|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
29.8.2009 13:03:47   
tassika
MM ne bo panike, ker jaz imam radiator zaprt in v sobi tam od 19-20 stopinj, kar je ravno prav in ne bo pri radiatorju, tam bo moj, midve sva na drugi straniuser posted image , meni je itak vedno vroče in zato sem tako obrnila. LCD ima pa diagonalo 94 in nimam kaj preveč za izbirat, to prodaja moja teta, ker je dobila kot neko plačilo in ga ne rabi, jaz pa bom pogledala, če bo dobro ga bova vzela, drgač bo ostal moj dobri stari TVuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
29.8.2009 14:15:11   
malaMravljica
Soncek,

ta bi bila pa tebi tok lepa a ne, sam so dimenzije 135*200 in 80*80, stane pa 19,95

user posted image

se ena

user posted image

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 29.8.2009 14:18:14 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
29.8.2009 17:04:52   
twixy
Puuuuuunce poslusajte to user posted image user posted image user posted image

Ravno sem posodo pomivala in se nekaj motala po kuhinji... In sem bila naslonjena na pult kr ene 10minutk. In se mi zdi,da se je v busiju nekaj premaknilo user posted image user posted image user posted image  Tako kot,da bi user posted image  hotel protestirat,da mu ne pase user posted image  (ja vem, domislija mi dela:)))
Ampak vbistvu nisem prepricana,ce je to to ali pa se mi je samo zdelo user posted image user posted image  Ker se mi mogoce malo hitro zdi.user posted image

Popolnost.

Neposredna povezava do sporočila: 3428
29.8.2009 17:05:58   
sonček85
mm:jeeeeeee super za prstančka pa še draga nista superuser posted image user posted image
Ja zdaj je pa že res čas za torbo,komaj čakam ko dobimo obvestilo da mormo dihat user posted image user posted image
posteljnina:jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj kr na jok mi gre,tko bi mela in nariočila sam so pa mire res grozne,čist drugačne kot naše.Ta druga mi je full lepa
tassi:super za ovčko to sem jaz rekla da morem kupt za pozimi in nisem vedla kje naj dobim.Zdaj pa vem,bom šla pogledat na tržnico tudi tle pri nas v CE.Jo morem kuptuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3429
29.8.2009 17:09:56   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Meni pa zelen ni všeč, mi je potem če že moram izbirat tale barvno lepši

http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=5&podskupina=57&artikel=317

Ampak samo barva voziček mi ni. Sam če pogledaš ceno kakšna je pri nas te vse mine in zato jih ni ravno ne vem kako veliko po cestah, načeloma jih imajo bolj znani slovenčkiuser posted image

Sej ta je tut lep..  Ampak moj se je kar v zelenega zapicil user posted image  Cena pa je itak groznauser posted image  Sej so taki bolj fensy, za zvezdniske otroke user posted image  Tak,da bo jaz se malo za bugaboo-ja tezila potem pa se bo moj tudi odlocil drugace. :)) Kaksne barve pa ti dobis vozicek? Joj, kak lepo za brcike user posted image  Zdaj imas trebuh najbrz itak vseh oblik,ko zacne telovadit.. hihihi user posted image user posted image

Popolnost.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
29.8.2009 17:13:34   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

ma seveda se bomo videle, bo ze prilika, nic se ne boj.

Ja, ta je lep ja, prav za enega lepega fantka je user posted image  Sam ga mores pogledas se kot sportni del, sportni del je pa bugaboo tok hud, res. Jaz sem opazla, da ce v mestu od dalec pogledam kaksen dobr vozek je to bugaboo. Cakalno dobo so mi dal se mi zdi 4 tedne, sam baje ce narocas bez barvo da se zna mal zategnit, ker je to najbolj prodajana barva. Men je lep rjav bez, rjav oranzen, bez oranzen.

