|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
4.9.2009 9:18:35   
Nea_teja_
Tud jest sem spala bolj slabo pokonci že od pol 5.Danes dobila odločbo za paket no oz denar user posted image user posted image Zdej pa sam še dinarčke nej nakažejo.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
4.9.2009 9:33:30   
tane
Ah, tale luna...me že od včeraj mori...danes je pa še slabše, pa še tale oblačnost...
Punce a imate idejo oz. kaj boste danes kuhale?  Midva se vsak dan hecava, da je to 'one million question'user posted image

Meni se danes nič ne da, ampak bo treba že zaradi nekaj pametnega pojesti.

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
4.9.2009 9:40:45   
katrin***
Dobro jutro tudi z moje strani,

tudi jaz sem danes od 4h naprej bolj slabo spala, ampak zaradi user posted image  zelo globokega dihanja in smrčanjauser posted image  Eno uro sm ga budila in mu govorila naj že neha pa se mu ni dal dopovedat. Zgleda je luna nanj ravno kontra delovala kot pri meni user posted image  Zjutraj sem mu povedala, ko je vidu, da sm čist zadeta, da nism spala zarad njega, pa mu je blo hudo k si ne more pomagat. No, dobr da sm doma in da sm lahko potegnila do 8.30, če ne bi bla tut js kot zombi danes user posted image

Danes pride najin jogi user posted image user posted image user posted image  Po pregledu v P, k upam da bo uspešen - držte pesti!!! Grem še na Brezovico v Zibko po jogija za zibko in košek, potem pa še na Rudnik po nakupih, ker je hladilnik še vedno prazenuser posted image  Jutri bova povabila najine najbližje kolege na otvoritev stanovanja, pa je treba kej postrežt a neuser posted image  Bo zabavno ja. Sam upam, da bo na pregledu reku, da je vse o.k, če pa ne, pa da mi vsaj razloži kaj me čakauser posted image  Sem optimist in čakam na najbolšeuser posted image user posted image

Poročam ko pridem domov

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 1903
4.9.2009 10:08:43   
rozilu
Dobro jutro pupike! user posted image

Ja očitno je ta luna na vse delovala negativno... ma jutri bo nova noč, samo smilite se mi tiste, ki ste še v službi user posted image . Samo še malo, malo user posted image

Pozabila komentirat fotko od Karmen: super ste, mi je kar žal, da nisem mogla priti in se malo družit z vami čvekami user posted image . Aja, Karmen - v pon se vidimo na šoli za starše? Komaj čakam, da bo že tu... da se kaj novega naučim, čeprav ste ve punce fuuul dober vir informacij user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
4.9.2009 10:24:41   
boob
dobro jutro

jst sm se komi zdej zvlekla iz pojstle. . . ooo ste me kr mal pomirile s tole polno luno, zdej vem zakaj se tko počutim, no vsaj upam da je od lune. . . ker se mi stanje še vedno ni umirilo. . še kr me zvija. . Dans bo pa sigurno bolš, že sam zaradi vremena, nebo tiste vročine

Katrin upam da uspešno opraviš. . .

nejčka user posted image najčka. . sorry

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
4.9.2009 10:27:57   
Aniiita
Živjo user posted image

mene pa luna očitno obratno nosi- ker sem danes po dolgem času pa spala brez zbujanja ponoči. user posted image

tane- hvala za priporočila. Sej pijem veliko in počivam tudi..bolečin v trebuhu nimam več..mehkejše blato pa še..user posted image

ninasiki- ne, nisem bila jaz na srečanju user posted image

katrin- Modrost rojevanja je res zakon. Kolk sem vesela,da mi je prijateljica priporočila to knjigo, res.

Juhu, se je ulil dež!! Prej me je kar dol vlekel nekako ta pritisk..kar na postlo nazaj user posted image Zdej pa veselo brat user posted image

< Sporočilo je popravil Aniiita -- 4.9.2009 10:28:45 >

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
4.9.2009 10:29:59   
rozilu
Katrin, držim pesti, da bo vse OK!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
4.9.2009 10:30:16   
Sreča in ljubezen
dobro jutro,

Uh jst sm zdej vstala iz postelje,pri men je neurje,piha,dezuser posted image ....pa tud sm za nc...nc se mi ne dauser posted image ..upam da bo boljse cez dan

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
4.9.2009 10:55:53   
oktavija
Draga deklata!

Našmu Rižkotu je odtekla voda, včeraj je imela ves dan hude bolečine... zdaj je v bolnici in čaka na pregled... danes bo dobila svojega sinkota!!!

Jaz sam molim boga da bo dečko dobro, ker je še tako mali!!!

Držite pesti in dihajte z nami!!!!

