karmen b
|
Uf, sem se nabrala vaših čvek.... Lepo, da me pogrešate in kot je napisala Boob, smo menjali strešno okno v dnevni sobi, kjer je tudi računalnik in smo ga zabarikadirali s sedežno in pokrili, da se ne praši po njem, zato me ni bilo. Imam zdej novo strešno okno...juuupiiiiiiii!!! Rižkoo, upam, da se dobro držiš. Ti kar počivaj lepo, kot ti je blo naročeno, vendar pa se ne sekiraj preveč. Ena stranka je mela že tud več kot mesec dni pred rokom enako situacijo. G jo je tako prestrašila, da je bila sigurna, da bo šla drug dan rodit. Na koncu je blo pa tko da je 10 dni čez rok že skor molila, da bi šel otrok ven in potem ji je blo komčno namenjeno rodit. Tko da nič panike, oktrobrke mormo skup držat . Nina ja vem, da prestajaš muke. Ne vem, kaj naj ti rečem. Delaj z grda, če ne gre zlepa pa bo pol mogoče kaj pomagal. Mogoče se ji boš pol tok zamerla, da te bo iz užaljenosti čist zignorerala. Moj dragi se je končno zganu in stvari so se začele premikat. Sicer še vedno spi pri mamici, ker kopalnice še ni, vendar se mi zdi, da ga je začela mal prpa dajat in panično leta okol in skup spravlja stvari tako kot bi to moral počet že kak mesec nazaj. Včeraj sem s pregleda. Moj bačko/buča se je obrnu na glavo, kot sem tudi sama že predvidevala in plodovnice je dosti. Sem ga pa vprašala, kok je zdej težak, pa je v svojem stilu odgovoril: sej ne bova nič spremenila če bi reku, da je kaj pretežak, ker rodit tko ne morem nič drugače. Mi je pa povedal, da so vse mere nekje v povprečju, oz. malce nižje ampak še vedno znotraj povprečja. Me prav pomiri, ker ne zganja nobene panike za nobeno stvar in pove na tak način, da se nimam za kej sekirat....lepo po domače ... Ena je spraševala glede CTGja, no meni ga bo prvič naredu čez tri tedne, ko bom natanko 37 tednov noseča in potem enkrat na teden dokler pač ne grem rodit. Za tabelo...naslednji pregled + CTG je 24.9. Muca*maca, res upam, da bom jutri lahko šla s tabo mao po mestu in na kosilo in da malo počvekava na 4 oči, ker drugače bova bankrotirali zarad telefonskega računa . Je pa nek dež napovedan, pa še keramičar naj bi pršu. Sej bom tud vesela, če keramučar pride, sam ni ga čez dober babj čvek.