|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
2.9.2009 18:26:47   
LINDI
Tudi če je razlika je vseeno full lep trebušček FEBRUARKA.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
2.9.2009 19:53:12   
ninasiki
ojla punce

evo moj popoudanski spanec je za mano sm bla pa dons fuuuuull pridna sm oprala 2 stroja, skuhala kosilo, ogrela vodo za kopat... uglaunem sm si zaslužla ta počitek ampak dons pa res user posted image user posted image user posted image

PALEGIA30 nam je babca v šoli za starše rekla da če ma katera leče da naj raje z očali pride oz. al da mora z očali pridt ker ti ko potiskaš moraš met učke zaprte da ti žilce ne popokajo to je pa zdej tak pritisk da jih nimaš ti lepo skup dane ampak jih kr ornk stisnš, za spodnjo frizurco pa se jst tud kr še sama rihtam in se tud bom do konca ker ni nič narobe oni pobrijejo v primeru da se nisi sama

RIŽKOO držim pesti da bo počakau še 4 tedne ti pa kr počivat pa nikamor več in naj te dragi razvaja user posted image user posted image user posted image user posted image

SKAČICA pol je pri vas tako stanje kot pri meni čim dobim kak dnar ga takoj ponucam sploh ne razmišljam da bi dala kej na stran al pa kokr kol drugač neeee to je denar za mojega baby-ja mojmu se pa kr blede že pa skos ''lubi sej to lahko pol kupva '' pa ''lubi to ne boš rabla takoj prvi mesec'' jst pa nč sam kupujem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tko da že zdej komi čakam 15 da dobim denar in spet v BC po cunjice za user posted image

MAJ2009 sploh ne govor o srbenju trebuha ker se takoj začnem praskat mi moj prau ''ejjj pust mal kože gor da nau on čez popek vn padu'' user posted image user posted image user posted image  

PRAVODA sej jst mam tud streptokoko bakterijo in mi je to G. zapisala v materinsko pa še rekla mi je naj kar še sama povem za to da jo mam

FEBRUARKA ja poznam ta tempo nem je nazadnje sestra rabla 2 ure da mi je vn pršla povedat naj grem najprej štuk nižje na CTG pa naj se pol nazaj vrnem user posted image user posted image user posted image user posted image  se mi je tko obrnilo pol pa pridem dol do CTGja pa 5 pred mano sm misnla da bom popi***** sam smo preživel je pa res da sm jst jedla pred tem in mi ni blo treba bit hot cat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joooj si me toook nasmejala pa zelooooo lep trebušček (čanski in letošnji) user posted image user posted image user posted image user posted image

no mislm da sm vse pokomentirala zdej grem pa eno nadstropje nižje ker bom znorela od te zgage pa se slišmo zvečer

aja za KARMEN no o pranju perila bom mogla pa mojo taščicouser posted image  zgleda pismeno opozorit tko k tvoja kolegica ker je spet dons pomešala vse cote od spodnjega perila do finih oblek in to oprala na 60 k sm obešala perilo mi je kr para čez ušesa nv toukla mislm pa kaj ji ni jasn PUST MOJO KOŠARO ZA PERILO PRIMIRUUUUUUUUU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sm jezna k 100user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
2.9.2009 20:02:37   
Anonimen
No pa mi je uspelo priti gor...spet nekaj šteka internet pri nas.

Jaz sem pa danes oprala še spalno vrečo za malčka in pa pripravla vse za odhod iz porodnišnice. Pa tudi svojo potovalko sm prpravla. Tako, da dragi že sprašuje katero mora zagrabiti.

Jutri ob 6 grem pa še k G po antibiotike za tale streptokok. Ninasaki so jih tudi tebi predpisali ? Jaz sem se kar malo prestrašila ko sem brala po netu pa sem potem kr prenehala.

UU našemu user posted image se pa danes kolca. Sem zdale naredila borovničev frape ( seveda brez sladkorja ) in je kot kaže čist vesel.

