|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.9.2009 10:16:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu gogabojan)
  Neposredna povezava do sporočila: 2976
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
1.9.2009 10:34:42   
jolly123
Mi smo tudi iz vrtca s tem da našemu ni šlo ravno tko dobro kot Tilnu, je eden izmed mlajših, samo eden je še mlajši od njega, pa še en 11-mesečnik, ostali so vsi starejši, eden ima skoraj dve leti user posted image Ful se ni vklopil, je šel takoj stran od vseh otrok in se ful držal zase, skoz je bil v enem kotu kjer ni bil nobenga, če je kakšen prišel se je takoj umaknil, če ga je kdo prijel je takoj v tak jok...da cela groza.  Pa je bilo samo pol skupine tam, kaj bo ko pridejo še ostali user posted image user posted image
Bomo videli kaj bo jutri, gremo na zajtrk.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
1.9.2009 10:58:50   
mbd0411
Jolly,tudi mi rabimo,da se vklopimo.
Verjemi,da bo bolje.Vsak dan bo bolj živahen in razigran.Po 2 -3 tednih bo pa sploh enkratno.
Naš je pa včeraj zapilotiral iz vozička in ima stolčeno čelo.user posted image user posted image user posted image user posted image Joj,groza no.Samo ven sem ga pripeljala pred bajto samo stran stopila in dala sušilo na sonce,pa se je v tem času vstal in ga je prevagalo in bumuser posted image Tako je zajokal,pa malo je bilo krvi več peska....No,danes ne zgleda več tako grozno.

Ja,prvi dan šole...Goga imava tretješolčka...Da vidimo kaj vse bo prinesel domov.V šolo sva že nesla ogromno..user posted image
Mi smo danes kupili tudi prve čeveljčke,ker se tako na noge postavlja.Skoraj jih je že pojedeluser posted image Vse daje v usta.Slini se pa Hb nič.
Zobke imamo še vedno samo 4,a s temi je vse.user posted image Žemljo,pa kak keks tako zmaže,da včasih iščem če je kam skril.No če je zunaj je tako pes tisti ki čaka na priložnost,noter je pa drugače.
Janja,samo da se ti uredi.
Lep prvi september.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
   [Brisano sporočilo]
1.9.2009 11:19:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mbd0411)
  Neposredna povezava do sporočila: 2979
1.9.2009 12:48:56   
jolly123
Ja verjetno bo res, no mora biti, drugače ne vem se mi tud sanja ne. Recimo dons je toooooook tečen dere se že odkar je vstal da res ne vem kako bo na tak dan preživel še vrtec. In kaj sploh mene čaka ko ga bom prišla iskat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2980
1.9.2009 13:09:41   
sončnica24
Hojla, mi smo tudi preživeli prvi dan v vrtcu. Sva ga z mamo zjutraj skupaj peljali ker sem jaz potem mogla it delat. Pa še je mama moja malo tam ostala pa je potem odišla in je ćez dve uri po njega prišla je bil baje pridn, pojedo cel zajtrk. Jutri pa ga jaz sama peljem pa ga gre mama ok. 10ih iskat.

Nas pa zgleda zobi mučijo je včeraj cel dan se tako slinil da je bil nonstop celi moker pa spali smo tudi bolj slabo, danes pa je že boljše volje, samo zoba še ni videtuser posted image

Drugače vse po starem pa jaz sem z današnim dnem uradno zaposlenauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
1.9.2009 13:11:53   
gogabojan
Ojla.

Mi smo preživeli uspešno prvi šolski dan v prvem razredu. Seveda je imel ravnatelj pred šolo majhen govor. Je pa tudi opozoril otroke in starše, glede gripe. Je rekel, da je izredna gripa že na pohodu (vemo, jo prebolevamo) in nasvete, kako se izogibati okužbam.

Je pa rekel tudi otrokom, nič objemanja in ljubčkana.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mislim na tak fajn humoren način je reku, da se tako najlažje prenese okužba gripe.

Valla - čestitke glede prvega cepljenja in rejenja. In Bravo Tilnu za uspešen prvi dan v vrtcu.

