|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
30.8.2009 9:58:18   
Dudica1
no sej pol bomo tam tam...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
30.8.2009 10:06:15   
FLASK_A
ja. Našedva sta šla zdej po copate v štacuno (za v vrtecuser posted image ), potem bo kosilo, počivanje... Ma sej bo hitro.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
30.8.2009 10:20:04   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_
Ja benika ima nickname tukaj na RRu. Tole sem pa že prebrala, že kr nekaj cajta nazaj, hvala lananai, da misliš na naju z Anejem. user posted image  Po vseh teh zgodbah ipd. mi je lažje, k vem da se bo vse dalo porihtat. user posted image  Pol bo pa pravi dec, kot se šika!user posted image

Sej se jst tud spomnim, da se ti je že javila, ma nisem vedla, da si tale članek že tud izvohala. user posted image Vem, da ti je najbrž lažje, če vidiš, da nisi sama, zato sem pa dala tale link. user posted image In itak, da bodo Aneja zrihtal kokr je treba. user posted image Dec je pa že zdej taprav! user posted image

k.tja, lepe slikice z dopusta. user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
30.8.2009 10:58:16   
maja1488
Jutrooooo!

Zarja se mi že tri dni ponoči zbuja. Najprej je spala celo noč od 20ih do 6ih, potem od 21ih do 5ih, zdej pa od 21ih do dveh in potem do šestih user posted image . Najbolj čudno mi je to, da je šla prej bolj lačna spat, ker jst nisem vedla da joka zato kr j lačna ampak sem mislila, da jo trebušček bolj user posted image (ja kaka mama user posted image ). Zdej pa po dojenju spije še 100ml aptamila, pa se že ob dveh zbudi in se spet doji user posted image . Lakota al cartanje?

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
30.8.2009 11:17:03   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

ja. Našedva sta šla zdej po copate v štacuno (za v vrtecuser posted image ), potem bo kosilo, počivanje... Ma sej bo hitro.

Naša dva sta tud šla spat zdaj potem ko se pa zbudita pa gremo...user posted image

maja upam da je tole spanje samo začasno

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
30.8.2009 11:17:34   
lili82
Živijo punce!

Se opravičujem, da skačem na vašo debato...

Sem mamica aprilčka 2009 in doma smo kar nekaj časa preiskušali, katere pleničke nam najbolj ustrezajo - in posledično seveda kupovali cele pakete različnih pleničk - Pampers, DM, Mueller, Lionstar.... In preden smo ugotovili, katere nam najbolj ustrezajo, je nastala velika zaloga neporabljenih pleničk različnih velikosti...

Če želi katera preiskusiti različne pleničke, naj mi pošlje ZS in ji po pošti pošljem pleničke, da vam jih ne bo treba kupovat in preiskušat.

LP

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
30.8.2009 11:21:31   
Dudica1
lili82 a ti to kr tako pošlješ?

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
30.8.2009 11:25:30   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: lili82

Živijo punce!

Se opravičujem, da skačem na vašo debato...

Sem mamica aprilčka 2009 in doma smo kar nekaj časa preiskušali, katere pleničke nam najbolj ustrezajo - in posledično seveda kupovali cele pakete različnih pleničk - Pampers, DM, Mueller, Lionstar.... In preden smo ugotovili, katere nam najbolj ustrezajo, je nastala velika zaloga neporabljenih pleničk različnih velikosti...

Če želi katera preiskusiti različne pleničke, naj mi pošlje ZS in ji po pošti pošljem pleničke, da vam jih ne bo treba kupovat in preiskušat.

LP

Oh vem kako to zgleda, ker je bla od kolegice hčerka ful občutljiva na pleničke in sta tko sprobavali. Na koncu je imela ene 15 različnih paketov, v vsakem so manjkale največ 3 plenice. Na koncu se jih pa rešit ni mogla.

Mi načeloma uporabljamo DM-jeve, drugih nisem dosti sprobala, ker ji te odgovarjajo.
Iz kje pa si lili?

