![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 17:38:05
|
|
|
|
zoja10
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG hm, zgleda so se naši malčki odločil, da smo se že preveč razvadile s spanjem ponoči, tako da se bolj pogosto zbujajo. Naš zdej sploh nima več nobenega ritma, kar se zbujanja tiče. Tut čez dan hoče večkrat jest, ampak se mi zdi,da ne poje vedno 'do konca'. Bi še razumela, če bi bila kakšna grozna vročina, tako pa...no, bo že. Moram kupit še kak drug nastavek za flaško, bo mogoče bolje. ja pr nas je podobno, s tem da so noči še vedno mirne..HB... je pa čez dan zadnje čase ful pestro,....skoz na joški ali pa po rokah, spanja pa od nikjer... .... ko jo dojim se na eno podoji ji ponudim drugo pa kr neki okrog gleda, mislm da jo že vse moti in je firbčna pol ni časa jest, čez eno uro je pa že nazaj lačna... zaspi zvečer pa tudi samo izključno na joški, nevem kaj je to... no ja ...sej bo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 17:53:36
|
|
|
|
Tanja_
|
Pri nas je bilo na morju tako. Se mi zdi, da sem imela ves čas joške zunej. Zdej je pa bolš. In danes ponoči mi je spala od 21ih do 5.30 To je super napram zadnjim 14 dnem, ko se je zbujala vsake 3 ure. Upam, da bo od zdaj naprej skoz tako.Oz. še bolje, da bo počasi podaljšala še bolj proti jutru.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 18:22:09
|
|
|
|
Leela
|
kmetice - v gor. radgoni je kmetijski sejem. A boste šle? Je treba bit na tekočem z novostmi. meni so pa otroci danes dobro spali. Sem pa jaz celo noč kašljala . Tavelik je zaspal ob 16h, spet bo žur zvečer. maja- a potem je bila lačna? samo kako pa bi drugače vedla, saj ne vidiš koliko popije. Glede na njeno velikost bi pa rekla, da ji nič ne manjka. Jaz imam drugače babylove mleko. k.tja WB, dobre fotke . Morske so še posebej lepe. oliva za otročke in zate, čimprej se pozdravite. papua- mislim, da drugi cuclji ne pašejo na avent. Luka tudi ni hotel nič piti, sem več flašk zamenjala. Probaj z žličko ali magičnim lončkom od aventa. Pa mogoče tisto gumo spodaj odstrani, da bo samo teklo, če ne bo znal vlečt. Filip tudi neče nič piti. Jaz pravim, če je žejen bo že pil.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 18:39:22
|
|
|
|
maja1488
|
Leela, sem bla ful v šoku ko sem vidla, da sem skor 3 tedne mislila, da ima krče. Vedno je blo tko da je po dojenju mal pojokala, pol čez 15 minut pa kr konkretno. Ene 5-10 minut. Jst sm jo filala s kapljicami, potem je čaj pila... Edino kar mi je čuno je to, da mi je prej noč prespala, zdej se pa zbuja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 18:47:02
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela kmetice - v gor. radgoni je kmetijski sejem. A boste šle? Je treba bit na tekočem z novostmi. Se pripravljam na svetovno prvenst vo v oranju
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 19:12:18
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Leela kmetice - v gor. radgoni je kmetijski sejem. A boste šle? Je treba bit na tekočem z novostmi. Se pripravljam na svetovno prvenst vo v oranju Haha Jst sem spet riž posejala, mi je najlepš, k ni dost dela, sam dež se rabi. Anej je spal prej skoraj 3h, zdaj pa spet spi. Pridn, ko mamica! Hehe
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 19:15:00
|
|
|
|
pokica_
|
Punce, kdaj boste pa kaj avtosedeže kupovale in kake? Jst zdaj gledam tele od Romerja-Britax 1 2 3 in se mi zdijo super, bom pa kar iz Anglije naročila. So 100€ cenejši kot pr nas, poštnina pa menda 36€. Se vseeno bolj splača. So z pasovi, ki se pripnejo tako kot pri sedežih od 9-18kg, le da so ti celo od 9-36kg. http://www.pramworld.co.uk/category/301/Britax_Group_123_Car_Seats
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 19:45:05
|
|
|
|
Leela
|
tele britax so isti kot romer. Drugače se splača spremljati akcije v BC. Tisti bon moraš pa najbrž cel porabit. Edino, če se da zamenjat za darilne bone, ki so časovno neomejeni.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 19:46:13
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Punce, kdaj boste pa kaj avtosedeže kupovale in kake? Jst zdaj gledam tele od Romerja-Britax 1 2 3 in se mi zdijo super, bom pa kar iz Anglije naročila. So 100€ cenejši kot pr nas, poštnina pa menda 36€. Se vseeno bolj splača. So z pasovi, ki se pripnejo tako kot pri sedežih od 9-18kg, le da so ti celo od 9-36kg. http://www.pramworld.co.uk/category/301/Britax_Group_123_Car_Seats to je vredu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 20:10:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Tina je sedaj uredu edin s petka na soboto mi je AC 3 zvonil,sam men se ni zdela nič čudna-modra al pa kaj..Celo noč nisem spala sem jo gledala,včeraj me je tako glava bolela za pop.H zdravniku nisem šla. Drugače pa smo danes obiskali že dva dohtarja.Lauro boli uho,čez noč,zjutraj se ji je vlil gnoj tako da smo šli do dežurnega po antibiotik,taveliki kašlja hrope..Men se je še en košček postejice izluščil,pa full me je trebuh bolel tako da sem se šla pokazat tudi jaz.Skratka vsi razštelani. Olive, pozdravite se!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 20:16:19
|
|
|
|
Anonimen
|
