|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
1.9.2009 13:32:58   
MIŠEL09
Pozdravljene,
imam vprašanje glede kolkov, smo imeli pregled in kolki so 1a, vendar ni vidno jedro glavice, ve katere ste že opravile pregled mogoče katera ve kaj to pomeni, ker moj mali se je tko histerično drl da sem vse preslišala kaj je zdravnica rekla glede tega

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
1.9.2009 14:22:07   
minča
hej!

Mi smo se pa vrnili z morja. Smo bili 10 dni na Cresu. Neja je ful uživala, veliko spala in pridno jedla. Tak da mogoče gremo še za podaljšan vikend na pag, če bo vreme ok...Tak da vsem ki imate pomisleke glede morja iti ali ne iti na morje s tako malim otrokom ful priporočam. Jst sem si prov odpočila in imela čas zase, še 2 knjigi sem prebrala...
V nedeljo je bila Neja stara 3 meseceuser posted image , krčkov več nimamo. Včeraj smo imeli posvetovalnico. Pri treh mesecih meri 62cm in tehta 4850g. Je pa glede teže na spodnji meji, ampak taka pač je, in je čist zadovoljen otrok...
Zdej pa šibam cote obesit, če mislimo jutri it spet pokukat na morje... uživejte!!!!!!

(odgovor članu MIŠEL09)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
1.9.2009 14:32:29   
manna
tecka, tudi mi poznamo take vrste kontracepcijo, žal. Bo že prišlo boljše obdobje!

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
1.9.2009 15:18:20   
bačko
Dan!
Mala princeska Lora tudi kaka samo enkrat na dan.Kako bolj zelene barve blato in bolj trdo.Ji pa dajem gorenjske kapljice kadar ima krče, ki jih je zadnje čase vedno manj.Če misliš da ima krče ji kar daj kapljice.
Tira mi smo Žani dajali Novalac Nf in se ni odnesel.Smo celo škatlo porabili pa ni bilo efekta.Upam da pri vas bo deloval.user posted image
Mišel če hočeš bom jaz vprašala ko bomo imeli pregled in ti bom povedal.Pregled pa imamo šele 17.9.
Pri nas je Lora ponoči malo sračkala.Se je že ob 1 zbudila in potem spet ob 4.Mož je bil malo šokiran ampak bo preživel.
Jaz komaj čakam da bomo imeli kontrolo kolkov ker se že hočem znebiti tega širokega povijanja.Me malo skrbi.Upam da bo vse uredu.Drugače pa je Lora dokaj pridna.Veliko čeblja in se smeje.Bomo videli kaj bodo rekli na pregledu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
1.9.2009 15:46:37   
Goldy
minča - HB še ena, ki ima bolj suhcenega otročka. Ker ko gledam teže tu gor, mi kar hecno, ker ima naša šele zdaj nekaj čez 5 kg, pa bo drugi teden 3 mesece.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
1.9.2009 15:51:06   
Goldy
Pa še to. Mi se zdej samo dojimo, ker mala miss noče več flaše.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
1.9.2009 15:52:46   
Tira
Ojla!

Se mi zdi, da je bil včeraj en težek dan in noč user posted image  Tudi naš Marcel ga je sračkov, zvečer ni hotel zaspati. Je bil že čist utrujen, pa je kr jokov in jokov. Nazadnje sva ga tudi midva dala v najino posteljo, sam sva se potem pogovorila in ugotovila, da je še vedno bolje, če ga malo nosiva in zaspi, kot pa da se navadi najine postelje. Potem ga je moj nosil in v roku 5 min je spal. Zjutraj je pa že navajen, da gre k meni v posteljo in potem se malo crkljava.

