Večer.
hahaha, tudi mi jemo zeloooo pogosto, čez dan pač vsakič, ko hoče (sej pa ni panike, je ziza vedno na mestu) in ponoči se tudi zbudi včasih 1x (22 je in zaspi in potem okoli 2-3 ure in okoli 5 ure zjutraj) včasih pa tudi pogosteje (ob 1 zjutraj pa ob 3 zjutraj pa ob 5 zjutraj)...pa meni ni panike, sej se še vedno naspim, je pa res, da ga po prvem hranjenju pustim kar pri sebi v postelji, ker potem takoj nazaj zaspi, če pa ga hočem dat v njegovo posteljo je pa kriza...se mi pa ne da...
Tečka, Lenika in vse katerih
se že obračajo
Glede kapljic...jst jih pogosto uporabljam (na sprehodih ali, če mora ziza malo počakati, ker ravno nekaj dela) in nimam slabe vesti, pa tudi ne vem zakaj...v lekarni so mi rekli, da ni omejena količina, po njih se lepo sprdi in ga potem ne šraufa (sem prav opazila, ko mu kakšen dan nisem dala dude in kapljic, da je imel probleme in potem sem mu dala kapljice in je bilo o.k.), glede sladkorja, ki je noter se pa tudi ne mislim sekirat, sem namreč sama celo življenje zeloooo veliko sladkega pojedla (vsak dan za zajtrk 1 milko-še sedaj pojem vsaj 1 čokolado-100g na dan) in imam samo 1 plombo in nikoli nisem imela problemov z zobmi, sestrična, ki pa nit
i gostega soka ni smela popiti pa je imela vse mlečne zobe gnile in tudi s stalnimi ima probleme