|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
30.8.2009 15:48:14   
Tira
Mk8 tudi jz to delam. Seveda največkrat, če smo kje zunaj in ni in ni miru. Doma mu tega ne delam, razen, popoldne ko greva spat. In ker ga dam na trebušček in nekaj časa ne da miru, mu dam kapljico na dudo in se takoj umiri, neha pasti kravice in zaspi. Se tolažim, da ko bomo imeli enkrat res uveden red, tega ne bo. Tud sama vem, da to ni prav dobro za user posted image , sam kaj ko ga včasih samo to pomiri user posted image  Bolje to, kot pa histeričen jok. Mislim pa, da nisva edini, ki to počneva user posted image

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
30.8.2009 16:20:03   
lenika
Tira tudi Daša je že spala celo noč kar nekaj časa, sedaj pa že nekaj noči je med tretjo in pol četrto. Se spomnim, da je bilo tudi z Maticem tako. Nič se ne nekiraj, glavno je, da ti potem ponoči zaspi nazaj.
Kar se tiče joka, jaz je ne mirmi s kapljicami, ker jih nimamo. Itak pa Daša joka samo, ko je lačna ali pa ko je utrujena in hoče, da ji dam dudo in jo obrnem na trebuščka za zaspat.
Se je pa Daša tudi te dni obrnila. Obrnila se je pa iz trebuščka na hrbet.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
30.8.2009 17:08:28   
majana79
mk8, tudi jaz jih uporabim pri joku, priznam da imam včasih slabo vest, ampak po drugi strani joka največkrat zaradi napenjanja in potem to tako 'upravičim'. Vem pa da to ne bo večno in (upam) da bo že čez kak mesec boljše.

vloga na CSD - najprej pri 60 dneh pred PDP pa mislim da najkasneje en mesec pred PDP

nočno spanje - tudi Jure se še vedno zbudi nekje ob 24, 1 zjutraj pa potem okoli 5 (če nam ga uspe dat spat do 22). V petek ko sva bila sama se je pa celo trikrat zbudil, še ob 3... Sem se že navadila da sem popolnoma neprespana, pa ko bi vsaj lahko prinesla notr čez dan, ampak v kosu spi max. 1 uro, pa še to ko sva na sprehodu... user posted image

Mišel
, ti res rabiš pomoč nekoga... Ne vem sicer iz kje si, ampak v Ljubljani se najdejo študentke, ki pridejo pomagat na dom, tudi iz visoke vzgojiteljske, ipd. (nekje med 3 in 5 evri na uro), da te vsaj za nekaj časa razbremenijo... Upam da bo čim prej boljše user posted image

Mala_princeska, danes sem se peljala mimo Poljan, sem se spomnila nate user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
30.8.2009 17:27:42   
tecka
Nočno spanje: jaz Srečkota hranim vsaj 2x ponoči, ko je bilo pomanjkanje mleka sem ga do 4x. Tako da Tira, nič jamratuser posted image . Sem ga ravno podojila in spi in med dojenjem preštevala, da ima naš Srečko najmanj 9 obrokov na dan. Zbiram pogum, da bi mu obrok ob 17h zamenjala za flaško, pa kar nimam "srca" dokler jemljem tablete tametil. Ker se bo delalo še manj mleka. Tako jeva popoldne. ob 17h - dojenje, ob 18h dobi flaško (spije 30 - 60 ml), potem pa sledi še ob 19h-19.30 dojenje, potem pa od pribl. 20h spanje do 1h ali 2h ponoči.

Kengurujček:še ne vem, ali ga bom kupila oz. mogoče ga bom dobila od kolegice iz službe. Pa ne vem, kaj bi. Nekje do 4h mesecev ga naj ne bi sploh dajali v kengurujček, potem bo pa itak zima? Za spomladi smo pa že dobili čisto pravi hribovski nahrbtnik (Deuter II). Še vedno upam, da ga prepričam v sling v pokončni položaj, v položaj zibke ni šans...