< Sporočilo je popravil oktavija -- 4.9.2009 10:56:05 >

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Sreča in ljubezen)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
4.9.2009 10:57:29   
sonček33
Rižkoo držim pesti.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
4.9.2009 10:59:15   
Sreča in ljubezen
Rižko srečnoooooo...drzimo pestiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
4.9.2009 11:01:23   
Februarka08
Go, rižko, go rižko, go rižkouser posted image user posted image user posted image

Naš 1. oktoberček bo prijokal na svetuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1912
4.9.2009 11:05:54   
lindi1
RIŽKOuser posted image user posted image potem ne boš naša oktoberka,tale tvojuser posted image je pa pohitel,pa nič hudega,naj vas nič ne skrbi,jaz sem se tudi 2 meseca prej rodila,ko je moji mamici odtekla voda,pa se mi zdaj nič ne pozna...user posted image Edino to bo,da bo bolj majčken otroček in,da se ga boste bali prijeti v naročje,ko ga boste lahko,verjetno bo še v inkubatorju,a ne,ne vem sicer,kdaj točno je imela RIŽKO rok...user posted image user posted image Nič bati vse bo v redu.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
4.9.2009 11:07:03   
majakla
Dobro jutro!

Jaz pa sem super spala, bi še,
ampak me rabijo v pisarni, te
pa naj jim bo.

Danes že imam 1. dan porodniške,
kar ne morem verjet, kako je
minilo.

In danes imam polnih 36 tednov.

Aja, spala sem "ko ubita", to
pa zato, ker sva včeraj z mamico
do 23.30 likale (no, od 21h dalje
sem jo jaz le opazovala user posted image ),
potem pa sem do 1h počakala, da
je user posted image  prišel iz službice. Pol pa sem
imela dar govora, pa me je revček
do 2h moral oz. zmogel poslušat,
nato ga je pa zmanjkalo.

Kaj vam res ne paše dežek?

MM: jutri pa gre zares, ne?
Nič ne bodi živčna, ker bom
kar jaz za tebe, pa javi vse
detajle, pliiis.

Neposredna povezava do sporočila: 1914
4.9.2009 11:07:44   
lindi1
 Mislim,da ga bomo punce vseeno štele pod oktober,kam pa drugamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 11:09:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Februarka08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1916
4.9.2009 11:11:34   
majakla
Oooo, Rižko nam bo zrihtala našega prvega oktobrčka.
Sreeeeečnoooo!
Držim pesti!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  . . .

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
4.9.2009 11:29:57   
rozilu
Jooooj Rižko, tudi jaz držim pesti user posted image user posted image user posted image . Da bosta oba čim bolj zdrava user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
4.9.2009 11:31:57   
Anonimen
Kako me je presenetila novica glede Rižkoo. Držim pesti, da se bo vse dobro končalo pa, da bo porod čim lažji. Njenemu user posted image se pa res mudi na naš svet. Drži se Rižkoouser posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1919
4.9.2009 11:33:16   
naty6
Ojla.

Tudi jaz začnem v ponedeljek 7.9 porodniški dopust, datum poroda pa imam 5.10. Ali ima katera na ta datum? Mislim pa da imata emaa in ninčy!?
Drugače, kako preživljate ta zadnji mesec? Ali ste v veselem pričakovanju? Jaz spola nevem, ker se na zadnjem ultrazvoku ni vidlo. Prvi mi je sin, sedaj pa bi res rada imelauser posted image .user posted image

Naty

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
4.9.2009 12:04:10   
metka_zone
Pri meni je čedalje huje.Sedaj me je pa pošteno strah,ko vidim,da je naša rižko že odšla v Rim user posted image .Mislim,da so sicer lažni popadki,ampak sem vseeno kontaktirala Pušenjaka in čakam na odgovor,ker tole ni več hec.Torbo za P pa imam kar na hodniku,ker če me zagrabi,bom poletela v Celje user posted image ...
rižkoo:kmalu boste luštna družinica in želim ti čimkrajše rojevanje user posted image

Lp

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
4.9.2009 12:09:49   
štefy
Tudi jaz držim pesti in upam da bo vse vredu s tabo in malim Rižko.Upam da nam boste čimprej javle kako in kaj saj smo vse že zelo napete in v pričakovanju naših malih oktoberčkov tako da me kar vredu zvijat začne če katera odide v bolnico. Čeprav še sama nevem kako dolgo bom še lahko zdržala ker imam vsaki dan te nore popadke ampak proti večeru ko sem že res utrujena od vsega skupaj.Moji otroci se že itak tako veselijo da se že kregajo kdo bo ležal zraven mene in mi božal trebuh.

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
4.9.2009 12:44:29   
Nea_teja_
Rižko srečno  držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štefy)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
4.9.2009 12:46:40   
Februarka08
Joj, jaz skoz hodim gledat če je kaj novegauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1924
4.9.2009 13:05:49   
boob
joooj kaj sm prebrala. . rižkooo user posted image user posted image user posted image  vse bo uredu!!!!!!

oktavija hvala ker si nam sporočila . . . čim kej zveš nas obvesti, HVALA. . . tebi pa tud ne manjka več dosti. . kako se držiš?

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?