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1828
2.9.2009 20:47:08   
ninasiki
PRANODA aaa ne nobenih antibiotikou mi ni dala a bi jst mogla kej dobit user posted image  men je rekla sam da bove napisale v knižco pa še to je z velikim črkam napisala pa rekla mi je naj še v porodnišnici ko bom še sama opozorim babco na to user posted image user posted image user posted image  zdej pa ne vem a bi mogla jst kej dobit al ne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
2.9.2009 21:08:28   
Emilly
Oj!
Jst sem pa tud cele dneve čist leteča, pol me pa popoldne zadnje čase tok zaspanost daje, da je groza.... sicer če pomislim kolk spim ponoč, mi je jasn, da je to enkrat treba nadoknadit. Milslim, danes ponoč se zbudim ob štirih kot vedno sem čist budnauser posted image , pol pa ka že res nisem več vedla na kater bok se naj še obrnem, prižgem TV in sem ga gledala do šestih...user posted image Pol pa celoooo ratala zaspana...seveda zjutrej bi pa spalauser posted image user posted image user posted image Obup res mi ni jasn... pa cele dneve sem na nogah, res gledam da ni nobenega pop spanca glih zarad tega, pa je vsako noč isto...

Rižkooo - absolutno si oktoberka in to mora držat a neuser posted image Ne res počivaj in se prepusti dragemu....

Ker ste tolk napisale, že nevem več kaj je vse blo... Aja to, kaj se sme po porodu... edina omejitev, ki so nam jo na MŠ dal je da se šest tednov ne smeš met odnosov, kar mi je edino logično, o pranju las so pa posebej poudaril, da so to stare vraže in jih lahko operemo že v porodnišnici, če bomo pri močeh!! Vse ostalo pa slišim prvič, pa mislim da ne bom tolk komplicirala...

Ninasiki
- ojoj ti ne zavidam ka maš tako taščo! Ko te berem, vedno ugotovim, kok je moja kar fajn, vedno kadar pride do naju, naju prej dvakrat pokliče vpraša za dovoljenje, če lahko pride,...pa živiva v njenem stanovanju. Zaenkrat se še ni čisto nič v ničesar vtikala, naju kar pusti, pa mislim, da ji tud moj ne bi dovolu...Upam, da bosta v bodoče mal popravili odnose... oziroma da se bo ona skulirala...user posted image

Lep večer, men je že kar mal dolgčas, ker mojuser posted image pride šele v petek zvečer domov...user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
2.9.2009 22:07:07   
frrrr
palegia - mislim, da so nam v MŠ rekli, da ni pametno imet leč med porodom.

ena je včeraj o drgnjenju bradavic pisala, da se kao navadijo na dojenje... men se zdi, da tole drgnjenje lahk sproži porod, ker se pri tem maternica krči. po porodu se z dojenjem krči maternica. ne vem, če je to glih pametno. je še katera to kje slišala? mislim, da so nam v MŠ rekli, da v zadnjem mesecu priporočajo to, prej pa ne.

Rižkoo - naš prvi fantič je imel ob rojstvu 2800. če ima tvoje dete 2600, je kr konkretno že. torej nič bat. upaj, da zdrži čimdlje v tebi in počivaj. če bo pa prej, pa tut ne bo neke hude panike...

skačica - men gredo res te vraže o pranju las in teh zadevah na živce... ne štekam zakaj bi se lahk tuširal, las pa ne pral user posted image kar se tiče pa branja in tvja... če ti paše, pač to počneš. itaq čutiš, če se morajo oči preveč napenjat... pač poslušaš svoje telo in je.

torba za v porodnišnico... v prvo sem si jo pripravljala sama, ko mi je voda že odtekla... nekaj stvari mi je pa mož kasneje dostavil... ampak to ne bi ponovila, ker možu razložit kaj potrebujem (no, zdaj bi mogoče že vedel) v prvo je bila vglavnem štala (3 stvari prinesel namesto ene prave user posted image )

oblačilca in oprema za dojenčka
... drug teden začnem prat in preverim ali kaj še potrebujem. mislim pa, da imam kr komplet za fantka in komplet za punčko. smo mi vsa oblačila posodili bratu, oni so dobili punčko in zdaj vrnili celotno porcijo oblačil nazaj. me čaka 6 velikih škatel oblačil user posted image posteljico, lupinico, voziček, ležalnik bomo pa ttu drug teden mau pripravili.

lepo spite!