Kapljice na dudo: ne prakticiram, ker dude ne mara niti s kapljicamiuser posted image . Se pa prav bojim, da bo začel sesati prste. Zdaj liže še pestke in če se le da, ga probam zamotiti, da počneva kaj drugega. Me pa ponoči, ko je čas za dojenje ne zbudi njegov jok, ampak cmokanje, ko si začne pesti tlačiti v ustauser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
30.8.2009 19:22:25   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Sem ga ravno podojila in spi in med dojenjem preštevala, da ima naš Srečko najmanj 9 obrokov na dan.

O hvala bogu da ni Jure edini, ki je tolikokrat na dan... user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
30.8.2009 19:53:36   
*alina*
Pozdravljene,

vas najprej samo lepo pozdravim, saj me čaka kar nekaj branja za nazaj. 2 tedna smo preživeli na morju in je bilo prav super. Sicer je bilo bolj vroče kot bi si želela, a smo se ves dan hladili na plaži v senčki, tako da ni bilo problema. Lara je bila pridna in zadovoljna...res pravi cukrček.

Zdaj pa grem brat o čem ste čvekale...user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
30.8.2009 21:07:59   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Sem ga ravno podojila in spi in med dojenjem preštevala, da ima naš Srečko najmanj 9 obrokov na dan.

Tudi mi se včlanjujemo v ta klub. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
30.8.2009 22:58:55   
lino
Večer.

hahaha, tudi mi jemo zeloooo pogosto, čez dan pač vsakič, ko hoče (sej pa ni panike, je ziza vedno na mestu) in ponoči se tudi zbudi včasih 1x (22 je in zaspi in potem okoli 2-3 ure in okoli 5 ure zjutraj) včasih pa tudi pogosteje (ob 1 zjutraj pa ob 3 zjutraj pa ob 5 zjutraj)...pa meni ni panike, sej se še vedno naspim, je pa res, da ga po prvem hranjenju pustim kar pri sebi v postelji, ker potem takoj nazaj zaspi, če pa ga hočem dat v njegovo posteljo je pa kriza...se mi pa ne da...

Tečka, Lenika in vse katerih user posted image se že obračajouser posted image user posted image user posted image

Glede kapljic...jst jih pogosto uporabljam (na sprehodih ali, če mora ziza malo počakati, ker ravno nekaj dela) in nimam slabe vesti, pa tudi ne vem zakaj...v lekarni so mi rekli, da ni omejena količina, po njih se lepo sprdi in ga potem ne šraufa (sem prav opazila, ko mu kakšen dan nisem dala dude in kapljic, da je imel probleme in potem sem mu dala kapljice in je bilo o.k.), glede sladkorja, ki je noter se pa tudi ne mislim sekirat, sem namreč sama celo življenje zeloooo veliko sladkega pojedla (vsak dan za zajtrk 1 milko-še sedaj pojem vsaj 1 čokolado-100g na dan) in imam samo 1 plombo in nikoli nisem imela problemov z zobmi, sestrična, ki pa nit
i gostega soka ni smela popiti pa je imela vse mlečne zobe gnile in tudi s stalnimi ima problemeuser posted image

