Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 4.9.2009 11:23:59
|
|
|
|
MAŠKA
|
joj kaj berem... sem kar kurjo polt dobila! Rižkoo držim pestke za vaju z Liamom, mora bti vse dobro! Tassika brez bolečin pa pri porodu ne gre , so pa hitro poplačane! Ampak vseeno, naj jih bo čim manj!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 4.9.2009 11:42:16
|
|
|
|
pilotina
|
Rižkica...mislim, da tukaj vse dihamo s tabo dajmo Rižkoo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 4.9.2009 11:45:32
|
|
|
|
drobtinica29
|
ajooj a že, ... Rižko tudi jaz držim pestke za vaju ! sonček super za alexa . moje dete pa se zgleda orenk obrača v trebuščku, izvaja take akrobacije in mi pritiska na mehur, da moram kar na 15 min hodit na WC, al pa vsaj na pol ure! lp vsem ostalim!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 4.9.2009 11:58:28
|
|
|
|
pilotina
|
hvala tassi
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 4.9.2009 12:07:09
|
|
|
|
tassika
|
Drobtinica jaz sem tudi skos na wc-ju moj pa me zajebava kam gre wc papir, je pa res da sem zadnje čase ful žejna in spijem več kot 2l vode na dan in posledično mora tudi vn it a ne Sem prebrala pri oktobrkah da imaš rok prestavljen na 30.10. no jaz upam, da ne boš padla k nam novembrkam, če pa boš te bomo pa zelo vesele, samo ne roditi na prvega. Pilotina ja sem ti poslala sms ker vem da imaš gužvo in se ne moreš oglasit. ps. moj ne gre na triglav ker baj egor nekaj sneži in bova lahko sobico do konca naredila, no ja prebelila
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 4.9.2009 12:09:24
|
|
|
|
sonček85
|
Evo naredla testek in je bil..............
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 4.9.2009 12:09:40
|
|
|
|
sonček85
|
bil je --------,mal sem žalostna k se spomnem kako je bilo prvič ko sem ga tko čakala in čakala,no in če bi bil zdaj bi bila vesela. No zdaj pa me bo ves teden skrbelo do pregleda kaj bo na pregledu povedala. hvala vsem v naprej za čestitke
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 4.9.2009 12:13:28
|
|
|
|
tassika
|
Sonček ne bit žalostna, sej bo pa malo kasneje, nikjer ne piše da boš drugi + čakala tako dolgo kot prvega, lahko bo že kaj prej, saj veš, počasi bodo dolgi temni dnevi, ko se bo treba stiskat....
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 4.9.2009 12:14:37
|
|
|
|
zvesta
|
Rižkoo, drži se! Mislim na vas in molim, da bo vse v redu.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 4.9.2009 12:15:37
|
|
|
|
drobtinica29
|
tassika jaz tudi upam da nebom ravno na 1., ampak kot pravijo se le 5% otrok rodi točno na datum, tako da,... no ampak jaz imam že od vsega začetka taki občutek, da bom kaj prej rodila, no bomo počakali in videli kdaj bo . sicer pa je vseeno samo da je dete zdravo!!!! ja jaz tudi spijem malo več kot običajno in je še to malo od tega. jaz bom tudi naročila prevleko za posteljico pri galebu, tako kot si jo ti, sam da si jo ti za zibko, razlika je le to da bom naročila vrjrtno ono ta drugo tipa B, je malo višja in debelejša, vsaj tak se mi zdi. Jo grem jutri pogledat, ker grem ravno na ptuj in sem se dogovorila da lahko pridem pogledat, da jo v živo vidim. Donaročim bom mogla le še baldehin, na katerega pa moram počakat, ker nekaj selijo, vsaj tak so mi rekli. Priprave za našo dete tudi tečejo, imam že kupljen kompletek za iz P, ob prvi priliki ga slikam in vam ga pokažam. se še kaj javim kasneje! lp
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 4.9.2009 12:24:19
|
|
|
|
tassika
|
Sonček a Rižko je v celjski porodnišnici?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 4.9.2009 12:35:33
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Sonček a Rižko je v celjski porodnišnici? ja
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 4.9.2009 12:44:11
|
|
|
|
maj2009
|
joj kaj berem!!! rižkica drži se!!!!!! na pa naju je z mm prehitela! bova še mal počakale, ane mm? pr men je že dva dni tok noro, brcanje na pouno, driska in slabo počutje, pa mal sm shujšala. no upam da ni to nč narobe. probam čimveč počivat, ker sm kr švoh. pozdravček vsem!!!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 4.9.2009 12:59:32
|
|
|
|
sonček85
|
maj mislim da bo pri tebi tudi kmal akcija glede na znake,mislim pa da na koncu ni dobro da hujšaš.Kdaj imaš prelged?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 4.9.2009 13:07:05
|
|
|
|
maj2009
|
moj pregled je komi 15.9! takrat bom mela komaj 1ctg!! tale moja g. je kr naprej na dopustu sej se kr matram da po mal jem, ker mi je prec slabo! dons pa ne brca tok ornk, bl lagano!a mislš sonček da je kej narobe? pomoje da ne sam se mi pa zdi da se je zdele v dveh dneh ful matrala in upam da se mi ni okol obrnla, ker je že bla na glavo. zaenkrat si ne delam prevelikih skrbi, bolš tko ane? krčev nimam nobenih samo na vsake tok časa me zaštiha spodi pa ne morm nč (sam na bok se fliknem).
