|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
3.9.2009 10:42:52   
lindi1
Punce  vidim,da imamo vse podobne probleme,s spanjem,s cel kup vprašanji,se nam kar dogaja,še dobro da lahko tukaj malo pojamramo,a ne,se kar boljše počutiš.user posted image user posted image bravo za oktoberke in naše male nasveteuser posted image .
Jaz sem že s kavice,zajtrk zmazan,zdaj bo pa treba malo na cunje,da vsaj malo migamuser posted image včeraj ni bilo nič z mano,ko sem prišla s

pregleda,je tak zrak tam,da mi je kar slabo ratalo,ne vem pa ne,če ne mogoče tudi od pritiska,sem ga imela 140-90,kar dosti glede na to,da jemljem tablete.
Meni nikoli ne pove,koliko moj bejbi tehtauser posted image samo na ultrazvoku rasti je povedala,verjetno zato,ker je bilo za plačatiuser posted image ,mi pa vsakič pove,da je za 1 teden večjiuser posted image .A potem bo hotu 1 teden prej venuser posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
3.9.2009 10:44:18   
karmen b
Uf, sem se nabrala vaših čvek....

Lepo, da me pogrešate user posted image in kot je napisala Boob, smo menjali strešno okno v dnevni sobi, kjer je tudi računalnik in smo ga zabarikadirali s sedežno in pokrili, da se ne praši po njem, zato me ni bilo. Imam zdej novo strešno okno...juuupiiiiiiii!!!

Rižkoo, upam, da se dobro držiš. Ti kar počivaj lepo, kot ti je blo naročeno, vendar pa se ne sekiraj preveč. Ena stranka je mela že tud več kot mesec dni pred rokom enako situacijo. G jo je tako prestrašila, da je bila sigurna, da bo šla drug dan rodit. Na koncu je blo pa tko da je 10 dni čez rok že skor molila, da bi šel otrok ven in potem ji je blo komčno namenjeno rodit. Tko da nič panike, oktrobrke mormo skup držat user posted image .

Nina ja vem, da prestajaš muke. Ne vem, kaj naj ti rečem. Delaj z grda, če ne gre zlepa pa bo pol mogoče kaj pomagal. Mogoče se ji boš pol tok zamerla, da te bo iz užaljenosti čist zignorerala.

Moj dragi se je končno zganu in stvari so se začele premikat. Sicer še vedno spi pri mamici, ker kopalnice še ni, vendar se mi zdi, da ga je začela mal prpa dajat in panično leta okol in skup spravlja stvari tako kot bi to moral počet že kak mesec nazaj.

Včeraj sem s pregleda. Moj bačko/buča se je obrnu na glavo, kot sem tudi sama že predvidevala in plodovnice je dosti. Sem ga pa vprašala, kok je zdej težak, pa je v svojem stilu odgovoril: sej ne bova nič spremenila če bi reku, da je kaj pretežak, ker rodit tko ne morem nič drugače. Mi je pa povedal, da so vse mere nekje v povprečju, oz. malce nižje ampak še vedno znotraj povprečja. Me prav pomiri, ker ne zganja nobene panike za nobeno stvar in pove na tak način, da se nimam za kej sekirat....lepo po domače user posted image ...

Ena je spraševala glede CTGja, no meni ga bo prvič naredu čez tri tedne, ko bom natanko 37 tednov noseča in potem enkrat na teden dokler pač ne grem rodit.

Za tabelo...naslednji pregled + CTG je 24.9.

Muca*maca, res upam, da bom jutri lahko šla s tabo mao po mestu in na kosilo in da malo počvekava na 4 oči, ker drugače bova bankrotirali zarad telefonskega računa user posted image . Je pa nek dež napovedan, pa še keramičar naj bi pršu. Sej bom tud vesela, če keramučar pride, sam ni ga čez dober babj čvek.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu rolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
3.9.2009 10:57:08   
Meliitak
hej

splošno: glede na to da G odkrijejo da je s tabo kaj narobe je še dober, ker potem vsaj nisi v skrbeh al se bo kj novga zapletl pri porodu...ko pa gre vse kot je treba, pol se pa že začneš spraševat a je to sploh mogoče in ali mogoče niso kaj spregledal...HB če niso, če pa so pa b oš ti tista k bo nosila posledice ne pa tvoj G...na koncu koncev si pa mislm (jaz osebno), da o svojem telesu odločaš sama in da tudi če kaj misliš da ni v redu ti pod nujo ni treba, sj zdravniki nimajo skoz prov...poslušaš pač svoj notranji jaz a ne...jaz ostajam pozitivka in vse obrtačam na dobro stran, tko tud moje težave/netežave al kako bi temu rekla...samo da se držimo začrtanega he, he

jest mam pa stalno napet trebuh, tko da sem se odločila da sem več v horizontali, pa nč zato če ne bom hodila na sprehode, rajš kako vajo doma nardim (ponavad sred noči he, he) in se vsaj mentalno bolj počutim...mam pregled 15.9., tko da do takrat bom več al manj počivala, čeprav mam še velik za opravt

