|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
31.8.2009 8:42:32   
tassika
Evo zdaj pa počasi šibam na depilacijo, da bom lepauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
31.8.2009 9:50:27   
malaMravljica
Twixy, jaz rabim tvojo pomoc!!!  A se tebi kaj sanja s papirji za dojencka, kaj moramo mi tudi kaksno priznanje ocetovstva tukaj prej priznati? Punce pri oktobrkah imajo tok enih zadev s CSD, jaz pa nic. Midva bova danes uredila zavarovanje za dojencka, to je tukaj dobro prej naredit. Pa tisti obrazec za otroski dodatek lahko ze sedaj napisem in oddam pol. Je se kaj, se ti kaj sanja?
Mogoce ves kaj je z drzavljanstvom, tukaj dobi avtomaticno nemskega, slo morem prijavit pa v roku 6 mesecev se mi zdi? Ce karkoli ves kar napisi.

Rizkoo, ti pa naroci ze tisto kosaro! Men je pa beja ratalo adapter za lupinico na ebayu dobit, uni nam je pisal, da je dal ponudbo nazaj notri, da naj damo se enkrat povprasevanje in baje da je ze skor nase user posted image   aja, mi sodelavc to dela, jaz ne znam.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
31.8.2009 11:00:52   
a.biba
Tassika super ste to uredili, za sobico pa nič skrbet. Vse bo do poroda, nič bat. Na kakšno depilacijo pa ti to hodiš? Mene mal mika bikini, pa ne vem, če upam, je pa praktično. Sploh, če si skoz pri ginekologu. Je že katera preizkusila?

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
31.8.2009 11:09:00   
tassika
Jaz sem šla trenutno na cele noge in pa pod pazduho, noge niso bolele nič, pa se mi je prag bolečin zelo znižal, tma zgoraj pa malo, samo se pozna, da sem si vedno samo brila in zato me malo skrbi tudi bikini predel, ekr imam zelo močne in goste, ampak vem da pred porodom pa sigurno grem, me mika celo brazilska. Bom že potrpela tam na tistem stolu, če sem danes bom pa tudi to, saj gre kar hitro, namaže, potegne, samo morajo biti pa tudi dosti dolge, bolje malo več kot pol cm kot manj. Imam pa sedaj tako gladko vse, da bom kar ostala na tem, dala sem 28 eur, čez zimo bo malo manj, ker ne bo treba tako pogosto, pa ne cele noge, sam je pa fino, prideš, se uležeš in vse naredijo in ti greš lep vn.

punce, mene pa zanima kako boste oblekle dojenčka za iz porodnišnice, jaz sem zdaj kupila ovčko, ker so rekli da je za v  voziček bolj praktična kot kombinezon, zdaj pa ne vem kaj pa za domov, ok dvojno, bombažen bodi in žabice in pliš pajacek čez, ampak a je to dovolj za v lupinico če daš dekico čez a moram kakšno toplo jopčko še pogledat?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
31.8.2009 14:29:30   
malaMravljica
Tassika, super za depilacijo, jaz bi tudi. Enkrat sem se ze pripravljala na brazilsko, pa pol ne vem kaj je vedno prslo vmes, sedaj med nosecnostjo si pa ne upam prvic kaj takega. Sicer pa grem ta teden k frizerju, da bom mal lepsa, bom vprasala pri najboljsem - beri najdrazjem user posted image   frizerju v mestu. Bom itak sam spredaj dala postrist, al pa mogoce vse, sam itak sam frizurco, brez barvanja in tega, tok ze ne bo.
Drugace pa so te depilacije v pozni nosecnosti kar zanimive a ne, vse na slepo, jaz pojma nimam kako kaj naredim, saj itak od trebuha naprej dol nic ne vidim, me tudi nic ne moti user posted image  

Najin dojencek ima ze pripravljeno oblekco za iz porodnisnice in zgleda, da bom domov prinesla eno cortkano strucko. Bo pa tko Tassi:
- bele bombazne zabice s stopali do pasu in bel bodi z dolgimi rokavi
- bele bombazne hlace kot od trenirke in bela bombazna majcka, ter bele rokavicke, da se ne popraska po obrazku
- debelejsa topla in mehka majcka s kapuco, kapica ima spredaj napisano ime od dojencka user posted image  in v barvi napisa so tudi nogavicke ter mal kombinacije na majci s kapuco, ki pa je sicer druge barve
- dekca in plenicka za v lupinico, nikoli se ne ve kaksno bo vreme