Tudi ponoči je bilo pestro, smo jedli ob 2h, se spet zbudili ob 4h, pa mi je ratalo ga zamotit z dudo in potem smo jedli ob 5.30. No zjutraj je bil pa tko utrujen, da je potem spal pri meni do 9.20. Tko, da zaenkrat Novolac NF še ne deluje user posted image

Mala princeska upam, da so ti popravili zob user posted image  Jz sem pa opazila, da so se mi po porodu začeli razmikati user posted image

Sva pa imela danes tko dolg sprehod, da sem se šla prej še jaz zraven Marcela mal spočit. No on še spi... že od 13h user posted image

Tecka tud jz bi se mogla spravit pospravit premajhne cunje, jih kar nakladam v en prazen predal user posted image , ki pa bo kmalu prepoln. Res je, kako čas beži... Ravno sem občudovala tiste mal cunjice, kdaj jih bo nosil... no pa smo jih že prerasli user posted image

Grem si eno user posted image  skuhat, danes je še nisem.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
1.9.2009 16:28:33   
lino
Dan.

Mala princeska, tudi jaz upam, da je vse o.k. z zobom...meni še vedno krvavijo dlesni in sem mislila it čistit zobni kamen, pa ne upam, da se mi ne bi še bolj poškodovale...

Deja, ti si pa RES pridna z rekreacijouser posted image user posted image user posted image
Jst bi tudi rada začela, pa nič ne morem, še na daljši sprehod ne, ker Maksi skoz je in si ne morem privoščit...morda bom sedaj pričela črpat in ga bom mojemu začela puščat in si bom kupila karto za fitnes...bomo videliuser posted image Me pa že prijateljica podraza, da bi lahko šla kaj jahat z njo (bo sedaj verjetno dobila še vsaj 1 ali 2 konja vrste frizijca in potem ne bo mogla vse sama jahat)...si moram novo opremo kupiti...

A morda katera ve, kje je Dupleška cesta v Mariboru...user posted image user posted image

Goldy, sej smo tudi mi bolj drobni (predvidevam)...

Grem sedaj, sem se s tamalim (Maretom )skregala, ker bi moral nalogo pisat in sem ga nekaj popravila in jooooj grooooza je začel šrajat na mene in ...ma brez veze, sedaj je dragi prišel domov in me toži, da sem jst nesramna, ker mu ne pomagam, pa tk butaste zvezke sem mu kupila (a dala sem samo za zvezke, ki so neki ekstra z Lamborginijem 70€), mulc....user posted image me je razjezil...

se potem še kaj oglasimuser posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
1.9.2009 16:52:16   
princ_princeska
tudi moja ga je danes ponoči sračkala...šla spat ob 21...sva jedli ob 24, pa ob 1:30, pa ob 4 in pol še zjutraj ob 7....zgleda, da je bila čudna nočuser posted image , ker nas je kar nekaj...

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
1.9.2009 17:37:43   
kaminek
sej zdej bo enkrat polna luna, a ne? zato so naši user posted image  razdraženi in vn iz ritma

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
1.9.2009 18:44:59   
kalanteja
Kako sem opazila, da imam premalo mleka, ker je po dojenju jokala k nora, pa sem mislila, da jo zvija, sem ji dala vetrove kapljice-nič ni pomagalo, več kot pol ure sem jo nosila sem in tja, pa ni bilo bolje, potem pa sem ji dala malo Aptamila pa je bilo ok, spila ga je 60ml, sedaj ob večerih dodajam, čez dan je pa ok, imam dovolj mleka in se nikoli ne joče ....ko se je najedla, se je pa nehala jokat...ampak še nisem obupala, mogoče bo pa bolje...je pa pridna drugače fulll

Tudi jaz sem cotike, ki so ji premale dala stran, in pa sedaj nosi št 62 ali pa 68, odvisno ali je Clar ali pa kj drugega, Claroove tk nosi 62, je tudi med bolj malimi

Lino- štrudel k se testo samo naredi je svetovn recept ...

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
1.9.2009 21:40:17   
mojjaka
tudi moja ga je danes ponoči sračkala...šla spat ob 21...sva jedli ob 24, pa ob 1:30, pa ob 4 in pol še zjutraj ob 7....zgleda, da je bila čudna nočuser posted image , ker nas je kar nekaj...

Se pridružujeva tudi midva, ga je tut Jaka orng biksal celo nočuser posted image
Je pa danes 3mesece star moj zlati fantuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
1.9.2009 21:41:37   
lino
Večer.

