Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.8.2009 10:54:17
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo še sporočilo od naše PODGANCE OSTAJA V BOLNICI NA DOLGI ROK, KER JE ZDRAVNICA ZASKRBLJENA KER IMATA VELIKO PREVEČ PLODOVNICE.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.8.2009 10:56:56
|
|
|
|
sonček33
|
Podganca moja draga. Misim na vas tri in vam pošiljam poljubčke. Morad je boljše, da si pod zdravniško kontrolo. Držim pesti, da zdržite še nekaj tednov.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.8.2009 10:58:43
|
|
|
|
Anonimen
|
ja a se men zdi al se zdele pojavljajo same take ne preveč dobre novice miška držim pesti za vse 3 da boste še v enem kompletku zdržali vsaj še par tednov pa čeprav v bolnici,bolje to kot pa da je kej prezgodi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.8.2009 11:04:58
|
|
|
|
ledenka
|
še nekaj... srečanje - jaz 19. ne morem, moram bit v MB, ker je pohod Koraki za korakce
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.8.2009 11:09:08
|
|
|
|
jazzz27
|
dan!!! miska....želim vse dobro, naj katera sporoči, da mislimo nanjo. Sploh nisem vedela kaj se dogaja. Velikega lupčka za vse tri!! srečanje...a ravno na soboto? Jaz ne morem ob sobotah....drugače bi pa prišla....no...uživajte še zame! lupčka!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.8.2009 11:10:22
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo še sporočilo od naše PODGANCE OSTAJA V BOLNICI NA DOLGI ROK, KER JE ZDRAVNICA ZASKRBLJENA KER IMATA VELIKO PREVEČ PLODOVNICE.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.8.2009 11:12:57
|
|
|
|
sonček33
|
J akaj je zdej to ledenka, jazzzi .... kako ne moreta... a čmo prestavit na kak drug dan? Fajn bi bilo, da nas je čim več pa glede na to, kaolk časa rabmo, da se zmenimo in dobimo...sam bog ve, kdaj se spet vidimo. Predlogi!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.8.2009 15:15:12
|
|
|
|
Anonimen
|
PRESTAVIMO!!!! Dajte predloge kdaj boste v njavečjem številu prisotne, da bomo res izpeljale tole tko kot se zagre Podganca naša Reby... Tudi mene so dolgo pacali... Darilo na koncu je tko lepo, da boš ziher pozabila kako te zdej vse boli Komaj čakam veselo novičko
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.8.2009 16:16:29
|
|
|
|
sonček33
|
Evo reby, živček je napisala čisto resnico..je dolgo čakala in dobila največjo srečo...to čaka tudi tebe.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.8.2009 21:29:24
|
|
|
|
Erin
|
miška -
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.8.2009 21:34:17
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo še sporočilo od naše PODGANCE OSTAJA V BOLNICI NA DOLGI ROK, KER JE ZDRAVNICA ZASKRBLJENA KER IMATA VELIKO PREVEČ PLODOVNICE. ujej naj bo čim prej vse za vami in da se cartate miklarom,reč ji naj prosi za ginekologinjo dr.Korano kuštrin
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.8.2009 23:51:09
|
|
|
|
Kliki
|
Reby upam da sedaj ko jast tole pišem da je že vse za teboj in k sebi stiskaš svojega , če pa ni pa veliko sreča in naj mine čim hitreje. Podganca upam da bo vse tako kot mora biti. SREČNO
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.8.2009 7:25:49
|
|
|
|
miklarom
|
Naša boga revica Reby pa doživlaj takole, mi je pravkar poslala SMS: Pred dvema urama ji je odtekla vsa voda, popadke ima svinjske, je šla v porodno sobo pa so jo poslali nazav v sobo, ker še ni dost odprta. Muči se že 13.ur, pa še bo tgrajalo. mislim , pa kaj to delajo z njo v Celju, pa to niso normalni, ne v em zakaj je oni ne odprejo do konca na silo , da lahko rodi, v Trbovljah to vse naredijo, in new čakajo tak dolgo, pa saj to je ja ne3varna tako za njo kot za otroka, halooooooooo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.8.2009 7:37:10