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
30.8.2009 11:51:18   
lili82
Okolica MB-ja.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
30.8.2009 11:52:27   
lili82
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

lili82 a ti to kr tako pošlješ?

Seveda, odprtih paketov itak ne morem na RK al pa kam dat, tak pa lahko vsaj kateri mamici kak EUR prihranim, da ji ne bo treba vseh vrst pleničk kupovat...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
30.8.2009 12:33:05   
FLASK_A
Jaz bi vzela kak paket, glede pleničk ne kompliciramuser posted image Ti pošljem ZS.

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
30.8.2009 13:20:52   
Anonimen
o flaška sej mu ne bom ustala dolžnauser posted image user posted image user posted image

zdejle je tavelzga s sabo peljal k je nekam šeluser posted image

pa do zdaj mi je merku oba, da sem se jz mal odpočilauser posted image user posted image user posted image user posted image

aja mi je prej dopoldne šel net, zato me ni blo tle goruser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1212
30.8.2009 13:25:22   
ledenka
daaaaan user posted image

danes smo takoooooo spali. previjanje (in kakanje) ob 7h, potem pa skoraj do 11h user posted image sicer je parkrat pil vmes, ampak samo po par minut. se niti zbudila nisem prav

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
30.8.2009 13:32:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

danes smo takoooooo spali. previjanje (in kakanje) ob 7h, potem pa skoraj do 11h user posted image sicer je parkrat pil vmes, ampak samo po par minut. se niti zbudila nisem prav

user posted image user posted image user posted image user posted image

super

jz nisem spala dli kot do pol osmih že odkar mam tima 4 letauser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1214
30.8.2009 14:51:24   
OliveOyl
Ojla

Smo doma,vidim,da vas je skrbelo.user posted image

Tina je sedaj uredu edin s petka na soboto mi je AC 3 zvonil,sam men se ni zdela nič čudna-modra al pa kaj..Celo noč nisem spala sem jo gledala,včeraj me je tako glava bolela za pop.H zdravniku nisem šla.
Drugače pa smo danes obiskali že dva dohtarja.Lauro boli uho,čez noč,zjutraj se ji je vlil gnoj tako da smo šli do dežurnega po antibiotik,taveliki kašlja hrope..Men se je še en košček postejice izluščil,pa full me je trebuh bolel tako da sem se šla pokazat tudi jaz.Skratka vsi razštelani.user posted image

lake baje da se za pregled čaka 3 mes... jutri pošljem napotnico pa bom videla kaj bo,če bo pa kaj nujnega grem pa prej a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
30.8.2009 14:51:57   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image zakon!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
30.8.2009 14:54:12   
OliveOyl
Dajte mal njivo pogledat pa plevel populit,mi nekako časa zmanjkuje.user posted image user posted image

Gremo ven zdaj,Lauri bom pa kar trak dala na glavo, saj vročine itak nima.

Mejte se..

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
30.8.2009 14:56:06   
OliveOyl
Pleničke bi pa tudi meni prav prišle,ji vse odgovarjajo...user posted image
Zdaj pa res grem

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
30.8.2009 14:57:32   
HM84
"dobro jutro" babuške...

OMG kakšna nočuser posted image user posted image user posted image Okol 23h, ko sem se sama spravla spat, je Alex začel nekaj stokati in potem v jok... (sanje?!) Mu dam dudi in potem je bil mir do 1h zjutraj... pa spet stok in jok... pa duda not, pa ven... pa spet mir do 3h, ko sva jedla. Pa mogla sva se previt (ornk kakec)... pa potem je bil mir do pol 5h... pa ga dam v taveliko pojstlo... pa je bl mir do pol sedmih... pa sva jedla... pa mir do 8h... No, potem sva spet jedla, nato ga je pa ata peljal ven, da sem jaz lahko do pol 10h še mal potegnilauser posted image user posted image Jaao jao... ah, sej bo boljš...

