skačica
|
čer! Midva imava pa danes 3. obletnico poroke in sva si zvečer privoščila dobeeer narezek in šampanjček. Ga še zdele prav počasi srebam. Bi se kje razvajala pa je trenutno nemogoče. Varstva za Izo ni (tašča dela ponoči, moja mami ima pa že čez dan dva in mi je prav bedno, da bi še za zvečer prosila, če lahko mojo čuva), moj trebuh mi prepoveduje savno in jacuzzi, do večerje mi ni blo, sva raje kar doma malo pripravila. Super je blo, no. pravoda- se mi zdi, da bi lahko bila panika, če ne bi ugotovili, da imaš streptokok, zdej pa mislim, da ne bo nič hudega. Vem, da moraš povedati v P, da si pozitivna na strept. in ti potem dajo antibiotik v žilo. Al kako? Jaz sem bila v prvo negativna, zdej sem se hotela tud testirat, ampak je rekla G., da nima smisla, če nisem v teh dveh letih kaj spreminjala svojih navad . Sicer ne vem kakšnih navad, sem jo vprašala kaj misli pa se mi je zdelo, da ji je kar nerodno o tem govort . Pol je že kaj čudnega , no v teh dveh letih nisem počela nič kaj čudnega. michelle- kaj si tako kratka danes? torba za v P.- no, tud jaz jo bom počasi pripravila, takoj po sobotni poroki, ker se zdele vse okrog tega vrti. Se mi zdi, da sva midva imela velik bolj na izi. Pa cunjce za dojenčka za iz P sem tudi že oprala, zdele se sušijo na stojalu (so že tko majhne pa sem se mal bala, da bi jih sušilc tko skrču, da bi jih lahko samo od Ize dojenček nosil, za to so bile pa predrage ), ko bodo suhe pa spakiram cel komplet. Bom vzela dva bodija na preklop, ene žabice, hlačke, jopico, copatke in kapico. Pa odejico za čez bo pa moj prinesel z lupinco vred. Pa ene dvojne pleničke za enkratno uporabo, ene 2 bomb. plenički, ene povijalke. A bo to ok? Raje malo več kot premalo, ne? Dons sem se ene dvakrat spozabla in sem kar šprintala s tem trebuhom za Izo, ki je divjala s poganjalčkom po cesti. Me boli med nogami, da komaj vstanem, kot da bi delala špago in imela musklfiber. Da ne govorim kok enga peciva sem požrla, k ga je sestra pekla za v soboto. Jutri pa še mene čakajo 3 rolade, kot da se mi da. Ampak ni panike, bom potrpela zaradi sestre. čakanje pri G- mislim, jaz pike dobivam, ko samo berem kako čakate pri G. na pregled. No, pri moji tega nikoli ni. na vrsti si po 5 minutah, te pride sestra takoj iskat, da greš lulat, se vsedeš za 5 minut, te spet pokliče na tehtnico, merjenje pritiska, vzame kri,...se spet malo spočiješ in po ene 10 minutah si na vrsti pri G.. Vmes seveda sediš v klimatiziranem prostoru na usnjeni sedežni, ker smo nosečke le malo bolj priviligirane kot druge. No, tud druge imajo udobne foteljčke. Je ne zamenjam za nič na svetu. Še kaj pozabila? Eh, grem počasi spat, jutri znam it na en čvek z marčevkami 07, no v bistvu bomo samo 3. Če bom le lahko, bom šla. Lahko noč.
|