Za tebe pa mslim, da je premalo kar si napisala, jaz bi konec novembra planirala vsaj se debelejso majcko ali jaknco na vrh, pa 2 kapici bi racunala in dekco zraven. Ves, ce je vreme lepo ni treba vsega oblec, je pa le bolje kot da imas premalo v primeru mrzlega dne.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
31.8.2009 14:46:21   
sonček85
hejla!!!!!!!!!!!!
mm:ja škoda ko je samo za velciga če bi bilo za malčke bi ga kr vzela.
joj kako si ti res srečna ,prav vidi se ti po postih ko jih pišeš,in tako je prav.šE MALO PA BOŠ GOSPA S PRELEPIM PSRANČKOM NAJ NAJ NEVESTA BOŠ.user posted image user posted image user posted image user posted image
Povej kako sta uživalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
rižkoo:ma kako si ti vse lepo pokupila,ej jaz imam un bonček za chicota in ti ga lahko dam jaz grem tko malo v Lj da če ga želiš ti ga dam in porabi.10% pa nekaj je no.
Ej pa da ne čujem več da si bajsa,prava lepa srečna bodoča mami si in pika.Ja za tržnico ni panike ,seveda greva.No jaz sem drsgmu povedala da jutri me ni in je rekel ok.user posted image
una napravca za sterilizacijo pripravo hrane in to je pa res super.Ni slaba nabava.
Sobica:ej kako je lepa,komaj čakam da pridem k tebi da jo vidim in se zjokam user posted image Pa buši kar lepo raste raste vedno večji in lepši jeuser posted image user posted image
twixy:nene po moje so bili metuljčki .Saj ni nujno da jih boš danes čutila,a jutri pa mogoče spetr,jaz jih potem nisem 2-3dni no potem se je pa začelo user posted image
tassika:kako lepe slikce in lepa sobica,buši.Vse ste tko lepe nosečkeuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3456
31.8.2009 14:48:08   
sonček85
No pa še moje poročilo ,mi smo včeraj v LJ uživali ,nazadnje smo šli še na Ig k moji sestrični kjer je njen tavečji sine praznoval RD.No pri mojem stricu je pa Aleks lepo papcal juhico s korenčkom in nudeljčkiuser posted image user posted image user posted image
Evo zdaj se pa tam na igralni jezi ker ne gre trinožnikuser posted image v usta in se dere nad njimuser posted image user posted image user posted image
Ati spet dela,ja danes še pa potemm še 3 dni ,nato pa smo več kot 1t skupaj domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Aja bila sem pa tudi v Eleclerku in majo super stvari.Sem rekla dragemu da gremo kmal tja kaj kupovat.majo super igrače pa vse.Sem kar njihovo kartioco vzelauser posted image user posted image http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=168484 A ni dober ,jaz mu ga bom verjetno kupla ,saj je moj mali sončekuser posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 31.8.2009 14:53:37 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3457
31.8.2009 14:54:18   
sonček85
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaj sem videlauser posted image user posted image http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=199730user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
31.8.2009 15:15:03   
pilotina
hej hej punce

v petek sem imela precejšnjo gužvo, za vikend tudi, danes spet tko da grem šele sedaj brati kaj ste načvekale user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
31.8.2009 15:37:00   
pilotina
twiiiiiiiiixy user posted image user posted image user posted image  kaaaaj, to je tvoj buši...lepi lepi lepiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

jeeeee....brcike...bravo twixy moja, ti ne veš kako sem srečna zate...jupiiii za vajinega jenčkauser posted image

sonček85...spoštovanje ni samoumevno in če to tvoja tašča res misli, se moti...konc koncev pa kaj, važno da sta vidva z dragim ok

mariee...user posted image user posted image user posted image  punčka bo user posted image user posted image user posted image

malaMravljica...a si dobila prstane...joj mM, zdej si me pa nasmejala do solz...a v kopalkah bi ti user posted image  ...ampak jaz si kar mislim, da bi bila prelepa nosečka nevesta v kopalkah user posted image
hi hi, maš prau, nebi pod anonimno...po mojem, ko bo plusek, boste še pred mano vedle user posted image

ooo bravo za prstane...juhuuu

a.biba...čestiiitkeeeee user posted image user posted image user posted image
pa barvara tudi...tri dni me ni in že dve novi nosečki user posted image user posted image user posted image

Rižkoo...lep buši, lepa torba, lepa sobica user posted image ...res si lepa lepa nosečka

tassika...ti imaš tudi vse lepo uštimano in si prou sexy nosečka user posted image
joj nič se nisva čuli za viken...ampak ti povem, da smo imeli pestro user posted image

uf, ste pa napisale od petka user posted image  tko, da sem kar pridno brala do polovice, pol sem pa na hitro preletela, ker šibam domov

