koliko časa mora bit doma, da se znam zmenit v službi kaj drug teden. user posted image

Tejčika dobro opravite na razvojni.

Pikica tebi pa čim bolj mirne dni.

Neposredna povezava do sporočila: 3060
10.9.2009 7:50:34   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

otroški bazar- boste peljale kaj otroke na bazar?

jaja seveda, jaz sem bila že lani tam, ko sem bila noseča, tako da letos tudi grem user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
10.9.2009 7:51:48   
jolly123
Kdaj in kje pa je bazar? 

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
10.9.2009 8:07:24   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Kdaj in kje pa je bazar? 

od danes do nedelje na gospodarskem rastavišču v Ljubljani user posted image (vstop je prost)

http://www.otroskibazar.si/domov/

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
10.9.2009 8:08:50   
coccinella
To sem pa po mailu dobila od Ringa Raje:

Danes se na Gospodarskem razstavišču pričenja Otroški bazar, prireditev za družine, ki vam v naslednjih štirih dneh ponuja številne kreativne in zabavne delavnice za otroke, svetovalnico za starše, zanimiva predavanja za starše, nosečnice in vse, ki jih zanima svet najmlajših, bogat kulturni program ter veliko zabave. Tam bo tudi Ringaraja! Obišči naš RINGARAJAMOBIL PRESENEČENJ od danes pa do nedelje, 13. septembra, na ploščadi Gospodarskega razstavišča v Ljubljani in si izberi svoj PAKET in svoje DARILO!
....................

Neposredna povezava do sporočila: 3064
10.9.2009 12:20:04   
jolly123

No pa smo zvedeli kaj nam je imamo streptokok, dobili smo antibiotike, jih moramo papcati, pa biti doma še cel drug teden. Ojoj kdo bo šel pa v službo, pa spet otroka navajal v vrtec pa tud ne vem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3065
10.9.2009 13:54:54   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

No pa smo zvedeli kaj nam je imamo streptokok, dobili smo antibiotike, jih moramo papcati, pa biti doma še cel drug teden. Ojoj kdo bo šel pa v službo, pa spet otroka navajal v vrtec pa tud ne vem user posted image

Kaj pa je to? Od kje pride, znaki? Sem že slišala, samo to je ap tud vse, nič ne vem o tem ...
bošček, upam, da bo hitro zdrav!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
10.9.2009 14:31:14   
jolly123
Neki na to temo kle:

http://med.over.net/forum5/read.php?46,5270827

Zdaj grem pa še jaz po antibiotike, ker tudi mene grlo boli in me začenja mrazit, mojedva sem že poslala po dozo antibiotikov, samo še mož mora dobiti svojo.

Neposredna povezava do sporočila: 3067
10.9.2009 16:58:07   
Tosca
Dan user posted image ,

mi smo se v ponedeljek pozno zvečer vrnili z morja in se počasi spravljamo v stare tirnice. Danes je mož šel v službo, midve pa v knjižnico, potem pa sva pred Mercatorjem ostali dolgega nosu, ker je bil zaprt zaradi prenove. user posted image Pa ravno danes, ko je bila naša tečna in sem ji hotela kupit žemljico.user posted image

Smo pa ulovili še zadnji poletni termin za na morje, ker se je zadnji dan že kar shladilo in tistih 25 stopinj ob burji ni dovolj za čofotanje. Devet urno pot smo kar v redu preživeli, čeprav smo šli tja in nazaj čez dan, ker si pač bolj ali manj vezan na trajekt. Malo je spala, malo se je igrala, malo tečnarila... Previla pa sem jo na trajektu kar na pultu od bara, pa ni imel nihče nič proti. user posted image  Nazaj grede, ko je bila že kar tečna in se je drla am am am, pa ni bila lačna in ni hotela jestuser posted image , smo se ustavili in jo dali na blazino kobacat, potem pa je bilo bolje.user posted image

Danes je prišel ven še peti zobek in tako zadnje tri tedne skoraj stalno tečnari, ponoči pa je praktično vse noči spala med nama, sedaj pa jaz spim z njo v njeni sobi. Ja, tole spanje med nama tudi ni bilo preveč mirno, večinoma se je končalo v črki H, midva vsak na svojem robu postelje, princesa pa vmes, ko je mojega brcala v rebra mene pa čohala po hrbtuuser posted image user posted image .

Še vprašanji: kako v teh dneh oblečete svoje user posted image  za doma in za v vrtec? Ali imajo vaši tudi tako mrzle rokice? Naša, odkar je skobacala, ima popolnoma ledene, ne glede na to, kako je oblečena. Večinoma je v bodiju dolg rokav in hlačah ali žabicah z zokenčki.