Glede hrane k praviš. Naš pa se je zredil v ENEM MESECU 5 KG. IN ZRASTU 10'5 CM. Smo imeli abnormalno rast. Glede teže bomo še videli zakaj je tako. Najverjetneje se je zredil od čajčkov, ker mi na dan popije od dva do štiri litre tekočine čez dan.

Tako da sedaj moram beležiti kaj in koliko spije. Ko bova šla na preiskave, da bodo imeli zabeleženo oni, ker on bi moral vključno s hrano pridobiti 1,1 liter na dan. Bomo videli kaj bo.

Jolly - uffffffffffffffffffff. Sem podživela Bojanovo uvajanje, ko sem tebe brala. Naš bojan je prvi mesec oz. mesec in pol mel katastrofo. Čim je pršel v vrtec, jok stok, izolirat, in vročino. Do zajtrka si je od psihe ali muke, nimam pojma, vročino pridobil. Tako da so me vsak dan klicarli, da je dobil vročino. In to ko sem ga oddajala je bil takkkkkkkkkkkkkkkk jok, da sem jaz, takoj ko so se zaprla vrata od učilnice, in ko sem se obrnila proti izhodu, začela jokati, ker me je srce bolelo.

Ampak se je vnesel. Potem smo imeli samo problem pri oddaji otroka, takoj ko pa so zaprli vrata učilnice v vrtcu je bilo bolje.

Saj bo Jolly, boš videla Tajko se bo kmalu fajn uvedel. Držim pesti za tvojega malčka, in tudi za vse ostale

EVO MBD, prvi dan tretjega razreda uspešno zaključen. Nič kaj panike ni bilo, le bori se, da bi ga pustila da hodi sam v šolo in iz šole. Hmmm se bo potrebno fajn pogovoriti o tem. ž

Kako je bilo pa pri vas???

Tako, napisala sem kar sem želela. Zdaj pa grem počivat, ker me pošteno suka v trebuhu.

Lep dan punce,
gb

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
1.9.2009 13:14:56   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Drugače vse po starem pa jaz sem z današnim dnem uradno zaposlenauser posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEEE za uradno zaposlitev

in seveda tvojemu pobalinu za uspešno uvajanjeeeeeeeee

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ok zdaj me mate pa za kak mesec zadostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
1.9.2009 14:53:45   
irma78
napisala cel roman kot ponavadi, pa me je ven vrglo. GRRRRRRRR!!!

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

Neposredna povezava do sporočila: 2984
1.9.2009 15:06:40   
irma78
Bom še enkrat vse napisala.

Niki pa danes še ni šel v vrtec, čeprav je po moji oceni že 100% zdrav in je spet pravi živček in spet lepo celo nočko aja. Danes, za njegov 11 mesečni RD mi je celo podaril 13 urno spanje. V glavnem, sva se z mojim odločila, da ga dava v četrtek na uvajanje, da ne bo prekmalu spet kakšne bolezni iz vrtca prinesel. Me pa prav skrbijo tele gripe (pa to kar ti, Goga pišeš) - me prav zanima, koliko dni bom na bolniški letos.

Sicer pa danes mineva leto dni od mojega nastopa porodniške. Kako hitro gre čas. Se mi zdi, kot da bi včeraj nastopila porodniško. Še en mesec, pa bomo stari eno leto. Bo treba počasi o darilu razmišljat. PA fotoknjigo mu namreavma narediti s fotkami iz njegovega prvega leta.

Sem pa danes uspela celo eno uro študirat. Imam namreč eno veliko fantazijo it 18. na en izpit, čeprav ne vem, če mi bo pri tem živčkotu to uspelo. No začetek pa vendarle je. Pa z mojim očetom in Nikom smo šli danes malo po Tivoliju in na kavico v Čolnarno in smo se imeli zelo lepo. Malo so nas sicer ose in vrabčki nadlegovali, ampak kaj čmo.