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
2.9.2009 22:09:49   
rozilu
Ku-ku.

Vs še malo zvečer pozdravim. Danes sva bila pridna z dragim: sva imela gradbišče doma (no, saj je še); v bistvu sva na hitro dobila ene delavce in zdaj nama rihtajo dve sobi in hodnik. Baje jutri že končajo user posted image . Pol pa ahko preseliva sobo in urediva sobico za user posted image user posted image . Sicer ne vem točno zakaj sva bila midva pridna, ker so delavci delali, no ma pospravila in vse uredila sva pa midva... Se počutim, kot da sem sama pobrala vse tapete dol, pa pogladila stene user posted image

Jutri pa grem malo pogledat še v službo user posted image ... se sploh ne veselim srečanja s šefom - držite pesti da ne bo kaj težil... Zdaj grem pa počasi user posted image . Nočko!

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
2.9.2009 22:11:31   
rakica 2
čajček-to morm pa tud sama probat,kr sm trda za odpirat kot orehuser posted image                            pranje las-sm jih pri obeh že v porodnišnci,ampak na skrivaj kr sm se bala da jh bom slišala...pa tud babya prvega sm skopala prej kot je pršla patronažna do mene,saj sm vidla da jih v por.kar pod pipo skopajo,ampak tega raje ne počniteuser posted image user posted image

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
   [Brisano sporočilo]
2.9.2009 22:13:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LINDI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1834
2.9.2009 22:14:46   
palegia30
OJ, ja glede pranja las moram pripomnit, kdo si je to izmislil?!!! Halo itak, da si jih lahko opereš, še priporočljivo je itak po porodu kopanje obvezno tuš higiena je zame na 1 mestu, tako, da punce ne verjamite babjim čenčam oz. vračam. Mislim, da so to samo izgovori...

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
2.9.2009 22:20:25   
Anonimen
Ninasaki kokr sem brala eni dobijo antibiotike eni ne ( veretno tudi odvisno od bakterije ). Jutri ko se bom oglasila pri svoji G bom vedela več. Ampak sem pa ( kar sem brala na netu..vem ne bi smela ) videla da je važno, da imaš napisano v MK in pa da pri porodu to poveš, da ti potem tam dajo AB v infuzijo. Saj pravim ne vem kako in kaj. Ampak sigurno ima vsaka zdravnica svoj sistem...ne vem.

Meni danes že 1h tako nabija, da je groza. Me vse boli dol v nožniciuser posted image

(odgovor članu palegia30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1836
2.9.2009 23:08:07   
skačica
čer!

Midva imava pa danes 3. obletnico poroke in sva si zvečer privoščila dobeeer narezek in šampanjček. Ga še zdele prav počasi srebam.
Bi se kje razvajala pa je trenutno nemogoče. Varstva za Izo ni (tašča dela ponoči, moja mami ima pa že čez dan dva in mi je prav bedno, da bi še za zvečer prosila, če lahko mojo čuva), moj trebuh mi prepoveduje savno in jacuzzi, do večerje mi ni blo, sva raje kar doma malo pripravila. Super je blo, no.

pravoda- se mi zdi, da bi lahko bila panika, če ne bi ugotovili, da imaš streptokok, zdej pa mislim, da ne bo nič hudega. Vem, da moraš povedati v P, da si pozitivna na strept. in ti potem dajo antibiotik v žilo. Al kako?
Jaz sem bila v prvo negativna, zdej sem se hotela tud testirat, ampak je rekla G., da nima  smisla, če nisem v teh dveh letih kaj spreminjala svojih navaduser posted image . Sicer ne vem kakšnih navad, sem jo vprašala kaj misli pa se mi je zdelo, da ji je kar nerodno o tem govortuser posted image . Pol je že kaj čudnegauser posted image , no v teh dveh letih nisem počela nič kaj čudnega.

michelle- kaj si tako kratka danes?

torba za v P.- no, tud jaz jo bom počasi pripravila, takoj po sobotni poroki, ker se zdele vse okrog tega vrti. Se mi zdi, da sva midva imela velik bolj na izi.
Pa cunjce za dojenčka za iz P sem tudi že oprala, zdele se sušijo na stojalu (so že tko majhne pa sem se mal bala, da bi jih sušilc tko skrču, da bi jih lahko samo od Ize dojenček nosil, za to so bile pa predrageuser posted image ), ko bodo suhe pa spakiram cel komplet.
Bom vzela dva bodija na preklop, ene žabice, hlačke, jopico, copatke in kapico. Pa odejico za čez bo pa moj prinesel z lupinco vred.
Pa ene dvojne pleničke za enkratno uporabo, ene 2 bomb. plenički, ene povijalke. A bo to ok? Raje malo več kot premalo, ne?