Nas uvajanje v varstvo še čaka, verjetno začnemo konec meseca, če se uspem z direktorjem dogovoriti o dopustu. Ko pa vas uspem prebrat za nazaj, vam pa še kaj napišem.user posted image   

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
10.9.2009 22:06:04   
coccinella
Ciao!

Moja prijateljica se vam zahvaljuje, ker ste nekaj časa nazaj izpolnile njeno anketo....je dobila 10 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ima pa šeeno prošnjo user posted image user posted image user posted image user posted image :

Sedaj pa pripravlja novo seminarsko nalogo in vas prosi, če ji lahko izpolnite še 2 novi anketi, ki ju lahko najdete
[color=#800080 size=3]http://www.ringaraja.net/ankete.asp?id=727
[color=#800080 size=3]http://www.ringaraja.net/ankete.asp?id=726

hvala

< Sporočilo je popravil coccinella -- 10.9.2009 22:13:27 >

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
11.9.2009 9:44:59   
Tejčika29
Razvojna je šla gladko skozi. Se je sicer poznal odvzem krvi prejšnji dan, ampak smo povedali in so jo res lepo obravnavali. Dolga je 71 cm, težka 8.300 g., ročne spretnosti zelo dobro razvite, na tleh zelo okretna, ob pručki se je vstala in naredila premik malo v levo in malo v desno. Edino vsesti se ne zna najbolje nazaj na tla. sicer je rekla, da se vidi, da je veliko na tleh, naj se kar prosto giblje, veliko kobaca in predvsem sama vstaja in seda ter tudi shodi. Če ji bomo pomagali nikakor ne smemo držati rokic v zrak ampak bolj v višini ram, najbolje je otroka držati v pasu, zato da ne hodi potem po prstih. Je pa rekla da je zelo živahna in vesele narave. P priporoča za prvo leto varstvo in ne vrtec, če so le stari starši dovolj vitalni oz. osebe ki čuvajo. Za čeveljčke je rekla, da naj kupimo udoben čevelj za hojo zunaj in v mokrem, ni nujno Ciciban, samo da so udobni in prave velikosti ter topli za hladne dni. Notri pa čimveč v nogavičkah, ne v čeveljcih, da se nogica lepo razvije.
To je to, zelo sem zadovoljna, seveda pa je še vedno prehlajena in kar kašlja, kar niso spregledali.

Jolly- bogi Tajko in ti in možek, želim hitro okrevanje, v službi pa se dobro zmeni, res ti ni bilo tegale treba zdajle ane, ampka otroci so tako nepredvidljivi...

Vikend bo moker zgleda, en deževen pozdravček iz savinjske...

Neposredna povezava do sporočila: 3070
11.9.2009 12:47:15   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Dan user posted image ,

mi smo se v ponedeljek pozno zvečer vrnili z morja in se počasi spravljamo v stare tirnice. Danes je mož šel v službo, midve pa v knjižnico, potem pa sva pred Mercatorjem ostali dolgega nosu, ker je bil zaprt zaradi prenove. user posted image Pa ravno danes, ko je bila naša tečna in sem ji hotela kupit žemljico.user posted image

Smo pa ulovili še zadnji poletni termin za na morje, ker se je zadnji dan že kar shladilo in tistih 25 stopinj ob burji ni dovolj za čofotanje. Devet urno pot smo kar v redu preživeli, čeprav smo šli tja in nazaj čez dan, ker si pač bolj ali manj vezan na trajekt. Malo je spala, malo se je igrala, malo tečnarila... Previla pa sem jo na trajektu kar na pultu od bara, pa ni imel nihče nič proti. user posted image  Nazaj grede, ko je bila že kar tečna in se je drla am am am, pa ni bila lačna in ni hotela jestuser posted image , smo se ustavili in jo dali na blazino kobacat, potem pa je bilo bolje.user posted image

Danes je prišel ven še peti zobek in tako zadnje tri tedne skoraj stalno tečnari, ponoči pa je praktično vse noči spala med nama, sedaj pa jaz spim z njo v njeni sobi. Ja, tole spanje med nama tudi ni bilo preveč mirno, večinoma se je končalo v črki H, midva vsak na svojem robu postelje, princesa pa vmes, ko je mojega brcala v rebra mene pa čohala po hrbtuuser posted image user posted image .

Še vprašanji: kako v teh dneh oblečete svoje user posted image  za doma in za v vrtec? Ali imajo vaši tudi tako mrzle rokice? Naša, odkar je skobacala, ima popolnoma ledene, ne glede na to, kako je oblečena. Večinoma je v bodiju dolg rokav in hlačah ali žabicah z zokenčki.