Sedaj pa moram končat, ker sem se itak preveč razpisala in čisto pozabila na uro, ju3 bom pa težko vstala...user posted image user posted image nočko.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
31.8.2009 6:51:42   
bačko
Jutro!
Mk8 jaz Lori redko kaj dam kapljice na dudo.Mogoče edino ko gremo ven.Drugače pa ji dajem samo takrat ko ima res močne krče.Sem pa pri Žani ji veliko dajala te kapljice in ji nič ni.Je veliko jokala in če sem hotela da je čez dan zaspala sem ji kar kapljico na dudo dala in potem je spala kot ubita.Mislim da škoditi mi ravno ne morejo.
Tecka tudi Lora je začela sesati prstek in sem ji kar rokavičko dala gor.Moram jo odvaditi.Dudo imam samo takrat ko je resnično zaspana drugače pa ne.In mene tudi ponoči zbudi njeno cmokanje.user posted image
Pri nas Lora postane okoli 20.30 zaspana in je prava tečka.zaspi okoli 21 ure in spi tudi  do 5 ure.Vsaka noč je drugačna.Mi pa čez dan zdaj spi samo po 30 minut na vsaki 2 uri.
Vidim da so nekateri otroci že zelo napredni.Da se obračajo in samostojno sedijo.user posted image user posted image user posted image Naša pa noče več kravic past in tudi obrača se ne.Samo zelo rada pokonci sedi.Če jo ima v naročju in leži je zelo huda.Mora biti pokonci.In ko leži v vozičku kar naprej dviguje glavo.

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
31.8.2009 7:24:20   
10ka
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Tudi mi se včlanjujemo v ta klub. user posted image

Mi imamo tudi kaj kaj takega...

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
31.8.2009 8:19:32   
luši
boge reve... mam pa res srečo da mam tk pridnega otroka
mi2 jeva ob 8h, (sprehod),11.30, 15.00 ali 15.30(odvisno kdaj imam jaz kosilo), 17.00, (sprehod), 20.00, 22.00 (spanje), 5.00
Pol ga mam pa od 5h do 8h pri sebi... dojiva se pa samo ob 22h, 5h in 8h... čez dan pa ne več...

kere kapljice jim pa dajete da se pomirijo? ker naš je cel dan pokonc, je samo takrat kadar je lačen, mava pa zdej mal krčev po D3 kapljicah pa bi mu neki dala da se pomiri.te kapljice ga res ful zaprejo tk da sploh ne more kakat... in kaka vsak drugi dan s težavo... pol me pa tk lepo olajšano pogleda in se zasmeje... ker takrt se dobesedno "userje" do vratu

zdle se je tut najedu, zdej pa v ležalniku vragolije zgana... se gleda v ogledalo... in se smeje kt pečen maček...

papa

Ljubezen je edina smiselna stvar tega nesmiselnega življenja... Življenje dobi smisel šele, ko ga posvetiš ljubljeni osebi...

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
31.8.2009 8:20:30   
kaminek
dobro jutro!

o kakšnih kapljicah govorite, vetrovnih? nism zasledila, al sm pa mal blond, da nism opazlauser posted image

mi smo pa že pršli na konfekcijsko št. 68, tko da sm spet mal zapravla, pa zgleda da še premalo, ker tko raste. morm še nabavt stvari, pa ji bom kr po večini kar št. 74, ker drugače spet ne bo za dolgo časauser posted image

igralni center pride prav, je takoj pogruntala, da mora fejt z rokicami mahat, če hoče prižgat muzikouser posted image , je prav smešna. če ji pa ne uspe v kratkem, se pa razjezi.

drugače se pa počasi spravljam, da bi zlikala veeeeeeeeeeelik kup oblačil, ker v soboto odrinemo na morje in nebi rada zadnji trenutek likala, pa tud to ne, da bi me kup čakal, ko pridemo iz morja.

nč, gremo z malo vn, ker že tko nagovarja, ji ležeč položaj na kavču ne odgovarjauser posted image

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
31.8.2009 8:40:25   
princ_princeska
jutro...

govorimo o vetrovnih kaplicah...
tudi mi smo prišli na 68 in mislim, da bomo tle še en čas, ker bomo dali široko povijanje preč in s tem bo več prostora brez velike riteuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

nč, tudi mi ven na sprehod...pa pa

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
31.8.2009 9:00:21   
Mala_princeska

Mala_princeska, danes sem se peljala mimo Poljan, sem se spomnila nate user posted image

Lepo to user posted image user posted image user posted image , drugič pa kar pokliči z veseljem skuham kavo, če sem doma.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
31.8.2009 9:00:51   
bačko
Princ princeska se strinjam glede oblačil in širokega povijanja.Ko bomo dali stran plenice bodo oblačila zelo prav.user posted image
Midve imava veličino oblačil 62-68.Odvisno od firme.