Kalanteja, mi je full fajn, da ti je všeč recept za atomski štrudl, je meni tudi zato, ker ga lahk naredim tako rekoč z Maksijev v rokah ...evo še eno tako pecivo vam pošiljam:

JOGURTOVO PECIVO:

2 jajci, 2 jogurtova lončka moke, 1 lonček sladkorja, 1 jogurt (lahko je navaden ali pa tudi saden, ker ima pecivo pol še boljši okus) 1/3 lončka olja, 1 pecilni, 1 vanilin in 1 rumov sladkor (ali pa malo ruma ali arome-jst dam kr sladkor), in vse te sestavine med seboj samo zmešaš, da se lepo vežejo (pa ne rabiš z mešalnikom jst kr z metlico...) čisto na koncu dodam še kakšno sadje (kr zmrznjeno) in včasih še čokolado not naribam in to vliješ v pekač in spečeš...POZOR, iz te mase pride malo peciva in jst vedno vzamem 2x količino in imam nekje srednje velik-bolj mali pekač...PA DOBER TEK !!!!!user posted image

upam, da ne zamerite, če napišem kak recept...sam se mi zdi fajn, ko lahk kaj z eno roko nardim in večini vam verjetno ni kaj boljš...user posted image

Grem sedaj spat, ker sem dobila zopet napad lakoteuser posted image

NOČKO.user posted image

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
1.9.2009 21:42:44   
lino
Jaka ČESTITKE!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
1.9.2009 21:46:05   
majana79
lino, a veš da sem ti ravno misla napisat, če imaš še kak hitri recept za kosilo, tista zelenjava v pečici je bila super. :)

Hm a katera ve, na kateri strani je recept za atomski štrudel?? user posted image

Najdla, str. 71 user posted image

< Sporočilo je popravil majana79 -- 1.9.2009 21:53:21 >

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
2.9.2009 6:40:40   
princ_princeska
jutrouser posted image

no danes smo se pa naspala za včeraj....je blo tko kot ponavadi, da sva sli spat ob 21...jedli nob 3 in ob 6...zdej pa spančka naprejuser posted image

jaka user posted image user posted image user posted image za tri mesece

mi imamo pa danes 3 meseceuser posted image user posted image user posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
2.9.2009 8:47:56   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Jaz imam pa spet eno vprašanje in sicer ali kakšna od doječih (delno ali polno) mamic hodi na kakšno rekreacijo.
Jaz namreč resno razmišljam, da bi se lotila teka, ker ga resnično pogrešam.

Malo me je pa strah, da bi mi zaradi tega zmanjkalo mleka.

Janci - jaz začnem drug teden z aerobiko - ni panike, zdej ko je dojenje utečeno. Vsaj pri meni pri tadrugi ni bilo problemov. Mal je samo zoprno, ko pri skakanju in tekanju prsi bolijo, če jih orng ne zvežeš. user posted image Se kr pozna, da so polne mlekca. Drugače pa jaz tudi komaj že čakam, da se malo razmigam. Zdej pri Urbanu mi še na sprehod ne rata vsak dan it. Je tolk dela, če hočmo vsaj približno normalno funkcionirat. Tavečjadva sta zdej spet tu blizu v vrtcu, tak da bom kdaj tudi peš po njiju šla.

Manna user posted image ne, tele kosti se nikoli ne spravjo čist nazaj!! Jaz sem kr nekaj cot šparala kr nekaj časa, potem sem pa obupala in jih podarila naprej...Ni pa rečeno, da je pri vseh tako.

Mi smo pa danes fino spančkali do enen 4 pa potem ob 7 smo jedli, pa še kr spančkamo. Pa včeraj je cel dan spančkal! Zgleda, da je tale naš tretji res čist kontra od prvihdveh - priden sto na uro, pa polna luna ga ne zmede, pač pa uspava! Mogoče bomo pa še zobke lažje preživeli. Pri prvihdveh smo namreč do zadnjega zoba vedli kdaj pride! Šele pri nekje 2,5 letih smo spali celo noč brez bujenja. Zdej pri treh pa tudi Maruša že potegne do sedmih zjutraj...bližje kot je šola, dlje spijo! user posted image  

MONTIGNAC

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
2.9.2009 10:10:56   
minča
a katera ve kdaj se nakazujejo otroški dokladi? Katerega dne v mesecu? Hvala!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
2.9.2009 10:14:02   
majana79
Dan izplačila otroškega dodatka, dodatka za nego otroka in dodatka za veliko družino je
ponedeljek, 14.09.2009.

