tassika
|
Pilotina ne vem, vse sva prešpricala, potem sva vrgla vn tudi tapison in pa vse zaključne letvice in so se še tja skrile, ne vem a so bile tam al so se skrile pred pipsom, zdaj je soba prazna, vse rože sem stran vrgla, ker vem, da sem jih parkrat tudi notri najdla, upam, da sva se jih. Če so pa ostale v steni in preživele plinsko vojno pol pa nimam kaj, okna so notri, zadihtana, polica je tudi, luknje zakitane, pol pa č ne vem več kaj, uni naju tudi niso mogli cel dan čakat, ker se jim je mudilo naprej, ampak mislim da res niso mogle tega preživet, močno upam. Moja taščica pa je rekla, ja kako pa so prišle tako visoko, ne vem no, k meni so prišle na obisk , sam moj pravi da glede na količino so mogle biti tam vsaj 5 let ali več. Potem sem šla pa po nove rožice, zdaj čakava da pridejo pogledat za parket, ta tapison je tudi, fuj kako to smrdi ko ga vlečeš stran saj pravim, če bi imela še malo več financ bi ga še v dnevni vn vrgla in dala parket, to je pomoje tako prašno in umazano, bljak še danes smrdi soba, pa sem jo celo noč zračila, včasih so imeli res pametne ideje kaj dati v stanovanje, za prvo silo si bom probala kje sposodit kakšen globinski sesalec. Ej če gre moj ta vikend na triglav, če bo slabo vree ne gre, grejo potem naslednjega, ampak recimo če gre, bi se lahko drugi vikend oglasila pri tebi, samo še ne vem a soboto ali nedeljo, ker jaz ne bom več ne na bolniški ne na dopustu in sem frej. Ker naslednji vikendi so pa ful zasedeni imava uz, pa še trgatev bo vmes, potem je pa že oktober.