Ja, ja... Za fantka user posted image user posted image user posted image
Sej tukaj pri nam so tudi vecinoma bugaboo-ji ali pa Stokke.. Pa tu pa tak kaksen drug se.
Ja jaz ga bom pomoje kar hitro narocila..user posted image  Ze zato,da ga bom imela hitro doma user posted image  Cez ene 10-12. tednov. (uff kje je se to)

Popolnost.

Neposredna povezava do sporočila: 3431
29.8.2009 17:15:19   
sonček85
twixy:jeeeeeeeeeee po moje je to to ,super ,jeeee čestitikeeeeeeeeee jaz sem začutla brcike točno na 17tuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
29.8.2009 17:45:36   
malaMravljica
iiii brca ze miniTwixy, suuuper. Verejtn je to to ja, v naslednjih dneh bos pa za zihr vedla. Men je tudi prvi baloncek sel tam v 17 tednu, pol cez 1 dan sem pa prvic z roko tako lepo cutila dojencka, tako lep obcutek me je obsel. Saj to se kasneje se veliko lepse cuti, samo tistega trenutka ne pozabim zagotovo nikoli.

Ja Soncek, sej vem, sam ko sem vidla sem se nate spomlna. Je pa to za ta velik koutr ze, to velikost imava midva koutre, je standard tukaj se mi zdi.
Jaz danes sam na prstan mislim, tok sem srecna in tok ne morem cakat, da jih dobiva. Se dobr da dobiva zadnji dan jih, ker jaz bi ga drugace zihr ze cele dneve kar na roki imela.  Pa se zaljubljena sem do uses in cez, vsak dan mal bolj, imava eno tako cukrasto obdobje spet, vsak dan si vsaj 20x receva, da se imava rada.

Soncek, katero previjalno torbo imas ti, original od vozicka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
29.8.2009 19:23:37   
sonček85
mm :ja original sem jo dobla zravn vozička in je meni super,

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3434
29.8.2009 21:18:36   
Anonimen
Oj ženskice!
Lena sm, to je enostavno to.
Nimam več nč dela sam bluzim, vas preberem.... pa se mi tipkat ne da. Pač. Mislim pa na vas.

Mamo noseeeeeeečko novoooooooo, ja BRAVO... Čestitke a.biba. Naj poteka mirno in lepo. Juhuuuu... sm veslela zelo.

Midva sva z materinsko šolo zaključla.., fajn je blo. Zdej znam pa vse delat user posted image

Odločbo za porodniško tud dobilauser posted image , pošetno dobro. Sm bla kr mal presenečena. Porodnipka zna bit kr mal večja, dinčke za našga malega še ne.. , opremljamo, rihtamo... peremo še ne. Tudi počasi. Naročila sm en fajn mehčalec od Chicckota je samo za dojenčke 0+. Ga dve moji punci uporabljata pa baje čudovite stvarce nardi in popolnoma nič ni škodil. No sej bom vidla, pri vsakemu drugače. Pa glavnička, pa za nohtke, pa sterilizator, pa za nego bradavic robčke.. pa tko. Vse od Chicckota. Sm prek BTCja naročila in dobila v enem dnevu, full pocen.

MM, lepo. Kar mislim, si v smsju prebrala. Lepo ti bo, pa lepa boš s tem bušijem. Pa nehi se že s torbo obremenjevat, če jo že maš. Sm jo gledala v DM in je res ok. Če nebi moje dobila bi zihr to kupla. Prv placa za vse ma.
Aja, kupla bova rabljeno košaro. Sicer je črne barve, 3 mesece v uporabi za 90 EUR. Ni mi čist ok, da je črna ampak... bo pa not kaka živahna dekica. Kaj misliš? No ugodna je zlo. So mi pa 10 min prej kupl eno capri barvo.user posted image , zato sm pristala na črni.

