![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 7:52:40
|
|
|
|
Dudica1
|
flaska kakšno kaže pa vreme? uuu superca zajtrk,neki podobnega mi mož pripravlja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 7:53:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 o zdej se pa počasi zbujate no jz sem že spila kavo, sam bo rabla pomirjevala, ker ja tastari ustav prezgodi zdej je pa tečen za znort dec pa kot zmerom še spi kot angelček, mater k jih rabiš jih ni k pa jih ne rabiš so pa skojz zraven ja rukni ga, pa naj gre on za malim letat ja pol me pa nadere da nej ga pustim pri miru nč zdej je ustal in moram it rz računalnika, k ga rabi, uživajte
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 7:54:12
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 7:55:41
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja dobro jutro! Jutro! Lepe slikce, ste uživali
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 7:56:25
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 o zdej se pa počasi zbujate no jz sem že spila kavo, sam bo rabla pomirjevala, ker ja tastari ustav prezgodi zdej je pa tečen za znort dec pa kot zmerom še spi kot angelček, mater k jih rabiš jih ni k pa jih ne rabiš so pa skojz zraven ja rukni ga, pa naj gre on za malim letat ja pol me pa nadere da nej ga pustim pri miru nč zdej je ustal in moram it rz računalnika, k ga rabi, uživajte A zdej pa še računalnik rabi Jaz bi fit ven vrgla
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 7:58:45
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala, FLASK_A. uživali, uživali! greste danes v Arboretum? vreme kaže, da bo lepo, zato kar pot pod noge! cveka, moj pa danes še spi,... ampak pričakujem, da bo danes bolj tako tako, ker včeraj zvečer ni bilo ravno po njegovem scenariju
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 8:01:29
|
|
|
|
Anonimen
|
sem prejle stopila na vago in se rajši hitro umaknila.,. na morju pridelala še 2 kg?!?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 8:36:09
|
|
|
|
Anonimen
|
ja zdej je pa šel na sejem v LJ. je šel gledat avtompbile vsaj nekaj, jz bom pa sama doma, z mulci sem misenla da nas bo vzel s sabo pa prav da raje ne, no ja še bolš, bom mela vsaj mir
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 8:37:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja sem prejle stopila na vago in se rajši hitro umaknila.,. na morju pridelala še 2 kg?!? jz se zmerom na morju zredim, pa skor nič ne jem, to je sam zarad poležavanja in lenarjenja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 8:38:18
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, tut pri nas smo bli zgodnji...se je že ob pol dveh zbudil lačen, pa še enkrat kasneje...malo pred sedmo pa ni več mogel spat in smo moral vstat. No, zdej pa spet drnjoha, itak. Bom morala še jst mal zalegnit, da mal not prinesem...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 8:42:13
|
|
|
|
Dudica1
|
pri nas pa smo se kar po vrsti zbujali...najprej maj malo čez 6 je jedu...pol še večji,kaj ti pol preostane kot da vstaneš ...sta pa oba ležala pol v majevi postlci in sta se pogovarjala...tako da sva midva kr še mal poležavala...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 8:50:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Cveka, kupujete nov avto? Dudica, kaj niso luštni, ko se otročki takole pockrljajo? sem se včeraj kar stopila od lepega, ko je Oskar med vožnjo držal Urbana za rokico, da ga je pomiril,... sam od sebe. meni se je zdelo, da sem vso noč vstajala. sanje so izginile... ah, ta Ljubljana! mi je pa moj danes rekel, da pogreša morje (kaj pa tisto:"zdrži še ta dva dneva?") no ja, saj sem rekla, samo da vidi Ljubljano, pa spet nazaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 8:52:42
|
|
|
|
petrazg
|
Dobro jutro... Mi smo že tudi pokonci od 6.30... Z Anžetom gledava risanke, Luka je nazaj zaspal, gospod še pa tudi spijo... K.tja... ga nisem dočakala, me je v postelji en dva ti pobralo... Cveka... svaka ti čast, da mu takole pustiš.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 8:54:49
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Dudica, kaj niso luštni, ko se otročki takole pockrljajo? sem se včeraj kar stopila od lepega, ko je Oskar med vožnjo držal Urbana za rokico, da ga je pomiril,... sam od sebe. res je...in nimam nobenih skrbi da bi se kaj zgodilo ker sta res prijatelja,govori mu in poje,pa ful ga sprašuje in čaka kdaj mu bo kaj odgovoril...kar nekaj časa sta ležala v postli in se igrala Za moške se pa ne sekiraj enkrat tako drugič drugače... Tudi mi bomo za novo leto kupili nov avto...komaj čakam!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 8:55:53
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Jst sm tkoooo zaspana! Taja se je tud zbujala ponoč skoz neki. Res bo treba z gosto hrano začet očitno. Kako tamali po neprespani noči niso zaspani, mi smo pa čist fertik. Bo treba eno ornk kavo sluhat, pol greva pa na Bled. Vam iz prve roke povem da je baje v Bohinju sonček, brez oblačka, tko da ven iz Ljubljane.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 8:57:13
|
|
|
|
Anonimen
|
je padla odločitev, da odrinemo na Pokljuko. z-majčice lepo preživite tole nedeljo!! mogoče pa še kakšno gobico najdem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 8:58:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Dobro jutro... Mi smo že tudi pokonci od 6.30... Z Anžetom gledava risanke, Luka je nazaj zaspal, gospod še pa tudi spijo... K.tja... ga nisem dočakala, me je v postelji en dva ti pobralo... Cveka... svaka ti čast, da mu takole pustiš. ja kaj pa čem, avto rabmo nimaš kej! mah nej dela kar hoče sam da bo tih med tednom k bom jz hotela kam it!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 9:00:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja je padla odločitev, da odrinemo na Pokljuko. z-majčice lepo preživite tole nedeljo!! mogoče pa še kakšno gobico najdem uživajte
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 9:16:58
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja je padla odločitev, da odrinemo na Pokljuko. z-majčice lepo preživite tole nedeljo!! mogoče pa še kakšno gobico najdem lepo se imejte...zgleda da bo lepo vreme tako da mi pa gremo v arboretum.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 9:32:26
|
|
|
|
FLASK_A
|
Katja, uživajte!! Cveki, jaz mu že ne bi ostala dolžna Dudi, kdaj greste?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 9:35:12
|
|
|
|
Dudica1
|
pomoje okrog 14h...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 9:36:39
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 pomoje okrog 14h... U, kdaj je šele to Men je že čist dolgčas, bi že kar šla
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 9:37:32
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 pomoje okrog 14h... U, kdaj je šele to Men je že čist dolgčas, bi že kar šla ja kdaj pa mate namen vi it?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 9:41:06
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 pomoje okrog 14h... U, kdaj je šele to Men je že čist dolgčas, bi že kar šla ja kdaj pa mate namen vi it? Sem mislila okrog 2h ali 3h... Pa je še dolga, vidim. Ima mali noro veliko energije
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.