![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 9:58:18
|
|
|
|
Dudica1
|
no sej pol bomo tam tam...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 10:06:15
|
|
|
|
FLASK_A
|
ja. Našedva sta šla zdej po copate v štacuno (za v vrtec ), potem bo kosilo, počivanje... Ma sej bo hitro.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 10:20:04
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Ja benika ima nickname tukaj na RRu. Tole sem pa že prebrala, že kr nekaj cajta nazaj, hvala lananai, da misliš na naju z Anejem. Po vseh teh zgodbah ipd. mi je lažje, k vem da se bo vse dalo porihtat. Pol bo pa pravi dec, kot se šika! Sej se jst tud spomnim, da se ti je že javila, ma nisem vedla, da si tale članek že tud izvohala. Vem, da ti je najbrž lažje, če vidiš, da nisi sama, zato sem pa dala tale link. In itak, da bodo Aneja zrihtal kokr je treba. Dec je pa že zdej taprav! k.tja, lepe slikice z dopusta.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 10:58:16
|
|
|
|
maja1488
|
Jutrooooo! Zarja se mi že tri dni ponoči zbuja. Najprej je spala celo noč od 20ih do 6ih, potem od 21ih do 5ih, zdej pa od 21ih do dveh in potem do šestih . Najbolj čudno mi je to, da je šla prej bolj lačna spat, ker jst nisem vedla da joka zato kr j lačna ampak sem mislila, da jo trebušček bolj (ja kaka mama ). Zdej pa po dojenju spije še 100ml aptamila, pa se že ob dveh zbudi in se spet doji . Lakota al cartanje?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 11:17:03
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A ja. Našedva sta šla zdej po copate v štacuno (za v vrtec ), potem bo kosilo, počivanje... Ma sej bo hitro. Naša dva sta tud šla spat zdaj potem ko se pa zbudita pa gremo... maja upam da je tole spanje samo začasno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 11:17:34
|
|
|
|
lili82
|
Živijo punce! Se opravičujem, da skačem na vašo debato... Sem mamica aprilčka 2009 in doma smo kar nekaj časa preiskušali, katere pleničke nam najbolj ustrezajo - in posledično seveda kupovali cele pakete različnih pleničk - Pampers, DM, Mueller, Lionstar.... In preden smo ugotovili, katere nam najbolj ustrezajo, je nastala velika zaloga neporabljenih pleničk različnih velikosti... Če želi katera preiskusiti različne pleničke, naj mi pošlje ZS in ji po pošti pošljem pleničke, da vam jih ne bo treba kupovat in preiskušat. LP
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 11:21:31
|
|
|
|
Dudica1
|
lili82 a ti to kr tako pošlješ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 11:25:30
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: lili82 Živijo punce! Se opravičujem, da skačem na vašo debato... Sem mamica aprilčka 2009 in doma smo kar nekaj časa preiskušali, katere pleničke nam najbolj ustrezajo - in posledično seveda kupovali cele pakete različnih pleničk - Pampers, DM, Mueller, Lionstar.... In preden smo ugotovili, katere nam najbolj ustrezajo, je nastala velika zaloga neporabljenih pleničk različnih velikosti... Če želi katera preiskusiti različne pleničke, naj mi pošlje ZS in ji po pošti pošljem pleničke, da vam jih ne bo treba kupovat in preiskušat. LP Oh vem kako to zgleda, ker je bla od kolegice hčerka ful občutljiva na pleničke in sta tko sprobavali. Na koncu je imela ene 15 različnih paketov, v vsakem so manjkale največ 3 plenice. Na koncu se jih pa rešit ni mogla. Mi načeloma uporabljamo DM-jeve, drugih nisem dosti sprobala, ker ji te odgovarjajo. Iz kje pa si lili?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 11:51:18
|
|
|
|
lili82
|
Okolica MB-ja.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 11:52:27
|
|
|
|
lili82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 lili82 a ti to kr tako pošlješ? Seveda, odprtih paketov itak ne morem na RK al pa kam dat, tak pa lahko vsaj kateri mamici kak EUR prihranim, da ji ne bo treba vseh vrst pleničk kupovat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 12:33:05
|
|
|
|
FLASK_A
|
Jaz bi vzela kak paket, glede pleničk ne kompliciram Ti pošljem ZS.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 13:20:52
|
|
|
|
Anonimen
|
o flaška sej mu ne bom ustala dolžna zdejle je tavelzga s sabo peljal k je nekam šel pa do zdaj mi je merku oba, da sem se jz mal odpočila aja mi je prej dopoldne šel net, zato me ni blo tle gor
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 13:25:22
|
|
|
|
ledenka
|
daaaaan danes smo takoooooo spali. previjanje (in kakanje) ob 7h, potem pa skoraj do 11h sicer je parkrat pil vmes, ampak samo po par minut. se niti zbudila nisem prav
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 13:32:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka daaaaan danes smo takoooooo spali. previjanje (in kakanje) ob 7h, potem pa skoraj do 11h sicer je parkrat pil vmes, ampak samo po par minut. se niti zbudila nisem prav super jz nisem spala dli kot do pol osmih že odkar mam tima 4 leta
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 14:51:24
|
|
|
|
OliveOyl
|