Sončeeeeeeeeek58 in Aleks..., prava lepotca sta. Je blo spet kratko in slatko... Si vidla kak bajsa sm že? user posted image sam veš kaj...? Moje noge dons so noro ok. Vreme je tisto, ki me ubija.
Kupla sm tetra pleničke..., v DMju ene ukradla user posted image .... sm šla dons spet mimo in sm šla do prodajalke... Je rekla, da HVALA, ker nism več govorila, da je študentka in bi jo takoj zabrisal vn. Da me časti plenice. user posted image , ker sm hitr dojela. Svašta.
Ej greva skup na tržnico, nimam pojma kje je. Sicer ne po ovčko, ker men to ni nič všeč... ampak po zelennjavo in sadje.. user posted image

Aja, se pikam že 4 dan.... res je zanimivo vidt kaj zelo dvigne cukr. Vse kar mam zlooo rada . Keksolino, musliji... , sendvič ga pa zbije... , preveč teh pa rita zraste.user posted image

Twixy, lepo za brcikeeeeeeeeeeee... to je to. Jst sm sicer bolj pozno, v 20t začutla ampak.. zihr je blo že prej, pa sm mislila, da so prebavne motnje. BRAVO bejbi, maš pa tud bušija lepega.

mariee, lepo da bo punčka.... , full lepo. Bo rozika.
Veš... jst sm pa kr popenla zadnji... Vse kombiniram in kupujem univerzalno.. za enega, za drugega... pa sm se odločila, da nič več. Zdej mam fantka, pol bo punčka user posted image in on bo mel neki, ona neki... govorim o posteljninicah in opremi. Zakaj bi mela ona vse rabljeno user posted image

Toliko..., grem.. moram se spet piknt.

ŠE GLASEK ZA ALEKSAAAAAAAAAAAA

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 29.8.2009 21:21:42 >

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3435
29.8.2009 21:36:59   
Anonimen
Aja.... zanimam se pa full za to stvarco.. a kera že ma, pozna?
Mene mika 100 na uro... 3 v 1.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=185764

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3436
30.8.2009 10:06:16   
malaMravljica
Jutro, prva sem, vse druge pa se spite user posted image

Rizkoo, ma a ne da ta DM torba splloh ni slaba, pa se crna pase na voticek in k vsemu. Pol pa nam vec komplicirala, ce se pa izkaze, da ni fajn jo bom pa kasnej zamenjala.
Joj, sedaj mi je pa hudo, da zadnjic nisi tiste rabljene v capri barvi vzela, ti niti ne povem za kolk je bila prodana user posted image user posted image user posted image   dej mal precekiraj se nas ebay preden to vzames.

Punce, sam luste sem vam prisla naredit, ker morem vedno brat kako ste bile na Kolpi, v Portorozu, na Bledu, na Soci, na Nadizi, dost vas mam. A veste kam greva pa midva danes. No, ne greva, peljeva se, ker jaz ne zlezem vec gor po takem klancu. Na eno koco nasproti gradu Neuschwanstein in bom vzela aparat s sabo in vam kaksno slikco naredila, ok.  AP na en sladoled greva, tega pa moj se ne ve user posted image  

lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
30.8.2009 10:47:55   
tassika
Važička, midva bova pa doma, še zadnjo omar o je treba prestavit in potem samo še počakat in to je to, perem stroj cunj, upam, da se bo danes kaj bolj sušilo, TV prekrasno paše v dnevno, samo zdaj se ves prah pozna, ker je črn, prej sem mela srebrnegauser posted image . Potem imam pa še dva tedna bolniške in če bo vse po sreči jo potem med dopustom za par dni uidem na morje, saj za kopat pomoje ne bo, ampak sam mal za spremembo okolja, samo to je še pod velikim ?, ker sept. imava zelo pester od podelitev diplom in raznih seminarjev,... ne vem če bo moj dobil dopust, ampak zihr pa kakšen vikend letiva na primorsko če ne drugega k pilotini na obljubljeno paštouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3438
30.8.2009 12:07:05   
a.biba
Pozdravček!

Hvala punce za čestitke in lepe želje. Upam, da se vse uresničijo. Sem danes še en test naredila (ki mi je ostal) in je močno pozitiven, tako da bo verjetno res to to. Imam občasne rahle slabosti, boli predvsem v levem jajčniku in utrujenost.