Janja, upam da se tvoje stanje čim prej normalizira in da boč kmalu 100% OK. Jaz imam podobne težave (najprej ne vem koliko časa rjav izcedek, potem 1 mesec prava M, pa 10 dni nič, sedaj pa spet). Samo pri meni je to posledica kontracepcijskih injekcij, ki sem jih jemala. Je pa prejšnji teden G rekla, da če bo tokrat M spet trajala več kot 10 dni, da naj pridem po ene tablete, ki mi bodo zadeve uredile.

Gogabojan, WB! SMo te zelo, zelo pogrešale. Upam, da tole gripo čim prej prebolite.

MBD, kako je z vašim ta majhnim korenjakom? Ima veliko buško?

Jolly, držim pesti, da bo Tajkovo uvajanje v vrtec vsak dan lažje. Jaz tudi pričakujem malo težav - bom poročala.

Tejčika, čestitke za lep dopust!

Valla, in kakšne so mere tvojega manekena? 5 cm v enem mesecu? Ogromno.

Sončnica, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vpis v klub uradno zaposlenih.

Evo, mislim da sem vse še enkrat napisala. Če se pa še kaj spomnim, se pa javim.

Lepo se imejte, uživajte s svojimi sončki in pazite nase!

Papa

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
   [Brisano sporočilo]
1.9.2009 19:30:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu irma78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2986
1.9.2009 19:56:56   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

goga, kdo je tolk zrastu in se zredil? Bojan?? user posted image  5 kg? Al si se zmotila? Kje pa bo zdaj Rok? Če se ne motim, nisi dobila vrtca?

irma, Tilen ima zdaj 79 cm in 11.800 g user posted image  Super, da je Niki zdraj zdrav, v četrtek pa v akcijo! Pa čim manj solzic!

sončnica, čestitke za službo! user posted image user posted image

Nene ni se bojan zredu ampak rok.

Mel je pri 9ih mescih 7.5 kg pri 10ih mescih pa 12.450 in višina je 80.4 cm. In to je bilo pred enim mescem. Zdaj so kile doma pršle na skoraj 13kg, pri cm pa je čez 84 cm.

Ne vem če sem napisala, toda zgleda je Rok podedoval bolezen ščitnice od mene. Tako da bomo šli tudi na obsevanje ščitnice in na endokrinološko ambulanto. Bomo videli kako in kaj. Ker res nenormalno raste.

Tako sem jaz v enem letu zrastla 20 cm. Zaradi tega se mi je tudi malo hrbtenica skrivila. Zredila sem se tudi takrat. Žal mi je le, da je Rok temu podlegel. Itak pa bomo še videli kako in kaj. VAŽNO JE, DA SMO ZDRAVI IN VESELI, kljub gripi ki jo trenutno preživljamo.

Ja res je, vrtca nismo dobili, tako da ga bo zdaj oče čuval. Zastojn varuška. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Drugo mi ne preostane. Pa mama če bo šla na bolniško in bosta skupaj čuvala.

Problem je le v tem, da ima oče zelo slab želodec, in se prav boji, kako bo previl Roka. Pri bojanu je imel želodec ok, zdaj pa mu gre na bruhanje, samo če zavoha, da se je Rok pokakal. In bog ne daj, da Rok mal bruha. Očetu se takoj dviguje. Je pa res, da je mama rekla, da se bo navadil.

Januarja pa naj bi se spristilo še 120 prostih mest, ker na veliko gradijo nov vrtec, oz. pri vrtcu barjanček so začeli dograjevati, v stari vojašnici. Tako da upam, da vsaj tam pridemo not, ker bodo meli pa prednost tisti otroci, ki so bili že večkrat zavrnjeni. Tako da od 226 zavrnjenih jih bo ostalo le 106 brez, ostali pa naj bi pršli notri.

