mojsonček
|
Jurčka! Evo, jst sm nekaj, čemur težko rečeš kofi, skoraj že spila, vam pa prilepim eno tapravo Moja miška nagica uživa pod vrtiljakom v postelji in ga vsakič občuduje, kot da bi ga prvič videla čist je nora na ta vrtiljak... Pri nas dopusta konec... kaj čmo... pa dons je prvi šolski dan... jst ne morem verjet, moje dete gre že v 6. razred Mi smo se ful potepali in Zoja je vožnjo super prenašala... še kkšn vikend v Piranu si bomo privoščili, če bo vreme ok pol pa žal itak konec veselja... JANCI jst si tut fuuuul želim nekaj počet, da vsaj malo odklopim glavo od vsega... žal tut mene na čase rukne kkšn depresiven trenutek, ko ne vem kaj bi s sabo, ker ne zmorem vsega spedenat tko k bi rada... no, da ne zaidem s teme... sem se tut sama zanimala glede teka in je zelo priporočljiv, tut če dojiš, sploh če o tem razmišljaš kot o sprostitvi... verjetno ni fino pretiravat tko k v v ničemer ne... ampak tut mene motijo joški... pa mam športni modrček doma pa vseeno ni variante, da me ne bi boleli joški pri teku, edino, če jih cel krog okrog blejskega jezera držim z rokami imam pa doma eno cdjko z vajami in če imam čas vsaj to naredim... sej zato mam pa že dva dni tak musklfibr, da hodim k po jajcih ampak vem, da bo vsakič boljš k enkrat redno zalaufam... tek bom pa še malo prestavila, ker tut naše dete se samo doji in včasih sploh ne štejem več, koliko krat se priklopiva... Mi pa čez slabih 14 dni dopolnimo 4 mesece (koregirano 3) in nas čaka prvo cepljenje potem konec meseca pa še dnevni hospital zaradi alergijskih testov... Pri nas smo tiste čist ta poletne cotke pospravili tako zaradi velikost kot tudi namena, zdej smo na cifri 68 in bo verjetno tako še nekaj časa, ker smo jo šele uvedli... je pač drobižek s svojimi dobrimi 5,5 kg in 60 cm čeprav meni zgleda prava velikanka, če se samo spomnim, kako drobcena je bila z 2,5 kg, ko sva prišli iz P domov... Pri nas spimo ponoči ogromno krat kar po 12 ur, seveda se vmes dojiva večinoma 3x ampak tut takrat je čist zalimana tko da po podoju naprej drnjoha vsaj to, ker čez dan imamo večinoma samo lepotne spance po nekaj minut... verjetno največ zaradi krčkov, ki še vedno niso izginili, čeprav sem že več kot mesec in pol na dieti brez KML in jajc... vse skupaj mi je precej čudno, ker ponoči pa ne duha ne sluha o kakšnih krčih (sej že trkam po lesu) čez dan pa skos jamranje pa napenjanje pa prdenje... eni dojenčki so prou boščki... jst komaj čakam, da bo vse to za nami... Midve sva se vmes še porihtali, mal podojili, zdej pa kao še ena kitica spanca preden greva na sprehod... lih fino, da tut mami še nekaj poje, čeprou sploh ne vem več kaj naj jem... tko se mi lušta jogurta al pa kkšnega sirnega namaza za popiiiiii... no, brezveze, da sanjarim... se bom morala zadovoljit s pirinim namazom, kar niti ni tko slabo.... Lep pričetek dneva vam želim!
< Sporočilo je popravil mojsonček -- 1.9.2009 8:39:25 >