|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
30.8.2009 22:20:59   
FLASK_A
Nočko!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
30.8.2009 22:28:32   
lake
Flaška Lahko noč.
Tud jst grem v pojstlo, ker me je tale enodnevni izlet čisi zmuču. 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
30.8.2009 22:28:33   
HM84
k.tja - na avent bi mogel it chiccotov cucelj. Jaz ga nimam, ga pa ima moja prijateljica. Je pa iz kavčuka in je tak kot na tej sliki - druge nisem našla user posted image http://www.justclick.rs/catalog/images/chicco%20digitalni_grejac.jpg

Sem pa sama kupvala cucelj za nukovo flaško in mi je prodajalka v trgovini trdila, da vse paše na vse - tako sem potem kupila aventov cucelj, ga prekuhala in ugotovila da sploh ne paše na nukovo flaško. Potem sem nesla cucelj (prekuhan sevedauser posted image ) nazaj v trgovino in so mi zamenjal... user posted image

Vidim, da ste zelo uživali v tem dnevu, super!user posted image user posted image in super fotkeuser posted image user posted image

Grem tudi jaz spat... Alex tud že spančka kakšni 2 urci, upam, da bo danes bolj mirna noč...

lahko noč...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
30.8.2009 22:36:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image Maj je res že velik fant. Moja je taka pupika proti njemu. Drugo leto pa velja, bomo forumašice tamuser posted image

user posted image  si nas prepričala s temi luštnimi slikicami, da se drugo leto zagotovo pridružimo!

FLASK_A punčke morajo biti bolj šlankuser posted image ... drugače se pa razlika v tednih tudi še pozna pri takih malčkih.

------------------------------------------------------

moram še "urediti" cunje (pranje, pranje in neskončno pranje), čeprav se mi spi.
pa Oskar se spet zbuja in zbuja, me skrbi, da ga kaj ne tišči v njegovi mali glavici...
in slabo mi je za znoret (si moram pomerit sladkor... zjutraj)
in neznansko se mi zdi soparno.
joj, samo še en dan pred vrtcemuser posted image

------------------------------------------------------

želim vam prijetno in lahko noč!user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1279
30.8.2009 22:50:26   
PapuaNG

Ma kje najdete čas še za user posted image user posted image user posted image

user posted image si ga je kar treba najti, res pa je da midva praktično nikoli pred spanjem tega ne počneva, ker takrat jst sam še postlo in zvezdice vidim user posted image Ne vem pa, kako je to pri dveh otrokih...bo takrat zgleda treba starejšega babici poslat (HB smo praktično sosedi).

Jst sm pa za naju palačinke naredila. So se mi že kak teden nazaj luštale, pa takrat ni bilo časa, tako da sem jih danes...z nutelo user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
31.8.2009 5:26:19   
christiana21
Dobro jutro!

Celo noč nismo nič spali, ker naša frajlica joka, takoj, ko ji duda ven pade, duda ji pa pada ven non stop, zdaj pa imamo krčke, tako, da je pestro pri nas. Kako sm js zaspanaaaauser posted image user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
31.8.2009 6:11:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Dobro jutro!

Celo noč nismo nič spali, ker naša frajlica joka, takoj, ko ji duda ven pade, duda ji pa pada ven non stop, zdaj pa imamo krčke, tako, da je pestro pri nas. Kako sm js zaspanaaaauser posted image user posted image

o bigica sej bojo zrasel pa bo vse vreduuser posted image user posted image user posted image

flaška, dudi luštni steuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no pa bomo končno prišli do avta, ga gre danes možek iskat, komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu christiana21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1282
31.8.2009 6:12:08   
Anonimen
aja

DOBRO JUTRO

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1283
31.8.2009 7:08:57   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Dobro jutro!

A zdaj pa krčkiuser posted image Upam, da kmalu mine. Pa da se boš kmalu lahko lepo sladko naspalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1284
31.8.2009 7:12:03   
Dudica1
Jutro
Uff dons smo pa spali...smo bli očitno vsi tako zmatraniuser posted image
flaska kako kaj plesalec?...pa možek je že najbrž šel v službo ne ker si že tuki gor...ti ti lumpa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
31.8.2009 7:12:32   
christiana21
Po moje ima krčke tudi zaradi tega, ker je črevo speljano ven v stomico, nisem pa sigurna, če je zaradi tega.
Je imel kateri od vaših malčkov oz malčic, rumeni jeziček, tam kjer gre proti požiralniku? Naša pupika je že takšna prišla iz bolnice, vsaj mojemu se tako zdi, jaz sem rumeni jeziček opazila včeraj.
Se komu kaj sanja kaj bi to lahko bilo? Je možno, da je to od Milumila, ker je bolj rumen?

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
31.8.2009 7:20:06   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Jutro
flaska kako kaj plesalec?...pa možek je že najbrž šel v službo ne ker si že tuki gor...ti ti lumpa user posted image user posted image user posted image

jutro!

