tecka
|
Živjo, punce. Uf, včeraj sem imela nabavo plenic. Šla v Lj Rudnik in kupila 4 različne pakete pamersk (DM, Muller, active baby, active fit, dry), zdaj pa primerjam kvaliteto plenic. Kot pa je ugotovila že večina mamic pred mano, se še najbolj splača v Mullerju. Čeprav ima tudi Leclerc xxl pakiranje 150 plenic, ampak tistih pa res nisem kupila. Pa včeraj so bile police s temi plenicami kar nekaj nametane in sploh nisem imela pregleda nad cenami. Sem pa našemu SRečku kupila tisto zvezdico, ki projicira slike na strop - jo ima baby center trenutno v klubu. Itak da po enem dnevu ne more biti uspeha, ampak včeraj je bilo zame grozno. SEm mu naštimala to zvezdico, ga dala v posteljico in ostala tam. Bilo mu je zelo všeč, smejal se je, nekaj "pogovarjal" - in razživel. Uspavanje je trajalo 1uro in pol in na koncu je spet zaspal v mojem naročju. No, vsaj ponoči je lepo spal, ampak jaz sem pa danes čisto uničena. Prav ima me, da si skuham še drugo kavo danes, ker se sploh ne morem "pobrati". JanciF - lepo, da ste rešili problem. Drugače so pa na tem linku zbrani nasveti lige za dojenje - mogoče najdeš kakšen nasvet, ampak rabiš pa ogrooooomnoooo časa, da se prebiješ čez http://med.over.net/forum5/read.php?94,4543920,4543920#msg-4543920 Danes zjutraj pa res nisem vedela, kako naj malčka oblečem za na sprehod. Na koncu sem ga dala pa kar v spalno vrečo in kapo, pa je bilo. Na košaro sem dala tudi "pokrov", pa sem hitro ugotovila, da je prevroče. Potem je pa v vozičku zaspal in jaz sem dežurala pred hišo, ker je bil čisto preveč oblečen in bi zakuhal, če bi ga zapeljala notri. Danes se je naš mačkon prvič (da bi jaz videla) obrnil iz hrbta na trebuh . Že večkrat sem opazla, da se obrne iz hrbta na bok pri dojenju, pa sem mislila, da je to zato, ker ležim ob njem in je jogi vgreznjen. Danes pa se je obrnil na ravnem kavču in oba sva bila presenečena (on zato, ker je mislil, da mora pasti kravice )
|