Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.8.2009 23:13:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke Reby.... No na koncu je vseeno šlo kar hitro
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.8.2009 0:55:08
|
|
|
|
benika
|
lahko, lahko odprejo , če se predolgo matraš, brez CR, so povedale same ženske , ki so jim to naredili in s tem ni nič narobe, samo otroka se prej reši, pa mamica ne trpi. Ja, tule se pa čisto strinjam s tabo. Mene so ročno odprli za 4 cm. Je prekleto hudo boleče, ampak ti pa skrajša porod za par ur.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.8.2009 18:19:13
|
|
|
|
Serendipity
|
Ojla pupike! Smo doma. Iskrena hvala za čudovit telegramček Sem Zarji razložila, da je od prav posebnih tetk. Tetk z Borbe. Hvala za lepe želje - Jupi, še vse naše izgubljene borke so se prikazale. Extra big hugs za vse and the sweetest kisses od Zarje!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.8.2009 19:24:56
|
|
|
|
Kliki
|
Reby čestitke in veliko cartanja.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.8.2009 21:38:52
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Reby sporoča: SEM TOMI, FANTIČ VELIK 50CM, TEHTAM 3270g, IN SEM DANES OB 17.10 PO DALJŠI ZAMUDI KONČNO RAZVESELIL MAMICO IN OČIJA V CELJSKI PORODNIŠNICI ČESTITKE VSEM TREM, IN VELIKO CARTANJA OOOOOOOO zdaj sva pa že midve na vrsto prišle!!! Saj skoraj ne morem verjet!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.8.2009 10:09:16
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija [OOOOOOOO zdaj sva pa že midve na vrsto prišle!!! Saj skoraj ne morem verjet!!! le glej, da bo pri tebi hitreje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.8.2009 10:32:59
|
|
|
|
Anonimen
|
madonca tale tema pa zadnje cajte ne gre nikamor se vid da skor že vse crkljate svoje pikce nč grem risat lepo se mejte
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.8.2009 15:06:40
|
|
|
|
sonček85
|
sekica.hojla obe z Zarjo doma reby:čestitke
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.8.2009 15:08:04
|
|
|
|
sonček33
|
No navijamo naprej oktavija, murkica , larilu ...pa vse ostale Se* uživajte. Crkljajte se.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.8.2009 15:08:31
|
|
|
|
sonček33
|
Živa, kako si? Počutje?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.8.2009 17:13:32
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu madonca tale tema pa zadnje cajte ne gre nikamor se vid da skor že vse crkljate svoje pikce nč grem risat lepo se mejte in lepo si narisala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.9.2009 6:46:58
|
|
|
|
oktavija
|
Jutrček bejbike! Kako ste kaj? Jaz sem prišla povedat, da pri nas ni nobenih sprememb in da še vedno čakam na kak znakec... Naša pupa se nič kaj ne obremenjuje s prihodom na ta naš svet... Lepo, veselo se premetav po trebuščku in včasih mamico mal našutira... ven pa se ji še ne mudi... Jutri imamo kontrolo in bomo videli kako dalje... Lep dan vam želim!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.9.2009 8:06:09
|
|
|
|
sonček85
|
oktavija:te bo presenetilo tko kot je nas,zjutraj izcedek oz čep potem pa čez par urc že akcija
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.9.2009 9:19:47
|
|
|
|
~Biba~
|
dobro jutro borke
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.9.2009 9:31:24
|
|
|
|
ledenka
|
jutro včeraj sem videla Živinega Žigo kaki mali lepotec!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.9.2009 13:34:10
|
|
|
|
Nončika
|
sekica, gnes pa pa iden skozi tvojo vejs. vidla te verjetno nemo, ker še ne špancirata, ali? dobrodošla doma. ženskice, danes gremo v nabavo lustrov, kopalniško omarico moramo kupiti,talnih oblog,...danes bom spet spraznila denarnico-kartico in to pošteno, pa še od dragega, da ne bo za kaj prikrajšani. če bo vse po sreči smo naslednji vikend že preseljeni. aja, pa moji zlati pikici moram končno copate kupit za v vrtec. ma ene, ki jih komaj, komaj obuje na zokenčke. danes je vsa ponosna zakorakala v veliko skupino. ponosna mala damica.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.9.2009 18:09:02
|
|
|
|
sonček85
|
Sem vas prišla malo pokukat in vam sporočit da mi je Živa napisala sms in ni kaj lep Spet sta z Žigo v bolnici ,saj je zlatenca napredovala in so mu sedaj vzeli kri,vodo vse bojo poslali na pediatrično na preiskave in bodo videli kaj bo.Sama pa je bila tudi sprejeta ker je fasala mastitis tokrat na drugi ddojki in je imela kljub antibiotikom 40 vročine in sta od danes naprej na AM vse pozdravlja
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.9.2009 19:19:45
|
|
|
|
gigi1
|
Živa in Žiga čimprej se pocajtajta in pridita domov Oktavija kako si? Sitno brojiš dane Larilu upam, da je pri tebi vse še mirno. Lupčke vsem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.9.2009 20:59:50
|
|
|
|
sonček85
|
Reby je že doma se je javla na temi rodili smo pa kako je mali lepi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.9.2009 21:09:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Sem vas prišla malo pokukat in vam sporočit da mi je Živa napisala sms in ni kaj lep Spet sta z Žigo v bolnici ,saj je zlatenca napredovala in so mu sedaj vzeli kri,vodo vse bojo poslali na pediatrično na preiskave in bodo videli kaj bo.Sama pa je bila tudi sprejeta ker je fasala mastitis tokrat na drugi ddojki in je imela kljub antibiotikom 40 vročine in sta od danes naprej na AM vse pozdravlja za čimprejšnje okrevanje obeh.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.9.2009 21:23:22
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla punce! ajsi hvala Živček ja madonca ti pa še zdej nimaš miru pred to P.,upam da bosta oba čimprej bolj Gigi jaz sm še 2 v 1 ampak z mukam tko da upam da bom jutr šla v P,dans me tko matra da je groza k boli in sm čist izmučena pol nč zdele morm it pa škrata spat dat čeprav ni videt da bo šel kej kmal k slišim da mi fanta Golico nabijata
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.9.2009 21:47:51
|
|
|
|
spelka12
|
živa in Žiga joj, kolk se morta vi2 prematrat . Pridita čimprej domov larilu a te že popadki matrajo? oktavija čist še malo :))))))
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.9.2009 21:49:38
|
|
|
|
sonček33
|
Živa, držita se. Milsim na vaju. Pa naj se končno tole neha.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.9.2009 9:01:03
|
|
|
|
~Biba~
|
živček drži se
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......