a.biba
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Punce men se meša, to je povsod samo gomazelo, toliko mravelj na kupu nisem še videla, pa sem z vasi doma, sva porabila 3 pipse in pa pol forta proti mravljam in upam, da sva jih dokaj pobila, močno upam. Zdaj em pa skrbi, saj res da je bil ves čas prepih in vse odprto, ker je cela stena frej k ni oknov dol, tko da res nisem veliko vdihavala, malo pa vseeno, nisem mogla drugače jih je bilo toliko da sva mogla oba sodelovat, moaj biba pa itak brca, tko da mislim, da ni panike. Ma če še kakšno vidim jo bom speštala, se jaz izpostavljam zaradi njih. Kaj pa si mislijo da se naselijo v moje stanovanje in to ilegalno . Ebvo sem mogla še jaz mal pojambrat. Aja hotla sem pa povedat to, da je moja tašča vedno govorila ko so mravlje lezle, da so prišle po steni gor in ker imam odprta okna notri in da to ni panike, pol sem pa zadnjič najdla kupček zmletega lesa v kotu in je spet rekla, da je pa to zato, ker je že stara polica in nad radiatorjem in da se pač drobi od starosti, ko pa so okna vn vrgl se je pa samo vsulo, čez celo polico so bile, v betonu notri in to une črno rdeče, samo lezlo je in pol sva zbijala beton stran in špricala in jih sesala, groza vam rečem in polica je dolga skoraj 4m zato močno upam, da so šle, ker kaj pa lahko drugač unga pokličeva, samo ne vem kaj bi naredil, ker sso prov v betonu notri. In sva jih popipsala, to bi jih moglo ubit in kupila sem un forth in piše, da če jih takoj ne ubije pa odnesejo v gnezdo in se zastrupijo, ma upam, da so šle, sem jih dobesedno utopila, je kar stala voda na betonu Ja, držim pesti, da je vajin boj z mravljami uspel. Ti pa zračit in čimmanj vdihavat ta strup. Vem kako je to, če nočeš pa moraš....
|