Tassika hvala za nasvet z magnezijem, me res manj boli.

Joj, kako blizu poroda ste že nekatere user posted image  in se spomnim kako sem tudi jaz iskala zadnje podrobnosti. Kar privoščite si!

MM podobne posteljnine s Pujekom sem videla v tisti trgovni YSK (al nekaj takega, v Celju je nasproti City parka). Iste dimenzije, lepi motivi pa vem, da se mi je zdelo poceni. Bom tudi jaz verjetno za našo babiko nabavila, ima tako sobico polno Pujekov, pa zdaj sva ji dala veliko posteljo 140cm in pridno spi od takrat sama v sobi zdaj 14 dni. Tak,da bo za rojstni dan dobila verjetno novo posteljnico, ker je čist navdušena nad veliko posteljo.

Twixy čestitke za brcike!!!! Jaz sem v prvo nekje v 18. tednu čutila, tako da je čisto možno. Si pa res čudovita nosečka user posted image !

Moram zdaj it, sem babiki obljubila sprehod po kosilu, potem pa spat. Tak, da letiva, še sonček se je prikazal.

Lepo nedeljo!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
30.8.2009 16:19:39   
Anonimen
Evo mojga buškota... v 33t in 6d user posted image
user posted image user posted image user posted image

MM, ja lepa je previjalna res. Sej pravim, če nebi moje dobila bi si uno kupla. Zihr.
Moja je pa takale..

Ja za košaro mi pa sploh ne govori, nima smislauser posted image . Sm tud sama žalostna, ker je to res edina barva, ki si jo želim. user posted image
Na vašmu ebayu pa nič pametnega ne najdem.. user posted image Sej sm si sama kriva, kaj čem.

Evo še z detajli nedokončana sobica... user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

To je to. Mejte prelepo nedeljo, jst kuham.... ampak mi je lepo. Ko ni vročine, uživam.
MM, uživaaaaaaaaaaaaaaj!

(odgovor članu a.biba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3440
30.8.2009 17:40:38   
Anonimen
Aja, če kera še nima vozička pa ji je talele všeč... sam posredujem... Je v akciji kr dobri v BC-ju.
http://b2c.baby-center.si//Article.asp?ArticleID=192732

O joj, pa tak stolček za hranjenje bi mela.. sam ga sigurno ne bom. Sej so zmešani... Poglejte ceno.
http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=46&podskupina=0&artikel=626 Mogoče pa sam hrani otroka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3441
30.8.2009 17:53:31   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Evo mojga buškota... v 33t in 6d user posted image

Evo še z detajli nedokončana sobica... user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

To je to. Mejte prelepo nedeljo, jst kuham.... ampak mi je lepo. Ko ni vročine, uživam.
MM, uživaaaaaaaaaaaaaaj!

Zogicaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image  Ful je lep.... Ampak postavco imas pa super! Kot,da se sploh zredila ne bi. Lepa,lepa noseckica.
Sobica je tudi waaau!!
Taka nezna in z stilom narejena. Hihihi... Zdaj bom od vas ideje pobirala za nasega user posted image user posted image

Popolnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
30.8.2009 17:54:38   
malaMravljica
mi smo ze nekaj casa nazaj. sva vzela tasta in tasco tudi s sabo, pol se je moj spomnu, da je danes formula, ker se mu je naenkrat tko mudilo domov user posted image   pa voznja tja, Twixy ve kaj pomeni beseda Stau in to v nedeljo opoldne user posted image user posted image  smo stali ker so zaprli ac in pol so peljal vsi vn, jaz sem pa videla tablo da je prepovedan promet zraven je pa pisalo, da do enega kraja pa lahko. in sem mojemu rekla, pa me je preslisal, pol sem pa videla, da malo za nami so eni pelajl naprej in sem mu rekla, da naj se vrne. Se ni in smo se vozili po skoraj makadamu za kolesa mi pa s ta velikim avtom. RTast je aml komentiral  user posted image   jaz pa na colju, ko smo si ze opomogli, nisem vec srzala jezika za zobmi in sem mojega vprasala, ce se me splaca kdaj poslusat tudi pri voznji.

