lenika83
|
Ojla! Danes mi pa celo dopoldne ni uspelo priti za računalnik. Sem bila pridna in sem nabrala malinove liste za čajček, zdaj jih pa lepo počasi sušim v pečici, ker drugače jih nimam kam dati. Potem jih bom pa še zmečkala in sem pripravljena, da začnem piti čajček. Ko sem zdaj videla kaoliko ste danes načvekale me je skoraj kap zadela Bom kar sproti ko berem kaj komentirala, pa upam da ne bo preveč dolgo ratalo na koncu Majakla moram priznati, da sem se fajn nasmejala, ko sem videla, da nisi znala niti likalnika vklopit Sicer je tudi meni likanje od vseh hišnih opravil najhujše, tako da se mu v širokem loku izogibam, ampak za pa mi drugega res ne preostane. Podpišem se pod skačico glede obiskov, hrane, pranja las, gledanja tv in karkoli je še o tem. Jaz ne dam čisto nič na te vraže in se zaradi tega tudi ne držim ničesar. Niti ne verjamem, da se nosečnica ne bi smela stegovati, ker se ovije popokvina in kar je še tega. Sicer nimam izkušenj in ne vem kako bo moje počutje po porodu, tako da zdaj res težko rečem kaj in kako bom delala. Sem pa prepričana, da na RR bom ziher kaj pokukala, televizijo verjetno tudi (sicer jo že zdaj strašno malo), lase si bom ziher prala, ker drugače se mi lahko zmeša. Glede obiskov bom pa videla. Če bo lepo spala in ne preveč jokala, me verjetno ne bo nič motilo, drugače pa bo pač manj obiskov. Vse bomo sproti videli, ker vnaprej pa res ne morem vedeti kako bo. Res pa je, da malo upam, da bo porodnišnica zaprta za obiske zaradi nove gripe, da mi ne bodo vsi navalili že tja. Tam pa si res želim bolj mir, samo ne vem kako bo s tem. Aja, glede hrane pa je vse odvisno od krčev pri . Če bo vse ok, potem res ne bom komplicirala, drugače pač ne bom jedla tistega kar napihuje. Tane moj G pošlje na test za sladkorno kar vse , kao za vsak slučaj. Rižkoo držim pesti, da tvoj še mičkeno počaka v trebuščku. Kar ne morem verjeti, da smo že prišle tako daleč, da že govorimo o tem kako hočejo nekateri ven. Saj čez kakšnih 14 dni pa že sploh več ne bi bilo nič čudnega, če katera z začetka meseca že dobi svojega v naročje. Joj je hitro minilo. Prav ne morem verjeti. Sem na začetku tako odštevala do 20. tedna in ni šel časn ikamor, zdaj pa bo kmalu konec. Katrin*** dober je tvoj , če mu bo uspelo samemu vse prav prinesti za obleči. Jaz sem zadnjič mojemu kazala bodi na preklop, pa so mu skoraj oči skočile iz jamic. Sem že rekla, da si bom nekje eno plastično punčko sposodila in bova imela en tečaj previjanja in oblačenja. Samo moram najprej kupiti plenice Zdaj sem pa porabila skoraj eno uro, da sem se prebila čez vse mM vidim, da se vse kar tepejo katera bo delala tabelo namesto tebe Jaz sem jo nekaj čarala že v začetku, pa še bolj konec meseca sem, tako da jo lahko jaz, dokler pač bom Potem pa ali jo bo katera druga, ali boš ti lahko kaj vmes, če ne pa je pač kaki teden ali dva ne bomo dopolnjevale. Zbiram predloge kako jo bomo naredile in kakšne podatke bomo dale noter. Aja, če se nobena ne javi za sporočanje o rojstvih... Lahko dam jaz na zs mojo telefonsko in mi pošljete sms, ko rodite.
|