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 4.9.2009 13:15:55
|
|
|
|
a.biba
|
Rižkoo zdaj ni poti nazaj... drži se, dihaj in ob takih navijačicah bo z malim sončkov vse vredu, čeprav je res malo prehitel. Zdaj sem pa jaz živčna kot, da bi sama rojevala ... še dober, da smo bili prej brez elektrike, ker bi bila živčna še dlje. Maj2009 pred porodom je normalno, da zgubiš kakšen kilogram, ker se že telo čisti. Tako, da si na dobri poti za kakšen odhod kam. Pozorna bodi, če se ti bo zdelo, da ti voda odteka, drugače pa nič bat, počitav in nabirat moči. Bolečine so vredn izzida - točno tako! Sonček čisto razumem tvoje rekacijo ob negativnem testu, ker pa v tistem trenutku vseen padeš v čist drug svet, ko se zavedaš, da pa možnosti vseeno so, da je nov član na poti. Tak, da vidimo, da si pripravljena - zdaj pa ne delo veselo - hecam te malo!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 4.9.2009 13:21:43
|
|
|
|
maj2009
|
no pol grem pa lahko še ruza oprat, da bom svoje stvari notr prpravla za odhod! se mi zdi da se mi je v teh dneh ful trebuh dol spustu, tko da se že prpravla sej že komaj čakam, da zagledam najino pikico Julijo! grem mal na balkončka počivat, tok luštn pihlja
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 4.9.2009 13:27:23
|
|
|
|
a.biba
|
IZVIRNO SPOROČILO: maj2009 no pol grem pa lahko še ruza oprat, da bom svoje stvari notr prpravla za odhod! se mi zdi da se mi je v teh dneh ful trebuh dol spustu, tko da se že prpravla sej že komaj čakam, da zagledam najino pikico Julijo! grem mal na balkončka počivat, tok luštn pihlja Ja pripravi za vsak slučaj, nikoli ne veš kdaj te preseneti . Julija - zelo lepo ime! Na balkon - brrrrr, zunaj je tak mrzlo pri nas, da mi bunda ne bi bila odveč. Sem res bolj zmrzljive sorte, sam če tak mrzlo piha. in sosed pa zunaj golaž kuhata , jaz se pa od noter smejim čez šipo. Pa še kosila mi ni treba kuhat.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 4.9.2009 13:43:27
|
|
|
|
maj2009
|
evo ruzak opran in že visi zuni, da ga vetrčk posuši, če se bo pa mudil ga bom pa v sušilca fliknla jst sm tud golaž jedla pa makarončke in mal rdeče pese ker me ful zgaga matra in ne upam preveč. pr ns pa tko luštn pihlja,sm v kratkih rokavih in je čist luštn sedet zunej!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 4.9.2009 14:17:57
|
|
|
|
tassika
|
Joj sem jaz dons ghrozna, že cel dan mislim na rižko, in pol tale dež tukaj, pa tko temačno in pa še na radiu imajo tako umirjeno deževno musko in jo kar vidim pred očmi kako diha na porodni mizi, sploh se ne morem skoncentrirat na nič drugega, toliko imam dela, pa se je kar vse ustavilo.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 4.9.2009 14:56:23
|
|
|
|
sonček85
|
maj:ja kaj pa vem,po moje ni dibro če zdaj n koncu hujšaš ker otork potrebuje zdaj največ.Sej ne da zanalašč ampak ni dobro,za vsak slučaj poklii G če bo šlo še naprej dol.Brcik pa moreš čutit 10 najmanj čene pa na pregled ker nikoli ne veš.Ja ti kr vse lepo pripravi sredini meseca vas bo že več. O mi smo tudi misli jest golaž,pa sem rekla da bomo danes jedli zel.juho in palačinke ,jutri pa golaž,saj je moj neki bolan in bo to bolje. Ma neko bakterijo in ko so mu vzeli kri mu so izvidi pokazali da se mu ktri gosti in nevem nekaj še.In sem vsa adijo,no pol pa še zvem da so eni kolegici ki je tudi na rr (miklarom)na MF povedali da je 3cm odprta in ji nardili tkoj cerklažo in zdaj počiva v bolnici,sem v strahu zanjo saj je prvo nosečnost rodila v 21t mrtvega otročka biba: ja veselo na delo,jaz bi že samo moj še nebi ,ker kao morta imet vsak svojo sobo in nevem kaj.No vseeno pa veliko in vsak dan slončkamo mirno da ne boš šla še ti kje prej rodit,ti pa še kr čakaj
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 4.9.2009 14:56:50
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Poročam v živo: Rižko čaka na hujše popatke.. in očitno se kar dobro drži... jaz še vedno navijam za njuju in upam da Lian zdrav in krepak dečko!! Ja v Celju je!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 4.9.2009 15:07:46
|
|
|
|
tassika
|
Se pravi, da še ne bo tako hitro, bogica, mislim nanjo že cel dan. Sonček midva praviva, da če bost dva bost imela pograd tko pač je nimava dinarčkov se selit ali v večji stanovanje ali v hišo, jaz pa moja sestrica sva tudi na začetku imeli pograd. Ti pa zdaj malo manj slončkat, da se ne boš še ti nalezla
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 4.9.2009 15:21:23
|
|
|
|
sonček85
|
mi ne moremo imet pograd ker je nadstrešna soba ,kot najina kot njegova,v dnevni pa nebi mogla bit ker je prehodv najino sobo
|
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?