Rizkoo, tvoja torba je zakon! SObica tudi, tvoj trebuscek pa tudi!
Kaj pa ta kosara, pa jo narocis do mene in ti jaz castim postnino v Slo. a ti je to se vedno rpedrago za novo? Drugace se bo pa itak pojavila kaksna na  netu takoj ko ti tvojo kupis.
http://cgi.ebay.de/Quinny-Buzz-Dreami-Capri-Neu-Portofrei_W0QQitemZ220311994229QQcmdZViewItemQQptZDE_Baby_Unterwegs_Kinderwagenzubeh%C3%B6r?hash=item334b9e3f75&_trksid=p3286.c0.m14
Tisti stolcek pa, ja je lep, cena tudi hmm... zanimiva, sam a je ta stolcek sploh udoben za malcke?
PA se nekaj te hocem vedno ze vprasat, ko das kaksno slikco gor. Tisti naslonjac v dnevni, a je masazni? In ce ja, a ves da men je moj reku, da se ga v nosecnosti ne sme uporabljat in zato ga jaz nimam, ceprav sem ga nacrtovala za cas nosecnosti. Sedaj ga pa za cas dojenja user posted image  

Punce, v bistvu sem vam hotla sam nekaj prisit sporocit. Moja dekca za dojencka je spletena user posted image user posted image user posted image  zame! Sedaj iscem pa kaksna navodila kako naj to skupaj sesijem, pa sem raj na rr zajadrala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
30.8.2009 17:55:11   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

O joj, pa tak stolček za hranjenje bi mela.. sam ga sigurno ne bom. Sej so zmešani... Poglejte ceno.
http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=46&podskupina=0&artikel=626 Mogoče pa sam hrani otroka

Stolcek je prav hud user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Cena pa se 10× bolj..user posted image 355€ za navaden stolcek??? Too much cena.. user posted image  Ampak cist tko, mi ne zgleda ravno ful udobno..user posted image

< Sporočilo je popravil twixy -- 30.8.2009 17:57:04 >

Popolnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
30.8.2009 17:56:02   
twixy
Picim jaz zdaj..
Sva si z sestro omislili zenski vecer z eno kolegico in gremo malo zurat user posted image
Prvo kaksen film pogledat potem pa se na vecerjo in kaksno pijacko.
Moski pa majo fuzbal po TV tak,da bodo oni se najbolj srecni,da se nas znebijo user posted image

Aja... pa glede metuljckov vceraj se mi je pomoje samo zdelo ker danes pa nic ni vec user posted image  Se bom malo pocakala na tisto tapravo user posted image

< Sporočilo je popravil twixy -- 30.8.2009 17:59:04 >

Popolnost.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
30.8.2009 18:02:28   
a.biba
Vau Rižkoo  user posted image  za med manekenke!!!

Se je že katera prijavila za Miss buši 2009 al kak se že reče? Ste vse med tistimi lepimi nosečkami, brez odvečnih maščob. Upam, da jo bom tudi jaz v drugo tako odnesla. No, prijavite se!!!! Bomo glasovali!!!

Sobica je pa čudovita, tak umirjena in seveda čist barvno usklajena. Fajn sta tole zrihtala! Čist za idejo kopirat user posted image

Tale stolček je super, sam cena je pa grozna! Pa kje to najdejo takšne cifre za stolček. Katastrofa!

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
30.8.2009 18:10:59   
malaMravljica
Rizkoo,

eno drugo idejo imam. Poglej na ta link, ma pojdi bolj spodaj na stran

http://shop.ebay.de/i.html?_nkw=Quinny+Buzz+dreami+capri&_sacat=0&_trksid=p3286.m270.l1313&_odkw=Quinny+Buzz&_osacat=0
poglej en prodajalec ima vse tiste kosare. ´Ta ki se jutri konca ponudba recimo nima se nobenega povprasevalca. Kaj ce jo ti poskusis kupiti jutri cist na koncu, ob 8h zvecer? In dobis v bistvu to ceno 130 eur? A to gre. Sam ne vidim kolk te stane postnina. Jo posljes k meni, jaz pa k tebi naprej.