Ufffffffff sem se razpisala, pa sem mislila, samo kratko in jedernato napisati. Pa sem šla nazaj gor in pisala, ker bi rada klepetala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2987
1.9.2009 21:16:00   
PikicaStonoga
afnica ... jutri :) če ne bo prepozno ti poveš številko! danes sem uspeščno prenesla vse škatle d dokumenti in knjigami iz kleti v pritličje, jutri jih imam pa namen odpakirat in pregledat, dat na police in kaj tud stran vržt! Pa bom poiskala tist kar rabiš, mi bo ziher priplo pod roke, je pa nekaj v zvezi v 2052 al pa 5220 a obstaja kej podfobnega na novi lestvici ena rumena člist spodnja tm kjer je speta lestivica?

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2988
1.9.2009 21:35:51   
mbd0411
Irma,buške ravno ni,taam kože niuser posted image user posted image ,si je olupil...Ni več tako hudo za videt,pa laski mu malo skrijejo.

Gooooga
kako lahko toliko spije??'MB!!!!!Moj spije 1 deci soka,najraje vode,pa zjutraj in zvečer flašo mleka...Veliko sadja in kako skuto...Tako,da s hrano dobi malo tekočine.Kje ,da bi spil toooliko-4 litre..Kje pa.Imam srečo,če spije en frutekov sok.user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
2.9.2009 6:59:56   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

afnica ... jutri :) če ne bo prepozno ti poveš številko! danes sem uspeščno prenesla vse škatle d dokumenti in knjigami iz kleti v pritličje, jutri jih imam pa namen odpakirat in pregledat, dat na police in kaj tud stran vržt! Pa bom poiskala tist kar rabiš, mi bo ziher priplo pod roke, je pa nekaj v zvezi v 2052 al pa 5220 a obstaja kej podfobnega na novi lestvici ena rumena člist spodnja tm kjer je speta lestivica?

pikica- sploh se ne trudi več z iskanjem. Dala bova bolj pastelno.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
2.9.2009 7:08:27   
afnica mala

gogabojan- men se tud zdi ful velik 4l. A je to sladek čaj?

Neli pa zadnji teden fulllll je. Tako, da ji dajem samo še 5 obrokov (1x mleko 4x gh), nobemih vmesnih, ker vsak obrok poje 200g (za Neli je to super). Se ji pa ful pozna na rokicah. Prej je imela samo spodnji del zalit, zdaj pa tudi zg. del rokic user posted image

Včeraj ni šla popoldan spat (obiski, se je preveč dogajalo) in je zaspala že ob pol osmih in še spančka. Moram ji kupit pižami z dolgim rokavom, zato me čaka H&M in po karte za Riverdance moram iti. Takoooo se veselim predstaveuser posted image Danes ali jutri. En dan Domžale, en dan Lj.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
2.9.2009 8:59:50   
gogabojan
Jutro.

HB Rok nima driske tiste trdovratne, tako da upamo, da bo kmalu bolje.

Afnica - pije vse, hippov čaj komarček, včasih je pil tudi sadni čaj od hippa, (sok je pil kakih 14 dni, takrat ko smo bili na morju pa še to ne vedno ampak voda čaj sok), tako da kolikor so sladkani ti čaji so, jaz mu nič ne sladkam. Pije pa večino čaja, čez dan popije tudi tri oz. po količini liter vode sigurno. Sokove mu ne dajem. Niti izjemoma ne, razen takrat kot sem že zgoraj opisovala da na morju.

Ne pije vsak dan štiri litre tekočine, ampak od dva do štiri litre. Čeprav se je zdaj zmanjšalo in nismo šli čez 4 l, (se vidi da je vročina popustila), toda vseeno spijemo preveč.

Zato pa imam en zvezek z razpredelnico, kjer moram vpisovati kaj in koliko in kdaj spije.

Sva hodila tudi h P na preglede. Pa lačen ni, niti ne je pretirano veliko, spije pa ufffufffufffff. Po kosilu naprimer več noče jesti, toda spije pa komot flaško vode. Pa sem pomislila, da ni mogoče lačen. Pa ni, ker se joka, ker noče več hrane v usta.

No zdaj smo uvedli ukrep, da pije iz manjše flaške doma. Tiste k ma 150 ml. Tisto spije in več ne dobi do naslednjič, ko protestira, da je žejen.

