|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
3.9.2009 14:12:19   
palegia30
Ojla, da se tudi jaz malo javim, ste se spet načvekale...Evo kuham koislo basmati riž z zelenjavo in piščančka... Ja februarka jaz sem včeraj imela obaro in pačainke z nutello.

Joj komaj čakam petek da grem v Ikeo, da nabavim stvari za bejbija..

Za ivalski vrt je pa karta res pocen za celo leto, tako, da se javim če bo katera hodila...

Lep dan še naprej, se tipkamo

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
   [Brisano sporočilo]
3.9.2009 14:19:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lindi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1877
3.9.2009 15:03:52   
najčka
Ojla user posted image evo mene spet po dveh dneh, ste spet cele romane napisale, pa si nism kej dost zapomnila kera je kaj pisala, vem sam za Ninasiki tole z taščo je res hudič, ja sej veš ane..... Najboljš da listek napišeš in ga nalepiš nad koš z perilom. NAJINE CUNJE PEREM JAZ.!!!!!!!!  Karmen slikico si vidim obesla, pridna! 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
3.9.2009 16:03:55   
ninasiki
ojla evo skuhano, posprauljeno vse na svojem mestu, zdej sm pa sam še za pod tuš in mal počitka user posted image user posted image user posted image

pri žabarju od leve proti desni FRRR,ANIIITA, GORENKA, NINASIKI,BOOB,MUCAMACA,KARMEN_B, NAJČKA če sm si vse prou zapomnla ns je blo tok na enkrat da sm vse kr mal pomešala tko da se opravičujem že v naprej če sm katero k drugo zamenjala

< Sporočilo je popravil ninasiki -- 3.9.2009 16:05:18 >

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
3.9.2009 16:18:26   
boob
pa sej to ni res. . vse napišem pol me pa vn vrže user posted image user posted image user posted image

Nina mejčkn te bom popravla
frrrr, nejčka, gorenka, ninasiki, boob, muca*maca,karmen_b, emilly
no upam da nism zdej jst kej zamutila user posted image  . . Aja pa Jaša se skriva nekje pr strani

Jst se pa danes tok slabo počutim kot že dolgo ne. . vse me špika pa trebuh boli. . . sm si kr torbo šla pripravit, ker mi je res vse neki čudno. .
Grem ležečki, prej pa še juhco pojest (še dobro da imam zaloge v skrinji)

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
3.9.2009 16:28:18   
najčka
user posted image user posted image bravo boob maš super spomin, sam pr men si napisala nejčka ampak ni panike nism nč hudauser posted image user posted image user posted image kar lepo počivat pabo, upam da te res ne zgrabi kaj. Po moje vse neki mal tišči ker je jutri luna pa mislim da celo polna, tko da jaz se kar na to zgovarjam.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
3.9.2009 17:04:19   
drobtinica29

michelle1, saj jaz sem na seznamu, samo sem pod datum 28.10. ker sem najprej mislila da bo to moj PDP, potem pa je uradno posatal 30.10., pa nisem nekaj ekstra komplicirala sedaj s tem datumom.

No ko pa se bo tabelca ponovno popravljala pa me lahko date na 30.10., da ne bosta sami user posted image .

jaz se danes tud počutim že cel dan tako napihnjeno in utrujeno, tako da grem tud naprej še malo počivat!

lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
3.9.2009 17:21:32   
didikaa
hei punce!
jaz se oglasim vsakih nekaj mescov =P no ja...
v glavnem me zanima kak mate preglede pri ginekologu sedaj...jaz mam rok 17.10. in hodim že od 12ega avgusta vsaka dva tedna na predgled.... v sredo 9.9. pa imam že ctg...ne wem če je to tak vredu...zdi se mi namreč ful hitro.
moje kolegice, ki so letos rodile in imajo enakega ginekologa so komaj mesec dni pred porodom začele pogosteje hodit na preglede , prej so pa hodle normalno vsak mesec... kaj mislite ?

