![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 21:14:53
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Dudi, a ti mi od flaške tamalga za Zarjo ponujaš? A Maja pa ne daš za zeta al kaj??? ne razumem glih kaj hočeš rečt? drugač pa jaz dam tud maja za zeta samo če je punca prava...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 21:18:32
|
|
|
|
AKP
|
Papua probaj Tommy Tippeen imajo tak mehek cucelj kot mamina bradavica. Jaz kombiniram dojenje in stekleničko že skoraj štiri mesece. Ima pa cucelj z najmanjšo luknjo za mleko, da mora močno vleči kot pri dojenju. Ponoči pa je različno je imela prejšji teden svoje dneve in se je ponoči dvakrat zbudila, ta teden pa zopet normalno spi od 19.30 pa do 5 ali 6 ure. Smo se pa včeraj malce potepali in je šla ob 21. uri spat, pa je zaradi tega tako komplicirala da se bomo drugič raje prej odpravili domov. Se pa zdaj že par dni obrača iz hrbta na trebuh in celo že delno nazaj. In to dela cel dan. Komaj jo damo na igralno blazino je že na trebuhu in čez par minut ji ne paše več pa obrnem na hrbet in se že takoj nazaj obrne. Najhuje pa je v postelji. Tam pa se nekako zatakne pri prečkah in z glavo tolče v njih, po možnosti še ima eno roko in nogo ven potisnjeno in tako nemočno obleži v postelji. Danes sem jo trikrat popravila preden je zaspala. Punce kje ve to kmetujete. bi mogoče tudi jaz postala kmetica .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 21:18:35
|
|
|
|
petrazg
|
Madonca, zdej se pa že dogovarjate za zakone... Kakšne tašče boste šele?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 21:19:16
|
|
|
|
HM84
|
papua- na aventove flaške pašejo chiccotovi cuclji Na nukove flaške pa aventovi cuclji NE pašejo - preverjeno ;)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 21:20:12
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A A lahko dam eno našo slikco gor, kjer sva z najinima malima pokovčkoma? Če raje ne, pol kar povej Kar daj... Sm tolk utrujena da se mi ne da nič...v glavnem v arboretumu je bilo res krasno...Maja od FLASKE je tak cort da ne moreš verjet...Jaka pa bo plesalec sigurno ...lepo da smo se spoznali!...še kdaj na tole sm mislila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 21:21:58
|
|
|
|
PapuaNG
|
evo, danes brez večjih težav padel v mižule Sem ga fino zmatrala s kopanjem, pa še zunaj sva šla na dolg sprehod. Je blo treba sam enkrat dudo popravit, pa je blo IZVIRNO SPOROČILO: k.tja drugače pa poskusi še enkrat z aventovim cucljem... mu samo malo dlje pridrži v ustih tako da zajame ves cucelj (podobno kot pri bradavici) in naj se dotika jezika... na začetku ne zagrabijo, potem pa ko ugotovijo, da tudi teče ven, začnejo sesati. ma sem probala že na vse načine, pa ni šlo. Tut na žličko gre bolj težko, zanč mojmu sploh ni ratalo, ker je bil tamal preveč lačen in zaspan, tko da se mu ni dalo očitno. Bomo probal še s temi nukovimi...mogoče bi moral biti cucelj malo mehkejši, ker dudo ma recimo tut samo lateksovo rad, silikonske ne šmirgla...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 21:22:28
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A A lahko dam eno našo slikco gor, kjer sva z najinima malima pokovčkoma? Če raje ne, pol kar povej Kar daj... Sm tolk utrujena da se mi ne da nič...v glavnem v arboretumu je bilo res krasno...Maja od FLASKE je tak cort da ne moreš verjet...Jaka pa bo plesalec sigurno ...lepo da smo se spoznali!...še kdaj na tole sm mislila ja dojenčico Majo od FLASKE sem mislila ne tebe...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 21:25:14
|
|
|
|
Dudica1
|
ne morem več...grem spat...lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 21:26:43
|
|
|
|
lake
|
