a.biba
|
Nogavica lahko rečem, da vem kako se počutiš. Sem šla čez vse to, čeprav je bila razlika, da je bila še mlajša in je jokala. Jaz pa tudi, čeprav sem vedela, da ji bo tam super, da rabi družbo, vrstnike, dogajanje in ji tega doma ne morem dati. Tebi pa še hormončki nagajajo in verjamem, da je še v hujši obliki. Ti se kar izjoči, ker tudi to pomaga. Vsak dan bo lažje in sama se bi govori, da se ima tam super in fajn, popoldan boste pa imeli še bolj efektivno druženje kot prej, ko je bila ob tebi cel dan. Zdaj je že tako velika, da bo povedala, če jo kaj teži, če ji kaj ni bilo všeč, zna povedat, če je lačna žejna, tak da nič bat. Otroci so toliko samostojni in odrasli, kot zahteva situacija. Naj ti pove kaj so počeli, kaj so jedli, kdo so prijatelji.... to je terapija še za tebe. No, zdaj sem se pa razbisala, pa upam, da ne boš jokala še bolj. Še malo pa greš po njo. Dopoldan pa počivat, da ne boš imela še večje skrbi!!!!!! Nosečke zdaj se na ne hecat in počivat, ker tele napovedi niso nič zavidljive. Nikoli se ne ve kaj lahko gre narobe.
|