~¤NikoLi niSmo taKo vELiki,da nE bi mogLi biTi šE vEčji¤~

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
3.9.2009 17:41:27   
katrin***
Men je pa dolgcajt pa ne vem kva nej delamuser posted image  boob...res me zanima kaj kej ti počneš, ker sm šele ta 4 dan doma pa že ne vem kam se nej dam in kva nej počnem. Telenovele vem že na pametuser posted image  knjigo Modrost rojevanja bom pa tut kmal dala čez - jo priporočam vsem, res je dobrauser posted image  Oprala sem že skoraj vse cunjice, razen tistih k ji dobim še v soboto, edino če začnem pripravljati torbo za iz P in za user posted image  - kar bo pa spet problem kaj nej s sabo vzamem. No, pa sm najdla delo za razmišljat za cel dan user posted image user posted image user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
3.9.2009 18:59:08   
Februarka08
Ojla.

Mi2 sva bla pa pridna in pospravila stanovanjeuser posted image moj je ves prah pobrisal in polovico oken pomiluser posted image jaz sem pa vse temeljito posesalauser posted image . Zvečer naju čaka še kopalnica, ampak to bo 1,2,3.user posted image Je prav fino ko vse tako lepo dišiuser posted image da bi vsaj trajalo mal...user posted image med vikendom pa še ostala okna in zavese opereva, pa bo nared za user posted image user posted image user posted image user posted image  
Zdaj sem vodoravno, sem mogla že med sesanjem počivat, sesalec se mi je zdel težak tonouser posted image user posted image

Boob, kakšno torbo, daj nehiuser posted image kar v kot jo daj še za nekaj časa in pridno počivajuser posted image jaz sem tud včer mislila da bom kar rodila, pa je šlo hvala bogu mimo... joj, upam da tale luna res katero ne pošiba v Rimuser posted image user posted image

Lep večer, nas zdajle čaka vsakodnevni ritual...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
3.9.2009 19:17:22   
Anonimen
hei
a kera kj ve kok so jogiji v ikei, mere 70x140?

(odgovor članu Februarka08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1886
3.9.2009 19:31:02   
pattaya
Hojla.

Tudi jaz se bolj poredko javlam.

Danes sem imela diabetologa, ki mi je še povečal dozo inzulina in se moram po novem pikat vsaj 3 krat dnevno.

Oprala sem že vse cotike, ki jih imam. Eno rundo pa še bom naredila takrat, ko dobim cotike od kolegice.

Mene še nič kaj ne muči otrdevanje trebuha, tudi nimam problema z zatekanjem nog. Če preveč fizično delam me zvečer špika tam spodaj, drugače pa nobenih drugih težav.

Drugače pa trenutno pletem dva puloverčka za tamalo od kolegice od katere bom dobila cotike.

Mene pa je malo motlo, da mi ni gin prejšnji teden na pregledu nič pošarila od spodaj, ker ne vem v kakšnem stanju je mv, pa tudi če sem že slučajno kaj odprta. Bom morala počakat na 22. ko imam spet pregled, da vidim če se bo moj user posted image obrnil na glavo, pa še napotnico za ctg bom dobila takrat.

Se me pa loteva neki prehlad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
3.9.2009 20:34:08   
Crystall
Majcy_m ... jaz sem malce pogledala ... pa kolikor sem na hitro videla, te mere nimajo. Imajo mere 120x60 in še en kup nevsakdanjih mer.

Ti pa priporočam, da še sama malce pogledaš: http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/departments/childrens_ikea/10392?pageNumber=3

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
3.9.2009 20:53:58   
najčka
No tako jaz grem počas mal v ležečki položaj, lepo spite, pa čim manj krčev ponoč pa raznih sprehodov do wc-ja. 

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
3.9.2009 21:42:00   
Emilly
Jaz sem pa ta teden čist sama doma in moram rečt da mi prov pašeuser posted image . Sicer skoz neki letam od enga konca do druzga ampak je vseen finouser posted image

Danes sem tolk vesela ker sem dobila od sodelavke prvi paketek cunjic zauser posted image !! Tolk je vsega da sploh nevem kako se naj lotim... od žabic, bodijev tetra, mako majčk, fliskov, nogavičk,slinčkov, ni da niuser posted image Imam pa vse od številke 52 naprejuser posted image Končno mam še jst nekaj oduser posted image , da se ne boste sam ve hvalile, kaj vse mateuser posted image Jutri mi pa prinese še druga sodelavka, tako da po mojem bo čist vsega preveč pa bom še februarko prehitelauser posted image . Ta vikend me torej končno čaka pranje, sušenje, likanje...

