~Biba~
|
dobro jutro vsem , vas na hitro pozdravim, preden zaplavam v študijske vode... še nimam v riti, bi katera? joj samo res...Zarja že zdaj dela čudeže ste se privlekle z naftalina fargi, kahlo, miklarom, hmmm,... polaris, upam, da bo meni uspel drugi del diplome, še v tem letu...sem si rekla, če ni bebeka do zdaj, bo pa prišel po diplomi..jah večni optimist veliko odklopa na dopustu ti želim, kam pa greš, če ni skrivnost? sonček 33 najlepša ti hvala za poslan telegram miška73 kahlo...kak se pa tebe spomnim, kod da bi bilo včeraj, zdaj pa poglej avatar, kakšn o veliko punco že imaš. benika lepo da sta sončka tako vesela špelinkota, tetka pa bo ja najboljša, ko bo treba špelinkota razvajat ledenka, bo najboljše, kak vikend na obali nabavit tudi moja nečakinja uživa v vodi, je prava mala žabica žižika kako pa ste vi kaj? lej to..hmmm....se je oglasila...kje pa ti hodiš? al te bo potrebno že vikat, ko te tak dolgo ni bilo tu na borbi? jazzika kako kaj Boris? živček kako sta z malim pupotom žigecom(kak se to sklanja?) larilu... težko je, a bo kmalu vse mimo...jaz bi vse na tem svetu dala, da bi me zbadalo, bolela vsaka kost, glava, da bi bruhala..a žal niti do pluseka ne pridemo..tako da, glavo pokonci, pa potrpet še teh par dni, in sreča bo popolna, ko boš imela v naročju svojo štručko. miklarom kako pa kaj tvoja nosečnost? kliki si že pripravljena za nove boje? lunaaaaaa no sem zadnjo stran pokomentirala, zdaj pa moram zares it kuhat kave..ker se je že vrsta naredila tak da vse ostale ki niste bile na zadnji strani se opravičujem http://s17.rimg.info/d9ebbf4807c9cf15476e75490c957ef8.gif[/img] da vas nisem posebaj ovekovečila nončika, trinity, sonček 85,, erin, beyba....ah preveč vas je vseeno pa vas lepo pozdravljam in vabim v v vrsto za kafe
|