Dons sem se ene dvakrat spozabla in sem kar šprintala s tem trebuhom za Izo, ki je divjala s poganjalčkom po cesti. Me boli med nogami, da komaj vstanem, kot da bi delala špago in imela musklfiber.
Da ne govorim kok enga peciva sem požrla, k ga je sestra pekla za v soboto.
Jutri pa še mene čakajo 3 rolade, kot da se mi da. Ampak ni panike, bom potrpela zaradi sestre.

čakanje pri G- mislim, jaz pike dobivam, ko samo berem kako čakate pri G. na pregled. No, pri moji tega nikoli ni. na vrsti si po 5 minutah, te pride sestra takoj iskat, da greš lulat, se vsedeš za 5 minut, te spet pokliče na tehtnico, merjenje pritiska, vzame kri,...se spet malo spočiješuser posted image  in po ene 10 minutah si na vrsti pri G..
Vmes seveda sediš v klimatiziranem prostoru na usnjeni sedežni, ker smo nosečke le malo bolj priviligirane kot druge. No, tud druge imajo udobne foteljčke.
Je ne zamenjam za nič na svetu.

Še kaj pozabila?
Eh, grem počasi spat, jutri znam it na en čvek z marčevkami 07, no v bistvu bomo samo 3. Če bom le lahko, bom šla.

Lahko noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
3.9.2009 0:54:19   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: skačica

pravoda- se mi zdi, da bi lahko bila panika, če ne bi ugotovili, da imaš streptokok, zdej pa mislim, da ne bo nič hudega. Vem, da moraš povedati v P, da si pozitivna na strept. in ti potem dajo antibiotik v žilo. Al kako?
Jaz sem bila v prvo negativna, zdej sem se hotela tud testirat, ampak je rekla G., da nima  smisla, če nisem v teh dveh letih kaj spreminjala svojih navaduser posted image . Sicer ne vem kakšnih navad, sem jo vprašala kaj misli pa se mi je zdelo, da ji je kar nerodno o tem govortuser posted image . Pol je že kaj čudnegauser posted image , no v teh dveh letih nisem počela nič kaj čudnega.

sej midve tud ne počneva nič čudnega kot osebna higiena in normalne postelne aktivnosti user posted image user posted image user posted image  tko da sorry samo ne vem kaj si ti razlagaš pod besedo ČUDNO

drgač pa ne morm spaaaaat sm zdele iz pojstle ustala da vim kaj kej kle dogaja pa vidm da že vse spite  se grem nazaj premetavat

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
3.9.2009 7:42:55   
Crystall
Dobro jutro!

Ta vikend si bom pa tudi jaz pripravila torbo za v porodnišnico - če nas slučajno kaj prehiti. user posted image  Drugače se pa z dragim ubadava z matematiko - limite, odvodi, integrali, vektorji ... same krasne teme user posted image . Ima moj fant drug teden izpit, pa se z njim učim oz. mu pomagam, ker je tega res ogromno.

Ponoči me je tak krč v nogi prijel user posted image  kot že dolgo ne. Me še noga kar boli user posted image .