drugače: smo s Pokljuke! Oskar utrujeno zaspal v avtu, Urban tako ali tako več ali manj spi... se je prejle samo še malo poigral, okopal in šel spat (z mojo pomočjo, seveda:)... zdaj kmalu bo še očke zaprl. krave seveda strašne kot vedno (dobro, da smo se gibali po tistem delu Pokljuke, kjer so za ograjo, ker se jih bojim bolj kot :) zrak fantastičen, našli smo 2 jurčka (od tega sem enega jaz ), mnogo borovnic in jagodk... pa še malo smo šli sedet na energijske kamne... samo malo nas je zeblo (dobro, da vem, kako je na Pokljuki in sem nas oborožila z dolgimi rokavi in hlačnicami,...) kako je bilo v Arboretumu? veliko ljudi? maja, sem že včeraj začela kmetovati,... sem pobrala jagode,... ne vem, če mi bo tole šlo... a je treba vsak dan?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 20:20:57
|
|
|
|
Anonimen
|
papua, na aventove flaške pa pašejo samo aventovi cuclji,... ti priporočam, da poskusiš še z Nukovimi flaškami, ki imajo cuclje v obliki prsne bradavice... v DM in Muellerju imajo tudi lastno znamko s takšnimi cuclji (ki pa so zamenljivi z Nukovimi) drugače pa poskusi še enkrat z aventovim cucljem... mu samo malo dlje pridrži v ustih tako da zajame ves cucelj (podobno kot pri bradavici) in naj se dotika jezika... na začetku ne zagrabijo, potem pa ko ugotovijo, da tudi teče ven, začnejo sesati.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 20:21:50
|
|
|
|
Anonimen
|
pokica_ hvala za nasvet glede uvajanja v vrtec.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 20:26:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Drugače se splača spremljati akcije v BC. Tisti bon moraš pa najbrž cel porabit. Edino, če se da zamenjat za darilne bone, ki so časovno neomejeni. predvsem akcije na spletni strani -bc-
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 20:27:33
|
|
|
|
Anonimen
|
glede avtosedežev se splača tudi v Rutarju pogledati
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 20:30:22
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja maja, sem že včeraj začela kmetovati,... sem pobrala jagode,... ne vem, če mi bo tole šlo... a je treba vsak dan? no, a bi me potrdila :)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 20:41:54
|
|
|
|
Anonimen
|
že hitim na FB:))
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 20:47:29
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Tina je sedaj uredu edin s petka na soboto mi je AC 3 zvonil,sam men se ni zdela nič čudna-modra al pa kaj..Celo noč nisem spala sem jo gledala,včeraj me je tako glava bolela za pop.H zdravniku nisem šla. Drugače pa smo danes obiskali že dva dohtarja.Lauro boli uho,čez noč,zjutraj se ji je vlil gnoj tako da smo šli do dežurnega po antibiotik,taveliki kašlja hrope..Men se je še en košček postejice izluščil,pa full me je trebuh bolel tako da sem se šla pokazat tudi jaz.Skratka vsi razštelani. Olive, pozdravite se!!!!!!! O, šit no! Sploh vedla nisem! Evo, naj preženejo vse težave
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 20:49:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
Danes je bilo v arboretumu res prima! Smo bili nekaj časa skupaj z ga. Dudico, g. Dudekom in malima navihančkoma. Sta pa res cukra, Dudi! Maj je velik fant, Taj pa en cel živček Lepa družinica ste.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 20:50:10
|
|
|
|
FLASK_A
|
A lahko dam eno našo slikco gor, kjer sva z najinima malima pokovčkoma? Če raje ne, pol kar povej
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 20:54:48
|
|
|
|
petrazg
|
Večerko... Smo bili v Arboretumu. Je bilo zelo fino pripravljeno, veliko stvari tudi za našega Anžeta, igrala so še dodali... skratka super je bilo. Edino gneča , full je bilo veliko otrok in skoraj povsod smo morali čakati. Mi pa nismo glih najbolj potrpežljive sorte... Se mi je pa zdelo bolje organizirano kot Lunin festival... K.tja... super za lep dan na Pokljuki... Oliva... držim pesti za Tino AC se je pa meni pri Anžetu tudi parkrat prižgal, ampak vedno zaradi preveč premikanja in preslabo nastavljenih plošč. Preveri, da te ne bo še za to skrbelo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 20:57:00
|
|
|
|
petrazg
|
k.tja ... si že not padla... kmetovalka Daj mi pošlji zs, da te kliknem za prijateljco... Flaska tebe sem tudi kliknila...
< Sporočilo je popravil petrazg -- 30.8.2009 21:00:18 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 21:05:28
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A A lahko dam eno našo slikco gor, kjer sva z najinima malima pokovčkoma? Če raje ne, pol kar povej Kar daj... Sm tolk utrujena da se mi ne da nič...v glavnem v arboretumu je bilo res krasno...Maja od FLASKE je tak cort da ne moreš verjet...Jaka pa bo plesalec sigurno ...lepo da smo se spoznali!...še kdaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 21:09:07
|
|
|
|
maja1488
|
Dudi, a ti mi od flaške tamalga za Zarjo ponujaš? A Maja pa ne daš za zeta al kaj???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 21:13:28
|
|
|
|
maja1488
|
dudi, vse ti je zgnilo! Jst čakam, da zarja zaspi, pol morm pa nasadit. Bom kr riž, da bo za požet zjutraj. sm mela maline zdej.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.