Sem pa zjutraj v HM kupila tud modrčke za dojenje, pa so mi res kar všeč. Velikost pa seveda nimam pojma kakšne naj vzamem, pol sem vzela dva za pol številke večje... za zdaj bo kul, če bosta pa kasneje premajhna, bomo pa dokupil, pa je.

Karmen b - -čestitam tvojemuuser posted image user posted image . Moj se jutri vrne s šole v naravi in potem je obljubil, da bo akcija!!! Me prov zanima...Sej počas bo mogla bit, ker mu bom zapretila, da bodo počas pr men začel tile nosečniški hormončki z vso silo delovat, potem bo pa jojuser posted image

Na slikci Žabarja smo prov super!! In mislim da je boob vse prov naštelauser posted image

Kmalu grem tud jst ležečki, močno upam, da bo spanje OK, čeprav tale polna luna mi je mal sumljiva...
nočko...

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
   [Brisano sporočilo]
3.9.2009 22:03:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu palegia30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1891
3.9.2009 22:15:43   
rozilu
Čer!

hvala, da ste me razsvetlile z luno... Zdaj mi je jasno zakaj sem taka... cel večer me že nekaj daje, sem kar brez sape in čisto boga. Ampak v bušiju in bolj spodaj pa vse OK, dojenčica pridno protestira, pa kovca... user posted image

Sem pa danes bla malo v službi, pa prav vesela, da mi ni treba več biti tam, ker bi se mi zmešalo user posted image . Jih bom šla pa z veseljem še malo pogledat za kako urco (čisto iz. firbca user posted image oz. da gremo skupaj na kavo malo poklepetat).

Zdaj ne morem biti niti v polsedečem položaju, tako da grem čisto vodoravno - spat. Sem pa spet na toplem (na morju po kakem tednu) in bo zihr ena prešvicana noč to.... Upam pa da boste ostale lepo pančkale, nočko user posted image

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
3.9.2009 22:21:02   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: boob

pa sej to ni res. . vse napišem pol me pa vn vrže user posted image user posted image user posted image

Nina mejčkn te bom popravla
frrrr, nejčka, gorenka, ninasiki, boob, muca*maca,karmen_b, emilly
no upam da nism zdej jst kej zamutila user posted image  . . Aja pa Jaša se skriva nekje pr strani

uuuuu se opravičujem ampak jst sm misnla da je najčika aniiita pa ne vem zakaj user posted image user posted image user posted image  punce res sorry ni blo zanalašč

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
3.9.2009 22:59:36   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: katrin***

Same lepe user posted image  na slikici. frrr...kje pa je Jaša?
je rekel, da se ne bo slikal user posted image on se ne da kr tk user posted image

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
3.9.2009 23:09:49   
frrrr
super slikca... moremo kaj ponovit user posted image

js sm dans zadnji dan preživela v službi... zdej imam pa možgane na off in čivavo na straži user posted image
jutri gremo verjetno na morje za podaljšan vikend... še zadnjič letos. zjutraj še papirje na csdju uredim.
drug teden pa v pranje cunjic... se že mau veselim user posted image

nosečke - fajn opravite jutri z vsemi pregledi... in naj vas luna ne matra preveč... sladke sanje vam želim!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
3.9.2009 23:24:47   
metka_zone
Živjo!