Evo primer. Zjutraj je okoli 6h jedel. Do sedaj, mi je že spil 660 ml vode. Zdaj v tem trenutku pa žlampa čaj. In tako bomo prišli na 990 ml. To bi moralo zadostovati za tekočino ki jo on potrebuje na njegovo težo in velikost. Toda mi bomo šli čez to mejo.

Ne vem če se spomnite, tam nekje na začetku pri treh ali štirih mesecih, sem napisala, da mi otrok nenormalno pije. S p nismo takrat prepisovali temu velik problem, ker količinsko ni bilo tako veliko. Sedaj pa je ratal prevelik problem glede tega.

Vem pa da je zdrav, ker je pravi dobrovoljček in vedno nasmejan. Mu nič ne fali. Razen te pomanjkljivosti. Itak pa bomo kmalu zvedeli kaj in kako, in kam na preiskave.

Trudim se po najboljših močeh, da bi moj otrok čim manj spil.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tebi MBD se bo to čudno zdelo. Sam tako kot se ve borite, da bi več spil, se jaz, da bi manj spil.

Mislim, hotela sem vam samo to razložiti.

Aja, naš Rok pa zna zaigrati užaljenost do pakistana in nazaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . To so takooooooooooo kriva usta navzdol, in tak užaljen pogled, da je za umret smešno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa kregava se tudi na veliko, če mama ne pusti, da je vse po njegovo.

Najbolj smešno pa se mu zdi, da ko se dvigne, se spusti, stoji na mestu, in se nato zasmeje, in se vrže na rit. To mu je sedaj zabava na veliko.

Punce uživajte še v zadnjih dnevih porodniške, tiste k boste kmalu začele.

LP

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
2.9.2009 10:57:10   
jolly123
Mi smo prišli z drugega dne uvajanja in joj moj otrok je bil danes tako priden. EDINI je bil, ki se ni jokal. A lahko verjamete user posted image user posted image
Skupaj smo pojedli zajtrk jih umili in potem smo starši en za drugim počasi šli ven in pred vrati čakali kaj bo. Eni so se začeli jokat takoj po 10-tih sekundah, tisti ta starejši so eni tolkli po vrati in se celo uro drli ati, ati, mami itd. Mislim kriza res ko to poslušaš. Sem čakala kdaj bojo pome prišli da pridem nazaj notri ga pomirit, pa sem na koncu edina ostala zunaj in še eno uro sama sedela user posted image
Tud pisnil ni, cel cajt se je igral, raziskoval, pil, jedel user posted image user posted image

Ne morem povedat kako sem vesela, se mi je kar kamen od srca odvalil. Upam, da bo naprej tudi tako, danes je bilo samo pol skupine skupaj, jutri jih bo vseh 13. Jutri ga pustim za dve ure čist samega, jaz grem po opravkih, v petek pa že spi tam.

Neposredna povezava do sporočila: 2993
2.9.2009 12:17:14   
lena35
Pozdravljene!
Vse že na veliko uvajate svoje malčke v vrtec mi pa še sploh nismo dobili odgovora pa mi 20. poteče porodniška.Res je rekla vodja v vrtcu da bo a dokler ne dobim pismeno sploh ne verjamem.Mbd kaj praviš na to bo al nebo?Drugače smo pa tk pošteklivi da je joj.Imamo 5 zobov in nič več,hodi ponajveč10korakov in še to če on hoče.Drugače je pa angelček .ki mu še vedno ni do spanja ponoči.lp user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
2.9.2009 13:23:34   
Tejčika29
Oj!

Mi smo ok, po starem. So me že klicali iz službe če se bom kaj oglasila in grem v petek se zmenit še za 1 teden dopusta, tako da bi začela zadnje tri dni v septembru. Nekaj se menjajo stvari, zato je res bolje, da se prikažem in se zmenim.

Alina je radoživa navihanka, raziskovalka, atijeva cartika, kobaca na veliko, se dviguje ob stajici in podobno, npr. ob odprtem pomivalcu... Govori ma ma, ta, pokaže vse živo. Spimo po starem, zaenkrat imamo še samo 2 zobka.