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
3.9.2009 8:00:53   
LINDI
Joj ste že pri torbah,jaz pa sploh ne vem kaj točno rabim za sabouser posted image bom tudi pripravila se mi ne mudi,ampak nikoli ne veš

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
3.9.2009 8:38:07   
emaa
Torbo za v porodnišnico moram najprej zase kaj pripravit, za otroka bo dragi prinesel. Bo dovolj en bodi, ene hlače ala žabice, nogavičke, kapica, pa deka za čez lupinico, če bo hladno (kar zna bit, se pa nikoli ne ve).
Pranje las, gledanje Tv, itd. Jaz sem si galvo umila v P, na te stare vraže ne dam nič. Komaj sem čakala, da sme šla pod tuš, no razen tega, da je blo treba po CR vstat iz postelje. Tiste skoraj tri tedne, ko sme bila noter itak ni bilo branja, računalnika, TV, pa časa tudi ne, pol pa normalno, kolikor je čas za kaj. Trteji dan po porodu sme šla že peš iz porodnišnice do KC, če je nuja, se vse da. Pa mi ni bilo krize, na sprehode tudi takoj, ko sme domov prišla, pa itak vsak dan črpanje, dojenje, popoldne obisk pri Davidu v KC, tako da so bili dnevi polni. Aja kuhala , prala in likala sva z mojim vse sama. Sicer se mi lepo sliši, da ti nekdo kuha, samo meni bi se zmešalo, nisem tak tip in imam rada svoj mir, svoj red, tudi po porodu. Obiskov pa ni bilo, vsaj ne ne vem kaj, ker je bil en dvojček v bolnici, pa si niso upali, pa časa ni bilo z najine strani. Edino kar mi je bilo hudo, da so čestitke nehale prihajati, ko je šel na operacijo, meni se je zdelo, da tudi če njegovo življenje visi na nitki, jaz sem še vedno rodila, še vedno se lahko kdo spomni na to. Si malo boljše volje, če si še kdo upa čestitat, pomeni, da niso izgubili upanja.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
3.9.2009 8:51:56   
skačica
jutro!

jaz sem pokonc, Iza še spi.

nina- ah, v bistvu sem se hecala, no. Res mi je blo čudno kako je odreagirala, ko sem jo vprašala kaj naj bi te navade pomenile in kaj bi lahko spremenila, da bi se lahko okužila s to bakterijo. Pa je tko mencala, da je blo še men bedno zraven.
Nisem mislila nič hudega, verjamem, da tudi ti skrbiš za higieno in touser posted image , itak.

Aha, vidim, da ste si vse lase prale v P. Ja, men se je tud zdelo nujno, da sem bila sploh pripravljena na obiskeuser posted image , drgač bi se me še ustrašl.

emaa- ja, sej imaš prav. če je nuja, se res vse da in se pač mora. Te noben ne vpraša ali lahko ali ne.

Grem nekaj pojest, sem lačna.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
3.9.2009 8:58:21   
ninasiki
ojla

evo ob 2 zaspala pa sm bla že ob 8 pokonc mislm zmešal se mi bo pa še ponoč nč vse skup mah bomo že nadoknadl grem kavico kuhat mojmu da k seb prideuser posted image

EMAA sorry sam jst ti tud nebi glih z veseljem čestitala ker je pa en otrok biu v kritičnem stanju in bi mi blo hudo itak da bi bla vesela za druzga če sm prou zastopla da sta bla dvojčka sam jst si to razlagam tko k da bi zdej enmu k je na invalidskem vozičku zaželela lep dan pa velik zdrauja user posted image  nevem no nekateri full negativno odreagirajo na take izjave in čestitke mogoče so pa hotl počakat da pride v iz kritičnega stanja pa pol čestitat ti

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
3.9.2009 9:13:41   
Nea_teja_
Jest sem imela pa zelo pestro noč.Me je začelo okrog 20 tih špikat v križu kot bi me nekdo z nožem štihu vanj pol pa še v zgornjem desnem delu trebuha.Tako da sploh nevem a so bli to neke vrste popadki al kaj .Okrog 23 sem pa šla pripravljat torbo za tamalga za vsak slučaj da nebo pol panike pa dudo prekuhavat.Moj  me je sam čudno gledu.Danes bo treba pa še mojo prpravt če me slučajno kej prehiti kar je vse možno glede nato da so bile vse tri rojene tri do štiri tedne prej.Tako da sem spala samo kaki dve uri pa še to mi je en komar skoz težil sem misnla da se mi bo kr zmešalo.Kako pa ste kej ostale?