No, mi pa vsaj kosila ni bilo potrebno kuhat, smo se kar h tašči povabiluser posted image

Grem še mal prečekirat kako kej kmetujete...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
30.8.2009 15:15:09   
Anonimen
ene ste pa pozen vstaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jz bom šla pa mal na sprehod, pol pa še ne vem grem k se tamala dereuser posted image

(odgovor članu HM84)
  Neposredna povezava do sporočila: 1220
30.8.2009 15:31:12   
pokica_
Živjo!
pr nas je danes bolj mirno. Smo včeraj hodli po obiskih pr babi in dediju. Še kosila nism skuhala do konca, k sma še sita od njamsi zajtrka, k ga je lubi pripravil. Popečena jajca z slanino in sirom, ter sveže kajzerce, pa turkiš kafe:))

Anej pančka, z lubim sma gledala F1. Pol kosilo naredim, pa mogoče gremo mal vn na luft z vozičkom.

Sem na kmetiji zasadila nov riž, pa pobrala dinarčke:) Sem spet mal bolj bogata.

k.tja.....jst sem enga fantka uvajala v vrtec,...1.dan sem bla z njim kako urco-dve, s tem da sem šla vn iz prostora za 10 min, je blo ok, 2. dan sem šla vn za 20 min, 3. dan za 2h, pol 4. dan je bil do kosila v vrtcu, 5 dan je bil pa že cel dan tam. In je blo super!!! Ponavadi lepo sprejmejo, tale pobček je še posebej, ker je že rabil družbo vrstnikov, pa čeprav je imel doma 5 in 7 letnega bratca. Zdaj užiiiiiva na vlko v vrtcu. Že 2. dan ni hotel it domov iz vrtca.

sigurno bo vse ok,...kar poskusite postopoma...sj bo men tud hudo ko mo boj lastni otrok šel v vrtec.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
30.8.2009 15:41:58   
Anonimen
ojla

malčica drema, ati gleda f1, jaz farmujem...luštno...user posted image drugače pa...lenobno...nič...mejte se...

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1222
30.8.2009 16:07:41   
PapuaNG
hm, zgleda so se naši malčki odločil, da smo se že preveč razvadile s spanjem ponoči, tako da se bolj pogosto zbujajo. Naš zdej sploh nima več nobenega ritma, kar se zbujanja tiče. Tut čez dan hoče večkrat jest, ampak se mi zdi,da ne poje vedno 'do konca'. Bi še razumela, če bi bila kakšna grozna vročina, tako pa...no, bo že. Moram kupit še kak drug nastavek za flaško, bo mogoče bolje. A katera ve, če različni cuclji pašejo na aventove flaške? Imam dovolj flašk, le cuclje bi zamenjala, ker mu teli aventovi očitno ne pašejo, tako da še vedno nič čaja ipd ne pije. Pa  se mi zdi, da je včasih bolj žejen kot lačen...

Aja, pa še eno vprašanje-tole boniteto od BC-a moramo vse porabiti naenkrat ali lahko malo po malo, pa dobimo za preostanek spet bone? Imamo kar zajeten bon, ki ga bolj težko zdaj naenkrat porabim, za naprej pa nočem preveč kupovat, sploh cunje ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
30.8.2009 17:15:24   
Anonimen
pojma nimam, ker jaz sam od aventa uporabljamuser posted image

bon od BC sem pa prvič dobila tako da tud nič ne vemuser posted image user posted image

evo tastari je zaspal na tleh sem ga preveč zmučla zdej pa spi, madonca kdo bo pa ponoč spaluser posted image
nč ga nesem v sobo

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 1224
30.8.2009 17:32:44   
Tanja_
papua ravno danes sem v BC plačala z boni. Račun je bil 123.67€ in je rekla,da lahko dam 125, da mi tako malo lahko vrne. Očitno sicer ne vračajo ampak morš zapravit.
Smo bili na Šmarni goriuser posted image user posted image user posted image Kengurujček je zakon.Smo pojedli kosilo in zdej bomo malo počivali...
oliva nisem nič brala za nazaj.Kaj pa je bilo s Tino?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.