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
31.8.2009 9:05:22   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

drugače se pa počasi spravljam, da bi zlikala veeeeeeeeeeelik kup oblačil, ker v soboto odrinemo na morje in nebi rada zadnji trenutek likala, pa tud to ne, da bi me kup čakal, ko pridemo iz morja.

ji ležeč položaj na kavču ne odgovarjauser posted image

Zlikaj samo kar je res zmečkano user posted image , drugo pa samo zloži.
Jaz se bom tud na cunje spravila.....user posted image

Konfekcijska 68 - ja tudi mi jo že nosimo, a ni to za 6 mesečne user posted image user posted image user posted image , sploh bodyi od znamke Eno basic(Baby center) so prav fletni....Zdaj so spet v akciji v Baby centru cena pod 3 EUR. user posted image user posted image user posted image

Včeraj smo bili v Arburetumu Volčji potok na Čarobnem dnevu in sem mislila, da sem jaz pogumna s tako malim otrokom, pa so bili še ne z enomesečnim tam.
Naty-Taya sem gledala kje najdem rdeč ferari(tvoj Skate), pa je bilo preveč folka da bi vas ujela. Pa drugič....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
31.8.2009 9:52:19   
Hanuši
no da se vam še jaz malo javim.
Vidim, da ste bile zelo pridne, sem vas samo površno prebrala, da vidim o čem teče debatauser posted image .
Mi smo bili polno zaposleni, 2 poroki, 4 rojstni dnevi, tko, da smo bili zelo malo doma. Naš pikolinko je bil tak angelček na vseh žurih, čisto nič ni spreminjal ritma, ko smo bili na poroki na Dolenjskem so mi vsi rekli naj bo malo dalj pokonci, pa sem ga vseeno dala spati ob 20.30 priklopila baby phone in je ob vsej galami, ki je potekala do 5h zjutaj, spal lepo do 7.30 zjutraj. Res je tudi, da je mali pozerček, kjerkoli smo na obisku, je tako priden. Prejšen vikend, mi v 3 dneh tut 1x ni zajokal.

Kar se hranjenja tiče pa smo sedaj 100% na AM. Smo se pa 2 meseca dalj dojili kot pri Hani.

Danes sem šla na dieto, na ločevalno, ker sem bila po porodu sicer na -3kg, sam sem bila pa še od prej na ene +18, tko, da upam, da mi bo ratalo vsaj ene 15kg dol dat, super bi bilo pa 20kg.

Sem mislila, da imamo sam mi velikančka, ker smo tut že na 68 št. Sem mu par bodijev že 74 kupla za jesen. Me pa ful jezi, ker imajo že povsod zimsko kolekcijo in bo jeseni že vse pobranouser posted image , jaz pa ne vem kok naj mu vzamem št., ker tako hitro raste. Vem, da pri nas v Chiccotu smo dobili robo konec poletnih razprodaj pol pa nič več. Ker če mu zdaj nabavim 68 sigurno ne bo zdržalo celo zimo. Sem mu ene podložene jopice in hlače kar 74 vzela, ko so bile tok luši in mi je prodajalka rekla, da oktobra tega gotovo ne bo več.

No zdaj se pa nekaj oglašamo, očitno se je zbudil. Greva jest in na sprehod, pa se še kaj oglasim.

