mojsonček -> RE: Junijski sončki 2009 (4.6.2009 8:14:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: *alina* IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček imata kkšne težave s prebavo oz. napenjanjem ali kolikami? pri nas se prdci ne nehajo... stalno jih strelja, podnevi in ponoči, ob tem pa se revica tko napenja, da je čist zaripla v obraz...imamo in lekarniške in bio gaia kapljice pa nekega drastičnega efekta nismo opazili... baje, da bo do 3. meseca počasi izzvenelo, srčno upam, da res... hehe, veš tudi naša ni izjema....je pa res da jih strelja bolj "mimogrede" brez kakšnega napenjanja. Bolj mi je čudno to, da kaka le na 5 dni, tako da mi je dala zdravnica en sirup, čeprav pravi, da ni nič narobe s tem, če se otrok sicer dobro počuti. Pri G je bilo ok...sem dobila recept za kontracepcijske tabletke, ki se jih lahko je tudi med dojenjem...nekaj novega baje. Koliko pa je Zoja kaj pojedla, ko si dajala po flaški? Lara poje nekje 70 ml pri vsakem obroku. Midve sva po flaški v bistvu samo dodajali po podoju, ker je na joški prehitro zaspala, da bi se najedla... tko da sva vedno najprej iz original embalaže dokler je šlo, pol je pa običajno popila po flaški še kkšnih 20, max. 30 ml... zdej mava pa itak samo dojenje na repertoarju, tle pa itak ne vem kolk poje, vem samo, da ko nacuza mi teče mleko v potokih, bog ne daj, da takrat bradavico spusti [sm=smiley36.gif] je pa tko... k jo napenja pol bi se skos po malem dojila pa ji zdej če sam parkrat potegne rajš dam dudiko, ker če ne mi bodo bradavice razpadle od stalnega cuzanja[sm=smiley36.gif] mislim, da poje dovolj, vsaj patronažna je tko komentirala glede na težo... iz porodnišnice sva pršli z 2470 g, zdaj, po 2 tednih ima 2980 g... jst imam sposojeno tehtnico ampak je ne tehtam pred in po hranjenju, če ne bi bla stalno s tem obremenjena... enkrat na dan ali na dva dni pa še ta mesec bom spremljala težo pol pa itak neham... sicer mava tko naslednji teden prvi obisk pediatra pa bodo tam povedal kako nama gre... glede kakanja pa... evo, dons je 3. dan, ko ni kakala ampak pol k se ji odpre pa tut po 4x na dan pokaka pleničko... še vse za nazaj[sm=smiley36.gif] meni je tut rekla patronažna da tut do enega tedna ni panike, če bi blo pa dalj časa al pa ful trdo blato pol pa kao da ni uredu... [sm=bravo.gif]za prvi pregled pri G... je kaj bolelo? ne vem, si bla ti prerezana[sm=zmeden.gif]verjetno glede na to, da je bla Lara drobižek ne, a? jst o kkšni kontracepciji sploh ne razmišljam, naša Zoja je tko IVF otroček, naravno nam ni ratalo kar nekaj let, če bi nam zdej[sm=zmeden.gif]... ma tut ne bi imela nič proti[sm=smiley36.gif] dons pa nč vozičkanja, vsaj pri nas na gorenjskem ne...vreme bolj pozno jesensko kot pa zgodnje poletno... no, za dežjem vedno posije sonce... meni moja dva sijeta vsak dan
|
|
|
|