Vidim da pridno uvajate malčke v vrtec, vsaka čast, to je kar hudo, no Alina je rada pri babici, zdaj bo vsak teden več, sploh dopoldan, da jaz naredim čistilno akcijo, obdelam frizerja in se v glavnem pripravim za službo.

Joj punce moje zdej gre pa zares, ene sicer že delate. Konec spančaknja in jutranjega cartanja z malčki, jutranje kavice in sprehodi, shoppingi, srečanja... Konec, eno samo hitenje nas bo v vrtec, službo, kuhanje, pospravljanje, čas z otročki bo minil kot bi trenil. user posted image

No ja, grem zdaj kaj postorit, pol pa kuhat.

Neposredna povezava do sporočila: 2995
2.9.2009 13:33:55   
sončnica24
Hojla, drugi dan za nami, danes ga lepo ob pol osmih pripeljama pa jim je baje pol takoj zaspal kr sam na blazini (saj ni čudno če je že mene ob šestih budil z njegovo lučko ki mu sveti in poje uspavankeuser posted image ). Je pa se potem ko sem prišla po njega jokal in sicer ko se začne en fantek jokat on z njim joka, drugače pa je čisto vredu.

Zjutraj ko sma ga pripeljala je bil že en tam pa je tako na miru na blazini sedel, naš pa takoj v akcijo na vse štiri in šprint v igračeuser posted image - jim bo še dal vetra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
3.9.2009 9:52:32   
jana84
Živjo!
Vas nimam časa brat, ker toliko čvekate, čveke!

No, naj vam povem, da je naš Jakob lepo priden (?) v vrtcu...V bistvu je sedaj že en teden odkar spoznava vrtec. Najprej sem ga prejšnji teden v četrtek in petek peljala za pol urce, pa še jaz sem bila zraven, tako da je malo spoznal kam bo šel in kje se bo igral...No takrat je bilo kar luštno. V ponedeljek sem ga pustila za eno urco tam samega, pa baje da je blo tudi kar fajn. Malo je jokal ampak nič hudega. V torek, 1.9. pa je bila v vrtcu katastrofa...Nova skupina, vsi otročički na novo s starši, vsi jokali kot da jih derejo...Tako da je tudi naš jokal in jokal. Pa sem ga psutila tam samega za cca.urco in pol pa ga potem prišla iskat...Ko sem prišla je bilo vse v redu...Normalno! No, včeraj sem ga pa peljala ob 8h ga pustila, niti v skupino nisem šla, ker je kar skočil vzgojiteljici v roke...Sicer ko je zaprla vrata za sabo, se je oglasila sirena, pa nič zato. In iskat sem ga prišla po kosilu. No in vzgojiteljice so rekle, da je bil kar priden. No malo je jokal, malo je stokal...Ampak da je bilo boljše kot dan poprej. Danes pa ga je v vrtec peljal očka...Je rekel, da sta se malo igrala, potem pa da ga je pustil tam in šel...Iskat ga grem ravno tako po kosilu okrog 11.30. Za enkrat ga ne bomo mučili še s spanjem, ker noče zaspati  sam v poslejici, ampak se rad malo pocrklja na rokah, potem pa ga odložim v posteljico in spi...Tako, da spanje za enkrat še pustimo ob strani!

Ja, drugače je naš korenjak priden, lepo raste, tehta že okrog 9kg, velik je pa okrog 78 cm. Tam nekje. Naslednji pregled pri pediatrinji ima 5.10. ko bo tudi cepljen.

Na splošno lahko rečem, da je priden, ponoči spi kot kakšen dan: npr.danes je spal od 21h do2.30 brez kakšnih večjih podvigov, potem pa smo ga morali vzeti k sebi v posteljo ker ni in ni hotel zaspati...Nekaj ga je tudi napenjalo (seveda saj smo bili v trgatvi in se je napokal grozdja!)...No, drugače pa spi čez dan kot ga trkne: tam od 12h do13.30, kakšen da celo do14h...Potem pa odkinka še kakšne pol urce tam okrog 17h...In zvečer pa smo ob 21h že v deželi ninkonanko....