Nas uvajanje v varstvo še čaka, verjetno začnemo konec meseca, če se uspem z direktorjem dogovoriti o dopustu. Ko pa vas uspem prebrat za nazaj, vam pa še kaj napišem.user posted image   

živjo Tosca

user posted image za lep dopust. Ja, vreme pa ste glih še ujeli.

Neli ima tud skoz mrzle rokice, tudi zato, ker jih neprestalno slini. Zadnje dni je imela body kratek rokav in hlače, pa nogavice. Zjutraj v vozičku še copatke, majčko in flis jopico (8h zjutraj). Pozno špopoldan pa je na igrišču ali vozičku dobila nase še jopico kratek rokav ali majčko. Danes pa ima body kratek rokav in majčko, ko je hladno.

Če bosta naslednji teden kaj frej, pa se dobimo na čvek.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
11.9.2009 12:54:39   
afnica mala
Tejčkika- ja, prav super ste, tako teža, kot vse ostalo. Jaz pa Neli ne tehtam več, ker mi je ta terden pokvarila novo tehtnico. Jap, zanimive so ji stvari kot tehtnica, kalorifer in pa vse kar ima kabel in vtikačuser posted image

nočni jok- pa je doletel tudi nas. Upam, da je to izjema. Ob 0:00 jok. Ko sem jo vzela v naročje, bi se ona kar igrala z mojimi lasmi, zato sem jo dala nazaj v posteljo, mal božanja, ona bi me pa za lase cukačla, zato sem jo pustila - 2minut joka in je zaspala. Ampak se je v spanju zajokala še ene 2x. Uro kasneje pa me je zbudilo piskanje na Angelsound-u- so se baterije spraznile in potem piska. HB ni zbudilo Neli. Danes pa sem se zbudila z glavobolom.

Delavce imam malo zunaj, malo notri, vse je odprto in prepih, jaz že malo smrkam- nič hujšega. Fsado sva šli že zjutraj naročit. Tako, da mogoče (če ne bo dež hecal) naslednji teden zaključimo s fasado in si potem vzamemo teden dni popoldanskega crkljanja v trojeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3072
12.9.2009 11:14:02   
suzy124
Na hitro vas pozdravim, smo bili na dopustu in smo prejšnji teden prišli domov. Smo bili en teden v Logarski in en teden na morju. Bilo je super Maj je užival v vodi, zelo rad pa je dudo namakal v morsko vodouser posted image user posted image user posted image

Jutri bo star 11 mesecev in je pravi nagajivček, veselo odpira predale in se postavlja na noge. Imamo že sedem zobekov, in v torek sma se nehala dojit, ker enostavno ni več hotel in me je samo grizel.

Vidim da že pridno uvajate lumpije v vrtec in da so kr pridni. Maj bo pa letos doma ker vrtca itak nismo dobili in ga bo mogla kr babica pazit če jaz dobim službo.

Zdaj pa še grema z Majem malo ven predno gre na popoldanski počitek.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
12.9.2009 19:57:08   
jolly123
Kje se spet potepate vse?

Pri nas nič novega razen da grem dvakrat spat in grem delat user posted image Tajko se bo čuval pri naših dokler mu pediater ne bo dal dovoljenja za vrtec. Pol bomo pa vidli kako naprej, sploh se še nisva do konca uvedla in mi je kar malo gnilo, ker sem upala da bo že ulaufan ko začnem delat. Mi ga je kriza pustiti nekje 9 ur, če še ne vem če bo tako dolgo sploh zdržal user posted image user posted image
odkar pijemo antibiotike ponoči spet spimo ALELUJA user posted image Tisto nošenje do 4-ih zjutraj te res ubije. Je pa dobil reakcijo na ospen - ima drisko in neke izpuščaje na riti. Pa ful hrano zavrača. Mi je malo čudno, ker ga nisem navajena da ne je. Zdajle zvečer je spil samo 90 ml keksolinota, ponavadi zmaže 300 ml.
Upajmo, da ne bo zaradi tega kakih budnic user posted image

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
12.9.2009 20:36:45   
mbd0411
Živjo!

Mi smo se dva dni potepali na kmetiji..Nocoj pa je Nik tako težko dihal.Smo se malo prehladili.Sva šla k dežurnemu in zdaj ima Ventolin.Pa na prsi mu dajem toplo pleničko.Neki bolj pije.HB!Je normalno,le malo je tečkast ko se zbudi,da se skašlja in lažje zadiha.Drugače pa po štirih šiba hitro kolikor se da v vse smeri.Včasih ga vidim tu,naslednji trenutek je že drugjeuser posted image Vedno bolj se spušča in stoji brez opore.Neki dela korake ob postelji.Vsak dan bolje.
Še malo pa vrtec..

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?