Ojla Smo doma,vidim,da vas je skrbelo. Tina je sedaj uredu edin s petka na soboto mi je AC 3 zvonil,sam men se ni zdela nič čudna-modra al pa kaj..Celo noč nisem spala sem jo gledala,včeraj me je tako glava bolela za pop.H zdravniku nisem šla. Drugače pa smo danes obiskali že dva dohtarja.Lauro boli uho,čez noč,zjutraj se ji je vlil gnoj tako da smo šli do dežurnega po antibiotik,taveliki kašlja hrope..Men se je še en košček postejice izluščil,pa full me je trebuh bolel tako da sem se šla pokazat tudi jaz.Skratka vsi razštelani. lake baje da se za pregled čaka 3 mes... jutri pošljem napotnico pa bom videla kaj bo,če bo pa kaj nujnega grem pa prej a ne?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 14:51:57
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka daaaaan danes smo takoooooo spali. previjanje (in kakanje) ob 7h, potem pa skoraj do 11h sicer je parkrat pil vmes, ampak samo po par minut. se niti zbudila nisem prav zakon!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 14:54:12
|
|
|
|
OliveOyl
|
Dajte mal njivo pogledat pa plevel populit,mi nekako časa zmanjkuje. Gremo ven zdaj,Lauri bom pa kar trak dala na glavo, saj vročine itak nima. Mejte se..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 14:56:06
|
|
|
|
OliveOyl
|
Pleničke bi pa tudi meni prav prišle,ji vse odgovarjajo... Zdaj pa res grem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 14:57:32
|
|
|
|
HM84
|
"dobro jutro" babuške... OMG kakšna noč Okol 23h, ko sem se sama spravla spat, je Alex začel nekaj stokati in potem v jok... (sanje?!) Mu dam dudi in potem je bil mir do 1h zjutraj... pa spet stok in jok... pa duda not, pa ven... pa spet mir do 3h, ko sva jedla. Pa mogla sva se previt (ornk kakec)... pa potem je bil mir do pol 5h... pa ga dam v taveliko pojstlo... pa je bl mir do pol sedmih... pa sva jedla... pa mir do 8h... No, potem sva spet jedla, nato ga je pa ata peljal ven, da sem jaz lahko do pol 10h še mal potegnila Jaao jao... ah, sej bo boljš... No, mi pa vsaj kosila ni bilo potrebno kuhat, smo se kar h tašči povabil Grem še mal prečekirat kako kej kmetujete...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 15:15:09
|
|
|
|
Anonimen
|
ene ste pa pozen vstale jz bom šla pa mal na sprehod, pol pa še ne vem grem k se tamala dere
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 15:31:12
|
|
|
|
pokica_
|
Živjo! pr nas je danes bolj mirno. Smo včeraj hodli po obiskih pr babi in dediju. Še kosila nism skuhala do konca, k sma še sita od njamsi zajtrka, k ga je lubi pripravil. Popečena jajca z slanino in sirom, ter sveže kajzerce, pa turkiš kafe:)) Anej pančka, z lubim sma gledala F1. Pol kosilo naredim, pa mogoče gremo mal vn na luft z vozičkom. Sem na kmetiji zasadila nov riž, pa pobrala dinarčke:) Sem spet mal bolj bogata. k.tja.....jst sem enga fantka uvajala v vrtec,...1.dan sem bla z njim kako urco-dve, s tem da sem šla vn iz prostora za 10 min, je blo ok, 2. dan sem šla vn za 20 min, 3. dan za 2h, pol 4. dan je bil do kosila v vrtcu, 5 dan je bil pa že cel dan tam. In je blo super!!! Ponavadi lepo sprejmejo, tale pobček je še posebej, ker je že rabil družbo vrstnikov, pa čeprav je imel doma 5 in 7 letnega bratca. Zdaj užiiiiiva na vlko v vrtcu. Že 2. dan ni hotel it domov iz vrtca. sigurno bo vse ok,...kar poskusite postopoma...sj bo men tud hudo ko mo boj lastni otrok šel v vrtec.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 15:41:58
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla malčica drema, ati gleda f1, jaz farmujem...luštno... drugače pa...lenobno...nič...mejte se...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 16:07:41
|
|
|
|
PapuaNG
|
hm, zgleda so se naši malčki odločil, da smo se že preveč razvadile s spanjem ponoči, tako da se bolj pogosto zbujajo. Naš zdej sploh nima več nobenega ritma, kar se zbujanja tiče. Tut čez dan hoče večkrat jest, ampak se mi zdi,da ne poje vedno 'do konca'. Bi še razumela, če bi bila kakšna grozna vročina, tako pa...no, bo že. Moram kupit še kak drug nastavek za flaško, bo mogoče bolje. A katera ve, če različni cuclji pašejo na aventove flaške? Imam dovolj flašk, le cuclje bi zamenjala, ker mu teli aventovi očitno ne pašejo, tako da še vedno nič čaja ipd ne pije. Pa se mi zdi, da je včasih bolj žejen kot lačen... Aja, pa še eno vprašanje-tole boniteto od BC-a moramo vse porabiti naenkrat ali lahko malo po malo, pa dobimo za preostanek spet bone? Imamo kar zajeten bon, ki ga bolj težko zdaj naenkrat porabim, za naprej pa nočem preveč kupovat, sploh cunje ne.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 17:15:24
|
|
|
|
Anonimen
|
pojma nimam, ker jaz sam od aventa uporabljam bon od BC sem pa prvič dobila tako da tud nič ne vem evo tastari je zaspal na tleh sem ga preveč zmučla zdej pa spi, madonca kdo bo pa ponoč spal nč ga nesem v sobo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.8.2009 17:32:44
|
|
|
|
Tanja_
|
papua ravno danes sem v BC plačala z boni. Račun je bil 123.67€ in je rekla,da lahko dam 125, da mi tako malo lahko vrne. Očitno sicer ne vračajo ampak morš zapravit. Smo bili na Šmarni gori Kengurujček je zakon.Smo pojedli kosilo in zdej bomo malo počivali... oliva nisem nič brala za nazaj.Kaj pa je bilo s Tino?
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.