Mi smo z Bleda, je blo fajn, gloh prov toplo, šla sva pa u bistvu po pojstlco, ker to k mam zdej mi bo brat vzel, ker bo dobil hčerko, pol se je pa moj spomnu da ma nekje v naftalinu na vikendu še svojo pojstlco, ki jo bo mela pomoje glih do šole nekje, samo ne vem kje bom dobila jogi ker so čist nestandarne mere 170 krat 70. Ma pa ograjco. Kakšne ideje? Pa kje ste dobile te AC blazince, mam poklicno deformacijo in glede na to da je pojstlco tok velka jo bom prisiljena dat v svojo sobo. Oliva Če bo kej nujnega boš žal rabla drugo napotnico, ker drgač bojo kompliciral. Če boš dolg čakala na datum me poklič.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 21:50:30
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A A lahko dam eno našo slikco gor, kjer sva z najinima malima pokovčkoma? Če raje ne, pol kar povej Kar daj... Sm tolk utrujena da se mi ne da nič...v glavnem v arboretumu je bilo res krasno...Maja od FLASKE je tak cort da ne moreš verjet...Jaka pa bo plesalec sigurno ...lepo da smo se spoznali!...še kdaj na tole sm mislila ja dojenčico Majo od FLASKE sem mislila ne tebe... jst sm pa mislila, da ponujaš tavečjega od flaške za našo frajlo. A sebičnica, sam nase mislim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 21:51:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: HM84 papua- na aventove flaške pašejo chiccotovi cuclji Na nukove flaške pa aventovi cuclji NE pašejo - preverjeno ;) imam ravno chiccotove cuclje,... že probavam... ne, premajhni so za aventovo flaško HM, kakšne cuclje od chiccota pa imaš? papua... drugače pa imaš Nukove cuclje tudi iz kavčuka, če mu bodo bolj všečni.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 21:53:57
|
|
|
|
Anonimen
|
lake, Urban ima v svoji posteljici tudi premajhen jogi, sem luknjo pri strani kar z blazinami zapolnila... še izgleda lepo!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 21:55:00
|
|
|
|
Anonimen
|
tole kmetovanje pa meni ne gre najbolje... se moram malo bolj poglobiti... zdaj še kmetje potrebujejo znanje iz računalništva
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 21:56:57
|
|
|
|
Anonimen
|
joj, kolk ste bli lepi!!! kaj pa slikica z Majo in Majem?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 21:59:14
|
|
|
|
pokica_
|
Kako ste lepiiiiiiiiiiii!!!!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 22:00:15
|
|
|
|
FLASK_A
|
takole smo bili pa nastanjeni- pri glavnem odru ob igralih in muziki
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 22:01:17
|
|
|
|
FLASK_A
|
A se vidi, kako je Maj velik proti Maji Poki in Katja, hvala
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 22:04:01
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Flaska tebe sem tudi kliknila... Evo, sem te že sprejela
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 22:05:13
|
|
|
|
pokica_
|
Jst niti ne opazim take razlike.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 22:07:49
|
|
|
|
lake
|
Ja res ste lušni, se vid da ste se zabaval. Drugo leto gremo pa vsi z našimi z-majčki. Takrat bodo verjetno res zmajčki, moja bo zihr, ker je že zdej.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 22:11:13
|
|
|
|
FLASK_A
|
Maj je res že velik fant. Moja je taka pupika proti njemu. Drugo leto pa velja, bomo forumašice tam
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 22:12:07
|
|
|
|
pokica_
|
Gremo v mižule, da se kj naspimo. Anej že panča skoraj 2h
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 22:14:34
|
|
|
|
FLASK_A
|
Jaz mojega čakam, da ne ropotava vsak posebej po spalnici. Zdele bo izpod tuša, pol bom pa tudi jaz samo padla med rjuhe Ma kje najdete čas še za
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.