Hja, danes sem bila pa na pregeldu pri G: naš drugi korenjak lepo raste; noseča sem 7t+3d, dojenček je velik9mm, srček mu lepo utripa in vse ostalo je tudi tako kot mora bit!

Zdaj pa šibam, da kaj postorim po stanovanju dokler imam fraj!

papa

Neposredna povezava do sporočila: 2997
3.9.2009 11:37:36   
jolly123

Hojla, drugi dan za nami, danes ga lepo ob pol osmih pripeljama pa jim je baje pol takoj zaspal kr sam na blazini (saj ni čudno če je že mene ob šestih budil z njegovo lučko ki mu sveti in poje uspavankeuser posted image ).

A res a kar sam je zaspal? Hehe faca mali, naš je danes tudi dobro prenesel za razliko od ostalega huronskega dretja od 13-ih se samo trije ne jokajo NONSTOP. Res se ti smilijo in se vprašaš a se tak otrok sploh navadi na vrtec ali se pač samo vda v usodo?
Danes ni bilo panike sem ga pustila dlje kot smo bili zmenjeni, je prišla že druga polovica otrok, ko sem ga šla iskat, pa je šele takrat začel jokat, ker je bil že čisto preutrujen in je vzgojiteljici zlezel v naročje in ji na vsak način hotel dopovedat, da bi šel spat user posted image user posted image
Tko da sem kar zadovoljna zaenkrat me skrbi kaj bo ko bodo začeli spat, pa vse se bodo tako jokali, tko da bo od spanja bore malo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2998
3.9.2009 13:09:39   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Hojla, drugi dan za nami, danes ga lepo ob pol osmih pripeljama pa jim je baje pol takoj zaspal kr sam na blazini (saj ni čudno če je že mene ob šestih budil z njegovo lučko ki mu sveti in poje uspavankeuser posted image ).

A res a kar sam je zaspal? Hehe faca mali, naš je danes tudi dobro prenesel za razliko od ostalega huronskega dretja od 13-ih se samo trije ne jokajo NONSTOP. Res se ti smilijo in se vprašaš a se tak otrok sploh navadi na vrtec ali se pač samo vda v usodo?
Danes ni bilo panike sem ga pustila dlje kot smo bili zmenjeni, je prišla že druga polovica otrok, ko sem ga šla iskat, pa je šele takrat začel jokat, ker je bil že čisto preutrujen in je vzgojiteljici zlezel v naročje in ji na vsak način hotel dopovedat, da bi šel spat user posted image user posted image
Tko da sem kar zadovoljna zaenkrat me skrbi kaj bo ko bodo začeli spat, pa vse se bodo tako jokali, tko da bo od spanja bore malo user posted image

Se je danes zgodba ponovila.(zaspal in se pri zajtrku zbudiluser posted image )
Je pa res da se je tako jokal ko sem odišla da me je kar malo stiskalo, še sploh ker imam pisarno tudi tam kjer so zdaj ti novi in eni nonstop jokajo pa sem tako z mislimi bolj pri svojem kot pri deluuser posted image . No jutri ne bom šla z njim v igralnico ga bom kar zunaj oddalauser posted image

No drugače pa je ok, je baje potem hitro nehal jokat. Sem pa šla danes okrog kosila k njemu sma se skupaj najedla, pa še dva fantka sta bila tam in so tako jedli da je bilo veseljeuser posted image user posted image .

Je pa še dobil prvi "ugriz", so bili z malce večjimi skupaj zunaj in ga je eden začopato, pa ni baje nič jokal ko so šli rokice umivat je vzgojiteljica vidla pa ga je takoj namazala. Kaj pa pomaga da bi to zbledelo? Tiste ki imate večje otroke verjetno veste?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
3.9.2009 20:07:45   
mbd0411
Živjo!!

user posted image user posted image user posted image Tudi mi dobili vrtec... zvedela danes od ravnateljice,ko sva se srečali v trgovini... Torej 1.10. gremo ...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?