Uživajte te noro lepe dneve brez peklenske vročineuser posted image

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
31.8.2009 10:06:57   
majana79
Jutro punce, vidim da nas je danes tukaj cel kup, se pozna da je konec počitnic. user posted image

Ene ste že pridne, na sprehodih, jaz pa čakam da se Jure še zbudi (druga runda), pa greva potem v mesto. Danes je spal od pol 10 do pol 1, pa potem do 5. Ga moram pohvalit, pravi moja mami da ga čisto premalo... user posted image Drugače je bil pa moj user posted image danes malo dlje doma pa sva se pocrkljala. Komaj čakam da si vzame kaj dopusta. Sicer ne vem kaj bomo, za na morje bo najbrž v roku 10 dni že premrzlo? Sploh glede na temperature zunaj. Brrr

Oblekice imamo mi še 62, se mi zdi da se je ta mesec manj zredil in zrasel kot prva 2... Bomo videli naslednji teden kako bo na tehtanju. Bomo šli pa najbrž en dan v Avstrijo in mu bom vzela gor v HM kaj 68 pa 74, ker imajo vedno številke na zalogi, tukaj pri nas vsega takoj zmanjka...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
31.8.2009 10:22:26   
bačko
Hanuši bodi vesela da imaš tako pridnega fantka.Tudi moja soseda ima punčko tako pridno da mi je zadnjič rekla da njena Brina v celih 7 mesecih ni toliko jokala kot naša Lora v pol ure.Malo sem bil jezna in hkrati tudi žalostna.Ampak sem si potem mislila: Važno da je zdrava.
Komaj čakam da imamo pregled ker imam kar nekaj vprašanj za pediatrinjo.
No mi gremo na morje to nedeljo in komaj čakam.S seboj bomo seveda vzeli tudi oblačila z dolgimi rokavi.Mi je vseeno kakšne bodo temperature samo da ni dežja in burje.Meni je važno samo to da gremo drugam.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
31.8.2009 11:16:08   
Hanuši
ja, bačko, po moje vsaj ene 10x/dan potrkam na les, ker se dobro zavedam, da se čez noč lahko vse spremeni.
Je pa tako kot si sama rekla, SAMO, DA SO ZDRAVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi gremo tudi danes teden na morje in že komaj čakam. Tut, če se bo shladilo, sam, da jaz morski zrak udihnem in ga en teden dihamuser posted image

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
31.8.2009 11:38:18   
manna
Pozdravljene,
pa smo že skoraj v septembru!
Tudi mi gremo na morje in sicer 9.9. za en teden. Zgleda da bo takrat prazno tukaj na forumu, saj vse pišete da greste na morje... Upam da bo zdaj že hladneje na morju - me sploh ne moti tudi če bom v trenerki cel teden, samo da ne bo take vročine kot je bila zdaj v avgustu!

No, naša mala je pa še vedno zaprta in to 8. dan !!! Dala sem ji že vse...sladkan čaj, prekuhano sladko vodo, donat, odvajalni sirup... Nevem več kaj naj. Sem klicala pediatrinjo pa je rekla da ni panike, da je to čisto normalno in naj ji dajem sladkan čaj...   ?? Jah, upam da bo kmalu kaj v plenički.

A te kapljice, ki jih omenjate so Sab simplex ? Jaz ji dajem te.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
31.8.2009 11:55:45   
bačko
Manna in Hanuši kam pa gresta na morje?

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
31.8.2009 12:03:50   
manna
Mi gremo v Vrsar.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
31.8.2009 12:03:57   
kaminek
jst tud komaj čakam, da mal zamenjamo okolje in zrak premešamo. rada bi se sicer še mal namočila v vodo, ponoči pa je lahko malo hladneje, se bomo vsaj naspal. sm tolk neučakana kot mali otročekuser posted image

za kosilo bomo danes jedli makarončke in solato , jih že dolgo nismo.

pri nabavi oblačil za user posted image  sm ji kupila res večinoma samo 74, malenkost še 68, ker itak se malo skrči. mi je pa všeč znamka eno v bc. so kvalitetne stvari pa cenovno ugodneuser posted image .

počasi moram tud nardit seznam za na morje, da ne bo potem gužva

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
31.8.2009 12:07:32   
manna
Jaz sem si pa končno dala slikco v profil ... fletno a ne user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.