Dobro ste spali! Naš je bil spet ob 6h aufuser posted image Je pa včeraj še plesal, pa se igral... Smo šli okrog 7h domovuser posted image
Moj je pa šel v službo, ja. Pravi da je tak mraz zunaj, da ne moreš verjet. Pes pa čist naspidiranuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
31.8.2009 7:20:52   
FLASK_A
Christiana, to pa nevemuser posted image Moja nima tega, se pa doji. Mogoče bo katera druga znala povedat.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
31.8.2009 7:23:05   
OliveOyl
Jutro babike

Mi smo v pogonu že od 6h,en je očija iskal en je šel kakat ...user posted image

Hvala vsem za vzpodbudne besede in pikapokice,bojo ziher pomagale.user posted image user posted image

Flaska in dudi Kako lepe slikice,se vidi da ste se lepo imeli.
k.tja te bom še jaz poiskala na FB,pa te potrdim a je prou??user posted image
lake ti sporočim,ko dobim datum.Hvala..
AC kupiš tudi v BC-ju...
http://www.angelcare.si/

Cveki imaš že novga merđota al ne?user posted image user posted image

Tanja Povzetek: Tina dobiva kokr ene napade,začne se trest.Dobili smo napotnico za nevrologa na PEK.
petrazg smo mal pregledali kje so plošče,pa mal še kontakte preverili od AC,upam da ne bo več zvonil...

Grem zdaj,se že tepejo..user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1289
31.8.2009 7:28:17   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

Ma kje najdete čas še za user posted image user posted image user posted image

user posted image si ga je kar treba najti, res pa je da midva praktično nikoli pred spanjem tega ne počneva, ker takrat jst sam še postlo in zvezdice vidim user posted image Ne vem pa, kako je to pri dveh otrokih...bo takrat zgleda treba starejšega babici poslat (HB smo praktično sosedi).

Jst sm pa za naju palačinke naredila. So se mi že kak teden nazaj luštale, pa takrat ni bilo časa, tako da sem jih danes...z nutelo user posted image

Ja itak, zvečer smo kaput. Očitno bo treba sred noči, če ne morš spat, drugače SPLJOH ni časauser posted image Zjutrej so tamali auf, čez dan je živžav... Babica nam je pa lumpe mal vrnila in ima do nadaljnega frejuser posted image

Olivca, itak da bojo pike pomagale! Kje si pa ti to na enem bojiščuuser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
31.8.2009 7:30:04   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Jutro

jutro!

Dobro ste spali! Naš je bil spet ob 6h aufuser posted image Je pa včeraj še plesal, pa se igral... Smo šli okrog 7h domovuser posted image
Moj je pa šel v službo, ja. Pravi da je tak mraz zunaj, da ne moreš verjet. Pes pa čist naspidiranuser posted image

ne,mi pa smo do malo čez 7h...user posted image
mraz pa je ja kot user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
31.8.2009 7:50:47   
FLASK_A
user posted image
evo, malo toplega čajčka za lepo jutro

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
31.8.2009 7:55:47   
petrazg
Dobro jutro...
Še danes preživimo, jutri pa vrtec user posted image user posted image user posted image . Morem premislit kam iti dopoldan, da bo potem vsaj 3 urce spal...

Flaska lepe slikce... Mi smo se pa s Petro a videli...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
31.8.2009 7:58:37   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Dobro jutro...
Še danes preživimo, jutri pa vrtec user posted image user posted image user posted image . Morem premislit kam iti dopoldan, da bo potem vsaj 3 urce spal...

Flaska lepe slikce... Mi smo se pa s Petro a videli...

vidve sta bile pa bolj dopoldan, ane?

Mi imamo tudi jutri vrtec. Sem kar mal živčna. Se moram skulirat, da ne bo mali zarad mene živčenuser posted image
Še danes, še danesuser posted image Pol pa mal študij pride na vrstouser posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
31.8.2009 8:03:32   
petrazg
Joj, Flaska pri nas tudi... Prvo vso literaturo piskat, potem pa pisat , pista, pisat...user posted image user posted image user posted image Kaj me čaka. Zdaj pa ni več izgovorov...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
31.8.2009 8:06:45   
FLASK_A

Joj, Flaska pri nas tudi... Prvo vso literaturo piskat, potem pa pisat , pista, pisat...user posted image user posted image user posted image Kaj me čaka. Zdaj pa ni več izgovorov...

user posted image
sej če še enkrat zanosiva, imava lahko dober izgovor in še za eno leto podaljšavauser posted image
...
...
....
...
...
NOT!!!! user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
31.8.2009 8:08:34   
maja1488
JUTRO!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
31.8.2009 8:20:10   
petrazg

user posted image
sej če še enkrat zanosiva, imava lahko dober izgovor in še za eno leto podaljšavauser posted image
...
...
....
...
...
NOT!!!! user posted image

Pri nas ODPADE!!! Komaj moje tri dečkote folgam, ne zafrkavaj se...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
31.8.2009 8:22:51   
FLASK_A
user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
31.8.2009 8:23:07   
PapuaNG
jutro,

pri nas smo pa končno spet do 6ih spali,pa potem še do pol osmih user posted image Se človek res spočije, čeprav ni spanja kot ponavadi...sam da je v kosu vsaj 5 ur...

Danes sem popoldne spet sama, pa moram mal splanirati, kako pa kaj. Bi morala mal pospravit, ker je že kr mal svinsko user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.