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
2.9.2009 11:26:56   
bačko
Dan!
Pri nas je bila spet vesela nočka.Se je zbudila že ob 1 in potem ob 5.V četrtek bo polna luna.Komaj čakam da mine ta luna ker je tudi čez dan prava sitka.
No jaz komaj čakam da gremo na morje.
No se je že zbudila.Je spala 20 minut.user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
2.9.2009 11:30:50   
manna
Živjo!
Zdajle grem spečt tole jogurtovo pecivo! Lino, koliko časa se pa mora pečt? No, sej drgač bom probala z zobotrebcem če je že pečeno.

Drugače pa pri nas vse super - Mančica je včeraj po 8 dneh končno kakala! Jupi!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
2.9.2009 11:39:44   
lino
princ-princeska tudi vam ČESTITKE!!!!!
Ja, so kr minili ti trije meseci, mi jih bomo ju3 dopolnili, mi sploh ni jasno kam čas bežiuser posted image je treba vsak dan vsaj za minutko postat in se naužit, ker gre kr prehitro in nikoli več ne bodo naši sončki stari 3 mesece,...

Tudi Maksi se te dni pogosteje zbuja ponoči in je...pa ni panike, ko itak takoj nazaj zaspiuser posted image

Grem sedaj babi poklicat, jo moramo povabit na rojstni dan od Mareta, ki ga ima v ponedeljek in ga bomo v soboto praznovali...

Se še kaj oglasimuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
2.9.2009 12:22:57   
manna
Samo sporočam da se bašem z jogurtovim pecivom in je MLJASK!

Drugič sledi atomski štrudel.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
2.9.2009 13:22:23   
kaminek
user posted image user posted image user posted image  vsem user posted image  za dopolnjene 3 mesece, pa seveda tudi mamicam, da so svoje sončke na svet pomagale pogledatuser posted image

me smo danes šle na sprehod ob 10. uri, pa je blo že prevroče, smo skrajšale sprehod, ker je blo res preveč, mi je kr teklo vsepovsod. bomo pa zvečer nadoknadli.

telovadba: jst začnem z oktobrom, morm se še mal spravt k sebi. mene še vedno notr boli občasno, pa medenične kosti, sploh če gremo na daljši sprehod, sm pol kr mal tko tko. morm najprej sama mal kondicije dobit, ker drgač bom pri telovadbi bla že takoj fertig.

pecivo: jst mam tud ta recept in je res super, je na izi za nardit, pa ful dobruser posted image

morje: sm dons začela že mal pakirat oz. na kup nosit, ker bom drgač ziher kej pozabla.

nč, morm it, naša noče pa noče mal zaspančkat, je jok

letiiiiiiim

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
2.9.2009 14:05:32   
tecka
Lino ti si pa res Mama (z veliko začetnico). Pri nas bo danes tudi jogurtovo pecivo, ker sem včeraj nekaj prekladala po skrinji in pozabila dat nazaj 1 l borovnic. Zdaj jih pa moram nekako porabiti.
Odkar imamo malega, pečem samo to pecivo in pa jabolčno krostato (listnato testo seveda kupim):
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=683
Meni je pecivo s sadjem všeč in se receptov ne držim kot pijanec plota. Porabim tisto sadje, ki je doma ali je poceni v trgovini.

Majana, da ne boš iskala recepta za atomski štrudelj, pa ti jaz prilagam link s kulinarike:
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=8249
Sicer pa lahko z guglom najdeš še več različiic receptov.

Poletje se poslavlja...pri nas se je že pooblačilo. Zdaj se bo treba pa borit, da bo pustil zavezat kapico... Ima pa naš Srečko kar veliko glavo, pa takole "na oko" sploh ni videti. Oblačilca ima 62, kapice pa 68. Mogoče so pa kapice "čudne"user posted image . Pa stopala ima tudi kar velika, štumfki za novoroječke so mu bili premajhni. Sem pa vse dobila, tako da pojma nimam, katero številko nosi.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.