Anonimen
|
Oj ženskice! Lena sm, to je enostavno to. Nimam več nč dela sam bluzim, vas preberem.... pa se mi tipkat ne da. Pač. Mislim pa na vas. Mamo noseeeeeeečko novoooooooo, ja BRAVO... Čestitke a.biba. Naj poteka mirno in lepo. Juhuuuu... sm veslela zelo. Midva sva z materinsko šolo zaključla.., fajn je blo. Zdej znam pa vse delat Odločbo za porodniško tud dobila , pošetno dobro. Sm bla kr mal presenečena. Porodnipka zna bit kr mal večja, dinčke za našga malega še ne.. , opremljamo, rihtamo... peremo še ne. Tudi počasi. Naročila sm en fajn mehčalec od Chicckota je samo za dojenčke 0+. Ga dve moji punci uporabljata pa baje čudovite stvarce nardi in popolnoma nič ni škodil. No sej bom vidla, pri vsakemu drugače. Pa glavnička, pa za nohtke, pa sterilizator, pa za nego bradavic robčke.. pa tko. Vse od Chicckota. Sm prek BTCja naročila in dobila v enem dnevu, full pocen. MM, lepo. Kar mislim, si v smsju prebrala. Lepo ti bo, pa lepa boš s tem bušijem. Pa nehi se že s torbo obremenjevat, če jo že maš. Sm jo gledala v DM in je res ok. Če nebi moje dobila bi zihr to kupla. Prv placa za vse ma. Aja, kupla bova rabljeno košaro. Sicer je črne barve, 3 mesece v uporabi za 90 EUR. Ni mi čist ok, da je črna ampak... bo pa not kaka živahna dekica. Kaj misliš? No ugodna je zlo. So mi pa 10 min prej kupl eno capri barvo. , zato sm pristala na črni. Sončeeeeeeeeek58 in Aleks..., prava lepotca sta. Je blo spet kratko in slatko... Si vidla kak bajsa sm že? sam veš kaj...? Moje noge dons so noro ok. Vreme je tisto, ki me ubija. Kupla sm tetra pleničke..., v DMju ene ukradla .... sm šla dons spet mimo in sm šla do prodajalke... Je rekla, da HVALA, ker nism več govorila, da je študentka in bi jo takoj zabrisal vn. Da me časti plenice. , ker sm hitr dojela. Svašta. Ej greva skup na tržnico, nimam pojma kje je. Sicer ne po ovčko, ker men to ni nič všeč... ampak po zelennjavo in sadje.. Aja, se pikam že 4 dan.... res je zanimivo vidt kaj zelo dvigne cukr. Vse kar mam zlooo rada . Keksolino, musliji... , sendvič ga pa zbije... , preveč teh pa rita zraste. Twixy, lepo za brcikeeeeeeeeeeee... to je to. Jst sm sicer bolj pozno, v 20t začutla ampak.. zihr je blo že prej, pa sm mislila, da so prebavne motnje. BRAVO bejbi, maš pa tud bušija lepega. mariee, lepo da bo punčka.... , full lepo. Bo rozika. Veš... jst sm pa kr popenla zadnji... Vse kombiniram in kupujem univerzalno.. za enega, za drugega... pa sm se odločila, da nič več. Zdej mam fantka, pol bo punčka in on bo mel neki, ona neki... govorim o posteljninicah in opremi. Zakaj bi mela ona vse rabljeno Toliko..., grem.. moram se spet piknt. ŠE GLASEK ZA ALEKSAAAAAAAAAAAA
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 29.8.2009 21:21:42 >
|