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
31.8.2009 15:51:43   
sonček85
lej jo pilotinco našo.Hvala  in kot si rekla važno da se imava midva z dragim  rada in sva ok,predvsem pa da imava najinga Sončkauser posted image
no naj vam še pa pokažem našga Sončka ko je se včeraj prvič gungaluser posted image user posted image user posted image mislim da komentar  da je užival ni potrebenuser posted image user posted image user posted image (kapico pa ima zato ker je kr pihalo)

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 31.8.2009 15:53:09 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
31.8.2009 21:07:31   
sonček85
kje steeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

malo gledam pa če katero zanima:
otroška tehnica (19.8.2009)
Digitalna otroška tehnica od rojstva do 18kg (odšteva taro)! Enostavno spremljanje otrokove teže! Kupljena januarja, uporabljala se je do maja! >

Ime in priimek:
Naslov:/Telefon:/E-pošta:lagunamb@gmail.comCena:35

mm:imaš ZSuser posted image
rižkoo:tudi ti user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 31.8.2009 21:41:55 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
1.9.2009 8:06:15   
tassika
Ojla, evo mene, včeraj sem visela pred tvuser posted image

No danes so nama pa prišli okna zamenjat in glej vraga, moj je tako dobro naštimal budilko, da so naju zbudili na vratihuser posted image . JAz slišim na hodniku neko ropotanje pa si mislim, pa ja že niso prišli, sej se mi sanja, saj ni budilka zvonila in v tistem zvonec na vratih, sva bila v sekundi pokonciuser posted image

Zdaj pa kuham proseno mlečno kašo za zajtrk, da se biba mal zbudi, sem jo prehitro vrgla pokonci, še nič ne migauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
1.9.2009 8:26:09   
pilotina
tassika...pa je šla baterija user posted image
te bom kasneje poklicala

dobro jutro vsem

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
1.9.2009 8:29:54   
sonček85
jutrooooooooooo!

Tasi:mmmmmmmm preosena kaša si mi lušte naredla

Ker je glasovanja konec se Aleks vsem lepo zahvaljuje za prejete glasove in vsaki/mu pošilja poljubček za vsak glas ki ga je oddal/a.
Hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
1.9.2009 8:47:53   
malaMravljica
sem cist leteca danes, sam eno vprasanje za SOncka. Ims ti tako tehtnico in ali se jo splaca nabavit?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
1.9.2009 8:56:51   
tassika
Pilotina ni panike, sem kar spulila kar se je dalo ostalo porezala, sej je kaktus, se bo že pobrala, če pa ne pa naj se posuši, saj mam sam delo z njo na hodniku, vsa sem pikčasta, ker so me list popikal, ampak zdaj je vsaj hodnik malo bolj prehoden.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3467
1.9.2009 9:32:58   
a.biba
Dan, punce!

Jaz nisem danes preveč dobre volje, ker sem izvedela slabo novico o nosečnosti ene prijateljice, ki je imela včeraj nuhalno. Možnost kromosomske napake, tako da me je kar minilo.

Že sama sem bila včeraj čisto aut, ker me je tako bolelo v levem jajčniku skoz na enakem mestu, tudi ponoč (danes na srečo še ne), tak da sem imela kar IMN skoz pred očmi. Če se ponovi, bom klicala za pregled.

Nisem vam pa povedala, da sva imela z mojim prejšnji mesec 13. prometno nesrečo, naju je en od zadaj nabil, danes sem se šla zmenit za fizioterapijo, ker prej niso delali, tako da začnem že kar ob 11h. Me je pa ona tam prestrašila, ker sem jo opozorila, da sem noseča (tudi zdravnici sem že prej povedala, da obstaja možnost in me ni dala na slikanje, pa ne tablet) in je rekla, da ona tega ne bi zdaj delala. Pa sma potem prišli skupaj, da je za vrat, čeprav me križ boli še bolj kot vrat in bi tam bolj rabla, tak da bomo dali vseeno to skozi.

Sem morala nekomu povedati, da bom lažje živela. Upam, da se ne nalezete mojega razpoloženja.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
1.9.2009 10:42:49   
tassika
Punce men se meša, to je povsod samo gomazelo, toliko mravelj na kupu nisem še videla, pa sem z vasi doma, sva porabila 3 pipse in pa pol forta proti mravljam in upam, da sva jih dokaj pobila, močno upam. Zdaj em pa skrbi, saj res da je bil ves čas prepih in vse odprto, ker je cela stena frej k ni oknov dol, tko da res nisem veliko vdihavala, malo pa vseeno, nisem mogla drugače jih je bilo toliko da sva mogla oba sodelovat, moaj biba pa itak brca, tko da mislim, da ni panike. Ma če še kakšno vidim jo bom speštala, se jaz izpostavljam zaradi njih. Kaj pa si mislijo da se naselijo v moje stanovanje in to ilegalnouser posted image .