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
3.9.2009 9:16:02   
Aniiita
Živjo punce,

tokrat sem imela pa jaz malo težav.. me je bolel občasno trebuh, pa sem šla kar do G..in mi je zdaj zaukazal dva dni strogega počitka (pa niti na sprehode na smem..pa ravno sem mislila iz robidnice nabirat user posted image ), nič surovega sadja, ker je lahko vse skupaj od prebave (to je zame tudi velik projekt), da vidimo kaj bo..če bi bilo slabše,pa takoj nazaj na ctg. Mi je dal kar napotnico za porod za vsak slučaj in me je kr mal stisnilo.. user posted image

Drugače ima pa punčka 2 kg baje (sem pa 33 t)- je rekel, da je to ok za to starost.. KOliko so/so bili vaši od teh tednih, katera ve morda?

Pa da imam malo zmehčan maternični vrat- je kateri to že rekel? Razen Rižko (drži se in počivaj, Rižko user posted image ) Ker se mi zdi običajno, da se začne malo mehčat..ali je vseeno prezgodaj?

Tako da sedaj se pazim..ponoči me je vseeno malo bolel trebuuh...ma meni se zdi to ful s prebavo povezano, ker imam tudi črevesno praznenje bolj pogosto..

FRR, glede bradavic sem pisala jaz..Morda imaš prav, nevem (posebno sedaj glede na stanje),čeprav s emi zdi, da te stvari lahko pospešijo, vendar zelo malo, ko je v bistvu že pripravljeno..Tudi časj iz malinovih listov pospešuje..čeprav poznam eno, ki ga je pila od 16 t naprej in je enako rodila par dni čez rok.. No, jaz ga še nisem začela..pa ga sedaj tudi še ne bom.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
3.9.2009 9:21:00   
rolika
Zdravo,
samo popravek za preglednico;
naslednji pregled 7.9.

lp

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
3.9.2009 10:08:57   
drobtinica29
čaw punce!

berem vas redno, le pišem bolj poredko, se bom probala bolj potrudit in večkrat kaj napisat.

v ponedeljek sem imela pregled, običajne stvari, tehtanje, do sedaj +8 kg, pritisk, voda ok, in pa tud ostalo. Naslednji pregled imam 16.9. in pa UZ, ki ga komaj čakam, da po dolgem času vidim našega user posted image . dobila papirje za CSD in laboratorij.

Drugače pa sem počasi začela s pripravami za prihod user posted image . Nabavili smo tudi voziček! Imam namreč enakega kot michelle1, le da imam jaz impalst bolder 3-ko. Michelle odločila sem se za bež varianto, mi je bila na koncu vseeno boljša kot zelena, sem se bala da bi se je kasneje naveličalauser posted image . JA pa pes imamva na isti dan rok, s katerega konca pa si ti?

lp

(odgovor članu rolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
3.9.2009 10:22:51   
Anonimen
Evo smo že nazaj od G. No, da omenim tudi jaz nimam nekih čudnih navad, razen če je zdrav način živjenja ( aerobika, hribolazenje, pravilna prehrana,...) čudna navadauser posted image user posted image Dobila sem AB Hiconcil in naj bi to odpravilo bakterijo. Jesti bom začela v torek 1 kapsulo ( kakšen dober način, kako naj to pojem ???) na 8h. Potem pa do pregleda 15.9. in bomo videli kakšno je stanje. Vprašala sem sestro ali je ta bakterija pogosta in pravi, da se kar odkrije pri veliko ženskah in, da je boljše, da zdravimo pač nas kot potem malčke. Jaz upam, da se mi bo uredilo, ker po pravici povedano sem čisto obpupana. Toliko tablet kot pojem zdaj jih nisem v 26 letih življenja. "x na dan FE, 1x MG in potem od torka naprej še 3x na dan Hiconcil. user posted image user posted image

(odgovor članu drobtinica29)
  Neposredna povezava do sporočila: 1848
3.9.2009 10:25:26   
Februarka08
Jutro, dan.