...glede na to da sem se pred kratkim poročila in da sem neuradno začela s porodniško (jah mam še dopusta fino ane), sem se odločila da se bomo dobili s sodelavci to nedeljo in malo proslavili...jasno da nam povabila vseh, sam tiste men pr srcu, pa sem že mal žalostna ker enih ne bo, ampak naj se rajš cajtajo doma (ker jih je nekaj na bolniški) bomo že nadoknadl...tko da zdej mal tuhtam kakšna darilčka naj jim prpravm (sem mahnjena na to da ponavad če je kaka žurka vedno kaj pripravm), da bodo še bolj razpoloženi, ko že v službi ne morejo ravno bit...

...v pekaču za kruh se kruhek peče...prvič...tko da poročam kako je ratal...al pa slikam he, he...zdej pa mal v horizontalo kot sem obljubila

Neposredna povezava do sporočila: 1853
3.9.2009 10:57:25   
karmen b
Evo še utrinek z našega kelepta v živo in sladkanja s sladoledom pri Žabarju. Prede3n smo uspeli ulovit natakarja za fotko, je sladoled žal že izginil v naše želodče...le zakaj? user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
3.9.2009 11:00:58   
boob
uuu karmen en user posted image  za tvojga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
3.9.2009 11:02:44   
Meliitak
oooo kok ste lepe...bravo za vse bušije in bodoče mamiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
3.9.2009 11:06:43   
Februarka08
Vau, sami bušiji na kupuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
3.9.2009 11:08:46   
Aniiita
Februarka, hvala. user posted image Saj jaz tudi nočem paničarit, še vedno pozitivno razmišljam (in dojenčici govorim, naj še malo notri počaka :)) Sem pa resno vzela te njegove besede sedaj.

Ma koliko lepih trebuščkov na kupu user posted image Jaz bom menda prišla na srečanje šele potem z dojenčkom, če bodo še.. takrat mebo skoraj gotovo bolj okrog hodit vleklo user posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
3.9.2009 11:11:13   
Aniiita
Ste vidle da ne bomo mogle bit miss buši, ker smo že preveč noseče?
Še žal jim bo user posted image user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
3.9.2009 11:14:29   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

Ste vidle da ne bomo mogle bit miss buši, ker smo že preveč noseče?
Še žal jim bo user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
3.9.2009 11:25:45   
Meliitak
kr nej slikce naših bušijev pršarajo za tekmovanje, bodo pa pol najlepše slike user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1861
3.9.2009 11:33:41   
majakla
Dober dan. user posted image

Čez 1 uro imam (končno) dermatologa
in upam, da me reši, ker me že vedno
bolj srbi! user posted image

Včeraj sem bila (tudi končno) pri
zobozdravniku in je rekel, da naj,
spet za 1 leto, bežim od njega.
Moji zobje so baje kariesresist, kot
je on to imenoval - HB user posted image .

Vidim, da vse že na veliko pripravljate
torbe za v P, ja kaj pa te rabimo takega?
Toaletna zadeve, kakšne zokne, copate,
pa kaj še ? ? ? user posted image

Slikica Žabar: zdaj pa vidim, da ni isto,
ko se jaz doma sama in v MB bašem
s Planico! user posted image

Lepo bodite, šibam na Ptuj, da lahko
pozabim na gosenico, PA, Pa.

Aja, Rižko: pa res počivaj! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1862
3.9.2009 11:41:59   
gorenka
karmen - bravo za novo okno user posted image in 3xbravo za tvojga...no mogoče mu pa tist prah z razbite kopalnce pomaga da mu možgani na konc še prou začnejo delatuser posted image . držim pestiuser posted image

slikca je pa itak fenomenalna....kva ste pa mislile, da bomo slabo zgledale na njej glede na to da smo vse sladoled prej zmazale?user posted image

katrin - kdaj pa maš jutri pregled v lj? a v P? k jst bom tam zjutrej...okol 9h, tolk da vem če morm kej bl oči vn vršt da te kje srečamuser posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
3.9.2009 11:47:45   
Anonimen
UUU tale srečanje je pa res super punceuser posted image user posted image Vse nasmejane in dobre voljeuser posted image .