Lepo ste se načvekale,sem komaj dohitela prebrati vse skupaj user posted image ...
Danes sem imela katastrofalen dan in sem že ob devetih zjutraj tekala po hiši z likalnikom in peglala cote za mojga dragega in Nika,ker sem mislila da bom kar rodila sredi spalnice tako me je špikalo...potem me pa še Nik sprašuje zakaj dojenček noče ven in mene je res mineval zraven.potem pa čez kakšno uro nič več in panika je šla mimo user posted image ...Sicer pa dobro,da je bil moj dragi v službi,ker potem bi šele bila panika,še posebaj po lažnem alarmu user posted image ...
Lp

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
4.9.2009 7:50:45   
Anonimen
Dobro jutro...no jaz kot ponavadi nisem nič spala, tako, da sem že od pol 7 pokonci. Ob 7 sem se namatrala z AB tako, da dane smo začeli terapijo, da malo uničimo tale streptokok. Je pa rekla G, da bom pa tako ali tako dobila pri porodu preventivno AB v žilo. Predpisala pa mi ga je že sedaj zaradi izcedka in bakterij v vodi. Me je pomorila pravi, da ne vejo od kje se pojavi tale streptokok ( nekih čudnih navad ni komentirala ) in, da ga ima nekje 30 - 40 % žensk. Pravi, da je zadnje čase zelo pogost in, da je že v tem tednu večim morala predpisati terapijo. Nimamo kaj kot kaže smo ljudje zelo oslabljeni s svojim imunskim sistemom.user posted image Sem pa tudi banico v MŠ vprašala kako in kaj in mi je odgovorila, da ni nobene panike, da je super da vejo, da imam streptokok tako, da naj me ne skrbi. No vsaj malo me je pomirila.

Včeraj smo imeli v vaje dihanja. Smo se zelo nasmejali ( ženske na blazinah, moški pa postrojeni na stolih pa nas gledajo user posted image ). Še 3x imamo potem pa zaključimo. Ne morem verjeti, da drug teden že uradno začnem porodniško.
Včeraj sva z dragim sestavila posteljico in jo dala v spalnico, da se malo navadiva, pa še moje alergije zraven. Je pa kar zanimivo je reku dragi a tako bo zdaj to user posted image user posted image Danes pride še posteljnina od galeba ( vsaj tako so sporočila na e-mail ), posteljnina iz e.paketa je pa tudi ful lepa. Tako, da sedaj nama manjka samo še stajica ta pa pride na vrsto konec meseca ( bova vzela kar leseno v sočnku, da bo v dnevni sobi ).

Danes smo dopolnili točno 35t tako, da jutri hopa v 36t.

(odgovor članu metka_zone)
  Neposredna povezava do sporočila: 1897
4.9.2009 8:05:56   
frrrr
lep vikend vsem skupaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
4.9.2009 8:42:05   
Februarka08
Jutro.

Danes sva pa tud midve mal bolj zgodni, je bla budnica mal čez 7, pa saj jaz itak nisem nič spala več od 6h dalje, tako da... da ne govorim ponoči... eh, pa ta luna al kaj je blo, ne vemuser posted image non stop ene čudne sanje, potem pa obračanje iz enega na drug bok in je to cel podvig, tako da komaj gledamuser posted image sem pa še brez kavice, čakam mojga da pride na malico, upam da se mi bojo učke kaj odprleuser posted image

Uživajte v vikendu in seveda v petkuuser posted image jaz grem danes zvečer še zadnjič s kolegicami na večerjo in čvek, potem bom pa raje noge skup držala doma na kavčuuser posted image že komaj čakam da grem malo v civilizacijouser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
4.9.2009 8:58:21   
skačica
jutro!

Eh, tud jaz sem slabo spala, ampak sem ziher da samo zaradi lune, ker drugače nimam problemov s spanjem. Sem že zdele čist hin .

Včer sem uredila res veliko stvari za jutrišnjo poroko (pripravila darilo, spekla 3 rolade, oprala Izine oblekice, ki jih bo imela jutri) + še vse ostalo (kuhanje, čuvanje 3 mulčkov,....) in sem bila zvečer tako zelo utrujena, da sem komja živela. Pol pa še ponoč ne spat in mislim, da bom danes kot zombi.

Čakam, da se Iza zbudi, morva do trgovine, v avtopralnico, k mami,...eh, komaj čakam, da je še tole za nami.

Želim vam lep, hladen dan.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?