Noč po starem, hvala bogu, me je ta lunca še pustila lepo pri miruuser posted image user posted image Spala do 6h, šla lulat, pol sva z mojim mal debatirala, ko je šel na šiht, sem potegnila do 8huser posted image user posted image mam pridno hčerkico, čist po mamicuser posted image
Ninasiki, lepo da vsaj kakšno še nasmejem kdajuser posted image (hot catuser posted image ) pa hvala za pohvale, meni se zdi ogromenuser posted image
Nea_teja no, samo da si še v 1 kosu. Naj še tako malo ostane, kajne?user posted image user posted image
Aniiita, glede bradavic - sem tud jaz slišala da se to raje naj ne bi delalo... jaz sem si jih podrgnila čisto na koncu malo, da sem vidla kako to boli, ko je pa tamala začela vlečt, pa tud približno ni tak občutekuser posted image raje nisem pretiravala, ker sem mela že tako napovedan prezgodnji porod... me pa zanima kako je s tem, če ti npr. partner mal ˝draži˝ bradaviceuser posted image brala sem sicer, da to nič ne vpliva, ampak vseenouser posted image user posted image user posted image aja, še glede MV - naj ti povem, da mam jaz že kao od 15. tedna zmehčanegauser posted image zato me je G poslala na cerklažo... imela sem pa tud v 1. zmehčanega, zadnji mesec sem bla že odprta z zmehčanim vratom, rodila pa 1 teden po PDP-ju, tako da... optimizem velja, itak se bo pa zdaj vse mehčalo tam dol, kar je tudi prav, kajne?user posted image No, to je moja izkušnjauser posted image
Pravoda res je, bolje da tebe pozdravijo, kot pa potem user posted image dajat AB... saj bo vse ok!user posted image user posted image user posted image

Glede vraž pa... mi je prav žal, da sem sploh kaj napisala o temuser posted image itak ma vsaka svoje mnenje, tudi jaz nisem in ne dam veliko na to... ampak nekaj pa vseeno. Sem slišala že preveč negativnih izkušenj in sem se zato raje mal šparala na začetku, ker sem vedla da bo potem vse v mojih rokah, zakaj se ne bi mal pocrkljala na začetku, kajneuser posted image user posted image itak je pa to vse pretirano kar pravijo, tistih 6 tednov in to... pol najbolj da te zaprejo v eno sobo z user posted image in čez 6 tednov ven spustijouser posted image user posted image

No, dosti o tem, jaz spet komaj gledamuser posted image ne vem kaj je to z mano... čist pomanjkanje energije... pridne bodite, pridem še kaj naokoluser posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 3.9.2009 10:28:04 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu rolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
3.9.2009 10:35:14   
katrin***
Jutro, no že kr dober dan vsem skupaj,

spali odlično, sedaj pa brskam po netu in se poskušam zamotit, da ne mislim na neumnosti user posted image  ter na jutrišnji pregled v lj.

Vsi k vejo za tole mojo situacijo hočejo bit neki pametni pa mi govorijo pa sprašujejo, če mam že vse prštiman za user posted image  če slučajno jutri kam grem ipd. user posted image user posted image user posted image  Pa da nej bom kr tečna in zahtevam boga in pol, da bo ja vse o.k - soseda je prov pametna zdej, k drgač je ful o.k sam ne vem kva jo je zdej pičl user posted image  k da se že sama ne sekiram zadost. A katera ve, a so v tem času pljučka že razvita? Sem v 34t 1/7.

boob... ja zmenjeno, samo ne vem , če bo moj hotu kšne napotke dajat tvojmu, ker bo zihr reku da pojma nima o teh stvareh - ga morm js pohvalt, on pa to skrivauser posted image  Važn da js vem pa da meni pomaga. Drgač pa čakava na jogi, da pride, potem pa bova verjetno že kr pri njemu ostala. Čeprav se js ne bom na bum preselila, ampak po delih - tako, vsak dan po malem, ker če ne bo stare starše kapuser posted image user posted image user posted image  Že zdej je stara mama rekla, da pa ja ne bom šla od doma preden grem v Puser posted image user posted image  Ko bi ona vedla, da se selim že kar en lep cajt in da sploh ne bo vedla kdaj, k bom tko al tko še vsak dan doma, samo spala bom drugjeuser posted image  ZABAVNO!

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetje ob porodu: 20 čudovitih fotografij
Dragocene fotografije, na katerih vidimo navdušenje očetov, ko podpirajo svoje partnerke v porodni sobi, nam kažejo, kak...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?