Jaz sem pa še zmeraj bol tako tako. Ne vem kako bom pojedla ta antibiotik, ker je v kapsulah. Pa to še ni problem, sploh me ni strah rodit ampak kaj če bo kaj narobe, samo to mi gre vedno po glavi.user posted image

(odgovor članu gorenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1864
3.9.2009 11:48:34   
Anonimen
miss buši 2009 ... Lahko se prijavte. Samo pač na finalni prireditvi boste že brez bušija. user posted image

< Sporočilo je popravil majcy_m -- 3.9.2009 11:49:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 1865
3.9.2009 11:56:45   
emaa
Miss buši, ma saj se ne rabi uradne lente, da smo vs emis buši, a ne.
Moj naslednji pregled je 17.9.+CTG
Drugače je vse v redu, dojenček raste, je malo manjši, ampak tud to ni neke panike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
3.9.2009 11:57:41   
Anonimen
No punce evo pa le nekaj dobrega, dobil vse stvari iz paketa E. user posted image

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1867
3.9.2009 12:16:57   
katrin***
gorenka...js mam pa ob 11.30h v P ja. Tko da se žal verjetno ne bomo srečale. Grem najprej se prijavit odspodaj v sprejemni (kot ponavadi), potem pa v 4 nadstropje v čakalnico k Pušenjaku.

Same lepe user posted image  na slikici. frrr...kje pa je Jaša?

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
3.9.2009 12:31:59   
Anonimen
jst mam pa jutr dekompresijski stov ob 12h :)

(odgovor članu katrin***)
  Neposredna povezava do sporočila: 1869
3.9.2009 12:43:21   
Anonimen
wiwiwi
ratal mi je dubit preglede v P user posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled 10.9. ob 10h user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1870
3.9.2009 12:43:55   
tane
Rižkoo, sem šele danes prebrala...ti samo POČIVAJ, res se splača vsaj še 14 dni kot so ti rekli, pa bo vse ok.

Aniiita, ja ko je mene zvijal od bolečin sem klicala babice, pa me je vprašala če tudi pogosto odvajam sem rekla, da ne, no skratka je rekla, da lahko vzamem lekadol...ampak če te zvija, prebava itd. lahko da je samo to...v vsakem primeru veliko pij in počivaj!

katrin, meni je v ponedeljek ko sem bila 34/3 rekla, da zdaj tudi če rodim je OK, da je že vse razvito, da tudi v inkubatorju verjetno ne bi bil več ampak samo v topli postelji, ampak vseeno počivaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
3.9.2009 13:01:34   
Anonimen
aja, pa še to
drage moje user posted image , pazte nase, mormo zdržat do oktobra user posted image , sj ni več velik, pa vse k mate probleme, upam da jih boste čimprej in čimbol rešle user posted image
Pa VEEEEELIIIIIIIK POČIVAT

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 1872
3.9.2009 13:16:40   
katrin***
tane...hvala, se kr bolš počutimuser posted image . Dobr da sm doma ostala in ne delam več, tako da lahko več počivam. No, neki morm okol prčkat pa delat, ampak ne pretiravam. Sej bom jutri Pušenjaka zlo na podrobno zaslišala kako pa kaj. Je od moje sošolke sestrična tut rodila 1 mesec pred PDP-jem pa je pupika bla čist o.k in tut ni bla v inkubatorju HB, zdej je pa že ornk babuškauser posted image user posted image

Sm šla prejle na en sprehod (dobre pol urce), ker sm mogla it na banko pa na študenta in v lekarno še po alkohol, k sm zadnjič pozabila vzet in je blo prov fino se mal sprehodituser posted image . Sej ne da sm komej do doma pršla in takoj letela na wc, ker me je naš user posted image  tako lepo z rito tiščal v mehur, da me je res kar bolelo. Na wc-ju pa bore malo potem user posted image  - eh, user posted image  radosti vključujejo tudi to seveda in se ne pritožujem, samo da je user posted image  o.k. Kar pa definitivno na vsake 3h potrjuje s svojim premikanjem in guzenjem user posted image user posted image user posted image

Za kosilo jedla sataraš in se ga tolk napokala, da komej diham user posted image  Zdele pa šibam obesit še ene par cunjic k mi jih je ostalo.

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
3.9.2009 13:20:37   
Februarka08
Obara se kuha, za posladkat bojo pa palačinkeuser posted image mnjami, z Nutello, sevedauser posted image user posted image zdaj pa spet lahko mal počivam, sem pa ravno eno sočno jabolko pojedla in mi je tako težo naredil v želodcu da mi ni nič dobrouser posted image ah...

Pridno počivajte!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
3.9.2009 13:39:21   
karmen b
Aniiita seveda da bodo pol tud srečanja ko bomo rodile. Pol bo šele fino, ker bom vse doma in se ne bo problem uskladit za uro. Pa še na sprehod bomo lahko šle skup.

Karta letna za živalski vrt stane 30€, kar se mi zdi poceni, če greš pogosto in otročki majo zastonj. Če se katera prijavi, z veseljem registriramo klub zoo.

Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?