Twixy, ti pa uzivaj!

abiba, glede cene stola. Ma jaz pa skor verjamem, da ta stolicka nekaj stane, ker je cist nova zasnova in se mi mal sanja kolk stanejo oblikovalci in razvoj novega izdelka, konkretno stolice. Pride tak strosek, da te vrze, pa vprasanje kolk tega bodo sploh prodali.  Da pa more vsak tudi malo zasluzit je pa jasno.

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
30.8.2009 21:20:17   
Anonimen

ooo babe, hvala za pohvale... user posted image

MM, mene full mika ta link, jst sm za sam dvomim, da tip pošilja v Slo..., pa niti ne vem kako nej ga kontaktiram. Tebe pa jst nebi preveč obremenjevala... ti si že deleč nosečka. Res si pa zlo želim pa teh 30 EUR mi ni neki, raj mam novo pa take barve. Prv trpim, ker jo tu nikjer ne najdem.
Če misliš, da lahko, bi ti bla full hvaležna... Sam, da se pa zdej še s tem ukvarjaš, mi pa tud ni všeč... Te paketi velki in ne vem kaj... user posted image
Naslonjač pa ni masažni sam poleže se čist... dol pa uživaš na njemu. user posted image
Sej prv, da si mal jezik stegnla v avtu..., čist prv user posted image
Dekico pa komaj čakam ... da jo prpopaš... , tok si pridna... Ja, zdej pa po kosih skup sestav in zaši al kakoooo??

Jst sm dons mojo taščo barvala... sm študirala, če jo čm zafušat... pa je vseen pridna, pa sm rekla tokrat ne.. user posted image

Moje detece se ceeeel dan tko premika, vse me boli, gor, dol.... gor dol, ma velik je že. Komaj čakam torek, da zvem kok je težek.. in če ta sladkorna kaj vpliva na njegovo težo.

a.biba, ti kr kopiri, mene nič ne moti. user posted image Res je umirjena... zato sm pa mogla posteljnino zamenjat...., je bla tko upadljiva za crknt.

twixy, jst tuuud žurat........... tko pogrešam te babje večere. Večerjica, pijačka.. pol pa mal vn... mmmmmmmmmm, kje je to. Spet bo... sam pač bom mami. Upam, da uživaš. Metuljčki pa zihr so bli... pa ne misli, da bodo vsak dan. Počakaj malo.... boš vidla, ko ne bodo niti M od metuljčkov ampak... konkretni premiki.. user posted image

Grem pod tuš... jutr bom pa cel dan sam meditirala.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3448
30.8.2009 21:31:47   
oktavija
Rižkoo nisem si mogla kaj da ne poškilim tvoje fotke... čeprav sem večji del videla v živo ali pa vsaj bom (upam) jutri...

Krasne fotke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
31.8.2009 8:41:53   
tassika
Jutro punce, včeraj nisem potem nič pisala, sva cel dan pospravljala in prestavljala, zdaj je otroška sobica celo prazna, danes še par malenkosti in potem žurkauser posted image  itak, sem bila zvečer tako utrujena da sem ob 9-ih dol padla, samo spala pa nisem dobro, sem že zadnjič ugotovila, da če sem preveč utrujena, potem tudi spanja ni. Evo pa še par mojih slikc:
Tole je trenutno najina potem naša sobica, ker otroška še ni narejenauser posted image

user posted image   user posted image  

user posted image
tole je edini del otroške sobiceuser posted image , trenutno še čisto v razsulu
user posted image

in pa še moja malenkost in biba, danes zjutraj, še brez kavice, nepočesana in v najljubšem oblačilu - trenirkiuser posted image  ps. biba spi
user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?