|
|
|
|
sonček33
|
O uboga Reby ...naj se čimprej zgodi in naj jo nehajo mučiti.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.8.2009 11:00:16
|
|
|
|
ledenka
|
boga Reby... naj čim prej mine, da bo končno cartala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.8.2009 11:58:20
|
|
|
|
benika
|
Joj reby, grozno, kaj delajo s tabo Se pa mi ob tem spet budijo spomini na moj prvi porod, ki je trajal 2 dni. To je bilo tud živo mučenje.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.8.2009 12:41:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Reby... Meni se tudi obujajo spomini... Ampak zdaj bo šlo hitreje... Ko enkrat voda odteče si že skoraj na cilju... Časovno pa raje ne napišem kako dolgo je pri meni še trajalo. DRŽI SE!!!!!!! Miklarom, če ni odprta ji ne morejo nič. Verjetno da če čez par ur še vedno ne bo zadosti jo bodo peljali na CR...... Mene so pustili 24 ur predno sem rodila ker sem se počasi odpirala.... Nimaš kej....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.8.2009 13:35:52
|
|
|
|
Nončika
|
reby, upam, da si se že rešila muk. živa, benika, nista samo vidve mele maratonski porod. pri meni je prišla tista babica, ki me je sprejela v porodno, naslednji dan še nazaj v nočno. pol me pa zagleda, pa kaj vi ste še vedno tu???? nisem se odpirala, sledil je zastoj poroda, popuščanje popadkov. vse, čisto vse pa pozabiš in pa se ti poplača z tem, ko ti dajo malo štručko v roke.
< Sporočilo je popravil Nončika -- 29.8.2009 13:36:49 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.8.2009 15:15:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Se podpišem pod tole Nončika.... Ko je prišla nočna izmena nazaj delat so me kar debelo pogledali Pol so mi pa vse k riti prinesli, češ, da sem se že dovolj namatrala Vsaj en plus takega poroda
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.8.2009 16:04:57
|
|
|
|
Nončika
|
živa, meni je bilo najbolj hudo, ko so čez 3-4ure prišli do mene in me seznanili s tem, da malo nesejo prek na pediatrijo z sumom na bakterijsko okužbo.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.8.2009 17:21:23
|
|
|
|
sonček85
|
reby drži se in naj bo vse čim prej za tabo mIKLAROMja ne morjo kr tko na silo,drugače so pa v celju ok.Tudi sama sem se na začetku full odpiralča potem pa ne in so me pustili da sem se sama začela ker je tko bolje za otroka,če bojo pa videli da je tveganje bojo pa ukrepal ali umetne ali pa kar CR kar bo najbolje za njo in otroka
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.8.2009 18:40:09
|
|
|
|
sonček33
|
mikalrom kaj novičk od reby???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.8.2009 19:13:10
|
|
|
|
miklarom
|
Reby sporoča: SEM TOMI, FANTIČ VELIK 50CM, TEHTAM 3270g, IN SEM DANES OB 17.10 PO DALJŠI ZAMUDI KONČNO RAZVESELIL MAMICO IN OČIJA V CELJSKI PORODNIŠNICI ČESTITKE VSEM TREM, IN VELIKO CARTANJA
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.8.2009 19:17:24
|
|
|
|
miklarom
|
lahko, lahko odprejo , če se predolgo matraš, brez CR, so povedale same ženske , ki so jim to naredili in s tem ni nič narobe, samo otroka se prej reši, pa mamica ne trpi. Z celjsko bolnico ima pač vsak svoje mnenje in izkušnje, jaz pač imam zeloooo slabe od tam, sorry tak je to.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.8.2009 22:59:17
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Reby sporoča: SEM TOMI, FANTIČ VELIK 50CM, TEHTAM 3270g, IN SEM DANES OB 17.10 PO DALJŠI ZAMUDI KONČNO RAZVESELIL MAMICO IN OČIJA V CELJSKI PORODNIŠNICI ČESTITKE VSEM TREM, IN VELIKO CARTANJA čestitke
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......