Ebvo sem mogla še jaz mal pojambrat.

Aja hotla sem pa povedat to, da je moja tašča vedno govorila ko so mravlje lezle, da so prišle po steni gor in ker imam odprta okna notri in da to ni panike, pol sem pa zadnjič najdla kupček zmletega lesa v kotu in je spet rekla, da je pa to zato, ker je že stara polica in nad radiatorjem in da se pač drobi od starosti, ko pa so okna vn vrgl se je pa samo vsulo, čez celo polico so bile, v betonu notri in to une črno rdeče, samo lezlo je in pol sva zbijala beton stran in špricala in jih sesala, groza vam rečem in polica je dolga skoraj 4m zato močno upam, da so šle, ker kaj pa lahko drugač unga pokličeva, samo ne vem kaj bi naredil, ker sso prov v betonu notri. In sva jih popipsala, to bi jih moglo ubit in kupila sem un forth in piše, da če jih takoj ne ubije pa odnesejo v gnezdo in se zastrupijo, ma upam, da so šle, sem jih dobesedno utopila, je kar stala voda na betonuuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
1.9.2009 13:22:15   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Punce men se meša, to je povsod samo gomazelo, toliko mravelj na kupu nisem še videla, pa sem z vasi doma, sva porabila 3 pipse in pa pol forta proti mravljam in upam, da sva jih dokaj pobila, močno upam. Zdaj em pa skrbi, saj res da je bil ves čas prepih in vse odprto, ker je cela stena frej k ni oknov dol, tko da res nisem veliko vdihavala, malo pa vseeno, nisem mogla drugače jih je bilo toliko da sva mogla oba sodelovat, moaj biba pa itak brca, tko da mislim, da ni panike. Ma če še kakšno vidim jo bom speštala, se jaz izpostavljam zaradi njih. Kaj pa si mislijo da se naselijo v moje stanovanje in to ilegalnouser posted image .

Ebvo sem mogla še jaz mal pojambrat.

Aja hotla sem pa povedat to, da je moja tašča vedno govorila ko so mravlje lezle, da so prišle po steni gor in ker imam odprta okna notri in da to ni panike, pol sem pa zadnjič najdla kupček zmletega lesa v kotu in je spet rekla, da je pa to zato, ker je že stara polica in nad radiatorjem in da se pač drobi od starosti, ko pa so okna vn vrgl se je pa samo vsulo, čez celo polico so bile, v betonu notri in to une črno rdeče, samo lezlo je in pol sva zbijala beton stran in špricala in jih sesala, groza vam rečem in polica je dolga skoraj 4m zato močno upam, da so šle, ker kaj pa lahko drugač unga pokličeva, samo ne vem kaj bi naredil, ker sso prov v betonu notri. In sva jih popipsala, to bi jih moglo ubit in kupila sem un forth in piše, da če jih takoj ne ubije pa odnesejo v gnezdo in se zastrupijo, ma upam, da so šle, sem jih dobesedno utopila, je kar stala voda na betonuuser posted image

Ja, držim pesti, da je vajin boj z mravljami uspel. Ti pa zračit in čimmanj vdihavat ta strup. Vem kako je to, če nočeš pa moraš....

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
1.9.2009 13:30:59   
malaMravljica
Tassika, ne vdihuj strupa!!

Pa se eno vprasanje. danes sem dobila posteljnino, full je lepa, taka nezna barva in tako lepe zirafe s sonckom in palmami. Pa koutr in obroba za posteljo je prisla. Sedaj pa ne  vem, kaj naj koutr in to obrobo tudi operem? Koutr se seveda lahko pere, za obrobo niti ne vem.
Pa punce, kupila sme tiste silikonske nastavke za dojenje. Saj ne vem ce bom rabla, sam ne vem kaj bi mi moj kupil, ce ga posljem pol to kupvat. Sem vzela od Aventa, pa pojma nimam katere bolj hvalijo.
In kot zgleda se bom porocila v obleki. Sicer ne v beli, sam je pa full lep modelcek.

in poglejte moj tickercek, tistega zgoraj user posted image

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 1.9.2009 13:31:41 >

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
1.9.2009 13:31:35   
a.biba
A katera pozna ta dva vozička. Prijateljica se odloča za nakup jaz jih pa prvič vidim in sta mi full atraktivna. Na forumu sem zasledila, da jih naj bi prodajali tudi v baby centru, zato sprašujem, če ga je že katera videla v živo.
Me je kar noter potegnilo, ker če bom prišla tako daleč, da ga bomo rabili, bomo sigurno nabavili nekaj novega. Bom dala še na stran to misel, firbec me pa vseeno. Zdaj sprašujem za njo, mogoče pa čez par mesecev še za nas, držim pesti!

http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-futura-rdec-i138.shtml

http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-perfecta-rdec-i144.shtml

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
1.9.2009 13:37:29   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Pa se eno vprasanje. danes sem dobila posteljnino, full je lepa, taka nezna barva in tako lepe zirafe s sonckom in palmami. Pa koutr in obroba za posteljo je prisla. Sedaj pa ne  vem, kaj naj koutr in to obrobo tudi operem? Koutr se seveda lahko pere, za obrobo niti ne vem.
Jaz vedno vse operem, tudi to obrobo sem vsake toliko oprala in se je čisto super odneslo.  

Pa punce, kupila sme tiste silikonske nastavke za dojenje. Saj ne vem ce bom rabla, sam ne vem kaj bi mi moj kupil, ce ga posljem pol to kupvat. Sem vzela od Aventa, pa pojma nimam katere bolj hvalijo.
Tega pa jaz nisem rabila, tako da ne morem svetovati. Še vedno lahko potem druge nabaviš, če se ne bi odnesli.

In kot zgleda se bom porocila v obleki. Sicer ne v beli, sam je pa full lep modelcek.
user posted image user posted image user posted image  Ti je le uspelo najti primerno. Saj barva ni pomembna, samo da je tebi všeč in se fajn počutiš!

in poglejte moj tickercek, tistega zgoraj user posted image
Sem videla zjutraj, potem sem pa tak pozabla čestitat. ČESTITKE zdaj sta pa že na varnem in v nizkem štartuuser posted image user posted image user posted image . Tik tak, tik tak...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3473
1.9.2009 13:49:09   
tassika
Jaz sem oprala vse skupaj tudi obrobo in kovtrček na 1000 centrifuge in ni bilo panike, tudi zlikala sem jo potem, saj je zdaj to iz kompaktnega materiala ne tako kot včasih ko smo imeli perje in se je vse sprijelo v eno bunko, pa tudi tisto se je dalo rešit če si imel sušilcauser posted image . Bljak midva sva pa zdaj čist likvidirala sobo, vse vn od tapisona do lajštic in sva še našla življenje spodaj in zdaj mi vse smrdi po tem tapisonu, prav mika me, da bi vzela kredit in še za v dnevno kupila parket ker ko začneš ta tapison vn vlečt najdeš vsega boga in kako smrdi, meni naj bi pa otrok puzal po njem, jupi. Moram še mojmu mal omenit, pa če dobiva kakšen ugoden popust mislim da bi šlo skozi. No še vse rože sem stran vrgla ker so bile tudi tam mravljice in grem popoldne v eno vrtnarijo po nove, p ane vem kaj naj kupim. Kaj priporočate za okno, ki ima sonce od 6 zjutraj do 2 popoldne, ubistvu nekaj kar je ful odporno tudi na vročino. Zdaj sem imela kaktuse in pa eno klivijo, samo kakutosov ne vem če bi imela v otroški sobici?

MM super zdaj pa res nogice skupaj držat, da ne bo kaj prehitro privekalo na svetuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
1.9.2009 14:23:24   
malaMravljica
hvala a.biba in hvala Tassi, grem takoj v stroj vrst, sedaj je se sonce, za naprej pa slabo napovedujejo.

En fajn koutrcek sem kupila, antialergijski, pa bombaz ma za polnilo in ga nisem hotla ze takoj na zacetku unicit user posted image  

ja, sedaj pa nogice skup user posted image user posted image   skor na cilju sem, ne morem verjet. Cist srecna!

Tko, ta prve gor na spodnjem seznamu prihajamo do finish crte, ene nam pridno sledite, ene ste pa komaj malo naprej od crte Start, ene pa pred startom. Bejbe, nic se bat, tam na zacetku in pred zacetkom je tok enga strahu, vse smo ga imele, mene je bilo na zacetku tako strah, vsak pregled sem se bala ce bo srcek bil al ne. Samo to je samo strah, cist normalno je to, vse bomo sle cez finish in vse bomo na koncu mamice!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Noseča med božičnimi prazniki: 5 prednosti
Saj veste, da imajo nosečnice zelo občutljiv okus za hrano? No, med prazniki to seveda pomeni, da boste ob vseh tistih s...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?